Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Atamadım kuzum, aynıyım dunku gıbı, bugun okulda 2 ders hıcbısey olmadı, dpm 2 ders cocuklar da sordu sureklı ıyı mısınız diye, hapsırma gelıyo hapsıramıyorum gozlerım akıyor
Ayy hadi ya kaç saat dersin vardı

Atamadım kuzum, aynıyım dunku gıbı, bugun okulda 2 ders hıcbısey olmadı, dpm 2 ders cocuklar da sordu sureklı ıyı mısınız diye, hapsırma gelıyo hapsıramıyorum gozlerım akıyor
Geçmiş olsun hastamızın birşey olmaz merak etme inşallah iyi olursun en kısa zamanda

Canım lupus içinn hangi testlere bakıldı bende baktırmak istıyorum da

Kızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Aaaa gecmiş olsun kuzu bal limon karabiber karıstır biraz ılık süt cok iyi gelir

Bende zencefil zerdecal yapıyorum normalde cok iyi gelıyo cidden

Kızlar selam düşükten sonraki ayki kanamanız nasıldı benim kanamam salı başladı ama hala ara ara geliyo gün içinde normal mi doktor muayenede kist gördü bir iki aya geçer dedi ama kanama kaç gün sürer diye sormayı unuttum

Canım lupus içinn hangi testlere bakıldı bende baktırmak istıyorum da
İlk önce doktor lupus antikoagülan, anti kardiyolipin, aktif protein c s yaptırdı. Lupus antikoagülan da lA1 değeri hafif pozitif çıkınca beni immünoloji doktoruna yönlendirdi o da ANA ve Romatizmal otoimmun panel yaptırdı ayrıca ıgE, ıgM, ıgA, ıgG, C3,C4(kompleman) testleri yaptı canim..

Bende pıhtılaşma kaynaklı 12 haftalık kalp durması nedenli ve üç ay sonrası bir kimyasal yaşadım 8.ay olacak gebe kalamadım ovulasyon testi ile takip ediyorum sizler kayıplardan nekadar sonra gebe kaldınız acabaa

Geçmiş olsun.Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda InşaAllah.Ben ilk kaybımdan sonra 1 yıl korunmuştum.Korunmayı bıraktıktan bi kaç ay sonra olmuştu.Korunmayı yeni bıraktım bunu görcez artık, hayırlısı..☺

İnşallah Allah gönlümüzdekini hayırlısı eylesin hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…