Günaydın aminnn:)Kızlaaaar günaydınBugün öğretmen olanların dönemi başladı, sorunsuz bir dönem olur inşallah
Ay valla bilemedim ki ben korkumdan içemezdim gibiMucovit, c vitamını tablet var ya ondan.. Icmeyim mı onu da
Ay hayır içme, içinde ne olduğu belli mi olur şimdi Allah korusunMucovit, c vitamını tablet var ya ondan.. Icmeyim mı onu da
Aminn ınsallahKızlaaaar günaydınBugün öğretmen olanların dönemi başladı, sorunsuz bir dönem olur inşallah
İçmeyim o zamanAy valla bilemedim ki ben korkumdan içemezdim gibi
O da guzel ılaclı da farketmıyor, ılac sız daAy hayır içme, içinde ne olduğu belli mi olur şimdi Allah korusunBence içme, ama bir tane içtiysen de bir şey olmaz gibi geliyor bana. Doktoruna danışarak iç ya da Sonuç olarak grip ilaçla 1 haftada ilaçsız 7 günde geçer demişler
İçme bebeğim, gebelikte kullanımı önerilmiyor. Balgam söktürücü ya... Inşallah normal vitamin ve yediklerin iyi gelir.Mucovit, c vitamını tablet var ya ondan.. Icmeyim mı onu da
Kasılmalarım oluyor arada ve şu progestan çok halsizleştiriyor diye düşünüyorum diğer aşılamadan bi farkı yok gibi geliyor. İnş görürüz canm ya sende var mı bi his.Yaşımız da aynıymısbenım İlk asılama eylulde yapıldı,, onda poztif oldu ama 9 haftalık düşük oldu, ikinci aşılama da 8 şubatta insallah ıkımız de pozıtıff görürürz var mı bişeyler hissediyor musun
İnsalllah canımmİçme bebeğim, gebelikte kullanımı önerilmiyor. Balgam söktürücü ya... Inşallah normal vitamin ve yediklerin iyi gelir.
İlk aşılamada progestan iğne kullanmıstım, belirtileri cok olmustu, bu sefer fitil kullanıyorum, cok etkilemedi sankı benı de..Kasılmalarım oluyor arada ve şu progestan çok halsizleştiriyor diye düşünüyorum diğer aşılamadan bi farkı yok gibi geliyor. İnş görürüz canm ya sende var mı bi his.
Peki bu hastalığı kontrol altına alabılıyolarmıymış canım? Hiç bi belirtisi oldu mu sende?İlk önce doktor lupus antikoagülan, anti kardiyolipin, aktif protein c s yaptırdı. Lupus antikoagülan da lA1 değeri hafif pozitif çıkınca beni immünoloji doktoruna yönlendirdi o da ANA ve Romatizmal otoimmun panel yaptırdı ayrıca ıgE, ıgM, ıgA, ıgG, C3,C4(kompleman) testleri yaptı canim..
Hoşgeldin canım kayıpların için çok üzüldüm geçmiş olsunMerhaba kızlar :) ben de hikayemi sizle paylaşayım dertleşeyim istedim. Zaten okuyorum ara ara yazdıklarınızı. 8 haftalık bir kürtajım var arkasından 2 ay sonra dış gebelik geçirdim. Tek doz metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı çok erken farketmiştik. 1 ay olcak o da geçeli. Şimdi ne cesaretim var tekrar denemeye ne de herşeyim yolunda gideceğine inancım. Çok çok kötü hikayeler var biliyorum, hamdolsun bugünüme Allah’ın dediği olur Tabiki. Yine de insan yaşadıklarına üzülüyor, korkuyorum artık...
Çok geçmiş olsun, hiç oyle dusunme, derdi veren rabbim, dermanını da veren rabbim.. İnsallah bu sefer saglıklı Bı gebelık gecirirsin.. Hepımız aynı umutla tekrar yola koyulduk.. Hazır hıssettıgınde sen de baslarsın ınsallahMerhaba kızlar :) ben de hikayemi sizle paylaşayım dertleşeyim istedim. Zaten okuyorum ara ara yazdıklarınızı. 8 haftalık bir kürtajım var arkasından 2 ay sonra dış gebelik geçirdim. Tek doz metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı çok erken farketmiştik. 1 ay olcak o da geçeli. Şimdi ne cesaretim var tekrar denemeye ne de herşeyim yolunda gideceğine inancım. Çok çok kötü hikayeler var biliyorum, hamdolsun bugünüme Allah’ın dediği olur Tabiki. Yine de insan yaşadıklarına üzülüyor, korkuyorum artık...
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım kayıpların için çok üzüldüm geçmiş olsun
Burada hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz pes etme elbet vardır bi zamanı bi nasibiTabiki kendini psikolojik olarak hazır hissetiğin zaman sağlıkla olsun inşallah canım
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, hiç oyle dusunme, derdi veren rabbim, dermanını da veren rabbim.. İnsallah bu sefer saglıklı Bı gebelık gecirirsin.. Hepımız aynı umutla tekrar yola koyulduk.. Hazır hıssettıgınde sen de baslarsın ınsallah
YaaÇok teşekkür ederimİnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçririz. Detaylı muayene ve biraz zamana bıraktıktan sonra inşallah denemeye cesaretim olur benimde Sizin de nezlenin bana gebelik belirtisi gibi geldi. Ben ikisinde de çok fazla hapşırıyordum bir kaç yerde de okumuştum böyle belirtisi olan inşallah gebelik vardır
İnşallah inşallahYaavalla sevıncem artık nezle olduguma.. İnsallah dedıgınız gibidir..
Çok kötü hikayeler olsa da her insanın yaşadığı kendine hastır ve kendi hikayesidir. 2 kaybın var kolay değil eline diken battı çektim birazdan gecer gibi bir süreç değil. İlk etapta üzül, kork, acını yaşa kimse senden bir anda tüm zorluklara göğüs germeni mantıklı bakmanı bekleyemez. Hepimizin süreci gögüsleyip yoluna bakma süresi çok farklı...Merhaba kızlar :) ben de hikayemi sizle paylaşayım dertleşeyim istedim. Zaten okuyorum ara ara yazdıklarınızı. 8 haftalık bir kürtajım var arkasından 2 ay sonra dış gebelik geçirdim. Tek doz metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı çok erken farketmiştik. 1 ay olcak o da geçeli. Şimdi ne cesaretim var tekrar denemeye ne de herşeyim yolunda gideceğine inancım. Çok çok kötü hikayeler var biliyorum, hamdolsun bugünüme Allah’ın dediği olur Tabiki. Yine de insan yaşadıklarına üzülüyor, korkuyorum artık...
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Gebelik işaretidir İnşallah ben her hamile kaldığımda ilk haftalar hafif grip olurdum gebelik oluştuğu için olabilir. Dilerimki Rabbimden hayırlısıyla mutlu haberi verirsin bize ❤Yaavalla sevıncem artık nezle olduguma.. İnsallah dedıgınız gibidir..
Amin canım inşallahHoşbuldum canımÇok teşekkür ederim. İnanın hepinizden cesaret alıp da yazdım rabbim hepimize güç versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?