- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Pıhtılaşma testinde kaç gende sıkıntı çıktı sizin acaba.Homozigot mu?Bende pıhtılaşma kaynaklı 12 haftalık kalp durması nedenli ve üç ay sonrası bir kimyasal yaşadım 8.ay olacak gebe kalamadım ovulasyon testi ile takip ediyorum sizler kayıplardan nekadar sonra gebe kaldınız acabaa
İkisini de çok tüketirim severimKızlar, yumurta ve muz yemek yumurtanın kalitesini artırıyor.Doktordan dinlemiştim.Bizim oğlumla yumurta kahvaltıda vazgeçilmezimiz zaten.
Pıhtılaşma testinde kaç gende sıkıntı çıktı sizin acaba.Homozigot mu? Evet iki gende çıktı homozigot
Evet iki gen homozigotPıhtılaşma testinde kaç gende sıkıntı çıktı sizin acaba.Homozigot mu?
Benimde testimde 2 gende homozigot var.Evet iki gen homozigot
Sende kalp durması yüzünden mi kayıp yaşadınBenimde testimde 2 gende homozigot var.
Benim de 22 şubat adet gösteriyor.Progestan kullanıyorum ve bekliyorum bakalımYok canm takılmıyorum daha cok erken, sen sordugun ıcın soyledım14 gün sonra dedı hemsıre, beklıcem bu sefer erkenden test yapmıcam, 22 subat ınsallah
Bu homozigot olunca mı sıkıntılı benim bir heterozigot var MTHFR A1298C olan paı de 4g4g homozigotmus içimden bir ses bana da pıhtılaşma var diyecek mi diye düşünüp duruyorBenimde testimde 2 gende homozigot var.
Beni kadın doğ.dr.u homozigot olduğu için hemotolojiye yönlendirdi.Bana çok ciddi bi pıhtılaşman yok ama homozigot ve 2 düşük olduğu için iğne kullanıcaksın dedi hemotoloji doktoru.Bi 5 tüp kan daha verdim.O testlerde de sıkıntı yok temiz dedi de bakalım.Bu homozigot olunca mı sıkıntılı benim bir heterozigot var MTHFR A1298C olan paı de 4g4g homozigotmus içimden bir ses bana da pıhtılaşma var diyecek mi diye düşünüp duruyor
1.gebelik 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı.Kalp atışı hiç yoktu kanama vardı.2. ise kalp atışı çok yavasti bi hafta sonra gittiğimde durmuştu.Sende kalp durması yüzünden mi kayıp yaşadın
Siz de var mı kıpırtılar.. Benım İlk bir haftadaki hafıf sancılar da kaybolduBenim de 22 şubat adet gösteriyor.Progestan kullanıyorum ve bekliyorum bakalım
Sizin nekadar geçti kayıp olalı şuan deneme sürecindemisiniz1.gebelik 8 haftalık olması gerekirken 6 haftalıktı.Kalp atışı hiç yoktu kanama vardı.2. ise kalp atışı çok yavasti bi hafta sonra gittiğimde durmuştu.
Dün tam 1 yıl oldu.Ama korunmayı bırakalı bi kaç gün oldu.Sizin nekadar geçti kayıp olalı şuan deneme sürecindemisiniz
Bakalım bana ne diyecek belki tek düşük olunca önemsemeyedebilirler, cidden nasip artıkBeni kadın doğ.dr.u homozigot olduğu için hemotolojiye yönlendirdi.Bana çok ciddi bi pıhtılaşman yok ama homozigot ve 2 düşük olduğu için iğne kullanıcaksın dedi hemotoloji doktoru.Bi 5 tüp kan daha verdim.O testlerde de sıkıntı yok temiz dedi de bakalım.
Nasıl oldu gribin peki inşallah ilerlememiştirSiz de var mı kıpırtılar.. Benım İlk bir haftadaki hafıf sancılar da kayboldu
İlerlemediği gibi gerilemedi de..Nasıl oldu gribin peki inşallah ilerlememiştir
İlaç içmemelisin bence. Bi kaç gün sürer zaten.Allah şifa versin.İlerlemediği gibi gerilemedi de..Bugun yine c vitamını depolıcam.. Mucovit içsem bişey olur mu kı
Mucovit, c vitamını tablet var ya ondan.. Icmeyim mı onu daİlaç içmemelisin bence. Bi kaç gün sürer zaten.Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?