- 21 Ağustos 2020
- 104
- 111
- 33
İnsAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsinÇok geçmiş olsun size de, insallah yeniden hamıle kalacağız, bu sefer saglıcakla ilerleyecek.. Umutsuzluk yok..
Gönlünü ferah tut ve bebek planına motive şekilde başla2.5 senede geldi İnsaAllah bidaha o kadar beklemeniz amin insAllah canım Allah razı olsun
Ben de 2 bucuk yıl sonra hamıle kalabılmıstım2.5 senede geldi İnsaAllah bidaha o kadar beklemeniz amin insAllah canım Allah razı olsun
Sağolasın canımGönlünü ferah tut ve bebek planına motive şekilde başlabiz hep burdayiz
Kalp atışı yokmuydu ? Benim düşük değil kürtajla sonlandırıldı kese etrafında kanama alanı vardı 1 hafta şiddetli kanamam oldu kalbi durduBen de 2 bucuk yıl sonra hamıle kalabılmıstımdoktor saglıksız dedıgınde kabullenemedım, ben cok bekledım dıyıp hıckıra hıckıra ağlamıştım karsısında, 2 hafta bekledım öyle, sonra tmm dedım düşük yaptırdı bana
Yoktu cnmKalp atışı yokmuydu ? Benim düşük değil kürtajla sonlandırıldı kese etrafında kanama alanı vardı 1 hafta şiddetli kanamam oldu kalbi durdu
Rabbim tekrar nasip etsin en kısa zamanda insAllahYoktu cnm6.haftda kalmıs.. İlaçla düşük yaptırdılar bana, 1 gece hastanede yattım... Hıc lekelenme kanamada olmadı, doktor bıraz da kendısı düşer diye bekledi.. Baktı ki 9.haftaya gırıyorz hıcbısey yok ikna etti artık beni
Amin hepimize insallahRabbim tekrar nasip etsin en kısa zamanda canım
@Katre-i Matemm @medusasliKalbim73 Liloss hamişlerimiz nasıllar sukur hamilelik iyi gidiyor Allah acsukur kanama yok o pembe akıntılar geçti sabahları aç karna çıkmayan bulantı çok uykucuyum kokulardan birazcık tiksinyom bugün 7+0 günlük oldu bebişim
İlaç tedavisiyle geçmeyen tek şeymişAcaba ameliyatsız yapılacak birşey yok mu ki bitkisel birşey falan ?
İnşallah canım ya evet mutlaka gideceğimGeçmiş olsun canım. Başka doktordan görüş akmakta fayda var.. benim düşük sonrası parca kaldı, histeroskopi denilen işlemle aldılar. Kamera ile girip.. belki seninki de bu şekilde alınır.
İlaç tedavisiyle geçmeyen tek şeymişkapalı da olsa operasyon gerekiyormuş
Çok geçmiş olsun. Rabbim bi daha düşük yaşatmasın.Sağlıklı bi gebelik bi evlat nasip olsun inşaAllah.(amin) ❤2.5 senede geldi İnsaAllah bidaha o kadar beklemeniz amin insAllah canım Allah razı olsun
Senle aynıyız sanirim 25 Aralık ti son adet tarihim7+1 olacak sata göre ama geç döllenme sebebiyle şuan 4-5 hafta gibi.
Gün veremedi doktor bebeğim, belirsiz yani. Kese bu salı 7 mm idi yolk sac da vardı ❤belki hızlı büyür sürpriz yaparsa bu hafta kalp sesini duyabiliriz demişti. Hayırlısıyla saglikla büyüsün inşallah.
Ahkeske 2 hafta kalsa 18 martti daha 1 ay falan var geçmiyor gunlerKalbim73 cok sevındım kuzum, buyumus minnoş ne zaman gidiceksin ilk kontrole, 2 hafta mı kaldı sımdı
Amin inşAllah Allah razı olsunÇok geçmiş olsun. Rabbim bi daha düşük yaşatmasın.Sağlıklı bi gebelik bi evlat nasip olsun inşaAllah.(amin) ❤
Benim de sat 28 aralık aynı gibiSenle aynıyız sanirim 25 Aralık ti son adet tarihim
Sayılı gün çabuk geçerAhkeske 2 hafta kalsa 18 martti daha 1 ay falan var geçmiyor gunler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?