Ne güzel erken olmuşsun canım benim 15 gün oldu bakalım ne zaman olacağım. Merak ediyorumDüşüğün 28. Gunu adet oldum kızlar
Biz kızımı 1 sene bekledik vajinismus yasadim 4 seneye yakin da. Cok üzüldüm ağladım zormuş evlatsizlik dedim. Hamile kaldım düşük riskim vardı sikintilarim vardı bu daha zor dedim.. Kaybettim en zoru bu dedimHele bir de düşte gör demişler.. Haklısın kuzum zor zamanlar gösterir insanları. Valla cahilliklerine vermekten Bi hal olduk, onu cahilliğime ver bunu cahilliğine ver. İnsanlar kendi başlarına gelmez sanıyor herhalde.. Allah yine de yaşatmasın. Ben sevmem böyle birşeylerimi çok paylaşmayı, hepsini yaptım 1 ini bile paylaşmadım. İnsanın evlat hasreti çekmesi nedir bilirim çünkü.. Hem çok paylaşmak istiyorsa seni o gönderilen engeller düşünür yine paylaşır.. Şimdi daha da iyi anlıyorum mesela çocuğun olmamasından çok, bebeğini kaybetmek varmış.. Daha acısı buymuş. Zamanı var kuzu hepsini unutmasak da umursamayacağımız günler gelecek..
Kavuşmak kalmış kuzum inşallah bu sefer rabbim Nasib eder evladına kavuşursun, hepsi geçer.Biz kızımı 1 sene bekledik vajinismus yasadim 4 seneye yakin da. Cok üzüldüm ağladım zormuş evlatsizlik dedim. Hamile kaldım düşük riskim vardı sikintilarim vardı bu daha zor dedim.. Kaybettim en zoru bu dedimanneliği hissedip anne olmayi beklemek de cok zormuş
Ins cnm hepimiz en yakın zamanda cok güzel haberler aliriz hepimizKavuşmak kalmış kuzum inşallah bu sefer rabbim Nasib eder evladına kavuşursun, hepsi geçer.
Demir babasına cekmıs ne olcakEsim vardiyalı çalışıyor ya onun ölümünü izleyemezsem cok üzülürüm diyoöyle miymis duymadım ben.ali rahmet öldürse cidden iyi olur valla öcünü alir hunkarin onu bırak da demir de doktorla isi pişirdi diger tarafta da Müjgan
Ay demi haklısın ya. Dizi Züleyha yılmaz askiyla basladi nerelere geldiDemir babasına cekmıs ne olcak
Walla, diziyi hızlandırdılar farkındasın deıl mı bitirceklermısAy demi haklısın ya. Dizi Züleyha yılmaz askiyla basladi nerelere geldi
Konu bulamıyorlar artık cnm. Baska yerlere gitti cok en iyisini yapıyorlar benceWalla, diziyi hızlandırdılar farkındasın deıl mı bitirceklermıs
Yani 25 yas için küçük dedi hep askere gttı geldi sözlendık 6 ay sonra evlendık ama zar zor yani annesi hep 30 unda evlenmesını istedı de işte nasipKız 25 in neresi küçükgerçekten kıskanmış sanki, oohhh çöpsüz üzüm hanım iyisin valla maşallah
Ali rahmet de dızıden ayrılmak ıstemıs, kabul etmemişler, yılmaz da zuleyha yuzunden ayrılmış, ask uçgeni olmusKonu bulamıyorlar artık cnm. Baska yerlere gitti cok en iyisini yapıyorlar bence
Ali rahmetle bi ara ask yaşıyordu demi ZüleyhaAli rahmet de dızıden ayrılmak ıstemıs, kabul etmemişler, yılmaz da zuleyha yuzunden ayrılmış, ask uçgeni olmuszuleyha sımdı de oya erdogan ogluyla sevgılıymıs
Biz de ıyı dedikodu yaptıkAli rahmetle bi ara ask yaşıyordu demi Züleyhabu ünlüler de ne tuhaf hemen bi ona bi buna
Demi vallaBiz de ıyı dedikodu yaptıkyani o yaşta adamla ne işi var zuleyhanın, su gibi güzelliği var
Yani dusunuyorum dusunuyorum zuleyha alı rahmet te ne bulduDemi vallakiz para icin dicem ama mas parayı kırmıştır bu diziyle
Ünlülerin oyle değişik davranışları var ya kendinden büyüklerle beraber oluyolarYani dusunuyorum dusunuyorum zuleyha alı rahmet te ne buldu
ayyy ne tatli derken kabusun oldu deseneYaa kıyamamdracula da çok tatlı ama yaa, bana mı oyle gelıyor yoksa filmde oyleydi.. Romanyada şatosuna gitmiştim tüylerim diken diken olmustu
AA kabubullenememiş kadınYani 25 yas için küçük dedi hep askere gttı geldi sözlendık 6 ay sonra evlendık ama zar zor yani annesi hep 30 unda evlenmesını istedı de işte nasipevlendiğimzde ehatsaptan yazıyodu biz senın asıl aileniz evlendın aıle kurdun ama asıl aile olunmaz diye ayyy ne gunlerdi tek cocuk olunca işte oyle oluyo
Onun asıl ailesi cocugu ve kocası bize gelınce iş değişiyoAA kabubullenememiş kadınasıl ailen ne ya, kendinin asıl ailesi kimmiş, hem evleneceğin insanı bulduktan sonra yaşın ne önemi var yani ha 23 ha 25 ha 30 Allah böyle uygun görmüş böyle yaratmış bizi, iyi bırakmış peşinizi bak
Hersey o kazık odasını görene kadardırayyy ne tatli derken kabusun oldu desene
Amin canım inşallahİnşallah barışırsınız kuzum.. Rabbim yüzünüzü güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?