Gerçekten öyle herkesin ki kendine zor ne güzel anlatmışsınızÇok kötü hikayeler olsa da her insanın yaşadığı kendine hastır ve kendi hikayesidir. 2 kaybın var kolay değil eline diken battı çektim birazdan gecer gibi bir süreç değil. İlk etapta üzül, kork, acını yaşa kimse senden bir anda tüm zorluklara göğüs germeni mantıklı bakmanı bekleyemez. Hepimizin süreci gögüsleyip yoluna bakma süresi çok farklı...
Amaaa tabiki burada hep dediğimiz şey buradan mutlu ayrılacağımızBak bir ay olmus bile son operasyonun üzerinden. Kendini toparlama dinlenme evrende yapılacak testın, rahim filmi vs işin varsa aradan çıkar derim. Ne yapalım yani bizim de bebek sürecimiz diken üzerinde geçecekmiş olsun Gönlünü ferah tut Rabbim bize o minikleri nasip etti ise sağ salim kucağımıza illaki alırız sonrasını onlar düşünsün
Geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize.Görüceksin zamanla tekrar toparlanıp cesaretleniceksin İnşaAllah.☺Zaman herşeyin ilacı...Allah gönlüne göre versin.(amin)❤Merhaba kızlar :) ben de hikayemi sizle paylaşayım dertleşeyim istedim. Zaten okuyorum ara ara yazdıklarınızı. 8 haftalık bir kürtajım var arkasından 2 ay sonra dış gebelik geçirdim. Tek doz metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı çok erken farketmiştik. 1 ay olcak o da geçeli. Şimdi ne cesaretim var tekrar denemeye ne de herşeyim yolunda gideceğine inancım. Çok çok kötü hikayeler var biliyorum, hamdolsun bugünüme Allah’ın dediği olur Tabiki. Yine de insan yaşadıklarına üzülüyor, korkuyorum artık...
Merhaba canım, Ben 1 hafta boyunca içtim sarı akıntım oldu geçtiMerhaba kızlar nasılsınız? Soğan kürü kullananlar varmı? Bugün muayeneye gittim geçen ayki kist eremiş yine kist oluşmuş bu ay sonu ya da mart başı denk gelirse transfer yapacağız dedi dr.um. soğan kürünü sordum içebilirsin sorun yok dedi ama adet bitiminde içmeye başlanırmış 15 gün transfere kadar içersem bir sorun olurmu acaba?
Rica ederim ne demekGerçekten öyle herkesin ki kendine zor ne güzel anlatmışsınızüzüldüm ,korktum acımı hala yaşıyorum. İyi ki burdasınız iyi ki vardınız. Sizinle hep birlikte toparlanacağım düşünüyorum. İlk işim kendime geldikten sonra rahim filmi çekinmek olacak çok teşekkür ederim yazdıklarınız için içim hafifledi yüküm azaldı sanki
Ben hiç içmedim açıkcası korkuyorum dengemi bozar diye bitkisel kürler ama transfer zamanı kesinlikle haber ver dua edelim olur muMerhaba kızlar nasılsınız? Soğan kürü kullananlar varmı? Bugün muayeneye gittim geçen ayki kist eremiş yine kist oluşmuş bu ay sonu ya da mart başı denk gelirse transfer yapacağız dedi dr.um. soğan kürünü sordum içebilirsin sorun yok dedi ama adet bitiminde içmeye başlanırmış 15 gün transfere kadar içersem bir sorun olurmu acaba?
İnşallah senin de canım hepimizin inşallahGeçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize.Görüceksin zamanla tekrar toparlanıp cesaretleniceksin İnşaAllah.☺Zaman herşeyin ilacı...Allah gönlüne göre versin.(amin)❤
Valla benim doktor da öyle. En son ki gittiğimde neden benim başıma geliyor doktor hanım sorun ne deyince tamamen şans dedi bana daRica ederim ne demekhepimiz aynı acıya farklı yollardan geçip geldik, eminim aynı mutluluğa da birbirimize destek olarak farklı yollardan ulaşmak nasip olacak
Valla benim doktoruma kalsa kendini stres yapma bu daha ilk, çoğu kişide oluyor demişti. Kasım sonundan ocak başına bocalamam geçince smear testı, trombofoli ve genetik verdim bilegeriye rahim filmi kaldı kendisine haftaya gideceğim eminim çekmeyelim diyecek ama aklımda kalacağına o da yapılsın aradan çıksın modundayım. Ama ilk başta sanki hastahane, çocuk ile ilgili adım atacak gücüm yoktu sanki.
Burada hikayeme dokunan her bir arkadaşım sağolsun çok yol aldım sayelerinde
Canlarım benim Allah razı olsun hepinizden evet tüp bebek yaptıracağım ama 2-3 aydır denk getiremiyoruz doğal siklus olduğu için sürekli bir aksilik çıkıyor vardır bir hayır diyorum. Rabbimden her zaman hayırlısını diliyorum.Merhaba canım, Ben 1 hafta boyunca içtim sarı akıntım oldu geçtibıraktım adeti beklerim artık.Umarım kistin geçer.Transferden önce içilmesi hakkında bi fikrim yok ama.Tüp bebek mi yapılacak.☺Umarım inşaAllah herşey gönlünce olur. Transfer olucağı gün bildir lütfen senin bol bol dua edelim.Bi de Kur' an okuyacağım.
Haber vereceğim İnşallah. Allah razı olsun iyiki varsınız canlarımBen hiç içmedim açıkcası korkuyorum dengemi bozar diye bitkisel kürler ama transfer zamanı kesinlikle haber ver dua edelim olur mu
İnşallah adet olmadan hamile olduğunu öğrenirsin canım ❤Merhaba canım, Ben 1 hafta boyunca içtim sarı akıntım oldu geçtibıraktım adeti beklerim artık.Umarım kistin geçer.Transferden önce içilmesi hakkında bi fikrim yok ama.Tüp bebek mi yapılacak.☺Umarım inşaAllah herşey gönlünce olur. Transfer olucağı gün bildir lütfen senin bol bol dua edelim.Bi de Kur' an okuyacağım.
Merhaba. Bence transferden önce doktorunuza danışmadan birşey yapmayın dengenizi düzeninizi bozmayın. Bu tür kürler hormonlar üzerinde etkili oluyor. Transfere öncesi kullanılan ilaçların etkilerini bozabilir. Yanlış birşey olabilir allah korusunMerhaba kızlar nasılsınız? Soğan kürü kullananlar varmı? Bugün muayeneye gittim geçen ayki kist eremiş yine kist oluşmuş bu ay sonu ya da mart başı denk gelirse transfer yapacağız dedi dr.um. soğan kürünü sordum içebilirsin sorun yok dedi ama adet bitiminde içmeye başlanırmış 15 gün transfere kadar içersem bir sorun olurmu acaba?
Doktora sormuştum içebilirsin demişti ama ben de hormonlara etki gösterirse diye korkuyorum en iyisi içmemek. Hayırlısı olsun başka ne yapabilirimkiMerhaba. Bence transferden önce doktorunuza danışmadan birşey yapmayın dengenizi düzeninizi bozmayın. Bu tür kürler hormonlar üzerinde etkili oluyor. Transfere öncesi kullanılan ilaçların etkilerini bozabilir. Yanlış birşey olabilir allah korusunbir hemşire olarak naçizane fikrim :) inşallah transferiniz başarılı olur
Canım doktorun dediyse birşey diyemem inşallah güzel sonuçlar alırsın dua ederiz bizdeDoktora sormuştum içebilirsin demişti ama ben de hormonlara etki gösterirse diye korkuyorum en iyisi içmemek. Hayırlısı olsun başka ne yapabilirimki
Genetik henüz çıkmadı ama trombofoli de bir heterozigot bir homozigot gen çıktı doktor nasıl yorumlayacak bakalımValla benim doktor da öyle. En son ki gittiğimde neden benim başıma geliyor doktor hanım sorun ne deyince tamamen şans dedi bana darahim filmini ben de kendim isteyeceğim. Bence çok iyi yapmışsınız İçinizde kalmaz . Kürtajdan sonra hiçbirşeye gerek yok olabilir böyle demişti 1 ay bekleyip deneyebilirsin demişti öyle yaptım ama işte nasipte yokmuş. Gerçekten burada çok güzel destek ortamları görüyorum moral oluyor. Sizin genetik veya diğerlerinde bir pürüz çıktı mı acaba
İnsallahh kuzumMerhaba canım çok geçmiş olsun. Gebelik işaretidir İnşallah ben her hamile kaldığımda ilk haftalar hafif grip olurdum gebelik oluştuğu için olabilir. Dilerimki Rabbimden hayırlısıyla mutlu haberi verirsin bize ❤
Hangi genlerde çıktı canım?Genetik henüz çıkmadı ama trombofoli de bir heterozigot bir homozigot gen çıktı doktor nasıl yorumlayacak bakalım
Dayanamadım cumartesi günü gittim canım kontrole bir doku parçası kalmış adetli atarsın dedi âdetin bittiğinde gel tekrar kontrol edelim dedi. Bu hafta yumurtlama haftasıymış yumurtaların çatlamak üzere dedi yani iki hafta sonra adet görmem lazım. Adaçayı da severim aslında Onuda deneyeyim canım saol . Düşmezse bir sonraki adeti bekler mi operasyonla mı alır acaba yaTabi canım yani bildiğimiz için önlemini ona göre aldık. İnşallah Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı.. Yaa iyi canım inşallah adetle düşersede gerek kalmaz birşeye, adaçayı içsene kuzu onun kist söktürücü özelliği var belki faydası dokunur. Kanamanın sürekli devam etmesi de yorar ya haklısın. Adete çok var mı canım?
Hadi bakalım hayırlı haberlerle gelin inşallahGenetik henüz çıkmadı ama trombofoli de bir heterozigot bir homozigot gen çıktı doktor nasıl yorumlayacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?