Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kelebek3333 M my3011 @moco-coco kızlar var mı gelişmeler batlar gelmiş..

M momtobe95 kuzum sen ara vereceğini soylemıstın, yenı bat eklemıyoruz deil mi
Canim gunaydin, hic bakamadim buraya cunku esim dun ameliyat oldu, cok sukur cok basarili gecti. Biraz hizli gelisti her sey. Persembe gunu 3. Derece varikosel, hidrosel ve kasik fitigi teshisi konuldu. Buyuk bir saskinlik daha yasadik. Bunlarin hepsi spermleri olumsuz etkiler ameliyattan 3 ay sonra degerler normale donecektir dedi doktor. Insallah her sey yolunda gider. Benim bat tarihini simdilik guncellemeyelim canim yine doktorla gorusunce yazarim ama cok buyuk ihtimal 3 ay korunma verecek doktor.

Çok sevındım, ihmal etmeden hemen caresıne bakmışsınız, 3 ay hemen gelıp gecer ınsallah, hersey cok guzel olcak hakkınızda hayırlısı olsun

Canım çok geçmiş olsun bende seni merak etmiştim bununla geçsin gitsin inşallah

Öğrenir öğrenmez adım attığınız çok iyi olmuş rabbim hayırlı şifasını versin tez vakitte. Sabrın sonu selamet, güzel haberini de alıcaz inşallah burada

kelebek3333 M my3011 @moco-coco kızlar var mı gelişmeler batlar gelmiş..

M momtobe95 kuzum sen ara vereceğini soylemıstın, yenı bat eklemıyoruz deil mi
Canım bn olmadım perş.günü bat günümde kan verdim sağlık ocagında 660 çıktı ama bn sonuç çıkmadı diye dayanamayıp akşam başka hastanede tekrar baktırdım oda 600 çıktı. İki farklı yer olunca mı böyle farklı çıktı anlamadım yrn tekrar baktırcam inşallah herşey yolundadır

Gözünüz aydın, hayırlı olsun...

Tebrikler canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. 6-7 gün kala nasıl öğrendin erken gebelik testi mi yaptın idrarda
Teşekkür ederim canım aminnn yok ben erken yumurtlamıştım kaset test yaptım silik çıktı gün aşırı tekrarladım fotoğrafını koyuyorum testlerin

Kız bak sormasak söylemicen, senın ekliyorum hemen
Çok sevindim, insallah bu sefer saglıkla ilerleyip kucagına da alırsın
Kız bak sormasak söylemicen, senın ekliyorum hemen
Çok sevindim, insallah bu sefer saglıkla ilerleyip kucagına da alırsın
Ahh canım kusura bakma ben baya bi konuya yazmıştım ondan karıştırdım hep buraya da yazdım ama unuttum çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alalım

Çok güzel maşallah tebrik ediyorum,bize de dua et
cihaz farkından kaynaklıdır, ucuk bi deger yok arasında.. Tekrar verdın mı gün aşırı??

Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı olsun.

Siz hamiş olun saglıkla ilerlesin biz başka bişey istemeyiz bizlere umut oluyorsunuz daha ne olsun.. İlk sayfa bebişlerle şenlendi dün ve bugun

Siz hamiş olun saglıkla ilerlesin biz başka bişey istemeyiz bizlere umut oluyorsunuz daha ne olsun.. İlk sayfa bebişlerle şenlendi dün ve bugun
Öyle Valla Maşallah.Allah nazarlardan sakınsın bebişlerimizi.Oyy cennet kokulular doğunca nede tatlı minnak dünyanın en masum Yaratılmışları oluyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…