Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktoruma yazdım yarın kontrole gel dedi .. betam dün 95 çıktı umarım parça kalmamıştır

Sen de mı ögretmensn yoksa zaten artık izindir şudur budur olaylarını geçtim temmuzun ortasında da kabulumyeterki saglıckala gelsin
Ay benim de kabulüm de bu ara ara verirsem kışı es geçmiş oluruz . Ara vermemek en iyisi galiba . Çivi çiviyi söker

Ayyy inşallah hislerin yanıltmasın, bebişimizi müjdelesin bizlere, haberlerini bekliyoruz insallah, test yapmıcaksın deıl mı günün gelmeden

Test yapmıcam adet tarihi geçmeden. Boşuna stres olmayayım diyorum. Tamamen akışına kalsın dedim. Bir de eşim benden daha heyecanlı onu da boşuna beklentiye sokmak istemiyorum sürekli test yapıp. Umarım müjdeli haber veririm haftaya

Hmm pıhtılaşma olmuş demesi şundandır; kanama içerde birikebiliyor. Bende de olmuştu ve müdehale gerekmedi. Aşırı olursa adetin gecikir, 6 haftayı doldurduğunda hala adet olamazsanan gel ben kanı tahliye ederim basit bişey demişti. Ben zamanında adet oldum ve bitince kontrole tekrar gittim. Ultrasonla baktı o birikinti yan pıhtı gitmişti ve her şey normaldi. Bir problem yada müdehale edilcek bir şey kalmamıştı. Yani içini ferah tut adetle atarsın :) Kese olamaz bence çünkü kürtaj olmuşsun.

Ayy içimi rahatlattin bende korktum bir daha mı kürtaj olucam diye .. senin ne kadar oldu kirraj olalı ve gebelik oldumu sonrasinda

Ben düşükler im den sonra 40 gün geçiyor öyle ilişkiye girdim bizde doğum yapınca 40 gün ilişkiye girmek haram düşük yaptığım içinde bu geçerli tabi herkesin mezhebi farklı kanama durduktan sonrada gören oluyor

Ben de normal de 5 gun kala baslardım test yapmaya, ama bu sefer korkuyorum günüm gelmeden yapmıcam ben de

Şafi misin kuzum

Bunu bilmiyordum canım bizde böyle birşey yok sanırım. Bundan sonra biraz daha bekleyeceğim ama

Ayy içimi rahatlattin bende korktum bir daha mı kürtaj olucam diye .. senin ne kadar oldu kirraj olalı ve gebelik oldumu sonrasinda

Ben biraz fazla konuşurum doktorlarla, önceden sorular hazırlarım falan hatta doktor git artıkbakışı atar öyle çıkarım odadan 18 kasımda kürtaj oldum ben. Bebeğin kalbi durmuş aradan bir hafta geçmiş düşük de başlamayınca mecbur oldum yani. Kürtaja girmeden önce doktorla baya konuştum taa o zaman anlatmıştı olabilcekleri. Kürtajdan sonra 7.günde ilk kontrole gittiğinde bir karartı görmüştü ama önemsiz demişti ve yukarıda yazdıklarımı anlatmıştı. Kürtaj olduğum gün dahil nerdeyse hiç kanamam olmadı benim. İlk gün bir tatlı kaşığı pembe sızıntı haricinde tabi. O minik puhtıyı da adet olurken atmış vücut. Adetim de sıfır ağrı sızı ile oldu bitti ki benim notmalde çok fena olur avuçlarca ağrı kesici alırım evde yatarım. Hatta kürtajdan sonraki 2. adetimde ağrısız oldu sanırım iyi bişeye vesile oldu kürtaj Korkma yani

Bunu bilmiyordum canım bizde böyle birşey yok sanırım. Bundan sonra biraz daha bekleyeceğim ama
Beklesen Hem senin için daha sağlıklı olur erken ilişki enfeksiyon yapar kanama uzar yine leke leke devam eder

Teşekkür ederim bu ay hepimize güzel haberler gelsin inşşlah .. beta baktırdın mı sonrasında ?
Baktırmadım canım, doktor kontrolde bakar herhalde değil mi? Ben 3 ay bekleyeceğim canım yüksek dozda folik asit Kullanmam gerekiyor. Benim için bu şart. İnşallah 3 4 ay sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…