- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
10.haftada kaybettim canım. Yok sadece iğne kullandım. Corasprin kullanmamıştım..Sadece iğne mi kullandın coraspirin vermemiş miydi kaöıncı haftada kaybettin
Benim de düşük sonrası kist oluştu kanamam az az devam ediyo bugün altıncı gün normal miGecmiş olsun canım.Bende aynen bu şekil bi kist oluşmuştu.Kürtaj sonrası oluşan bi kist .Öyle hatırlıyorum.Doktor çok çok büyük değil demişti.O yüzden ilaç vermemişti.Kontrolden sonra kendiliğinden geçmezse ilaç başlarız demişti.Soğan suyu yapmıştım ve geçmişti canım.
Geçmiş olsun canım. Bol bol portakal mandalina yemeyi ihmal etme eğer yiyemiyosan suyunu daul içebilirsin. İnşallah yarına toparlarsin
Sohrab Nasıl oldun kuzum? Biraz daha iyi misin? Böyle nezle, grip, alerji gibi durumlarda akşamları daha kötü hisseder insan gündüze göre. O yüzden akşam da bol su ve meyveyi ihmal etme istirahat et edebildiğin kadar
Bi de protein tüket. et, bakliyat, yumurta gibi
Geçmiş olsun
Bende öyle biliyorum canım gebelik olunca vücut bağışıklığı bebeği korumak için düşürüyorinşallah hamilesindir ben kurdeşen dökmüştüm ilk kızımda hamile olduğumu bilmiyordum. Noluyor bana diyordum çoook geçmiş olsun
Bol c vitamini olan şeyler ye aslında anında etki edecek bitkisel şeyler derdim ama içemezsin ki şimdi
Benim ilkinde bir hafta sürmüştü kanamam bir ay sonra adet olmuştum. İkinci düşüğümde otuz beş gün kanamam sürdü bir hafta sonrada adet oldum. Değişik bi süreç olduKızlar kürtaj sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü bugün 11 gün oldu devam ediyor oncekilerde 5 günde bitmişti
Canım belki terle atmışsındırYaaaa çok saolun kızlar, hepimizden Allah razı olsunmoral oldunuz bana, korkuyorum bısey olur dıye, ya tutup bunun yuzunden kaybolursa dıye, sabah terleyerek uyandım, gece atrslendım muhtemelen.. Tam da zamanını buldu
Bilemiyorum, ama benim de devam etmişti bi süre.Bi doktora sormakta fayda var.Benim de düşük sonrası kist oluştu kanamam az az devam ediyo bugün altıncı gün normal mi
Geçmiş olsun canım.Belki gebeliğe işarettir.Ben her gebeliğimde ilk grip nezle tarzi bişey oluyorum.Öyle öğreniyorum hatta☺.Grip gebelik belirtilerindenmiş.InşaAllah tutunuyordur.Kızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Nane limon bu gibi durumlarda kurtarıcım.Tavsiye ederim.Korkuyorum da bısey yiyip ıcmeye, ılac zaten almam da, tam da zamanını buldu
Nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız bende öğretmenim ilk aşılamada kimyasalla sonuçlandı o güne kadar hiç çift çizgi görmemiştim. Sebepsiz infertilite 2 yıl olmak üzere bizimde geçen hafta 5 şubatta 2. Aşılamam oldu bakalım kısmetse bu ay olur inş diyelim. O kadar uzum süre bekleyince de hiç olmayacak gibi geliyor hayırlıso olsun ikimiz içindeSperm degerlerı cok ıyı kuzum cok sukur, butun herseye bakıldı bızım.. Nasipten öteye gidilmiyor maalesef, ben kımyasal bıle yasamadım onceden
Geçmiş olsun canım.Belki gebeliğe işarettir.Ben her gebeliğimde ilk grip nezle tarzi bişey oluyorum.Öyle öğreniyorum hatta☺.Grip gebelik belirtilerindenmiş.InşaAllah tutunuyordur.❤
Evet bende öyle okudum alerjil hapşırma grip gibi şeylerde hamilelk öncesi ortaya çıkabiliyormuşYaaaa çok saolun kızlar, hepimizden Allah razı olsunmoral oldunuz bana, korkuyorum bısey olur dıye, ya tutup bunun yuzunden kaybolursa dıye, sabah terleyerek uyandım, gece atrslendım muhtemelen.. Tam da zamanını buldu
Atamadım kuzum, aynıyım dunku gıbı, bugun okulda 2 ders hıcbısey olmadı, dpm 2 ders cocuklar da sordu sureklı ıyı mısınız diye, hapsırma gelıyo hapsıramıyorum gozlerım akıyorCanım belki terle atmışsındır
Ya bu sadece soğuk algınlığıdır canım korkma lütfen
Oyy kuzumGeçmiş olsun canım.Belki gebeliğe işarettir.Ben her gebeliğimde ilk grip nezle tarzi bişey oluyorum.Öyle öğreniyorum hatta☺.Grip gebelik belirtilerindenmiş.InşaAllah tutunuyordur.❤
Yaşımız da aynıymısNerdeyse aynı şeyleri yaşamışız bende öğretmenim ilk aşılamada kimyasalla sonuçlandı o güne kadar hiç çift çizgi görmemiştim. Sebepsiz infertilite 2 yıl olmak üzere bizimde geçen hafta 5 şubatta 2. Aşılamam oldu bakalım kısmetse bu ay olur inş diyelim. O kadar uzum süre bekleyince de hiç olmayacak gibi geliyor hayırlıso olsun ikimiz içinde
Kaliteli yumurta geliyor derler hep böyle olunca, yarın silikleşir isterseniz bugun bekleyip yarın ılsıkı olsun, zaten sperm vardır ıcındeKızlar 12-13 pikti zaten. 14 bugün, hala çatlamamış mı bu yumurta yahu? Zaten 2 gün ilişki oldu, bugün de mi yaa
15 gün sürdü benim kuzuKızlar kürtaj sonrası kanamalarınız ne kadar sürdü bugün 11 gün oldu devam ediyor oncekilerde 5 günde bitmişti
14 baya koyu canım bugün dur yarın değerlendirKızlar 12-13 pikti zaten. 14 bugün, hala çatlamamış mı bu yumurta yahu? Zaten 2 gün ilişki oldu, bugün de mi yaa
Ben de yarın olsun diye düşünüyorum ama yine de ya kaçırırsam çatlama süresini diye korkuyorum. Bekliyim bekliyimKaliteli yumurta geliyor derler hep böyle olunca, yarın silikleşir isterseniz bugun bekleyip yarın ılsıkı olsun, zaten sperm vardır ıcınde
Öyle deme kuzum o tutunacaksa tutunur ona hiçbirşey engel olamaaaazYaaaa çok saolun kızlar, hepimizden Allah razı olsunmoral oldunuz bana, korkuyorum bısey olur dıye, ya tutup bunun yuzunden kaybolursa dıye, sabah terleyerek uyandım, gece atrslendım muhtemelen.. Tam da zamanını buldu
Evet öyle karar verdim haklısınız. Bu spermler inşallah canlı kalıyordur yaa14 baya koyu canım bugün dur yarın değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?