Benımkı 18.gun oldu, siyah kahve lekeler gibiydiAdet midir tabı bu bilemedim kanamam var kırmızı adettir heralde başka bi kanama değildir
Evet canım az gelıyo ama gelıyo. Daha beklemıyodum gecıkır diyodum gununde olunca şaşırdımBenim de Kürtajdan tam 30 gün sonra başlamıştı, adettir kuzum.
Banada banada ya sormaZaten o ıkı cıft o kadar itici gelıyo kı bana
Rengi normal bende ama az gelıyo. Normalde biraz sancılı olurum cok hafif bı sancım oldu tuvalete gittim adet oldgmu gorunce sancımda gectıBenımkı 18.gun oldu, siyah kahve lekeler gibiydi
İlk adet ıcın benım doktor, tam adet sayılmaz demıstı.. Sonra cok sukur duzene girdiRengi normal bende ama az gelıyo. Normalde biraz sancılı olurum cok hafif bı sancım oldu tuvalete gittim adet oldgmu gorunce sancımda gectı
Ooo hem de eltiler çoğul yani allah sabır versin kuzumBenım eltiler de oyle cocuk doğurmayı marifet sayıyorlar..
5 eltim varOoo hem de eltiler çoğul yani allah sabır versin kuzumbende ne görümce var ne elti kayınvaldemler istemişler ama olmamış bazı sıkıntılar olmuş yüzlerine iyi ki olmamış valla asla istemezdim kimse anlaşamıyor görüyoruz diyorum gülüyorlar
Ooyyy5 eltim var1 görümce, görümcem iyidir, sulalede Bı tek onu seviyorum zaten
Aynen cok az gelıyo hiç adet gibi değil kuzumİlk adet ıcın benım doktor, tam adet sayılmaz demıstı.. Sonra cok sukur duzene girdi
İnşallah barışırsınız kuzum.. Rabbim yüzünüzü güldürsünKonuyu açmayacağım artık zaten akışına bıraktım Rabbim ne zaman nasip ederse artık
Biz esimle izliyoruz esim dovcem bi yerde denk gelirse diyoBir zamanlar cukurova izleyen var mı kızlarBehiceyi öldüresim geliyor ya
Benimde oyleydı peceteye sıldıkce gelıyorduAynen cok az gelıyo hiç adet gibi değil kuzum
Benım eşim o kadın yuzunden izlemiyor yaBiz esimle izliyoruz esim dovcem bi yerde denk gelirse diyo
Benimki de bazen söve söve izliyorBenım eşim o kadın yuzunden izlemiyor ya
İntihar edecekmıs, keske alı rahmet öldürseBenimki de bazen söve söve izliyor
Esim vardiyalı çalışıyor ya onun ölümünü izleyemezsem cok üzülürüm diyoİntihar edecekmıs, keske alı rahmet öldürse
Hele bir de düşte gör demişler.. Haklısın kuzum zor zamanlar gösterir insanları. Valla cahilliklerine vermekten Bi hal olduk, onu cahilliğime ver bunu cahilliğine ver. İnsanlar kendi başlarına gelmez sanıyor herhalde.. Allah yine de yaşatmasın. Ben sevmem böyle birşeylerimi çok paylaşmayı, hepsini yaptım 1 ini bile paylaşmadım. İnsanın evlat hasreti çekmesi nedir bilirim çünkü.. Hem çok paylaşmak istiyorsa seni o gönderilen engeller düşünür yine paylaşır.. Şimdi daha da iyi anlıyorum mesela çocuğun olmamasından çok, bebeğini kaybetmek varmış.. Daha acısı buymuş. Zamanı var kuzu hepsini unutmasak da umursamayacağımız günler gelecek..Bende bide görümce var ömre bedel hep yazdım buraya sen okumamışsindir sen gelmeden cnmnispet yapa yapa yaşadı hamileliğini yok 30 hafta yok göbekli resim atmalar. Sonra doğdu uykusuz geceler diye resim atmalar.. Tabi sildim her yerden. Sonra esim konuştu bak cok üzdün bizi diye aglamis bilemedim abi affet diye neyse tamam dedi esim. Sonra biz kızımızı kaybettik 10 gun oldu oğluna 6 aylik konsepti yaptı paylaştı. Yani sokma akildan akıl olmaz deidm esime onfan6da uzak durucaz. Şimdi sadece gerekli oldugunda görüşüyoruz.. Zor günümde yanimda olmayan şimdi umrumda degul cnm herkes gösterdi ne mal oldugunu
Kız 25 in neresi küçükBenım eltimde yok görumcemde, kaynanam da tasındı istanbuldan gitti taşındıcok rahatsız edıyodu ilk zamanlar cok kıskandı 25 yasında evlendık eşime hep bu kadar küçük evlenilir mi dııp cok sinirleniyodu sonra tasındı gitti
Canim benimde ilk iki gün cok azdi sonra cogaldi. Ben sökülsün diye sogan kürü yapmistimAynen cok az gelıyo hiç adet gibi değil kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?