Kaçıncı günde olduMerhaba kızlar gün boyu girmedim özledim muhabbetinizi, naptınız. Benim dün kanamam bitti emin oldum, sonra eşimle korunmalı (prezervatif) bi şeyler oldu. Sonrasında ağrı oldu yaa, acaba çok uzun süre olmadığı için mi? Yoksa daha beklemem mi gerekiyorduşimdi hala devam eden sarımsı bir akıntı var. Sizlerde nasıl olmuştu bu akıntı oldu mu
Yaa seni yerim
Merhaba canım,bana 15 gün ilişki yasak demişti hemşire.Merhaba kızlar gün boyu girmedim özledim muhabbetinizi, naptınız. Benim dün kanamam bitti emin oldum, sonra eşimle korunmalı (prezervatif) bi şeyler oldu. Sonrasında ağrı oldu yaa, acaba çok uzun süre olmadığı için mi? Yoksa daha beklemem mi gerekiyorduşimdi hala devam eden sarımsı bir akıntı var. Sizlerde nasıl olmuştu bu akıntı oldu mu
Bana da 3 hafta demişti de kanama kesilince olabiliyormuş diye Bi denemek istedikKaçıncı günde oldu
Benim biraz zaman almıştı ilişkiye geri dönüşüm o yüzden ağrım akıntım olmamıştı ama belki erken dönemde oluyodur, enfeksiyona biraz daha açık olunuyo ve dokular daha hassas oluyo ya.
Hatırlıyorum, 10 gün yasak demişti bana doktor kürtajdan sonra.
Kese buyudukce lekeler gelebılırmıs, bebiş büyüüyo yanıYaa seni yerim
Salıyı iple çekiyorum, kontrol var.
Doktor lekelenme olabilir, korkma dedikten 1 gün sonra başladı azcik leke. Açtı ağzınıağrı da oluyo ama zorlamiyo çok şükür.
Leke dediğim de afedersiniz çok açık renk ve kıvamsız.
İnşallah 1. Sayfa bebişle dolsun
16. Günde oldu canım ama, az daha beklemem lazımmış dedim ağrı olunca, daha hassasım demekkiMerhaba canım,bana 15 gün ilişki yasak demişti hemşire.
Benım düşükten sonra ilk ilişki ilk adetten sonra oldu, yumurtlama gunune bi kac gun kala.. Cok gerildim, cok kasıldım..uzun süre olmadıgı ıcın olsa gerek..16. Günde oldu canım ama, az daha beklemem lazımmış dedim ağrı olunca, daha hassasım demekki
Rabbim tüm isteyen herkese nasip eder insAllah 17 Aralık'ta kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 ncı adetimi yarın olucagim ondan sonra tekrar çocuk istiyoruz ve zor hamile kaldım mucize bebektiMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT Katre-i Matemm 25.12.2020 medusasli 03.01.2021 Kalbim73 21.01.2021 Liloss 27.01.2021 kelebek3333 10.02.2021 moco-coco 10.02.2021 M momtobe95 11.02.2021 M my3011 11.02.2021 @Smyrra 17.02.2021 @Glchn66 19.02.2021 @Alisa35 22.02.2021 Teneffus Zili 24.02.2021 Sohrab 25.02.2021 @burcusami 25.02.2021 @Summerwinter 26.02.2021 @Random33 27.02.2021 @sutlaacc 09.03.2021
7+1 olacak sata göre ama geç döllenme sebebiyle şuan 4-5 hafta gibi.Kese buyudukce lekeler gelebılırmıs, bebiş büyüüyo yanısalı günü kacıncı hafta oluyor canm
Çok geçmiş olsun size de, insallah yeniden hamıle kalacağız, bu sefer saglıcakla ilerleyecek.. Umutsuzluk yok..Rabbim tüm isteyen herkese nasip eder insAllah 17 Aralık'ta kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 ncı adetimi yarın olucagim ondan sonra tekrar çocuk istiyoruz ve zor hamile kaldım mucize bebekti
Rabbim yine göstersin mucizesini inşallah, bu sefer çok daha kısa zamanda, sağlıklı şekilde gelsinRabbim tüm isteyen herkese nasip eder insAllah 17 Aralık'ta kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 ncı adetimi yarın olucagim ondan sonra tekrar çocuk istiyoruz ve zor hamile kaldım mucize bebekti
Kese boyu 20 olmadan bebek gorulmeyenılırmıs, 14 15 mm olur gunde 1mm büyüdüğünü varsayarsak.. Yine görülmeyebılır belkı, ama ınsallah hızlı ilerleyip görülür sende Bı oh cekersın kuzum7+1 olacak sata göre ama geç döllenme sebebiyle şuan 4-5 hafta gibi.
Gün veremedi doktor bebeğim, belirsiz yani. Kese bu salı 7 mm idi yolk sac da vardı ❤belki hızlı büyür sürpriz yaparsa bu hafta kalp sesini duyabiliriz demişti. Hayırlısıyla saglikla büyüsün inşallah.
Annem de hep ayva ye diyo, çok da severim.
2.5 senede geldi İnsaAllah bidaha o kadar beklemeniz amin insAllah canım Allah razı olsunRabbim yine göstersin mucizesini inşallah, bu sefer çok daha kısa zamanda, sağlıklı şekilde gelsin
Ayva ne işe yarıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?