Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba elinde 0,6 kan sulandırıcı iğnesi olan var mı? Bana doktor gebelik öncesi kullanacağımı söyledi ama hiçbir doktor gebelik olmadan yazamayız dedi. Bende faktör 5 var. Ayrıca 4 kaybım

Gerçekten öyle herkesin ki kendine zor ne güzel anlatmışsınız üzüldüm ,korktum acımı hala yaşıyorum. İyi ki burdasınız iyi ki vardınız. Sizinle hep birlikte toparlanacağım düşünüyorum. İlk işim kendime geldikten sonra rahim filmi çekinmek olacak çok teşekkür ederim yazdıklarınız için içim hafifledi yüküm azaldı sanki

Merhaba kızlar nasılsınız? Soğan kürü kullananlar varmı? Bugün muayeneye gittim geçen ayki kist eremiş yine kist oluşmuş bu ay sonu ya da mart başı denk gelirse transfer yapacağız dedi dr.um. soğan kürünü sordum içebilirsin sorun yok dedi ama adet bitiminde içmeye başlanırmış 15 gün transfere kadar içersem bir sorun olurmu acaba?

Geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize.Görüceksin zamanla tekrar toparlanıp cesaretleniceksin İnşaAllah.☺Zaman herşeyin ilacı...Allah gönlüne göre versin.(amin)❤

Merhaba canım, Ben 1 hafta boyunca içtim sarı akıntım oldu geçti bıraktım adeti beklerim artık.Umarım kistin geçer.Transferden önce içilmesi hakkında bi fikrim yok ama.Tüp bebek mi yapılacak.☺Umarım inşaAllah herşey gönlünce olur. Transfer olucağı gün bildir lütfen senin bol bol dua edelim.Bi de Kur' an okuyacağım.

Rica ederim ne demekhepimiz aynı acıya farklı yollardan geçip geldik, eminim aynı mutluluğa da birbirimize destek olarak farklı yollardan ulaşmak nasip olacak

Valla benim doktoruma kalsa kendini stres yapma bu daha ilk, çoğu kişide oluyor demişti. Kasım sonundan ocak başına bocalamam geçince smear testı, trombofoli ve genetik verdim bilegeriye rahim filmi kaldı kendisine haftaya gideceğim eminim çekmeyelim diyecek ama aklımda kalacağına o da yapılsın aradan çıksın modundayım. Ama ilk başta sanki hastahane, çocuk ile ilgili adım atacak gücüm yoktu sanki.

Burada hikayeme dokunan her bir arkadaşım sağolsun çok yol aldım sayelerinde

Ben hiç içmedim açıkcası korkuyorum dengemi bozar diye bitkisel kürler ama transfer zamanı kesinlikle haber ver dua edelim olur mu

Valla benim doktor da öyle. En son ki gittiğimde neden benim başıma geliyor doktor hanım sorun ne deyince tamamen şans dedi bana da rahim filmini ben de kendim isteyeceğim. Bence çok iyi yapmışsınız İçinizde kalmaz . Kürtajdan sonra hiçbirşeye gerek yok olabilir böyle demişti 1 ay bekleyip deneyebilirsin demişti öyle yaptım ama işte nasipte yokmuş. Gerçekten burada çok güzel destek ortamları görüyorum moral oluyor. Sizin genetik veya diğerlerinde bir pürüz çıktı mı acaba

Canlarım benim Allah razı olsun hepinizden evet tüp bebek yaptıracağım ama 2-3 aydır denk getiremiyoruz doğal siklus olduğu için sürekli bir aksilik çıkıyor vardır bir hayır diyorum. Rabbimden her zaman hayırlısını diliyorum.

İnşallah adet olmadan hamile olduğunu öğrenirsin canım ❤

Merhaba. Bence transferden önce doktorunuza danışmadan birşey yapmayın dengenizi düzeninizi bozmayın. Bu tür kürler hormonlar üzerinde etkili oluyor. Transfere öncesi kullanılan ilaçların etkilerini bozabilir. Yanlış birşey olabilir allah korusun bir hemşire olarak naçizane fikrim :) inşallah transferiniz başarılı olur

Doktora sormuştum içebilirsin demişti ama ben de hormonlara etki gösterirse diye korkuyorum en iyisi içmemek. Hayırlısı olsun başka ne yapabilirimki

Genetik henüz çıkmadı ama trombofoli de bir heterozigot bir homozigot gen çıktı doktor nasıl yorumlayacak bakalım

İnsallahh kuzum

Dayanamadım cumartesi günü gittim canım kontrole bir doku parçası kalmış adetli atarsın dedi âdetin bittiğinde gel tekrar kontrol edelim dedi. Bu hafta yumurtlama haftasıymış yumurtaların çatlamak üzere dedi yani iki hafta sonra adet görmem lazım. Adaçayı da severim aslında Onuda deneyeyim canım saol . Düşmezse bir sonraki adeti bekler mi operasyonla mı alır acaba ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…