Yaa hadi İnsallahh yanına
Off tam sömürücü tipAy hangi bir huyunu sayayım eşimin küçüğü zaten iki kardeşler ve bekar. Nasıl sevinmiştim kardeşi erkek bizde de erkek yok iyi anlaşırız diye. Ama tam bir hüsran çıktı.
Aileden farklı bir ilde çalışıyor bir usta çırak tarzı bir iş o çırak olan taraf. Ailesinin bir işi olsa asla gitmez bayram seyranda bile erkenden tüyer neden çünkü köyde iş var yapamaz beyefendi. Aynı anda denk gelsek abisi erkenden kalkar aileye yardım için o ben tatile geldim der öğlene kadar uyur, hadi buraya kadar bize ne diyelim ailesi ile arasındaki ilişki ama bizle olan kısımda bizi ziyarete gelirdi sırf tatil beldesi resim çektirip sosyal medyada atmak için amaç bizi görmek değil, abisini araması bile asla nasılız diye değil ilk yol yapar bir iki gün arar 3.gün para ister ama isteyiş bahaneleri de hep bir yalan gerçeği alkol, sigara ve her manada kızlarla bazı şeylere para yedirir asgari ücret ne olacak yetmez hoop abisine sarar. Daha çok sey sıralarım ama en son da bu yıl bizim araba iki kez ciddi bozuldu masraf, ikimizin telefon bozuldu masraf, ansızın kürtaj oldu bir sürü şey yaşadık kürtaj günü bile sözde üzgün hemen size geleyim dedi abisi ne işin var yengen bu haldeyken hem korona zamanı dedi ay nasıl bir ısrar sizi gözümle görmeden rahatlamam derken gelmesine izin vermedik o çok üzgün insan sabahına işe giderken hikaye atıyor sosyal medyaya oyun havası eşliği araba kullanarak bir hafta sonra da abi bana para yollarmısın diyor
Arkamızdan sülaleye yaptığı dedikodulara girmedim bile
Bi sonrakını akısına bırakınİnşallah gerildiğim için olmuştur ve uzun süre olmadığı için canım.. Yoksa üzülürüm yani yanlış birşey yapmış olmak istemem. Eşime de söylemedim üzülür diye ama az daha bekleyelim en iyisi..
22 sinde belli olcak cnm, pazartesi oldum aşılamayı 6.güne giriyorumaaa nasıl yani ne zaman belli olacak? ay heyecanlandımMisafirlerim vardı kuzum, çok bakamadım buralara kusuruma bakmayın herkes iyidir inşAllah
Yaa hadi İnsallahh yanınaeklemek nasip olsun
Var mı kıpırtı lar
Evet ben hamileyimkelebek3333 @my3011 moco-coco kızlar var mı gelişmeler batlar gelmiş..
@momtobe95 kuzum sen ara vereceğini soylemıstın, yenı bat eklemıyoruz deil mi
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Ben de 21 aralıkta düşük yaptım Keseyi görmüştük. Senin haftalarinda.. benim hcg degerim bir türlü dusmedi 200 kusurlerde kaldı bi süre.. sonra adetle düşer dediler. 39. Gün adetim oldu. Adet sonrası da hcg 25 di. Rahimde parca kalmış benim. Histereskopi denen bi işlem ile pzt operasyon oldum ve parca alindi.
parca olunca hcg geç düşüyor.. Senin daha 10 gün olmuş ve şu an 95 olması normal.. Tekrar doktora git parca düşmüş mu canim o hcg yi düşürmüyor.
Çok küçük olduğu için atarsın bu ay da hamile kalabilirsin dedi .. tabi ben riske karşı bir adet dönemi en azından geçsin diyorum . Bir yandan da kış bebesi olsun zaman kaybetmeyelim izinlerim yanmadın vs düşünüyorsun . Bizim plan ayrı Allah’ın ayrı tabi .. Allahım hayırlısını versin herşeyinCok gecmıs olsun, umarım en kısa sürede toparlanırsın, tekrar kontrole gıt sakın aksatma.. Tamamen temız olmus deyıncr rahat edersin zaten..
Enfeksiyon riski acısından 15 20 gun ılsıkı zaten yasak oluyor, korunmayı da ilk adetten sonra bırakırsınız, doktorunuz daha detaylı bılgı verır bu konuda
Adet görmeden hamile mi kaldın.Kanama bitince beta hcg testi gebelik göstermeyecek değerlere düşüyormuş zaten. Kanama bittikten sonra gitmedim, adet olacaksın adetinin 4.günü kontrole gel dedi ama ben adet olmadım. Çünkü kanaman bitince birlikte olmaya başlayabilirsiniz dedi ve o da gebeliğe denk geldi.
Geçmiş olsun arkadaşım aramızda çok yok ben kontrole gitmedim henüz, 15 gün sonra bitti kanamam benimde. pazartesi gideyim diyorum. Hoşgeldin. İnşallah herşey yoluna girer, güzel haberler alırsın.
Tebrikler canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. 6-7 gün kala nasıl öğrendin erken gebelik testi mi yaptın idrardaEvet ben hamileyimadete 6 7 gün kala öğrendim adet günü kan testim 1120 çıktı önümüzdeki perşembe ye randevu aldım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Teşekkür ederimGeçmiş olsun arkadaşım aramızda çok yok ben kontrole gitmedim henüz, 15 gün sonra bitti kanamam benimde. pazartesi gideyim diyorum. Hoşgeldin. İnşallah herşey yoluna girer, güzel haberler alırsın.
Merhabalar kizlar bilgisi olan varsa yanitlayabilir mi bu gün 2 hafta oldu kürtaj olalı muayene olmak için doktoruma gittim kesem hala bozulmamış duruyordu tabi boştu metiler diye bir hap vermişti rahim kasılması için o bitmişti bir tane daha verdi doktor rahim toparlamasi lazım diye böyle birşey yaşayan oldumu
İnan bende şaşkınım doktora üst üste sordum nasıl oluyor diye sanırım kesenin oluşturduğu yer rahimden alınan yerin boşluğu ama kese dedi doktorum yada doktor mu yanlış telafuz etti bilemedim pıhtılaşma oluşmuş dedi şaşkınım haftaya tekrar kontrolüm var inan bildiğin boş bir kese var içimde ağrım da hiç geçmedi zaten .. ama çok iyi bir yerde oldum kürtajı içim rahat bu gün ultrasona girince bir tuhaf oldum sadece boşluk olunca içimdeKürtaj olduysan kesen nasıl hala duruyor??? Yanlış mı yazdın acaba?
Ayyy inşallahUydurmuyorsam bir şeyler hissediyorum
İki günde bir olacak şekilde değerlendirdik bu ayı umarım tutar. Tutmazsa da kendimi üzmücemBu ay yumurtlamayı hissettim resmen. Sonrasındada sol tarafımda böyle sancı desem sancı değil değişik hisler vardı. İlk hamileliğimde olan gibi ama o zaman hiç tecrübem yoktu tabi anlamamıştım. Belki de adet olacağım içindir kim bilir Ama heycanlıyım sona mı haklaşıyorum yoksa güzel bir başlangıca mı
Kız bak sormasak söylemicen, senınEvet ben hamileyimadete 6 7 gün kala öğrendim adet günü kan testim 1120 çıktı önümüzdeki perşembe ye randevu aldım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Sen de mı ögretmensn yoksaÇok küçük olduğu için atarsın bu ay da hamile kalabilirsin dedi .. tabi ben riske karşı bir adet dönemi en azından geçsin diyorum . Bir yandan da kış bebesi olsun zaman kaybetmeyelim izinlerim yanmadın vs düşünüyorsun . Bizim plan ayrı Allah’ın ayrı tabi .. Allahım hayırlısını versin herşeyinSen de aşılama yaptırmışsın , güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah
Adet görmeden hamile mi kaldın.Doktorum da korunmana gerek yok müdahale etmedik Rahime demişti ama bende tedirginim biraz .. beta düştü mü parça kaldı mı vs vs kafam da deli sorular
İnşallah canm sevinçli haberlerini alırızKız bak sormasak söylemicen, senınekliyorum hemen
Çok sevindim, insallah bu sefer saglıkla ilerleyip kucagına da alırsın
Bende bir ay adetten sonra inşallah ara vermicem kan sonuçlarımi bekliyorumSen de mı ögretmensn yoksazaten artık izindir şudur budur olaylarını geçtim temmuzun ortasında da kabulum yeterki saglıckala gelsin
inşallah onlar da güzel çıkar ,heyecanlı bekleyiş başlarBende bir ay adetten sonra inşallah ara vermicem kan sonuçlarımi bekliyorum
İnşallah canıminşallah onlar da güzel çıkar ,heyecanlı bekleyiş başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?