Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç korkma, güzel şeyler düşün, rabbim yeniden güldürmüş yüzünü öyle düşün.. Saglıcakla ilerlesin
Hiç korkma, güzel şeyler düşün, rabbim yeniden güldürmüş yüzünü öyle düşün.. Saglıcakla ilerlesin
Haklısın canım şükür Rabbime Hayırlısıyla bu sefer güzel geçecek inşallah pozitif düşünmek en iyisi

Daha olusmamıs olabılır, olacagı varsa da bu hastalık yuzunden olmazsa kendımı paralarım insallah senın dedıgın gibidir ama
Kötü düşünme canım benim olcağı varsa her türlü oluyor ablam bir ay hasta olmuştu sadece parol içebiliyordu ateşi çıkarsa ve inanılmaz midesi bulanıyordu ne yese boşa gidiyordu başlarda birsürü kilo verdi ona rağmen gayet sağlıklı akıllı bıdık bir yeğenim var

Masallah hayırlısı diyelim, iyileşirim insallah tez zamanda.. Hamile kalırsam da bu da benım ıcın bır anı olur

Yani aynı şeyler mi oluyo canım bizdeki pıhtılaşma bu doktorumda en kötü 32 haftaya kadar devam dedi
İki ayrı doktorla mi devam ediyorsun canım? Eğer öyleyse iğneye 32.haftaya kadar devam diyen doktorla devam etmelisin.. pıhtılaşma genlerimiz aynı.. Ve ben 2.bebegimi iğneye rağmen kaybettim. 3.sü inşallah sağlıkla tutunursa gebeliğim boyunca kullanacağım iğne+coraspirin..

Kızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Geçmiş olsun canım. Bol bol portakal mandalina yemeyi ihmal etme eğer yiyemiyosan suyunu daul içebilirsin. İnşallah yarına toparlarsin

Evet devam diyene coraspirin artı iğne kullanıyorum inşallah herşey yolunda gider

Sadece iğne mi kullandın coraspirin vermemiş miydi kaöıncı haftada kaybettin

Amin inşallah canım benim lupus temiz çıktı

Sohrab Nasıl oldun kuzum? Biraz daha iyi misin? Böyle nezle, grip, alerji gibi durumlarda akşamları daha kötü hisseder insan gündüze göre. O yüzden akşam da bol su ve meyveyi ihmal etme istirahat et edebildiğin kadar
Bi de protein tüket. et, bakliyat, yumurta gibi
Geçmiş olsun

Tabi canım yani bildiğimiz için önlemini ona göre aldık. İnşallah Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.. Yaa iyi canım inşallah adetle düşersede gerek kalmaz birşeye, adaçayı içsene kuzu onun kist söktürücü özelliği var belki faydası dokunur. Kanamanın sürekli devam etmesi de yorar ya haklısın. Adete çok var mı canım?

Daha olusmamıs olabılır, olacagı varsa da bu hastalık yuzunden olmazsa kendımı paralarım insallah senın dedıgın gibidir ama
Bende öyle biliyorum canım gebelik olunca vücut bağışıklığı bebeği korumak için düşürüyor inşallah hamilesindir ben kurdeşen dökmüştüm ilk kızımda hamile olduğumu bilmiyordum. Noluyor bana diyordum çoook geçmiş olsun

Öyleyiz canım gönül bağımız var burada birbirimizi görmesekte aminn kuzum, Allah razı olsun

Kızlar kürtaj sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü bugün 11 gün oldu devam ediyor oncekilerde 5 günde bitmişti

Kızlar kürtaj sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü bugün 11 gün oldu devam ediyor oncekilerde 5 günde bitmişti
Benim az az 15 gün bile olmustu sonra 31. Gün adet oldum öncesinde 4 gün süredi ilk adet 4 gün sürdü ama son iki günü yok denecek kadardı, 2.adet 3 gün sürdü o da 3.gün leke gibiydi. Bu durum da beni korkutuyor giderek azalıyor sanki, 3.adet perşembe olması lazım bakalım o da az olursa Doktoruma soracağım

Bencede bı sor canım benim kürtajdan sonra baya fazla gelmişti aslında İnşallahh bı sıkıntı yoktur ama demekki 15 falan sürüyorsa değişiyor duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…