AminnÖyle Valla Maşallah.Allah nazarlardan sakınsın bebişlerimizi.Oyy cennet kokulular doğunca nede tatlı minnak dünyanın en masum Yaratılmışları oluyorlar.
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli ilerlesin herkesin kiÇok güzel maşallahtebrik ediyorum,bize de dua et
cihaz farkından kaynaklıdır, ucuk bi deger yok arasında.. Tekrar verdın mı gün aşırı??
Olsun cnm, sen de erken yumurtlamışsın sankiRabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli ilerlesin herkesin ki
Bgn veremedim canım aynı hastanede vermek istiyorum orasıda birz uzak eve, yarın sabah gidip vericem gün aşırı değil 3 gün olmuş olcak
Olabilir canım ovulasyon takibi yapmadım 2 güne bi ilişki oldu sadece. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim o zmnda heveslenip sonra yıkılmıştım o yüzden buna tam olarak sevinemiyorum keseyi fln görüp emin olmadan rahatlayamıycam sanırımOlsun cnm, sen de erken yumurtlamışsın sanki
Pazartesi gitsen keseyi de görürsünOlabilir canım ovulasyon takibi yapmadım 2 güne bi ilişki oldu sadece. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim o zmnda heveslenip sonra yıkılmıştım o yüzden buna tam olarak sevinemiyorum keseyi fln görüp emin olmadan rahatlayamıycam sanırım
Ay maşallah sayfamızaMerhabalar
14 Kasım da kalp atısı alamadığımız için 9 haftalık düşük yaptım, asılama ile hamıle kalmıstım, doktorum 2.adetimde çagırdı yeniden aşılama yapıcak.. Umarım yeniden hamıle kalabılırım
Bu sürecte bana destek olan kader arkadslarım,insallah yeniden testlerımızı, ilk ultrason goruntulerımızı, güzel heycanlarımızı paylasabılırız
KULLANICI ADI BAT @Katre-i Matemm 25.12.2020 medusasli 03.01.2021 @Kalbim73 21.01.2021 @Liloss 27.01.2021 @kelebek3333 10.02.2021 M my3011 11.02.2021 @bxoxrtxux 15.02.2021 @Smyrra 17.02.2021 @Glchn66 19.02.2021 @Alisa35 22.02.2021 Teneffus Zili 24.02.2021 Sohrab 25.02.2021 @burcusami 25.02.2021 @Summerwinter 26.02.2021 @Random33 27.02.2021 @moco-coco 08.03.2021 sutlaacc 09.03.2021
Değerin bencede güzel canım.Oğlumda 570 civarı idi beta.Doktor biraz daha bekleyip git hastaneye demişti.Kalp atışınıda görmüştük.Olabilir canım ovulasyon takibi yapmadım 2 güne bi ilişki oldu sadece. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim o zmnda heveslenip sonra yıkılmıştım o yüzden buna tam olarak sevinemiyorum keseyi fln görüp emin olmadan rahatlayamıycam sanırım
Ahh ağzından bal damlıyo inşallahhh hepimiz yaşayalım bu mutluluğuPazartesi gitsen keseyi de görürsündegerın cok guzel masallah
Sabah 660 akşam 600 çıkınca ondan aklım karıştı canım yoksa evet değer iyi çok şükür. Kimyasal geçirdiğimde aynı zamanlarda değerim 90 flndı bunda daha yüksek çok şükürDeğerin bencede güzel canım.Oğlumda 570 civarı idi beta.Doktor biraz daha bekleyip git hastaneye demişti.Kalp atışınıda görmüştük.
Insallah canim benim cok sagolÇok sevındım, ihmal etmeden hemen caresıne bakmışsınız, 3 ay hemen gelıp gecer ınsallah, hersey cok guzel olcakhakkınızda hayırlısı olsun
Canim cok tesekkur ederim insallahCanım çok geçmiş olsun bende seni merak etmiştim bununla geçsin gitsin inşallah
Yok kuzu ben normal doğum gibi doğurdum evladımı.. O gün doğumdan sonra ebe içimi temizledi ilaç koydu. Doktor da rahmime hem ultrasondan hem alttan baktı temizledi rahmi spektrum taktı, temiz zaten sıkıntı yok parça yok ama ben yine de bakayım dedi baktı temizledi bez gibi birşeyle, acı ağrı hissetmedim. Sonrasında da kanamam 15 günde bitti hatta bugün akıntım beyaza döndü, yumurtlama bile olabilir bu. Soğan suyunu gerek duyarsam yapacağım canım daha önce yapmışlığım var. Bitki çayları içiyorum genellikle ada çayı, yeşil çay a başlayacağım. İdrar yollarına iyi geliyor. Hamile değilken içeyim.Şimdi hatırladımbuyuk gebelikte senin ağrıların normal sonuçta çok uğraştılar zarar veriyorlar rahime vajinaya ağrısi olur yanma olur
Bi sonrakını akısına bırakıno da düzeliyor zamanla
Eşim çok anlayışıdır bu konularda canım çok şükür. Birden gelişti aslındaBenim 20 güne yakın ara ara kanamam olmuştu cnm ama açıkçası 30 gün istemedim icim el vermedi düşünemedim sanki kizima ihanet gibi geldibence psikolojik olarak hazır olduğunda olmalı ilişki
Amin kuzumEvet canım doktorda dedı endişelenme korkulcak bişey degıl zaten anlamıştım adetim cok farklıydı ilk defa boyle bişey gordum catlamamış bazı yumurtlar cok buyumuş. Kısmet canım herkes bebeklerıne kavussun
Cok tesekkurler amin insallah
Kuzu takip etmeye mutlaka çalışıcam ama yine de etiketleyerek haber verir misin bana çok merak ediyorum22 sinde belli olcak cnm, pazartesi oldum aşılamayı 6.güne giriyorum
Bebeğimde spina bifida vardı canım, omuriliğinde kemik eksikti bu da folik asit eksikliğinden olurmuş. 2. Gebelikte ihtimal 40 da 1 e düştüğü için, yüksek doz kullanmam gerekiyor 3 ay öncesinden. Ben gebeliğimde normal folik asit kullanmıştım ama yeterli değilmiş. Yaaa hala yüksek haNeden yüksek doz da canım, test mi yaptırmıştın ? Bende kullanıyorum ama normal bir önerdiği multivitamin .. doktoruma yazdım yarın kontörle gel dedim . Ben dün beta vermiştim yavaş düşmüş hala yüksek bakalım tekrar dedi .. ultrason da temizlendiğini görürse belki teste ihtiyaç da duymaz doktorun
Bende çok memnun oldumcanlı dersler başlayınca zaman daha çabuk geçer belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?