- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Gecmiş olsun canım.Bende aynen bu şekil bi kist oluşmuştu.Kürtaj sonrası oluşan bi kist .Öyle hatırlıyorum.Doktor çok çok büyük değil demişti.O yüzden ilaç vermemişti.Kontrolden sonra kendiliğinden geçmezse ilaç başlarız demişti.Soğan suyu yapmıştım ve geçmişti canım.Kızlar adet oldum diye kontrole geldim sag yumurtalığımda kist oluşmuşilaç verdi doktor. Boyle bişey yaşayan var mı kist kayboluyo mu diğer ay yoksa bi kaç ay sürüyo mu? Doktor düşükte hormonların birden degişmesınden olmuştur korkulcak bişey degıl dedi
Ben bilirimAy nasıl da bildineve geldım süpürdum yemek yedım eşim az uyudu ben dırek başladım sızı okumaya Allahım eve gelınce eşyalarımı öptüm tek tek o derece Ailemi çok özlüyorum, gidince onları bırakmak da zor geliyor ama yine de evim bir başka hele yazın 2 ay tam göçebe gibiydik
Birde dönüş yolunda sevgili yüzsüz kaynım görüşelim dedi Allahtan eşim olmaz dedi yoksa tüm tatilde dinlendiğim boşa giderdi onu görüp deli oluncaburada yazan kv, kp, elti, görümce bir yana bendeki kayın bir yana hepsine bedel kazara onunla evlenecek olan kızın aklına acırım valla
Neyse ay aşılaman olmuş şükürler olsun nasıl hissediyorsuninşallah hayırlısı ne ise o olsun valla aklıma geldikçe hepinize dua ettim, benim aileme gider gitmez dedeme de dua ettirdim onun duasına çok inanırım çünkü
Adette atılır buyuk ıhtımalle kuzumKızlar adet oldum diye kontrole geldim sag yumurtalığımda kist oluşmuşilaç verdi doktor. Boyle bişey yaşayan var mı kist kayboluyo mu diğer ay yoksa bi kaç ay sürüyo mu? Doktor düşükte hormonların birden degişmesınden olmuştur korkulcak bişey degıl dedi
Geçmiş olsun canımmKızlar selamGeçen sene Nisan ayında bir kimyasalım olmuştu, 10 gün önce testim pozitif çıktı, lakin lekenme başladı, bir sürü ilaç kullandım ama tutmadı Ayrıca doktor rahminin tam ortasında 3 cm bir miyom var, bu düşük yapıyor zaten dedi Dün artık normal adet başladı, düşük oluyor yani.. Bu arada 6 ay önce her şey tertemizdi. İnşallah doktor yanılıyordur da miyom değildir.. Peki aramızda benim gibi düşük sebebi olarak, miyom söylenen var mı?
Doktor tam da öyle dedi.. tam bebeğin tutunacağı yerde o yüzden böyle oluyor dediGeçmiş olsun canımm
Benım bi arkadsım myom ile hamıle kaldı saglıklı Bı kızı oldu, dogumda myomu da alındı.. Sanırım nerde oldugu ile alakalı Bı durumdur, bebegın tutunacagı yerddeyse o sebep olabılır
Myom alınıyor amıleyatla, Allah korusun yenıden aynı seylerı yasamaDoktor tam da öyle dedi.. tam bebeğin tutunacağı yerde o yüzden böyle oluyor dedi
Canım geçmiş olsun öncelikle bende de miyom var hatta hamilelikte falan dememişlerdi bana birşey de sonradan mı oluştu bilmiyorum düşükten sonra kontrollerde söylediler. Engel değil dedi doktor ama buna yakın olursa tutunamaz da dedi kafam karıştı. 2 cm galiba benimki.Kızlar selamGeçen sene Nisan ayında bir kimyasalım olmuştu, 10 gün önce testim pozitif çıktı, lakin lekenme başladı, bir sürü ilaç kullandım ama tutmadı Ayrıca doktor rahminin tam ortasında 3 cm bir miyom var, bu düşük yapıyor zaten dedi Dün artık normal adet başladı, düşük oluyor yani.. Bu arada 6 ay önce her şey tertemizdi. İnşallah doktor yanılıyordur da miyom değildir.. Peki aramızda benim gibi düşük sebebi olarak, miyom söylenen var mı?
Ay inşallah verirsin ya heyecan ile bekliyoruzBen bilirimşaka bi yana kullanıcı isimleri allta cıkıyor
Allah razı olsun kuzum benım, sızın dualarınızla insallah güzel haber verırım
Sen aksam hazır ol, bugun de senın kaynını çekiştiririz
Evet ever canım kanamam bitsin artık arkasını bırakmayacağım. Bu 2. oldu. Bakalım inşallah operasyon gerektirmez, operasyon korkum da sadece rahmim zarar görür mü diye, yoksa dikiştir ağrıdır pek umrumda değilCanım geçmiş olsun öncelikle bende de miyom var hatta hamilelikte falan dememişlerdi bana birşey de sonradan mı oluştu bilmiyorum düşükten sonra kontrollerde söylediler. Engel değil dedi doktor ama buna yakın olursa tutunamaz da dedi kafam karıştı. 2 cm galiba benimki.
Sen bir doktora daha görün istersen
İnşallah kuzumAdette atılır buyuk ıhtımalle kuzum
Haklısın canım valla insan korkuyorEvet ever canım kanamam bitsin artık arkasını bırakmayacağım. Bu 2. oldu. Bakalım inşallah operasyon gerektirmez, operasyon korkum da sadece rahmim zarar görür mü diye, yoksa dikiştir ağrıdır pek umrumda değilkaş yaparken göz çıkarmayalım hesabı benimki.
Acaba ameliyatsız yapılacak birşey yok mu ki bitkisel birşey falan ?Evet ever canım kanamam bitsin artık arkasını bırakmayacağım. Bu 2. oldu. Bakalım inşallah operasyon gerektirmez, operasyon korkum da sadece rahmim zarar görür mü diye, yoksa dikiştir ağrıdır pek umrumda değilkaş yaparken göz çıkarmayalım hesabı benimki.
Ben kürtaj olmadım canım fakat benımde olmuş doktor hormon dalgalanmasından dedıGecmiş olsun canım.Bende aynen bu şekil bi kist oluşmuştu.Kürtaj sonrası oluşan bi kist .Öyle hatırlıyorum.Doktor çok çok büyük değil demişti.O yüzden ilaç vermemişti.Kontrolden sonra kendiliğinden geçmezse ilaç başlarız demişti.Soğan suyu yapmıştım ve geçmişti canım.
Geçmiş olsun canım. Başka doktordan görüş akmakta fayda var.. benim düşük sonrası parca kaldı, histeroskopi denilen işlemle aldılar. Kamera ile girip.. belki seninki de bu şekilde alınır.Evet ever canım kanamam bitsin artık arkasını bırakmayacağım. Bu 2. oldu. Bakalım inşallah operasyon gerektirmez, operasyon korkum da sadece rahmim zarar görür mü diye, yoksa dikiştir ağrıdır pek umrumda değilkaş yaparken göz çıkarmayalım hesabı benimki.
Göbekten iğne neden kullanıcaksın? Soğan suyu içiyorum ama hiç bir haftayı geçiremiyorum zaten. Bence şifalı bi kür.Yinede sen bilirsin.Ben kürtaj olmadım canım fakat benımde olmuş doktor hormon dalgalanmasından dedıilaç verdı onu kullanıcam şimdi iğne verdi bi de göbekten. Soğan suyu için korkuyorum kuzum bi doktordan duymuştum pkolulara iyi gelıyomuş fakat normal dongusu olan kadınlarda yumurtayı baskılıyomuş
Geçmiş olsun arkadaşım aramızda çok yok ben kontrole gitmedim henüz, 15 gün sonra bitti kanamam benimde. pazartesi gideyim diyorum. Hoşgeldin. İnşallah herşey yoluna girer, güzel haberler alırsın.Selam arkadaşlar ben de 2 Şubat’ta düşük yaptım . Gebelik düşünüyordum ama hamile olduğumu bilmiyordum bir hafta öncesinde adet gibi kanamam geldi sanırsam yerleşme kanamasıymiş .2 şubatta kanama başlayınca doktora gittim ve Aynı gün içerisinde hem hamileliğimi, hem de düşük yaptığımı öğrenmiş oldum . Keseyi de görmüş olduk herhangi bir bozulma yoktu bir Umut tutunur dedik ama olmadı .o günden bu yana hala kanamam devam ediyor ama betam bir türlü düşmedi .. Dün kü testim de beta 95 çıktı .. Sizlerin ne zaman sıfırlandı? tekrar kontrole gittiniz mi? Düşükden iki gün sonra tekrar gitmiştim bir parça vardı onuda ilaçsız atarsın demişti doktorum acaba atamadım mı bilemiyorum . Umarım en kısa sürede hepimiz sağlıklı gebeliklere kavuşuruz.. tekrar hamile kalanlar var çok sevindirici çok mutlu oldum görünce inşallah isteyen herkes sağlıkla bebişini kucağına alır . Beni de topiğe eklerseniz sevinirim
Kist genellikle diğer adette düşer kuzum endişelenme hormonal oluyor.Kızlar adet oldum diye kontrole geldim sag yumurtalığımda kist oluşmuşilaç verdi doktor. Boyle bişey yaşayan var mı kist kayboluyo mu diğer ay yoksa bi kaç ay sürüyo mu? Doktor düşükte hormonların birden degişmesınden olmuştur korkulcak bişey degıl dedi
Valla ben merak ettim bu kaynıBen bilirimşaka bi yana kullanıcı isimleri allta cıkıyor
Allah razı olsun kuzum benım, sızın dualarınızla insallah güzel haber verırım
Sen aksam hazır ol, bugun de senın kaynını çekiştiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?