- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Düşer canım merak etme bende de 2 ay boyunca parça göründü. 2 kere regl gördüm tertimiz suanYa çok üzüldüm canım , inşallah hayırlısı ile bu sefer sonuca ulaşırsınız . Sebebinin belli olmadı bir yandan güzel birşey önlemini alırsın .. Bende bugün gittim parça kalmış adetle atarsın .ilk adeti bekleyelim bitince gel kontrol edelim dedi . Şuan yumurtluyormuşum ama parça olduğu için kötünün dedi zaten kanamam da devam ediyor. Bende biraz toparlanmak istiyorum . İnşallah adetle düşerde operasyona gerek kalmaz
Aynen bana da öyle dedi canım. 2 kaybım olunca artık 3.de corasprinde kullanırız dedi.. ama lupus antikoagülan hafif pozitif çıktı o yüzden takviye ilaçlarda eklenebilir dedi.. bakalım hayırlısıyla sımsıkı tutunur da yavrularımız programlı bir şekilde sağlıkla devam ettirebiliriz 9 ayı inşallah32 haftaya kadar iğne + coraspin. Sonrasında sadece iğne dedi şimdilik detaylı konuşmadık tabi hamileliği beklıyoruz
Tamam gülüm sağol Allah sanada bidaha o acıyı yaşatmasınBence kesilmez diye biliyorum canım, tedbir amaçlı mesela ben 20.haftada kaybettim bebeğimi yani ilk 3 ay bitti diye risk bitti denemez.. Bence kullan
Yani aynı şeyler mi oluyo canım bizdeki pıhtılaşma bu doktorumda en kötü 32 haftaya kadar devam dediBen yerinde olsam kesmem canım. Benim 2 kaybım var. Tekrar hamile kaldığımda doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktor igneyi. Benim pıhtılaşma olan genim mthfr c677 ve pai 4g/5g..
Ben ilaçla düşük yaptım, kanamam cok oldu, düşük gecesi parca kalmamıs tı ultrasonla da kontrol ettiler.. Metileri bana kanama dursun dıye verdı doktor 2 gun kullanacaksın dedi sadece.. Neyse 2 gun kullandım 3. Günün aksamı su gıbı kan bosaldı birden panıkledım aradım hemen doktoru, metiler al acilen dedı aksamuzarı 5 gıbı aldım gece 1 de ve sabah 9 da tekrar al bırak dedı.. Hatta bu konu yine gectı.. O zaman da paylasmıstım, metiler Tamamlanmayan dusuklerde dusugun tamamlanmasına, kanamanın cok oldugu durumlarda da kanamayı durdurmaya yarıyormus.. İçeriğini de okumustuk..mucize bi ilac bence.. Ama doktor nasıl uygun görüyorsa oyle kullanılmalı.. Bana 2 gun dedı sadece.. 1 gun daha kullanmıs oldum toplam 3 gun yetti.. Fazla kullanım belkı zararlı olacaktı benım ıcın..Bide kızlar düştükten sonra metiler ilacınızı düzenli kullanın ben kutu bıtene kadar kullandım. Rahim kasılması yaptığı için hem rahim toparlanıyo hemde kasıldıkça kanama yapıyor içerisinşn temizlenmesi için bence iyi bişey. Benim kanamamnduruyordu o ilacı içince tekrar başlıyordu
Şükür canım sıkıntı yok iyi yapıyon dinlenin ins güzel haberler alırsın muaedenYok kuzu adet olurum belki 15 16 gün sonrası onun için söyledim yumurtlama dır belki diyebenim 3 ay beklemem gerekiyor (yüksek doz folik asit Kullanmam gerek) ki zaten kendimi hazır da hissetmiyorum. Mayıstan sonra denemeye başlarız inşallah Allah Nasib ederse . Kaşıntı falan yok kuzu, iyiyim çok şükür sıkıntı yok. Pazartesiyi de atlatırsam doktor kontrolü var rahatlayacağım.
Geçmiş olsun cnm. Ihlamur icsen biraz hafifletir aslında ama istersen doktoruna sor bakalim zararı falan olmasin daKızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Korkuyorum da bısey yiyip ıcmeye, ılac zaten almam da, tam da zamanını bulduGeçmiş olsun cnm. Ihlamur icsen biraz hafifletir aslında ama istersen doktoruna sor bakalim zararı falan olmasin da
ayy geçmiş olsun kuzum ilaç falan da içemezsin tabi c vitamini almaya bak geçer inşallah hemencecikKızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Ihlamurun zararı yok diye biliyorum kuzumKorkuyorum da bısey yiyip ıcmeye, ılac zaten almam da, tam da zamanını buldu
Geçmiş olsun canım. Nasıl kaptın şifayı, hep evde uzanıyordunKızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Kuzum yazıyorum reçeteyi hemenKorkuyorum da bısey yiyip ıcmeye, ılac zaten almam da, tam da zamanını buldu
ayy geçmiş olsun kuzum ilaç falan da içemezsin tabi c vitamini almaya bak geçer inşallah hemencecik
Geçmiş olsun canım. Nasıl kaptın şifayı, hep evde uzanıyordun
Çok saolun kızlar, walla kafamı pencereden bıle uzatmadım pazartesı gununden berı, gunun yarıdan cogu yatakta gectı zaten.. Bende anlamadım nerden kaptım..Kuzum yazıyorum reçeteyi hemenzencefil, zerdeçal, bal, limon karıştırıp günde 3 kez bir kaşık ye. Hiçbişeyciğin kalmaz mucize ilacımız bizim. Çocuklar anne şurubu diyorlar. Hem zararı da olmaz aklın kalmaz. Çok geçmiş olsun dinlen bolca
Geçmiş olsun kuzumKızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Daha olusmamıs olabılır, olacagı varsa da bu hastalık yuzunden olmazsa kendımı paralarımGeçmiş olsun kuzumBitki çayları zararlı olabiliyor diye biliyorum ben özellikle adaçayı içme sakın. Ay aklıma ne geldi gebelik olunca bazen böyle bağışıklık düşüp hasta olunabiliyo ablamda ve arkadaşımda öyle olmuştu inşallah ondandır
Ay kıyamam tam da okullar açılıyor inşallah sabaha düzelir biraz dahaÇok saolun kızlar, walla kafamı pencereden bıle uzatmadım pazartesı gununden berı, gunun yarıdan cogu yatakta gectı zaten.. Bende anlamadım nerden kaptım..Yarın sabah da kursum var, bıraz toparlnasaydım..
Cnalı derslerı iyi kotu idare ederim de, yarın ki yüzyüze.. İnsallah hapsırma ve burun akıntısı olmaz.Ay kıyamam tam da okullar açılıyor inşallah sabaha düzelir biraz daha
aminn canım benim, insanın kendini anlayan birilerinin olması çok güzelBi kere o korku oldu ya canım, elimiz yüreğimizde olacağız, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?