Peygamber Efendimiz tavsiye etmiş hamile kadınlara.Bebeğin güzel ve sağlıklı olması için.Ayrıca gebelerin psikolojisine de iyi geliyormuş, kalbi güçlendiriyormuş.Ayva ne işe yarıyor?
İnşallah ya o güne kadar kazasız belasız devam ederimSayılı gün çabuk geçer
Rabbim bagislasin bize insBenim de sat 28 aralık aynı gibi
Hım anladım bilmiyordum teşekkür ederimPeygamber Efendimiz tavsiye etmiş hamile kadınlara.Bebeğin güzel ve sağlıklı olması için.Ayrıca gebelerin psikolojisine de iyi geliyormuş, kalbi güçlendiriyormuş.
Aynı, beklemeye devam
İnşallh kuzumİnşallah ya o güne kadar kazasız belasız devam ederim
Sağol csnim sende dikkat et ağır işler yapma ayağını üşütmeAynı, beklemeye devam
İnşallh kuzumdikkat ettiğin sürece hıcbısey olmaz insalllah
Bu hafta öyle yattım kuzumSağol csnim sende dikkat et ağır işler yapma ayağını üşütme
Çok şükür canım, iyiyiz daha da iyi olacağız inşAllah hep beraber
Aşılama oldum bıle kuzumÇok şükür canım, iyiyiz daha da iyi olacağız inşAllah hep beraberSizler nasılsınız, değerlendirildi mi yumurtlama günleri
Yeni batım 8 mart canım. Güncelleme yapalım please@kelebek3333 @my3011moco-coco kızlar var mı gelişmeler batlar gelmiş..
@momtobe95 kuzum sen ara vereceğini soylemıstın, yenı bat eklemıyoruz deil mi
Çok şükür iyiyim gülüm heyecanlı bekleyiş darısı size olsun inşallah :)
Çok şükür canımÇok şükür iyiyim gülüm heyecanlı bekleyiş darısı size olsun inşallah :)
Valla ben merak ettim bu kaynı
Ay hangi bir huyunu sayayım eşimin küçüğü zaten iki kardeşler ve bekar. Nasıl sevinmiştim kardeşi erkek bizde de erkek yok iyi anlaşırız diye. Ama tam bir hüsran çıktı.
Hep dualarımdasınız bu ay inşallah olucak hayırlısıyla :)Çok şükür canımdua et bize de
İnşallah gerildiğim için olmuştur ve uzun süre olmadığı için canım.. Yoksa üzülürüm yani yanlış birşey yapmış olmak istemem. Eşime de söylemedim üzülür diye ama az daha bekleyelim en iyisi..Benım düşükten sonra ilk ilişki ilk adetten sonra oldu, yumurtlama gunune bi kac gun kala.. Cok gerildim, cok kasıldım..uzun süre olmadıgı ıcın olsa gerek..
aaa nasıl yani ne zaman belli olacak? ay heyecanlandımAşılama oldum bıle kuzumsen Bayadır ugramıyormussun buraya
AboooAy hangi bir huyunu sayayım eşimin küçüğü zaten iki kardeşler ve bekar. Nasıl sevinmiştim kardeşi erkek bizde de erkek yok iyi anlaşırız diye. Ama tam bir hüsran çıktı.
Aileden farklı bir ilde çalışıyor bir usta çırak tarzı bir iş o çırak olan taraf. Ailesinin bir işi olsa asla gitmez bayram seyranda bile erkenden tüyer neden çünkü köyde iş var yapamaz beyefendi. Aynı anda denk gelsek abisi erkenden kalkar aileye yardım için o ben tatile geldim der öğlene kadar uyur, hadi buraya kadar bize ne diyelim ailesi ile arasındaki ilişki ama bizle olan kısımda bizi ziyarete gelirdi sırf tatil beldesi resim çektirip sosyal medyada atmak için amaç bizi görmek değil, abisini araması bile asla nasılız diye değil ilk yol yapar bir iki gün arar 3.gün para ister ama isteyiş bahaneleri de hep bir yalan gerçeği alkol, sigara ve her manada kızlarla bazı şeylere para yedirir asgari ücret ne olacak yetmez hoop abisine sarar. Daha çok sey sıralarım ama en son da bu yıl bizim araba iki kez ciddi bozuldu masraf, ikimizin telefon bozuldu masraf, ansızın kürtaj oldu bir sürü şey yaşadık kürtaj günü bile sözde üzgün hemen size geleyim dedi abisi ne işin var yengen bu haldeyken hem korona zamanı dedi ay nasıl bir ısrar sizi gözümle görmeden rahatlamam derken gelmesine izin vermedik o çok üzgün insan sabahına işe giderken hikaye atıyor sosyal medyaya oyun havası eşliği araba kullanarak bir hafta sonra da abi bana para yollarmısın diyor
Arkamızdan sülaleye yaptığı dedikodulara girmedim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?