Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar ben de 2 Şubat’ta düşük yaptım . Gebelik düşünüyordum ama hamile olduğumu bilmiyordum bir hafta öncesinde adet gibi kanamam geldi sanırsam yerleşme kanamasıymiş .2 şubatta kanama başlayınca doktora gittim ve Aynı gün içerisinde hem hamileliğimi, hem de düşük yaptığımı öğrenmiş oldum . Keseyi de görmüş olduk herhangi bir bozulma yoktu bir Umut tutunur dedik ama olmadı . o günden bu yana hala kanamam devam ediyor ama betam bir türlü düşmedi .. Dün kü testim de beta 95 çıktı .. Sizlerin ne zaman sıfırlandı? tekrar kontrole gittiniz mi? Düşükden iki gün sonra tekrar gitmiştim bir parça vardı onuda ilaçsız atarsın demişti doktorum acaba atamadım mı bilemiyorum . Umarım en kısa sürede hepimiz sağlıklı gebeliklere kavuşuruz.. tekrar hamile kalanlar var çok sevindirici çok mutlu oldum görünce inşallah isteyen herkes sağlıkla bebişini kucağına alır . Beni de topiğe eklerseniz sevinirim

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 21 aralıkta düşük yaptım Keseyi görmüştük. Senin haftalarinda.. benim hcg degerim bir türlü dusmedi 200 kusurlerde kaldı bi süre.. sonra adetle düşer dediler. 39. Gün adetim oldu. Adet sonrası da hcg 25 di. Rahimde parca kalmış benim. Histereskopi denen bi işlem ile pzt operasyon oldum ve parca alindi.

parca olunca hcg geç düşüyor.. Senin daha 10 gün olmuş ve şu an 95 olması normal.. Tekrar doktora git parca düşmüş mu canim o hcg yi düşürmüyor.

Son düzenleme:
Düşüşü öğrendiğimde 1800 idi ertesi gün düşti ve 800 e indi . 800 den bu yana 90 a indi bir haftada ... İlaç vermedi doktor kendiliğinden düşer dedi kontrole gittiğimde bir parça vardı .Kontrolden dediğim düşükten iki gün sonraki süreç .. Tekrar gelmene gerek yok bu parça düşer küçük bişey dedi ama dün beta 90 olunca kafamda soru işareti oluştu haliyle .. Bir de böyle parça kalmış örnekleri görünce acaba kalmış olabilir mi diye düşünüyorum.. bu Arada size de çok geçmiş olsun.. İnşallah bir an önce hayırlı haberler alırsınız :) Bebiş çalışmalarını hemen düşünüyor musunuz ? Korunma ile ilgili bişey dedi mi doktorunuz ? Summerwinter

Büyük ihtimal senin düşer canım. Ama bi kaç hafta sonra git yine de kontrole. Nolur nolmaz.
Operasyon olduğu için 1 ay korunma var zaten bana. O sırada adeti olur bi kontrole giderim. Artık doktor ne derse canim.

Cok gecmıs olsun, umarım en kısa sürede toparlanırsın, tekrar kontrole gıt sakın aksatma.. Tamamen temız olmus deyıncr rahat edersin zaten..
Enfeksiyon riski acısından 15 20 gun ılsıkı zaten yasak oluyor, korunmayı da ilk adetten sonra bırakırsınız, doktorunuz daha detaylı bılgı verır bu konuda

Hematoloji canım sonuçlarımı aldım.Sonuçlar temiz iyi dedi bu kadar Ya yeminle bi şöyle açıklayıcı bi doktora denk gelemedim. Sonuçları e nabızdan alıp özele gidicem inşaAllah.
Aynen yaa, özelde de cok detay vermiyorlar, delı gıbı ınternetten arastırıyorum sonra neymıs ne deılmıs dıye

Zekeriyya, "Rabbim" hanımım kısır ve bende ihtiyarlığımın son noktasına ulaşmış iken benim nasıl çocuğum olur(8) Vahiy meleği dedi ki "Evet,öyle (Ancak) bu Bana göre kolaydır.Nitekim daha önce hiçbir şey değil iken seni de yarattım.(9) Peygamberler dahi evlat ile imtihan edilmiş. Ona Hz.Yaha yı nasip ediyo.Bu isim daha önce kimseye verilmemistir diyo Allah.Bu ayetten çok etkilenmişimdir. Yahya isminden de.

Rabbim ol derse olur

Kızlar adet oldum diye kontrole geldim sag yumurtalığımda kist oluşmuşilaç verdi doktor. Boyle bişey yaşayan var mı kist kayboluyo mu diğer ay yoksa bi kaç ay sürüyo mu? Doktor düşükte hormonların birden degişmesınden olmuştur korkulcak bişey degıl dedi

Ha-ri geldi hosgeldın kuzum, emınım sayfaları okuyorsun sımdı
Ay nasıl da bildineve geldım süpürdum yemek yedım eşim az uyudu ben dırek başladım sızı okumayaAllahım eve gelınce eşyalarımı öptüm tek tek o dereceAilemi çok özlüyorum, gidince onları bırakmak da zor geliyor ama yine de evim bir başka hele yazın 2 ay tam göçebe gibiydik

Birde dönüş yolunda sevgili yüzsüz kaynım görüşelim dedi Allahtan eşim olmaz dedi yoksa tüm tatilde dinlendiğim boşa giderdi onu görüp deli oluncaburada yazan kv, kp, elti, görümce bir yana bendeki kayın bir yana hepsine bedel kazara onunla evlenecek olan kızın aklına acırım valla

Neyse ay aşılaman olmuş şükürler olsun nasıl hissediyorsuninşallah hayırlısı ne ise o olsun valla aklıma geldikçe hepinize dua ettim, benim aileme gider gitmez dedeme de dua ettirdim onun duasına çok inanırım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…