Canim gunaydin, hic bakamadim buraya cunku esim dun ameliyat oldu, cok sukur cok basarili gecti. Biraz hizli gelisti her sey. Persembe gunu 3. Derece varikosel, hidrosel ve kasik fitigi teshisi konuldu. Buyuk bir saskinlik daha yasadik. Bunlarin hepsi spermleri olumsuz etkiler ameliyattan 3 ay sonra degerler normale donecektir dedi doktor. Insallah her sey yolunda gider. Benim bat tarihini simdilik guncellemeyelim canim yine doktorla gorusunce yazarim ama cok buyuk ihtimal 3 ay korunma verecek doktor.kelebek3333 M my3011 @moco-coco kızlar var mı gelişmeler batlar gelmiş..
M momtobe95 kuzum sen ara vereceğini soylemıstın, yenı bat eklemıyoruz deil mi
Çok sevındım, ihmal etmeden hemen caresıne bakmışsınız, 3 ay hemen gelıp gecer ınsallah, hersey cok guzel olcakCanim gunaydin, hic bakamadim buraya cunku esim dun ameliyat oldu, cok sukur cok basarili gecti. Biraz hizli gelisti her sey. Persembe gunu 3. Derece varikosel, hidrosel ve kasik fitigi teshisi konuldu. Buyuk bir saskinlik daha yasadik. Bunlarin hepsi spermleri olumsuz etkiler ameliyattan 3 ay sonra degerler normale donecektir dedi doktor. Insallah her sey yolunda gider. Benim bat tarihini simdilik guncellemeyelim canim yine doktorla gorusunce yazarim ama cok buyuk ihtimal 3 ay korunma verecek doktor.
O zaman rahime indi bebiş yuvalanıyoooOldu olmaz mı, 6ya adımattık
Canım çok geçmiş olsun bende seni merak etmiştim bununla geçsin gitsin inşallahCanim gunaydin, hic bakamadim buraya cunku esim dun ameliyat oldu, cok sukur cok basarili gecti. Biraz hizli gelisti her sey. Persembe gunu 3. Derece varikosel, hidrosel ve kasik fitigi teshisi konuldu. Buyuk bir saskinlik daha yasadik. Bunlarin hepsi spermleri olumsuz etkiler ameliyattan 3 ay sonra degerler normale donecektir dedi doktor. Insallah her sey yolunda gider. Benim bat tarihini simdilik guncellemeyelim canim yine doktorla gorusunce yazarim ama cok buyuk ihtimal 3 ay korunma verecek doktor.
Öğrenir öğrenmez adım attığınız çok iyi olmuşCanim gunaydin, hic bakamadim buraya cunku esim dun ameliyat oldu, cok sukur cok basarili gecti. Biraz hizli gelisti her sey. Persembe gunu 3. Derece varikosel, hidrosel ve kasik fitigi teshisi konuldu. Buyuk bir saskinlik daha yasadik. Bunlarin hepsi spermleri olumsuz etkiler ameliyattan 3 ay sonra degerler normale donecektir dedi doktor. Insallah her sey yolunda gider. Benim bat tarihini simdilik guncellemeyelim canim yine doktorla gorusunce yazarim ama cok buyuk ihtimal 3 ay korunma verecek doktor.
Canım bn olmadım perş.günü bat günümde kan verdim sağlık ocagında 660 çıktı ama bn sonuç çıkmadı diye dayanamayıp akşam başka hastanede tekrar baktırdım oda 600 çıktı. İki farklı yer olunca mı böyle farklı çıktı anlamadım yrn tekrar baktırcam inşallah herşey yolundadırkelebek3333 M my3011 @moco-coco kızlar var mı gelişmeler batlar gelmiş..
M momtobe95 kuzum sen ara vereceğini soylemıstın, yenı bat eklemıyoruz deil mi
Gözünüz aydın, hayırlı olsun...Canım bn olmadım perş.günü bat günümde kan verdim sağlık ocagında 660 çıktı ama bn sonuç çıkmadı diye dayanamayıp akşam başka hastanede tekrar baktırdım oda 600 çıktı. İki farklı yer olunca mı böyle farklı çıktı anlamadım yrn tekrar baktırcam inşallah herşey yolundadır
Gözünüz aydın, hayırlı olsun...
Sağolun allah isteyen herkese nasip etsinGözünüz aydın, hayırlı olsun...
Hayırlı olsun canım yolundadır inşallah içini ferah tutSağolun allah isteyen herkese nasip etsin
inşalalh herşey yolundadırda içim rahatlar
Teşekkür ederim canım aminnnTebrikler canım. Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. 6-7 gün kala nasıl öğrendin erken gebelik testi mi yaptın idrarda
Teşekkür ederim canım aminnnyok ben erken yumurtlamıştım kaset test yaptım silik çıktı gün aşırı tekrarladım fotoğrafını koyuyorum testlerin
İnşaAllah yolundadır.Sağolun allah isteyen herkese nasip etsin
inşalalh herşey yolundadırda içim rahatlar
Kız bak sormasak söylemicen, senınekliyorum hemen
Çok sevindim, insallah bu sefer saglıkla ilerleyip kucagına da alırsın
Ahh canım kusura bakma ben baya bi konuya yazmıştım ondan karıştırdım hepKız bak sormasak söylemicen, senınekliyorum hemen
Çok sevindim, insallah bu sefer saglıkla ilerleyip kucagına da alırsın
Çok güzel maşallahCanım bn olmadım perş.günü bat günümde kan verdim sağlık ocagında 660 çıktı ama bn sonuç çıkmadı diye dayanamayıp akşam başka hastanede tekrar baktırdım oda 600 çıktı. İki farklı yer olunca mı böyle farklı çıktı anlamadım yrn tekrar baktırcam inşallah herşey yolundadır
Rabbim tamamına erdirsin. Hayırlı olsun.Ahh canım kusura bakma ben baya bi konuya yazmıştım ondan karıştırdım hepburaya da yazdım ama unuttum çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alalım
Siz hamiş olun saglıkla ilerlesin biz başka bişey istemeyizAhh canım kusura bakma ben baya bi konuya yazmıştım ondan karıştırdım hepburaya da yazdım ama unuttum çok teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı gebelikler nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza alalım
Öyle Valla Maşallah.Allah nazarlardan sakınsın bebişlerimiziSiz hamiş olun saglıkla ilerlesin biz başka bişey istemeyizbizlere umut oluyorsunuz daha ne olsun.. İlk sayfa bebişlerle şenlendi dün ve bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?