Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benım eltiler de oyle cocuk doğurmayı marifet sayıyorlar..
Ooo hem de eltiler çoğul yani allah sabır versin kuzum bende ne görümce var ne elti kayınvaldemler istemişler ama olmamış bazı sıkıntılar olmuş yüzlerine iyi ki olmamış valla asla istemezdim kimse anlaşamıyor görüyoruz diyorum gülüyorlar

5 eltim var 1 görümce, görümcem iyidir, sulalede Bı tek onu seviyorum zaten

Bir zamanlar cukurova izleyen var mı kızlar Behiceyi öldüresim geliyor ya

İntihar edecekmıs, keske alı rahmet öldürse
Esim vardiyalı çalışıyor ya onun ölümünü izleyemezsem cok üzülürüm diyo öyle miymis duymadım ben.ali rahmet öldürse cidden iyi olur valla öcünü alir hunkarinonu bırak da demir de doktorla isi pişirdi diger tarafta da Müjgan

Hele bir de düşte gör demişler.. Haklısın kuzum zor zamanlar gösterir insanları. Valla cahilliklerine vermekten Bi hal olduk, onu cahilliğime ver bunu cahilliğine ver. İnsanlar kendi başlarına gelmez sanıyor herhalde.. Allah yine de yaşatmasın. Ben sevmem böyle birşeylerimi çok paylaşmayı, hepsini yaptım 1 ini bile paylaşmadım. İnsanın evlat hasreti çekmesi nedir bilirim çünkü.. Hem çok paylaşmak istiyorsa seni o gönderilen engeller düşünür yine paylaşır.. Şimdi daha da iyi anlıyorum mesela çocuğun olmamasından çok, bebeğini kaybetmek varmış.. Daha acısı buymuş. Zamanı var kuzu hepsini unutmasak da umursamayacağımız günler gelecek..

Kız 25 in neresi küçük gerçekten kıskanmış sanki, oohhh çöpsüz üzüm hanım iyisin valla maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…