Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Off tam sömürücü tip evlendirseniz kıza yazık

Bi sonrakını akısına bırakın o da düzeliyor zamanla

Yaa hadi İnsallahh yanına eklemek nasip olsun
Var mı kıpırtı lar

Uydurmuyorsam bir şeyler hissediyorum
İki günde bir olacak şekilde değerlendirdik bu ayı umarım tutar. Tutmazsa da kendimi üzmücem Bu ay yumurtlamayı hissettim resmen. Sonrasındada sol tarafımda böyle sancı desem sancı değil değişik hisler vardı. İlk hamileliğimde olan gibi ama o zaman hiç tecrübem yoktu tabi anlamamıştım. Belki de adet olacağım içindir kim bilir Ama heycanlıyım sona mı haklaşıyorum yoksa güzel bir başlangıca mı

Çok küçük olduğu için atarsın bu ay da hamile kalabilirsin dedi .. tabi ben riske karşı bir adet dönemi en azından geçsin diyorum . Bir yandan da kış bebesi olsun zaman kaybetmeyelim izinlerim yanmadın vs düşünüyorsun . Bizim plan ayrı Allah’ın ayrı tabi .. Allahım hayırlısını versin herşeyin Sen de aşılama yaptırmışsın , güzel sonuçlarını bekliyoruz inşallah
Adet görmeden hamile mi kaldın. Doktorum da korunmana gerek yok müdahale etmedik Rahime demişti ama bende tedirginim biraz .. beta düştü mü parça kaldı mı vs vs kafam da deli sorular
Geçmiş olsun arkadaşım aramızda çok yok ben kontrole gitmedim henüz, 15 gün sonra bitti kanamam benimde. pazartesi gideyim diyorum. Hoşgeldin. İnşallah herşey yoluna girer, güzel haberler alırsın.

Merhabalar kizlar bilgisi olan varsa yanitlayabilir mi bu gün 2 hafta oldu kürtaj olalı muayene olmak için doktoruma gittim kesem hala bozulmamış duruyordu tabi boştu metiler diye bir hap vermişti rahim kasılması için o bitmişti bir tane daha verdi doktor rahim toparlamasi lazım diye böyle birşey yaşayan oldumu

Evet ben hamileyim adete 6 7 gün kala öğrendim adet günü kan testim 1120 çıktı önümüzdeki perşembe ye randevu aldım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Tebrikler canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. 6-7 gün kala nasıl öğrendin erken gebelik testi mi yaptın idrarda

Geçmiş olsun arkadaşım aramızda çok yok ben kontrole gitmedim henüz, 15 gün sonra bitti kanamam benimde. pazartesi gideyim diyorum. Hoşgeldin. İnşallah herşey yoluna girer, güzel haberler alırsın.
Teşekkür ederim bu ay hepimize güzel haberler gelsin inşşlah .. beta baktırdın mı sonrasında ?

Kürtaj olduysan kesen nasıl hala duruyor??? Yanlış mı yazdın acaba?

Kürtaj olduysan kesen nasıl hala duruyor??? Yanlış mı yazdın acaba?
İnan bende şaşkınım doktora üst üste sordum nasıl oluyor diye sanırım kesenin oluşturduğu yer rahimden alınan yerin boşluğu ama kese dedi doktorum yada doktor mu yanlış telafuz etti bilemedim pıhtılaşma oluşmuş dedi şaşkınım haftaya tekrar kontrolüm var inan bildiğin boş bir kese var içimde ağrım da hiç geçmedi zaten .. ama çok iyi bir yerde oldum kürtajı içim rahat bu gün ultrasona girince bir tuhaf oldum sadece boşluk olunca içimde

Ayyy inşallah hislerin yanıltmasın, bebişimizi müjdelesin bizlere, haberlerini bekliyoruz insallah, test yapmıcaksın deıl mı günün gelmeden

Evet ben hamileyim adete 6 7 gün kala öğrendim adet günü kan testim 1120 çıktı önümüzdeki perşembe ye randevu aldım inşallah bu sefer sağlıkla ilerler
Kız bak sormasak söylemicen, senın ekliyorum hemen
Çok sevindim, insallah bu sefer saglıkla ilerleyip kucagına da alırsın

Sen de mı ögretmensn yoksa zaten artık izindir şudur budur olaylarını geçtim temmuzun ortasında da kabulumyeterki saglıckala gelsin

Evet , sen de mi öğretmensin sen de mi dediğine göre çok var aramızda Kaç kişiyiz acep@Sohrab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…