Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun size de, insallah yeniden hamıle kalacağız, bu sefer saglıcakla ilerleyecek.. Umutsuzluk yok..
İnsAllah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada burda benim durumda olanlar vardır söyleyeyim umut olayım azosperm sebebiyle 2.5 sene bekledik ve hamile kaldım hamile kaldığımda 100.000 sperm vardı kimse umutsuzluğa kapılmasın

2.5 senede geldi İnsaAllah bidaha o kadar beklemeniz amin insAllah canım Allah razı olsun
Ben de 2 bucuk yıl sonra hamıle kalabılmıstım doktor saglıksız dedıgınde kabullenemedım, ben cok bekledım dıyıp hıckıra hıckıra ağlamıştım karsısında, 2 hafta bekledım öyle, sonra tmm dedım düşük yaptırdı bana

Kalp atışı yokmuydu ? Benim düşük değil kürtajla sonlandırıldı kese etrafında kanama alanı vardı 1 hafta şiddetli kanamam oldu kalbi durdu

Kalp atışı yokmuydu ? Benim düşük değil kürtajla sonlandırıldı kese etrafında kanama alanı vardı 1 hafta şiddetli kanamam oldu kalbi durdu
Yoktu cnm6.haftda kalmıs.. İlaçla düşük yaptırdılar bana, 1 gece hastanede yattım... Hıc lekelenme kanamada olmadı, doktor bıraz da kendısı düşer diye bekledi.. Baktı ki 9.haftaya gırıyorz hıcbısey yok ikna etti artık beni

Rabbim tekrar nasip etsin en kısa zamanda insAllah

Senle aynıyız sanirim 25 Aralık ti son adet tarihim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…