Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mucovit, c vitamını tablet var ya ondan.. Icmeyim mı onu da
Ay hayır içme, içinde ne olduğu belli mi olur şimdi Allah korusun Bence içme, ama bir tane içtiysen de bir şey olmaz gibi geliyor bana. Doktoruna danışarak iç ya da Sonuç olarak grip ilaçla 1 haftada ilaçsız 7 günde geçer demişler

Ay valla bilemedim ki ben korkumdan içemezdim gibi
İçmeyim o zaman portakal yemeye devam
O da guzel ılaclı da farketmıyor, ılac sız da benımkı alerjik nezle gıbı

Kasılmalarım oluyor arada ve şu progestan çok halsizleştiriyor diye düşünüyorum diğer aşılamadan bi farkı yok gibi geliyor. İnş görürüz canm ya sende var mı bi his.

Kasılmalarım oluyor arada ve şu progestan çok halsizleştiriyor diye düşünüyorum diğer aşılamadan bi farkı yok gibi geliyor. İnş görürüz canm ya sende var mı bi his.
İlk aşılamada progestan iğne kullanmıstım, belirtileri cok olmustu, bu sefer fitil kullanıyorum, cok etkilemedi sankı benı de..

Merhaba kızlar :) ben de hikayemi sizle paylaşayım dertleşeyim istedim. Zaten okuyorum ara ara yazdıklarınızı. 8 haftalık bir kürtajım var arkasından 2 ay sonra dış gebelik geçirdim. Tek doz metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı çok erken farketmiştik. 1 ay olcak o da geçeli. Şimdi ne cesaretim var tekrar denemeye ne de herşeyim yolunda gideceğine inancım. Çok çok kötü hikayeler var biliyorum, hamdolsun bugünüme Allah’ın dediği olur Tabiki. Yine de insan yaşadıklarına üzülüyor, korkuyorum artık...

Peki bu hastalığı kontrol altına alabılıyolarmıymış canım? Hiç bi belirtisi oldu mu sende?

Hoşgeldin canım kayıpların için çok üzüldüm geçmiş olsun
Burada hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz pes etme elbet vardır bi zamanı bi nasibi Tabiki kendini psikolojik olarak hazır hissetiğin zaman sağlıkla olsun inşallah canım

Çok geçmiş olsun, hiç oyle dusunme, derdi veren rabbim, dermanını da veren rabbim.. İnsallah bu sefer saglıklı Bı gebelık gecirirsin.. Hepımız aynı umutla tekrar yola koyulduk.. Hazır hıssettıgınde sen de baslarsın ınsallah

Hoşbuldum canım Çok teşekkür ederim. İnanın hepinizden cesaret alıp da yazdım rabbim hepimize güç versin

Çok teşekkür ederim İnşallah hepimiz sağlıklı gebelikler geçririz. Detaylı muayene ve biraz zamana bıraktıktan sonra inşallah denemeye cesaretim olur benimde Sizin de nezlenin bana gebelik belirtisi gibi geldi. Ben ikisinde de çok fazla hapşırıyordum bir kaç yerde de okumuştum böyle belirtisi olan inşallah gebelik vardır

Yaa valla sevıncem artık nezle olduguma.. İnsallah dedıgınız gibidir..

Çok kötü hikayeler olsa da her insanın yaşadığı kendine hastır ve kendi hikayesidir. 2 kaybın var kolay değil eline diken battı çektim birazdan gecer gibi bir süreç değil. İlk etapta üzül, kork, acını yaşa kimse senden bir anda tüm zorluklara göğüs germeni mantıklı bakmanı bekleyemez. Hepimizin süreci gögüsleyip yoluna bakma süresi çok farklı...

Amaaa tabiki burada hep dediğimiz şey buradan mutlu ayrılacağımız Bak bir ay olmus bile son operasyonun üzerinden. Kendini toparlama dinlenme evrende yapılacak testın, rahim filmi vs işin varsa aradan çıkar derim. Ne yapalım yani bizim de bebek sürecimiz diken üzerinde geçecekmiş olsun Gönlünü ferah tut Rabbim bize o minikleri nasip etti ise sağ salim kucağımıza illaki alırız sonrasını onlar düşünsün

Yaa valla sevıncem artık nezle olduguma.. İnsallah dedıgınız gibidir..
Merhaba canım çok geçmiş olsun. Gebelik işaretidir İnşallah ben her hamile kaldığımda ilk haftalar hafif grip olurdum gebelik oluştuğu için olabilir. Dilerimki Rabbimden hayırlısıyla mutlu haberi verirsin bize ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…