Ay benim de kabulüm de bu ara ara verirsem kışı es geçmiş oluruz . Ara vermemek en iyisi galiba . Çivi çiviyi sökerSen de mı ögretmensn yoksazaten artık izindir şudur budur olaylarını geçtim temmuzun ortasında da kabulum yeterki saglıckala gelsin
Ayyy inşallahhislerin yanıltmasın, bebişimizi müjdelesin bizlere, haberlerini bekliyoruz insallah, test yapmıcaksın deıl mı günün gelmeden
İnan bende şaşkınım doktora üst üste sordum nasıl oluyor diye sanırım kesenin oluşturduğu yer rahimden alınan yerin boşluğu ama kese dedi doktorum yada doktor mu yanlış telafuz etti bilemedim pıhtılaşma oluşmuş dedi şaşkınım haftaya tekrar kontrolüm var inan bildiğin boş bir kese var içimde ağrım da hiç geçmedi zaten .. ama çok iyi bir yerde oldum kürtajı içim rahat bu gün ultrasona girince bir tuhaf oldum sadece boşluk olunca içimde
Ayy içimi rahatlattin bende korktum bir daha mı kürtaj olucam diye .. senin ne kadar oldu kirraj olalı ve gebelik oldumu sonrasindaHmm pıhtılaşma olmuş demesi şundandır; kanama içerde birikebiliyor. Bende de olmuştu ve müdehale gerekmedi. Aşırı olursa adetin gecikir, 6 haftayı doldurduğunda hala adet olamazsanan gel ben kanı tahliye ederim basit bişey demişti. Ben zamanında adet oldum ve bitince kontrole tekrar gittim. Ultrasonla baktı o birikinti yan pıhtı gitmişti ve her şey normaldi. Bir problem yada müdehale edilcek bir şey kalmamıştı. Yani içini ferah tut adetle atarsın :) Kese olamaz bence çünkü kürtaj olmuşsun.
Çok kişiyiz, nerdeyse her branstan varızEvet , sen de mi öğretmensinsen de mi dediğine göre çok var aramızda Kaç kişiyiz acep @Sohrab
Ben düşükler im den sonra 40 gün geçiyor öyle ilişkiye girdim bizde doğum yapınca 40 gün ilişkiye girmek haram düşük yaptığım içinde bu geçerli tabi herkesin mezhebi farklı kanama durduktan sonrada gören oluyorİnşallah gerildiğim için olmuştur ve uzun süre olmadığı için canım.. Yoksa üzülürüm yani yanlış birşey yapmış olmak istemem. Eşime de söylemedim üzülür diye ama az daha bekleyelim en iyisi..
Ben de normal de 5 gun kala baslardım test yapmaya, ama bu sefer korkuyorum günüm gelmeden yapmıcam ben deTest yapmıcam adet tarihi geçmeden. Boşuna stres olmayayım diyorum. Tamamen akışına kalsın dedim. Bir de eşim benden daha heyecanlı onu da boşuna beklentiye sokmak istemiyorum sürekli test yapıp. Umarım müjdeli haber veririm haftaya
Şafi misin kuzumBen düşükler im den sonra 40 gün geçiyor öyle ilişkiye girdim bizde doğum yapınca 40 gün ilişkiye girmek haram düşük yaptığım içinde bu geçerli tabi herkesin mezhebi farklı kanama durduktan sonrada gören oluyor
Evet canimŞafi misin kuzum
Eksilmesin artsın ozamanÇok kişiyiz, nerdeyse her branstan varızkimya ve fizik yok
Senin branşın neEksilmesin artsın ozaman
Bunu bilmiyordum canım bizde böyle birşey yok sanırım. Bundan sonra biraz daha bekleyeceğim amaBen düşükler im den sonra 40 gün geçiyor öyle ilişkiye girdim bizde doğum yapınca 40 gün ilişkiye girmek haram düşük yaptığım içinde bu geçerli tabi herkesin mezhebi farklı kanama durduktan sonrada gören oluyor
Ayy içimi rahatlattin bende korktum bir daha mı kürtaj olucam diye .. senin ne kadar oldu kirraj olalı ve gebelik oldumu sonrasinda
Evet canim
Öyle oldugunu bılmıyordum şafilerdeEvet canim
Ben meslek öğretmeniyim , gıda teknolojisiSenin branşın nebenım matematik
Beklesen Hem senin için daha sağlıklı olur erken ilişki enfeksiyon yapar kanama uzar yine leke leke devam ederBunu bilmiyordum canım bizde böyle birşey yok sanırım. Bundan sonra biraz daha bekleyeceğim ama
Baktırmadım canım, doktor kontrolde bakar herhalde değil mi? Ben 3 ay bekleyeceğim canım yüksek dozda folik asit Kullanmam gerekiyor. Benim için bu şart. İnşallah 3 4 ay sonra.Teşekkür ederimbu ay hepimize güzel haberler gelsin inşşlah .. beta baktırdın mı sonrasında ?
OrtaokulBen meslek öğretmeniyim , gıda teknolojisiMatematik en sevdiğimdir , ilköğretim mi lise mi
O zaman sizler ya Hanifi yada AleviÖyle oldugunu bılmıyordum şafilerdeögrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?