1 tanesi yetiyor kuzu inşallah olurEvet öyle karar verdim haklısınız. Bu spermler inşallah canlı kalıyordur yaabilime inancımı yitirmek üzereyim
O biri de bizim yumurtalara gelmiyor işte1 tanesi yetiyor kuzu inşallah olur
Ayy hadi yaAtamadım kuzum, aynıyım dunku gıbı, bugun okulda 2 ders hıcbısey olmadı, dpm 2 ders cocuklar da sordu sureklı ıyı mısınız diye, hapsırma gelıyo hapsıramıyorum gozlerım akıyor
Geçmiş olsun hastamızın birşey olmaz merak etme inşallah iyi olursun en kısa zamandaAtamadım kuzum, aynıyım dunku gıbı, bugun okulda 2 ders hıcbısey olmadı, dpm 2 ders cocuklar da sordu sureklı ıyı mısınız diye, hapsırma gelıyo hapsıramıyorum gozlerım akıyor
Zaten içerde sperm var 2 gun olmusBen de yarın olsun diye düşünüyorum ama yine de ya kaçırırsam çatlama süresini diye korkuyorum. Bekliyim bekliyim
Ahh insallahÖyle deme kuzum o tutunacaksa tutunur ona hiçbirşey engel olamaaaazgelsin annesinin minnoşu
4 saat cnm, ama hasta olmasam vız gelir 4 saatAyy hadi yakaç saat dersin vardı
aynen kuzum inşallah toparlarsın bir an önce4 saat cnm, ama hasta olmasam vız gelir 4 saat
İnsallah cnm bnmGeçmiş olsun hastamızın birşey olmaz merak etme inşallah iyi olursun en kısa zamanda
Canım lupus içinn hangi testlere bakıldı bende baktırmak istıyorum daAynen bana da öyle dedi canım. 2 kaybım olunca artık 3.de corasprinde kullanırız dedi.. ama lupus antikoagülan hafif pozitif çıktı o yüzden takviye ilaçlarda eklenebilir dedi.. bakalım hayırlısıyla sımsıkı tutunur da yavrularımız programlı bir şekilde sağlıkla devam ettirebiliriz 9 ayı inşallah
Aaaa gecmiş olsun kuzu bal limon karabiber karıstır biraz ılık süt cok iyi gelirKızlar ben çok kötü nezle oldum yaa hapsırmaktan bi hal oldum, hem gözüm hem burnum durmuyor.. Ballı limonlu ılık su ıctım, yarım limon yedim, süt içtim.. Biraz gözüm açıldı gibi..
Bende zencefil zerdecal yapıyorum normalde cok iyi gelıyo ciddenKuzum yazıyorum reçeteyi hemenzencefil, zerdeçal, bal, limon karıştırıp günde 3 kez bir kaşık ye. Hiçbişeyciğin kalmaz mucize ilacımız bizim. Çocuklar anne şurubu diyorlar. Hem zararı da olmaz aklın kalmaz. Çok geçmiş olsun dinlen bolca
Limonla yakın arkadas oldukAaaa gecmiş olsun kuzu bal limon karabiber karıstır biraz ılık süt cok iyi gelir
İnşallah Nasib olur canım benimO biri de bizim yumurtalara gelmiyor iştebeklicem yaa napiyim nasipte ne varsa o
Ayy hepimize nasip olsun inşallahİnşallah Nasib olur canım benim
İlk önce doktor lupus antikoagülan, anti kardiyolipin, aktif protein c s yaptırdı. Lupus antikoagülan da lA1 değeri hafif pozitif çıkınca beni immünoloji doktoruna yönlendirdi o da ANA ve Romatizmal otoimmun panel yaptırdı ayrıca ıgE, ıgM, ıgA, ıgG, C3,C4(kompleman) testleri yaptı canim..Canım lupus içinn hangi testlere bakıldı bende baktırmak istıyorum da
Geçmiş olsun.Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda InşaAllah.Bende pıhtılaşma kaynaklı 12 haftalık kalp durması nedenli ve üç ay sonrası bir kimyasal yaşadım 8.ay olacak gebe kalamadım ovulasyon testi ile takip ediyorum sizler kayıplardan nekadar sonra gebe kaldınız acabaa
İnşallah Allah gönlümüzdekini hayırlısı eylesin hepimiz içinGeçmiş olsun.Allah gönlünüze göre versin en kısa zamanda InşaAllah.Ben ilk kaybımdan sonra 1 yıl korunmuştum.Korunmayı bıraktıktan bi kaç ay sonra olmuştu.Korunmayı yeni bıraktım bunu görcez artık, hayırlısı..☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?