Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmiş olsun canım.Bende aynen bu şekil bi kist oluşmuştu.Kürtaj sonrası oluşan bi kist .Öyle hatırlıyorum.Doktor çok çok büyük değil demişti.O yüzden ilaç vermemişti.Kontrolden sonra kendiliğinden geçmezse ilaç başlarız demişti.Soğan suyu yapmıştım ve geçmişti canım.

Ben bilirim şaka bi yana kullanıcı isimleri allta cıkıyor

Allah razı olsun kuzum benım, sızın dualarınızla insallah güzel haber verırım

Sen aksam hazır ol, bugun de senın kaynını çekiştiririz

Kızlar selam Geçen sene Nisan ayında bir kimyasalım olmuştu, 10 gün önce testim pozitif çıktı, lakin lekenme başladı, bir sürü ilaç kullandım ama tutmadı Ayrıca doktor rahminin tam ortasında 3 cm bir miyom var, bu düşük yapıyor zaten dedi Dün artık normal adet başladı, düşük oluyor yani.. Bu arada 6 ay önce her şey tertemizdi. İnşallah doktor yanılıyordur da miyom değildir.. Peki aramızda benim gibi düşük sebebi olarak, miyom söylenen var mı?

Adette atılır buyuk ıhtımalle kuzum

Geçmiş olsun canımm
Benım bi arkadsım myom ile hamıle kaldı saglıklı Bı kızı oldu, dogumda myomu da alındı.. Sanırım nerde oldugu ile alakalı Bı durumdur, bebegın tutunacagı yerddeyse o sebep olabılır

Doktor tam da öyle dedi.. tam bebeğin tutunacağı yerde o yüzden böyle oluyor dedi

Canım geçmiş olsun öncelikle bende de miyom var hatta hamilelikte falan dememişlerdi bana birşey de sonradan mı oluştu bilmiyorum düşükten sonra kontrollerde söylediler. Engel değil dedi doktor ama buna yakın olursa tutunamaz da dedi kafam karıştı. 2 cm galiba benimki.
Sen bir doktora daha görün istersen

Ay inşallah verirsin ya heyecan ile bekliyoruz
Ay ondan bahsedersek hepiniz sinir hastası olursunuz yaşam emici ya

Evet ever canım kanamam bitsin artık arkasını bırakmayacağım. Bu 2. oldu. Bakalım inşallah operasyon gerektirmez, operasyon korkum da sadece rahmim zarar görür mü diye, yoksa dikiştir ağrıdır pek umrumda değil kaş yaparken göz çıkarmayalım hesabı benimki.

Haklısın canım valla insan korkuyor
Ama basit bir işlemdir tahminimce

Acaba ameliyatsız yapılacak birşey yok mu ki bitkisel birşey falan ?

Ben kürtaj olmadım canım fakat benımde olmuş doktor hormon dalgalanmasından dedı ilaç verdı onu kullanıcam şimdi iğne verdi bi de göbekten. Soğan suyu için korkuyorum kuzum bi doktordan duymuştum pkolulara iyi gelıyomuş fakat normal dongusu olan kadınlarda yumurtayı baskılıyomuş

Geçmiş olsun canım. Başka doktordan görüş akmakta fayda var.. benim düşük sonrası parca kaldı, histeroskopi denilen işlemle aldılar. Kamera ile girip.. belki seninki de bu şekilde alınır.

Göbekten iğne neden kullanıcaksın? Soğan suyu içiyorum ama hiç bir haftayı geçiremiyorum zaten. Bence şifalı bi kür.Yinede sen bilirsin.

Geçmiş olsun arkadaşım aramızda çok yok ben kontrole gitmedim henüz, 15 gün sonra bitti kanamam benimde. pazartesi gideyim diyorum. Hoşgeldin. İnşallah herşey yoluna girer, güzel haberler alırsın.

Kist genellikle diğer adette düşer kuzum endişelenme hormonal oluyor.

Merhaba kızlar gün boyu girmedim özledim muhabbetinizi, naptınız. Benim dün kanamam bitti emin oldum, sonra eşimle korunmalı (prezervatif) bi şeyler oldu. Sonrasında ağrı oldu yaa, acaba çok uzun süre olmadığı için mi? Yoksa daha beklemem mi gerekiyordu şimdi hala devam eden sarımsı bir akıntı var. Sizlerde nasıl olmuştu bu akıntı oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…