Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beklesen Hem senin için daha sağlıklı olur erken ilişki enfeksiyon yapar kanama uzar yine leke leke devam eder
Çok şükür öyle sıkıntılar olmadı canım, sadece sonrasında biraz ağrı oldu. O da normaldir diye düşündüm ama. Enfeksyondan da korkuyorum Allah korusun.

Çok şükür öyle sıkıntılar olmadı canım, sadece sonrasında biraz ağrı oldu. O da normaldir diye düşündüm ama. Enfeksyondan da korkuyorum Allah korusun.
Takip etmedim de kürtaj mi oldun sen ben Güneykent k.dogum hast . Kürtaj oldum o zaman ordaki doktor bana dedi ebeydi sanırım kürtajı yapan soğan suyu iç içindeki dokular parçalar çıksın iyilesirsin dedi adetin düzene girer falan uyguladım şükür enfeksiyon da kapmadim adet oldum zaten 3 ay içinde devam ettim ilişkiye hile kaldım 3. Ayda dene istersen soğan suyunu

Şimdi hatırladım buyuk gebelikte senin ağrıların normal sonuçta çok uğraştılar zarar veriyorlar rahime vajinaya ağrısi olur yanma olur

Şuan gebelik planlamadin mi yani..

Baktırmadım canım, doktor kontrolde bakar herhalde değil mi? Ben 3 ay bekleyeceğim canım yüksek dozda folik asit Kullanmam gerekiyor. Benim için bu şart. İnşallah 3 4 ay sonra.
Neden yüksek doz da canım, test mi yaptırmıştın ? Bende kullanıyorum ama normal bir önerdiği multivitamin .. doktoruma yazdım yarın kontörle gel dedim . Ben dün beta vermiştim yavaş düşmüş hala yüksek bakalım tekrar dedi .. ultrason da temizlendiğini görürse belki teste ihtiyaç da duymaz doktorun
Ortaokul gıda teknolojisi ögretmenimiz de yoktu, memnun oldum
Bende çok memnun oldum canlı dersler başlayınca zaman daha çabuk geçer belki.

Şuan gebelik planlamadin mi yani..

Planladım valla çünkü doğum sigortası yapmıştım ve günü geçerse bir sene daha ödememiz gerekicek benim rahmim toparlanmış hemen bir sıkıntı yoktu ama doktor gene de 3 adet gör ve korunmayı öyle bırak dedi. Vücut dinlensin diye. Ama ben 2.adeti görüp korunmayı bıraktım. Doktora tekrar geleyim mi dedim korunmayı bırakmadan önce. Bana lütfen gelme dedi ahahah çok komikti. Gayet sağlıklısın ve eğer birşey yapmak istiyorsan bir ay sonra tekrar folik asite başla ve hamile kalmadan gelme dedi. Bakalım bu ay denedik gün aşırı

Hayırlısı inşallah ilk çocuk sanırım inşallah güzel haberler alırsın canm

Kimisi diyor ne yapacaksın 3 çocukla seviyorum ben çocuk seviyorum yani ötesi yokki bunun rabbim nasip ederse inşallah istiyorm Allah herkese yaşatsın bu duyguyu her biri başka özel başka guzel
Önemli olan her evlada sevgi, ilgi ve merhameti sonsuz gösterebilecek yüreğe sahip olmak.. ne mutlu böyle annelere ve çocuklarına.

Herkesin harcı değil o yüzden konuşuyorlar.

Göbekten iğne neden kullanıcaksın? Soğan suyu içiyorum ama hiç bir haftayı geçiremiyorum zaten. Bence şifalı bi kür.Yinede sen bilirsin.
Kistleri catlatmak için çatlatma iğnesi sanırım gonapeptly diye. Evet evet şifali bir kürmüş canım çikolata kistinede iyi gelıyo galıba ama herkese yaramıyo deyınce korktum cunku ben kistler olmazsa öbür ay tedavıye başlıcam güçlü seyler dengemı bozabılır falan korkuyorum. Bir ay hayıt kullqnmıştım mesela cok güclü o da ama tüp bebekte hayıt içenlerin yumurtaları boş cıkmış onu okudum ondanda korktum

Kist genellikle diğer adette düşer kuzum endişelenme hormonal oluyor.
Evet canım doktorda dedı endişelenme korkulcak bişey degıl zaten anlamıştım adetim cok farklıydı ilk defa boyle bişey gordum catlamamış bazı yumurtlar cok buyumuş. Kısmet canım herkes bebeklerıne kavussun

Benim 20 güne yakın ara ara kanamam olmuştu cnm ama açıkçası 30 gün istemedim icim el vermedi düşünemedim sanki kizima ihanet gibi geldi bence psikolojik olarak hazır olduğunda olmalı ilişki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…