- 7 Ocak 2021
- 842
- 787
- 53
- 26
Hiç korkma, güzel şeyler düşün, rabbim yeniden güldürmüş yüzünü öyle düşün.. Saglıcakla ilerlesin
Haklısın canım şükür RabbimeHiç korkma, güzel şeyler düşün, rabbim yeniden güldürmüş yüzünü öyle düşün.. Saglıcakla ilerlesin
Kötü düşünme canım benim olcağı varsa her türlü oluyor ablam bir ay hasta olmuştu sadece parol içebiliyordu ateşi çıkarsa ve inanılmaz midesi bulanıyordu ne yese boşa gidiyordu başlarda birsürü kilo verdi ona rağmen gayet sağlıklı akıllı bıdık bir yeğenim varDaha olusmamıs olabılır, olacagı varsa da bu hastalık yuzunden olmazsa kendımı paralarıminsallah senın dedıgın gibidir ama
MasallahKötü düşünme canım benim olcağı varsa her türlü oluyor ablam bir ay hasta olmuştu sadece parol içebiliyordu ateşi çıkarsa ve inanılmaz midesi bulanıyordu ne yese boşa gidiyordu başlarda birsürü kilo verdi ona rağmen gayet sağlıklı akıllı bıdık bir yeğenim var
İki ayrı doktorla mi devam ediyorsun canım? Eğer öyleyse iğneye 32.haftaya kadar devam diyen doktorla devam etmelisin.. pıhtılaşma genlerimiz aynı.. Ve ben 2.bebegimi iğneye rağmen kaybettim. 3.sü inşallah sağlıkla tutunursa gebeliğim boyunca kullanacağım iğne+coraspirin..Yani aynı şeyler mi oluyo canım bizdeki pıhtılaşma bu doktorumda en kötü 32 haftaya kadar devam dedi
Geçmiş olsun canım. Bol bol portakal mandalina yemeyi ihmal etme eğer yiyemiyosan suyunu daul içebilirsin. İnşallah yarına toparlarsinKızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Evet devam diyene coraspirin artı iğne kullanıyorum inşallah herşey yolunda giderİki ayrı doktorla mi devam ediyorsun canım? Eğer öyleyse iğneye 32.haftaya kadar devam diyen doktorla devam etmelisin.. pıhtılaşma genlerimiz aynı.. Ve ben 2.bebegimi iğneye rağmen kaybettim. 3.sü inşallah sağlıkla tutunursa gebeliğim boyunca kullanacağım iğne+coraspirin..
Sadece iğne mi kullandın coraspirin vermemiş miydi kaöıncı haftada kaybettinİki ayrı doktorla mi devam ediyorsun canım? Eğer öyleyse iğneye 32.haftaya kadar devam diyen doktorla devam etmelisin.. pıhtılaşma genlerimiz aynı.. Ve ben 2.bebegimi iğneye rağmen kaybettim. 3.sü inşallah sağlıkla tutunursa gebeliğim boyunca kullanacağım iğne+coraspirin..
Amin inşallah canım benim lupus temiz çıktıAynen bana da öyle dedi canım. 2 kaybım olunca artık 3.de corasprinde kullanırız dedi.. ama lupus antikoagülan hafif pozitif çıktı o yüzden takviye ilaçlarda eklenebilir dedi.. bakalım hayırlısıyla sımsıkı tutunur da yavrularımız programlı bir şekilde sağlıkla devam ettirebiliriz 9 ayı inşallah
Amin inşallah sağolTamam gülüm sağol Allah sanada bidaha o acıyı yaşatmasın
Tabi canım yani bildiğimiz için önlemini ona göre aldık. İnşallah Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.. Yaa iyi canım inşallah adetle düşersede gerek kalmaz birşeye, adaçayı içsene kuzu onun kist söktürücü özelliği var belki faydası dokunur. Kanamanın sürekli devam etmesi de yorar ya haklısın. Adete çok var mı canım?Ya çok üzüldüm canım , inşallah hayırlısı ile bu sefer sonuca ulaşırsınız . Sebebinin belli olmadı bir yandan güzel birşey önlemini alırsın .. Bende bugün gittim parça kalmış adetle atarsın .ilk adeti bekleyelim bitince gel kontrol edelim dedi . Şuan yumurtluyormuşum ama parça olduğu için kötünün dedi zaten kanamam da devam ediyor. Bende biraz toparlanmak istiyorum . İnşallah adetle düşerde operasyona gerek kalmaz
Bende öyle biliyorum canım gebelik olunca vücut bağışıklığı bebeği korumak için düşürüyorDaha olusmamıs olabılır, olacagı varsa da bu hastalık yuzunden olmazsa kendımı paralarıminsallah senın dedıgın gibidir ama
Öyleyiz canım gönül bağımız var burada birbirimizi görmesekteaminn canım benim, insanın kendini anlayan birilerinin olması çok güzelaynı duyguya ortak olan,tanışmasakta yakın arkadaş gibi hissetiriyor mesajlarınız hepinizden Allah razı olsun, hepimiz sağlıklı bir gebelik geçirelim inşallah hepiniz duamdasınız
Bol c vitamini olan şeyler ye aslında anında etki edecek bitkisel şeyler derdim ama içemezsin ki şimdiKorkuyorum da bısey yiyip ıcmeye, ılac zaten almam da, tam da zamanını buldu
Benim az az 15 gün bile olmustu sonra 31. Gün adet oldum öncesinde 4 gün süredi ilk adet 4 gün sürdü ama son iki günü yok denecek kadardı, 2.adet 3 gün sürdü o da 3.gün leke gibiydi. Bu durum da beni korkutuyor giderek azalıyor sanki, 3.adet perşembe olması lazım bakalım o da az olursa Doktoruma soracağımKızlar kürtaj sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü bugün 11 gün oldu devam ediyor oncekilerde 5 günde bitmişti
Benim 21 gün sürdü canım ara ara bitti geri başladı. 21. Günün sonunda da bi daha gelmediKızlar kürtaj sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü bugün 11 gün oldu devam ediyor oncekilerde 5 günde bitmişti
Bencede bı sor canım benim kürtajdan sonra baya fazla gelmişti aslında İnşallahh bı sıkıntı yoktur ama demekki 15 falan sürüyorsa değişiyor duruma göreBenim az az 15 gün bile olmustu sonra 31. Gün adet oldum öncesinde 4 gün süredi ilk adet 4 gün sürdü ama son iki günü yok denecek kadardı, 2.adet 3 gün sürdü o da 3.gün leke gibiydi. Bu durum da beni korkutuyor giderek azalıyor sanki, 3.adet perşembe olması lazım bakalım o da az olursa Doktoruma soracağım
Tamam canım demekki değişiyor dediğin gibi 1gun kesilip 1 gün damla damla oluyorBenim 21 gün sürdü canım ara ara bitti geri başladı. 21. Günün sonunda da bi daha gelmedi
Aynen canım kişiden kisiye gore degisiyor ama normal. Eger parca vs yoksa bitiyor eninde sonundaTamam canım demekki değişiyor dediğin gibi 1gun kesilip 1 gün damla damla oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?