Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oh ohh dinlen sen kralice olmak kolay degil cikar tadini. biz sizden 9 saat geri geliyoruz, aksam 5 oldu burda . benim transferden sonra aksiyon filmi izlerken esim heyecanlaniyorsun diye filmi kapatmisti simdi Drakula izlesem tik yok..
Yaa kıyamam dracula da çok tatlı ama yaa, bana mı oyle gelıyor yoksa filmde oyleydi.. Romanyada şatosuna gitmiştim tüylerim diken diken olmustu

Şimdi bi moda oldu zaten cocuk dogurmak tv yi bi acıyorum bütün ünlüler 1. Yapıyolar yaparken 2. Yı konusuyolar 3. Cocugu konusuyolar anlamadım herkes cocuk doğurma peşinde

Alın size en kötüsü benim eltim yok
Benım eltimde yok görumcemde, kaynanam da tasındı istanbuldan gitti taşındı cok rahatsız edıyodu ilk zamanlar cok kıskandı 25 yasında evlendık eşime hep bu kadar küçük evlenilir mi dııp cok sinirleniyodu sonra tasındı gitti

Şimdi bi moda oldu zaten cocuk dogurmak tv yi bi acıyorum bütün ünlüler 1. Yapıyolar yaparken 2. Yı konusuyolar 3. Cocugu konusuyolar anlamadım herkes cocuk doğurma peşinde
Doğursun herkes ama ne bileyim göstere göstere yasamak cok sacma.. Benim karnım 12. Haftadan sonra çıkmaya başlamıştı. 4 aylikken başka bi hastaneye gittim tahlil vermeye kadin doğuma mi dedi direk yani baya belli oldu ama öyle cok dikkat ettim ki resim çekinirken karnım belli olmasin diye(sosyal medyaya aticaklarimi)

Ama cok gosterıyo artık herkes sanki bi marifetmiş gibi banada daha 1. Dogmamış hamıle, 2. İçin gun sayanlarda sacma gelıyo.. bi kaç senedir doğurmak moda oldu. Tanıdıklarda sosyal mesyada daha cok paylaşıyo hamıleyım diye sağdan soldan alttan üstten foto paylaşıyolar dediğim gbi hamılelik moda oldu

Umarım canım çok teşekkür edwrim

Konuyu açmayacağım artık zaten akışına bıraktım Rabbim ne zaman nasip ederse artık

Aynen malesef özenti oldu herkes.. Hepsi o ünlüler sayesinde

Eser yenenler diyor ya üremeye devam diye nefret ettim ondan da iyice
Ayyy onlarda oyle karısıyla video cekmiş bi de hamılelik videosu. Karısı dıyo ki 2. Hamıle kalmak zaman alıyomuş diye duyduk başladık çalışmalara hemen oldu aslında istediğim su kadar ara olmasıydı aralarında ama hemen olunca istediği yas farkı olmamış.. pişkin pişkin anlatıyolar ne sacma ya millete yayın yapıyosun ne zaman cocuk yapmaya başladım diye buse varol da oyle hep cocuk konuşuyo 3. Ne zaman olur diye duşunuyomuş daha 2. Doğalı olmuş 3 gun.. valla bixim yerımızde olsalar ne yaparlar merak edıyorum

Hepsi ayni cidden buse varol da öyle. Maşallah patır patır doğuruyolar
Zaten o ıkı cıft o kadar itici gelıyo kı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…