Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaa oldu ha ameliyat iyi olmuş canım, çabucak iyileşir inşallah. Ama doktor biz 1 yıl olmayabilir 3. Derece iyileşme geç oluyor demişti. Bizimkide 3. Derece idi. Eğer 3 ay sonra değerler çok yükselmemiş olursa endişelenme kuzum. 6, 9, ayda tekrar bakılıyor zaten biraz zaman gerekebilir yani kuzu

Siz hamiş olun saglıkla ilerlesin biz başka bişey istemeyiz bizlere umut oluyorsunuz daha ne olsun.. İlk sayfa bebişlerle şenlendi dün ve bugun
Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlı bebeişler nasip etsin inşallah Bu sefer bi aksilik olmaz inşallah açıkça söylemek gerekirse biraz korku oluyor insanda ama hayırlısı beklemekten başka çare yok

Ay maşallah sayfamıza bebişler artıyor
Üç ayların başlamasının yüzü suyu hürmetine bekleyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin Allah
Deil mi çok güzel tablonun yarısı hamile.. Umut dolu oldu
Kuzu takip etmeye mutlaka çalışıcam ama yine de etiketleyerek haber verir misin bana çok merak ediyorum İnşAllah olur ama sana da Akrep çocuğu çok yakışır
Tamm tatlımm

Hiç korkma, güzel şeyler düşün, rabbim yeniden güldürmüş yüzünü öyle düşün.. Saglıcakla ilerlesin

Merhaba kızlar, düşük yapalı bugün 49. Gün adetim hala gelmedi diye doktora gittim beta 9,22 çıktı prolaktin ise 117, hamilelik hormonları sıfırlanmamış olabilir mi yoksa yeni bir hamikelik mi hamile kalma ihtimalim de çok az kafam çok karışık. Doktor bekleyelim dedi.

Kızlar venim gibi mthfr 1298 677 hetorozigot
5G4G mutasyon
Benim gibi olan arkadaşlar doktor kaç ay kan sulandırıcı tedavisi uygulayacak varsa yaşayan yazabilirmi 3.ayım bitmek üzere doktor iğneyi kes dedi bi doktora daha gittim kesinlikle kesemezsin dedi iğneye devam ediyorum ama çok da arada kaldım

Rengi normal bende ama az gelıyo. Normalde biraz sancılı olurum cok hafif bı sancım oldu tuvalete gittim adet oldgmu gorunce sancımda gectı
Kanamanız kaç gün sürdü benim de düşükten sonraki ay gittiğimde kist var dedi doktor kendi kendine eritecek dedi ama kanamam pazartesiden beri az a devam ediyo

Insallah canim, yok haklisin doktor bize de aynisini dedi 3 ay sonra iyi bir artis olmazsa ek olarak ilac takviyesine baslayacakmisiz. Basta uzulduk ama sonradan her iste bir hayir vardir dedik. Allahtan daha gec farkedilmedi. Ben kullandigim hormon ilaci vs biraktim bu sayede benim icin iyi oldu aslinda. Bakalim insallah hayirlisiyla guzel sonuclar aliriz

Ben yerinde olsam kesmem canım. Benim 2 kaybım var. Tekrar hamile kaldığımda doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktor igneyi. Benim pıhtılaşma olan genim mthfr c677 ve pai 4g/5g..

Bence kesilmez diye biliyorum canım, tedbir amaçlı mesela ben 20.haftada kaybettim bebeğimi yani ilk 3 ay bitti diye risk bitti denemez.. Bence kullan

Ben yerinde olsam kesmem canım. Benim 2 kaybım var. Tekrar hamile kaldığımda doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktor igneyi. Benim pıhtılaşma olan genim mthfr c677 ve pai 4g/5g..
Aynıymış canım genler benimkiler homozigot. Bende hamile kalmayı beklıyorum

Hamile degilken için . Geçmiş olsun tekrar ama rahim dinlense daha iyi olur bir iki defa daha adet gorsen iyi olurdu belki o akıntı dediğin kanamadan sonra gelen alıntıdır benim de adet Bitince ölüyü akıntı bazen kaşıntılı enfeksiyon falan yinecde sen bilirsin çocuk istiyorsanız yumurtlama günün geldiyse dene bol şanslar canım

Yok kuzu adet olurum belki 15 16 gün sonrası onun için söyledim yumurtlama dır belki diye benim 3 ay beklemem gerekiyor (yüksek doz folik asit Kullanmam gerek) ki zaten kendimi hazır da hissetmiyorum. Mayıstan sonra denemeye başlarız inşallah Allah Nasib ederse. Kaşıntı falan yok kuzu, iyiyim çok şükür sıkıntı yok. Pazartesiyi de atlatırsam doktor kontrolü var rahatlayacağım.

Amin kuzum inşallah. Çabuk hareket etmeniz çok iyi olmuş. Senin içinde bu süreç dinlenme gibi olur inşallah

Bi kere o korku oldu ya canım, elimiz yüreğimizde olacağız, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer

Ya çok üzüldüm canım , inşallah hayırlısı ile bu sefer sonuca ulaşırsınız . Sebebinin belli olmadı bir yandan güzel birşey önlemini alırsın .. Bende bugün gittim parça kalmış adetle atarsın .ilk adeti bekleyelim bitince gel kontrol edelim dedi . Şuan yumurtluyormuşum ama parça olduğu için kötünün dedi zaten kanamam da devam ediyor. Bende biraz toparlanmak istiyorum . İnşallah adetle düşerde operasyona gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…