Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de düşük sonrası kist oluştu kanamam az az devam ediyo bugün altıncı gün normal mi

Geçmiş olsun canım. Bol bol portakal mandalina yemeyi ihmal etme eğer yiyemiyosan suyunu daul içebilirsin. İnşallah yarına toparlarsin

Bol c vitamini olan şeyler ye aslında anında etki edecek bitkisel şeyler derdim ama içemezsin ki şimdi

Yaaaa çok saolun kızlar, hepimizden Allah razı olsun moral oldunuz bana, korkuyorum bısey olur dıye, ya tutup bunun yuzunden kaybolursa dıye, sabah terleyerek uyandım, gece atrslendım muhtemelen.. Tam da zamanını buldu

Kızlar kürtaj sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü bugün 11 gün oldu devam ediyor oncekilerde 5 günde bitmişti
Benim ilkinde bir hafta sürmüştü kanamam bir ay sonra adet olmuştum. İkinci düşüğümde otuz beş gün kanamam sürdü bir hafta sonrada adet oldum. Değişik bi süreç oldu

Yaaaa çok saolun kızlar, hepimizden Allah razı olsun moral oldunuz bana, korkuyorum bısey olur dıye, ya tutup bunun yuzunden kaybolursa dıye, sabah terleyerek uyandım, gece atrslendım muhtemelen.. Tam da zamanını buldu
Canım belki terle atmışsındır
Ya bu sadece soğuk algınlığıdır canım korkma lütfen

Kızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Geçmiş olsun canım.Belki gebeliğe işarettir.Ben her gebeliğimde ilk grip nezle tarzi bişey oluyorum.Öyle öğreniyorum hatta☺.Grip gebelik belirtilerindenmiş.InşaAllah tutunuyordur.

Sperm degerlerı cok ıyı kuzum cok sukur, butun herseye bakıldı bızım.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef, ben kımyasal bıle yasamadım onceden
Nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız bende öğretmenim ilk aşılamada kimyasalla sonuçlandı o güne kadar hiç çift çizgi görmemiştim. Sebepsiz infertilite 2 yıl olmak üzere bizimde geçen hafta 5 şubatta 2. Aşılamam oldu bakalım kısmetse bu ay olur inş diyelim. O kadar uzum süre bekleyince de hiç olmayacak gibi geliyor hayırlıso olsun ikimiz içinde

Geçmiş olsun canım.Belki gebeliğe işarettir.Ben her gebeliğimde ilk grip nezle tarzi bişey oluyorum.Öyle öğreniyorum hatta☺.Grip gebelik belirtilerindenmiş.InşaAllah tutunuyordur.
Evet bende öyle okudum alerjil hapşırma grip gibi şeylerde hamilelk öncesi ortaya çıkabiliyormuş

Canım belki terle atmışsındır
Ya bu sadece soğuk algınlığıdır canım korkma lütfen
Atamadım kuzum, aynıyım dunku gıbı, bugun okulda 2 ders hıcbısey olmadı, dpm 2 ders cocuklar da sordu sureklı ıyı mısınız diye, hapsırma gelıyo hapsıramıyorum gozlerım akıyor

Oyy kuzum nerdeyse sevıncem hasta oldugumainsallah sag salım tutunur, gebelık belırtılerine ekleriz

Yaşımız da aynıymısbenım İlk asılama eylulde yapıldı,, onda poztif oldu ama 9 haftalık düşük oldu, ikinci aşılama da 8 şubatta insallah ıkımız de pozıtıff görürürz var mı bişeyler hissediyor musun

Kızlar 12-13 pikti zaten. 14 bugün, hala çatlamamış mı bu yumurta yahu? Zaten 2 gün ilişki oldu, bugün de mi yaa

Eklentiler

• IMG_20210214_191724.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
Kızlar 12-13 pikti zaten. 14 bugün, hala çatlamamış mı bu yumurta yahu? Zaten 2 gün ilişki oldu, bugün de mi yaa
Kaliteli yumurta geliyor derler hep böyle olunca, yarın silikleşir isterseniz bugun bekleyip yarın ılsıkı olsun, zaten sperm vardır ıcınde

Öyle deme kuzum o tutunacaksa tutunur ona hiçbirşey engel olamaaaaz gelsin annesinin minnoşu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…