Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle Valla Maşallah.Allah nazarlardan sakınsın bebişlerimizi.Oyy cennet kokulular doğunca nede tatlı minnak dünyanın en masum Yaratılmışları oluyorlar.
Aminn inşallah gebelikleri saglıcakla devam ederler, biz yeterince üzüldük, artık gülsün yüzümüz

Çok güzel maşallah tebrik ediyorum,bize de dua et
cihaz farkından kaynaklıdır, ucuk bi deger yok arasında.. Tekrar verdın mı gün aşırı??
Rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli ilerlesin herkesin ki
Bgn veremedim canım aynı hastanede vermek istiyorum orasıda birz uzak eve, yarın sabah gidip vericem gün aşırı değil 3 gün olmuş olcak

Olsun cnm, sen de erken yumurtlamışsın sanki

Olsun cnm, sen de erken yumurtlamışsın sanki
Olabilir canım ovulasyon takibi yapmadım 2 güne bi ilişki oldu sadece. 2 ay önce kimyasal geçirmiştim o zmnda heveslenip sonra yıkılmıştım o yüzden buna tam olarak sevinemiyorum keseyi fln görüp emin olmadan rahatlayamıycam sanırım

Pazartesi gitsen keseyi de görürsün degerın cok guzel masallah

Ay maşallah sayfamıza bebişler artıyor
Üç ayların başlamasının yüzü suyu hürmetine bekleyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin Allah

Değerin bencede güzel canım.Oğlumda 570 civarı idi beta.Doktor biraz daha bekleyip git hastaneye demişti.Kalp atışınıda görmüştük.

Değerin bencede güzel canım.Oğlumda 570 civarı idi beta.Doktor biraz daha bekleyip git hastaneye demişti.Kalp atışınıda görmüştük.
Sabah 660 akşam 600 çıkınca ondan aklım karıştı canım yoksa evet değer iyi çok şükür. Kimyasal geçirdiğimde aynı zamanlarda değerim 90 flndı bunda daha yüksek çok şükür

Şimdi hatırladım buyuk gebelikte senin ağrıların normal sonuçta çok uğraştılar zarar veriyorlar rahime vajinaya ağrısi olur yanma olur
Yok kuzu ben normal doğum gibi doğurdum evladımı.. O gün doğumdan sonra ebe içimi temizledi ilaç koydu. Doktor da rahmime hem ultrasondan hem alttan baktı temizledi rahmi spektrum taktı, temiz zaten sıkıntı yok parça yok ama ben yine de bakayım dedi baktı temizledi bez gibi birşeyle, acı ağrı hissetmedim. Sonrasında da kanamam 15 günde bitti hatta bugün akıntım beyaza döndü, yumurtlama bile olabilir bu. Soğan suyunu gerek duyarsam yapacağım canım daha önce yapmışlığım var. Bitki çayları içiyorum genellikle ada çayı, yeşil çay a başlayacağım. İdrar yollarına iyi geliyor. Hamile değilken içeyim.

Benim 20 güne yakın ara ara kanamam olmuştu cnm ama açıkçası 30 gün istemedim icim el vermedi düşünemedim sanki kizima ihanet gibi geldi bence psikolojik olarak hazır olduğunda olmalı ilişki
Eşim çok anlayışıdır bu konularda canım çok şükür. Birden gelişti aslında acım hafifliyor hissediyorum ilk günler çok zordu kuzum.. Şu an bu dinlenme bana iyi geliyor. Bebeğim olmasa da bu süreç beni iyileştirecek inşallah..

Allah sağasağlim kavuştursun canım, hayırlı etsin, çok sevindim

Bebeğimde spina bifida vardı canım, omuriliğinde kemik eksikti bu da folik asit eksikliğinden olurmuş. 2. Gebelikte ihtimal 40 da 1 e düştüğü için, yüksek doz kullanmam gerekiyor 3 ay öncesinden. Ben gebeliğimde normal folik asit kullanmıştım ama yeterli değilmiş. Yaaa hala yüksek ha inşallah çabucak düşer canım Bi sorun kalmaz. Bakalım ne diyecek? Bende merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…