Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düşer canım merak etme bende de 2 ay boyunca parça göründü. 2 kere regl gördüm tertimiz suan

Bide kızlar düştükten sonra metiler ilacınızı düzenli kullanın ben kutu bıtene kadar kullandım. Rahim kasılması yaptığı için hem rahim toparlanıyo hemde kasıldıkça kanama yapıyor içerisinşn temizlenmesi için bence iyi bişey. Benim kanamamnduruyordu o ilacı içince tekrar başlıyordu

32 haftaya kadar iğne + coraspin. Sonrasında sadece iğne dedi şimdilik detaylı konuşmadık tabi hamileliği beklıyoruz
Aynen bana da öyle dedi canım. 2 kaybım olunca artık 3.de corasprinde kullanırız dedi.. ama lupus antikoagülan hafif pozitif çıktı o yüzden takviye ilaçlarda eklenebilir dedi.. bakalım hayırlısıyla sımsıkı tutunur da yavrularımız programlı bir şekilde sağlıkla devam ettirebiliriz 9 ayı inşallah

Ben yerinde olsam kesmem canım. Benim 2 kaybım var. Tekrar hamile kaldığımda doğuma kadar kullanacağımı söyledi doktor igneyi. Benim pıhtılaşma olan genim mthfr c677 ve pai 4g/5g..
Yani aynı şeyler mi oluyo canım bizdeki pıhtılaşma bu doktorumda en kötü 32 haftaya kadar devam dedi

Ben ilaçla düşük yaptım, kanamam cok oldu, düşük gecesi parca kalmamıs tı ultrasonla da kontrol ettiler.. Metileri bana kanama dursun dıye verdı doktor 2 gun kullanacaksın dedi sadece.. Neyse 2 gun kullandım 3. Günün aksamı su gıbı kan bosaldı birden panıkledım aradım hemen doktoru, metiler al acilen dedı aksamuzarı 5 gıbı aldım gece 1 de ve sabah 9 da tekrar al bırak dedı.. Hatta bu konu yine gectı.. O zaman da paylasmıstım, metiler Tamamlanmayan dusuklerde dusugun tamamlanmasına, kanamanın cok oldugu durumlarda da kanamayı durdurmaya yarıyormus.. İçeriğini de okumustuk..mucize bi ilac bence.. Ama doktor nasıl uygun görüyorsa oyle kullanılmalı.. Bana 2 gun dedı sadece.. 1 gun daha kullanmıs oldum toplam 3 gun yetti.. Fazla kullanım belkı zararlı olacaktı benım ıcın..

Şükür canım sıkıntı yok iyi yapıyon dinlenin ins güzel haberler alırsın muaeden

Kızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Geçmiş olsun cnm. Ihlamur icsen biraz hafifletir aslında ama istersen doktoruna sor bakalim zararı falan olmasin da

Kızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
ayy geçmiş olsun kuzum ilaç falan da içemezsin tabi c vitamini almaya bak geçer inşallah hemencecik

Geçmiş olsun canım. Nasıl kaptın şifayı, hep evde uzanıyordun

Korkuyorum da bısey yiyip ıcmeye, ılac zaten almam da, tam da zamanını buldu
Kuzum yazıyorum reçeteyi hemen zencefil, zerdeçal, bal, limon karıştırıp günde 3 kez bir kaşık ye. Hiçbişeyciğin kalmaz mucize ilacımız bizim. Çocuklar anne şurubu diyorlar. Hem zararı da olmaz aklın kalmaz. Çok geçmiş olsun dinlen bolca

ayy geçmiş olsun kuzum ilaç falan da içemezsin tabi c vitamini almaya bak geçer inşallah hemencecik

Geçmiş olsun canım. Nasıl kaptın şifayı, hep evde uzanıyordun

Çok saolun kızlar, walla kafamı pencereden bıle uzatmadım pazartesı gununden berı, gunun yarıdan cogu yatakta gectı zaten.. Bende anlamadım nerden kaptım.. Yarın sabah da kursum var, bıraz toparlnasaydım..

Geçmiş olsun kuzum Bitki çayları zararlı olabiliyor diye biliyorum ben özellikle adaçayı içme sakın. Ay aklıma ne geldi gebelik olunca bazen böyle bağışıklık düşüp hasta olunabiliyo ablamda ve arkadaşımda öyle olmuştu inşallah ondandır

Daha olusmamıs olabılır, olacagı varsa da bu hastalık yuzunden olmazsa kendımı paralarım insallah senın dedıgın gibidir ama

Çok saolun kızlar, walla kafamı pencereden bıle uzatmadım pazartesı gununden berı, gunun yarıdan cogu yatakta gectı zaten.. Bende anlamadım nerden kaptım.. Yarın sabah da kursum var, bıraz toparlnasaydım..
Ay kıyamam tam da okullar açılıyor inşallah sabaha düzelir biraz daha

Bi kere o korku oldu ya canım, elimiz yüreğimizde olacağız, inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer
aminn canım benim, insanın kendini anlayan birilerinin olması çok güzel aynı duyguya ortak olan,tanışmasakta yakın arkadaş gibi hissetiriyor mesajlarınız hepinizden Allah razı olsun, hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirelim inşallah hepiniz duamdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…