Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaçıncı günde oldu

Benim biraz zaman almıştı ilişkiye geri dönüşüm o yüzden ağrım akıntım olmamıştı ama belki erken dönemde oluyodur, enfeksiyona biraz daha açık olunuyo ve dokular daha hassas oluyo ya.

Hatırlıyorum, 10 gün yasak demişti bana doktor kürtajdan sonra.

Yaa seni yerim
Salıyı iple çekiyorum, kontrol var.
Doktor lekelenme olabilir, korkma dedikten 1 gün sonra başladı azcik leke. Açtı ağzını ağrı da oluyo ama zorlamiyo çok şükür.
Leke dediğim de afedersiniz çok açık renk ve kıvamsız.

İnşallah 1. Sayfa bebişle dolsun

Merhaba canım,bana 15 gün ilişki yasak demişti hemşire.

Bana da 3 hafta demişti de kanama kesilince olabiliyormuş diye Bi denemek istedik 16. Günde oldu canım. Prezervatifi o yüzden kullandım ama daha hazır değilmişim anlaşılan.. O akıntı zaten vardı yani kokusuz rahatsız etmeyen bi akıntı 15 güne gelmeden neredeyse hem baya azalmış hem sarıya dönmüştü rengi

Kese buyudukce lekeler gelebılırmıs, bebiş büyüüyo yanı salı günü kacıncı hafta oluyor canm

16. Günde oldu canım ama, az daha beklemem lazımmış dedim ağrı olunca, daha hassasım demekki
Benım düşükten sonra ilk ilişki ilk adetten sonra oldu, yumurtlama gunune bi kac gun kala.. Cok gerildim, cok kasıldım..uzun süre olmadıgı ıcın olsa gerek..

Rabbim tüm isteyen herkese nasip eder insAllah 17 Aralık'ta kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 ncı adetimi yarın olucagim ondan sonra tekrar çocuk istiyoruz ve zor hamile kaldım mucize bebekti

Kese buyudukce lekeler gelebılırmıs, bebiş büyüüyo yanı salı günü kacıncı hafta oluyor canm
7+1 olacak sata göre ama geç döllenme sebebiyle şuan 4-5 hafta gibi.

Gün veremedi doktor bebeğim, belirsiz yani. Kese bu salı 7 mm idi yolk sac da vardı ❤belki hızlı büyür sürpriz yaparsa bu hafta kalp sesini duyabiliriz demişti. Hayırlısıyla saglikla büyüsün inşallah.

Rabbim tüm isteyen herkese nasip eder insAllah 17 Aralık'ta kalp atışı durduğu için kürtaj oldum 2 ncı adetimi yarın olucagim ondan sonra tekrar çocuk istiyoruz ve zor hamile kaldım mucize bebekti
Çok geçmiş olsun size de, insallah yeniden hamıle kalacağız, bu sefer saglıcakla ilerleyecek.. Umutsuzluk yok..

Rabbim yine göstersin mucizesini inşallah, bu sefer çok daha kısa zamanda, sağlıklı şekilde gelsin

Kese boyu 20 olmadan bebek gorulmeyenılırmıs, 14 15 mm olur gunde 1mm büyüdüğünü varsayarsak.. Yine görülmeyebılır belkı, ama ınsallah hızlı ilerleyip görülür sende Bı oh cekersın kuzum

Liloss gebelikte ayva yemeni tavsiye ederim.Bebeğini gördükten sonra.
Annem de hep ayva ye diyo, çok da severim. bize hamileyken çok yemiş.

O da bizim gibi evlat kaybeden annelerden... 4 tane düşüğü var, allaha şükür 3 kardeşiz.
Sizden bahsediyorum hep ona kimseye bisey söyleme kızlarla konuşursun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…