Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz kızımı 1 sene bekledik vajinismus yasadim 4 seneye yakin da. Cok üzüldüm ağladım zormuş evlatsizlik dedim. Hamile kaldım düşük riskim vardı sikintilarim vardı bu daha zor dedim.. Kaybettim en zoru bu dedim anneliği hissedip anne olmayi beklemek de cok zormuş

Kavuşmak kalmış kuzum inşallah bu sefer rabbim Nasib eder evladına kavuşursun, hepsi geçer.

Demir babasına cekmıs ne olcak

Kız 25 in neresi küçük gerçekten kıskanmış sanki, oohhh çöpsüz üzüm hanım iyisin valla maşallah
Yani 25 yas için küçük dedi hep askere gttı geldi sözlendık 6 ay sonra evlendık ama zar zor yani annesi hep 30 unda evlenmesını istedı de işte nasip evlendiğimzde ehatsaptan yazıyodu biz senın asıl aileniz evlendın aıle kurdun ama asıl aile olunmaz diye ayyy ne gunlerdi tek cocuk olunca işte oyle oluyo

Konu bulamıyorlar artık cnm. Baska yerlere gitti cok en iyisini yapıyorlar bence
Ali rahmet de dızıden ayrılmak ıstemıs, kabul etmemişler, yılmaz da zuleyha yuzunden ayrılmış, ask uçgeni olmus zuleyha sımdı de oya erdogan ogluyla sevgılıymıs

Ali rahmet de dızıden ayrılmak ıstemıs, kabul etmemişler, yılmaz da zuleyha yuzunden ayrılmış, ask uçgeni olmus zuleyha sımdı de oya erdogan ogluyla sevgılıymıs
Ali rahmetle bi ara ask yaşıyordu demi Züleyhabu ünlüler de ne tuhaf hemen bi ona bi buna

AA kabubullenememiş kadın asıl ailen ne ya, kendinin asıl ailesi kimmiş, hem evleneceğin insanı bulduktan sonra yaşın ne önemi var yani ha 23 ha 25 ha 30 Allah böyle uygun görmüş böyle yaratmış bizi, iyi bırakmış peşinizi bak

Onun asıl ailesi cocugu ve kocası bize gelınce iş değişiyo Amannn umrumda bıle değil sacma sapan seyler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…