Yaa kıyamamoh ohh dinlen sen kralice olmak kolay degilcikar tadini. biz sizden 9 saat geri geliyoruz, aksam 5 oldu burda . benim transferden sonra aksiyon filmi izlerken esim heyecanlaniyorsun diye filmi kapatmisti simdi Drakula izlesem tik yok..
Görümce var mıAlın size en kötüsü benim eltim yok
Ben iyi şeylere yordum ama canım olması gereken bişeymiş galıba benım eskidende boyleydı son 1 senedir agrım olmuyoduBende bebeğimi kaybettigimden beri inanilmaz ağrılı yaşıyorum yumurtlamayi 3 aydir. Hayirlara vesile olsun ins..
Şimdi bi moda oldu zaten cocuk dogurmak tv yi bi acıyorum bütün ünlüler 1. Yapıyolar yaparken 2. Yı konusuyolar 3. Cocugu konusuyolar anlamadım herkes cocuk doğurma peşindeBende sonra dan görme diyorumhayatında tek amaci çocuk doğurmak bunun.bide bi düşük yaptı ama önemsemedi öyle rahattı ki aradım ben bunu geçmiş olsun diye zaten sağlıksız mis dedi geçti valla dedim ne rahat biri. Duygusuz umursamaz sonradan görme ay icimi döktüm size iyiki varsınız
Benım eltimde yok görumcemde, kaynanam da tasındı istanbuldan gitti taşındıAlın size en kötüsü benim eltim yok
Adet midir tabı bu bilemedim kanamam var kırmızı adettir heralde başka bi kanama değildirDüşüğün 28. Gunu adet oldum kızlar
Doğursun herkes ama ne bileyim göstere göstere yasamak cok sacma.. Benim karnım 12. Haftadan sonra çıkmaya başlamıştı. 4 aylikken başka bi hastaneye gittim tahlil vermeye kadin doğuma mi dedi direk yani baya belli oldu ama öyle cok dikkat ettim ki resim çekinirken karnım belli olmasin diye(sosyal medyaya aticaklarimi)Şimdi bi moda oldu zaten cocuk dogurmak tv yi bi acıyorum bütün ünlüler 1. Yapıyolar yaparken 2. Yı konusuyolar 3. Cocugu konusuyolar anlamadım herkes cocuk doğurma peşinde
Ama cok gosterıyo artık herkes sanki bi marifetmiş gibi banada daha 1. Dogmamış hamıle, 2. İçin gun sayanlarda sacma gelıyo.. bi kaç senedir doğurmak moda oldu. Tanıdıklarda sosyal mesyada daha cok paylaşıyo hamıleyım diye sağdan soldan alttan üstten foto paylaşıyolar dediğim gbi hamılelik moda olduDoğursun herkes ama ne bileyim göstere göstere yasamak cok sacma.. Benim karnım 12. Haftadan sonra çıkmaya başlamıştı. 4 aylikken başka bi hastaneye gittim tahlil vermeye kadin doğuma mi dedi direk yani baya belli oldu ama öyle cok dikkat ettim ki resim çekinirken karnım belli olmasin diye(sosyal medyaya aticaklarimi)
Umarım canım çok teşekkür edwrimTatlım biz nasıl ki zaman zaman depresif olup isyan durumuna geliyorsak onlar da aynı şeyi yaşıyor. Hatta onlar daha da içselleştiriyor her şeyi. Sıkma canını o sakinleşince hatasını anlayıp gönlünü alacaktır mutlaka. Hepimiz yaşıyoruz aynı şeyleri
Konuyu açmayacağım artık zaten akışına bıraktım Rabbim ne zaman nasip ederse artıkCanım benim ya onu da anlamaya çalışmak lazım. Biz bir şekilde paylaşıyoruz ama onlar içlerine atıyorlar, kimseyle paylaşamıyorlar. Bunalmıştır belki biraz akışına bırak zaman ver düzelecektir inşallah..Kendine de zaman ver.. Vardır bir vakti zamanı kuzum
İki görümcem var. Görümcelerim iyi şükür. Ama kaynanam hem kaynana hem görümce hem elti hem kuma ne dersen deGörümce var mı
Aynen malesef özenti oldu herkes.. Hepsi o ünlüler sayesindeAma cok gosterıyo artık herkes sanki bi marifetmiş gibi banada daha 1. Dogmamış hamıle, 2. İçin gun sayanlarda sacma gelıyo.. bi kaç senedir doğurmak moda oldu. Tanıdıklarda sosyal mesyada daha cok paylaşıyo hamıleyım diye sağdan soldan alttan üstten foto paylaşıyolar dediğim gbi hamılelik moda oldu
Kapatıyor acıgını deseneİki görümcem var. Görümcelerim iyi şükür. Ama kaynanam hem kaynana hem görümce hem elti hem kuma ne dersen de
Bende hic belirti olmuyor canim. Ne guzel anlayabilmeniz ona göre planlama yaparsin.Benım düşükten sonra cok şiddetli oldu yumurtlamam ordan anladım canım bende takip etmedım
Eser yenenler diyor ya üremeye devam diyeAynen malesef özenti oldu herkes.. Hepsi o ünlüler sayesinde
Ayyy onlarda oyle karısıyla video cekmiş bi de hamılelik videosu. Karısı dıyo ki 2. Hamıle kalmak zaman alıyomuş diye duyduk başladık çalışmalara hemen oldu aslında istediğim su kadar ara olmasıydı aralarında ama hemen olunca istediği yas farkı olmamış.. pişkin pişkin anlatıyolar ne sacma ya millete yayın yapıyosun ne zaman cocuk yapmaya başladım diyeEser yenenler diyor ya üremeye devam diyenefret ettim ondan da iyice
Hepsi ayni cidden buse varol da öyle. Maşallah patır patır doğuruyolarEser yenenler diyor ya üremeye devam diyenefret ettim ondan da iyice
Benim de Kürtajdan tam 30 gün sonra başlamıştı, adettir kuzum.Adet midir tabı bu bilemedim kanamam var kırmızı adettir heralde başka bi kanama değildir
Ayyy onlarda oyle karısıyla video cekmiş bi de hamılelik videosu. Karısı dıyo ki 2. Hamıle kalmak zaman alıyomuş diye duyduk başladık çalışmalara hemen oldu aslında istediğim su kadar ara olmasıydı aralarında ama hemen olunca istediği yas farkı olmamış.. pişkin pişkin anlatıyolar ne sacma ya millete yayın yapıyosun ne zaman cocuk yapmaya başladım diyebuse varol da oyle hep cocuk konuşuyo 3. Ne zaman olur diye duşunuyomuş daha 2. Doğalı olmuş 3 gun.. valla bixim yerımızde olsalar ne yaparlar merak edıyorum
Zaten o ıkı cıft o kadar itici gelıyo kı banaHepsi ayni cidden buse varol da öyle. Maşallah patır patır doğuruyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?