Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım zor süreçler tabii ki de kayıp çok zor kaç haftalık olursa olsun herkesin hikayesi kendine daha zor o yüzden sıkma canını herkesin sınavı farklı demekki bizler kolay hamile kalamayan insanlarız .. Açıkçası belli de olmuyor kısmet demek ki diyorum . Çünkü ben kızım da sıkıntı yaşamadan 2 3 ayda hamile kaldım ama bunda neredeyse bir yıldır düşünüyoruz ama olmadı bu ay da Hamile kaldım bir düşüğüm Var .. Bunda da vardır bir hayır diyorum. Sağlıklı gebelik değilmiş diyerek dualarla yola devam ediyoruz . İnşallah en kısa sürede kendini hazır hissettiğin zaman sağlıklı bir gebeliğin olur
İnşallah süreç güzel ilerler canım bize de haber ver dualarda yer verelim

Sohrab çok geçmiş olsun .Kızlar yazmış gerçi ama bende gebelik zamanları bağışıklığın düştüğünü biliyorum . Bende kızım da idrar yolu enfeksiyonu ile hamileliğimi öğrenmiştim . inşallah hastalığın da bu güzel haberin habercisidir

Kızlar merhaba elinde 0,6 kan sulandırıcı iğnesi olan var mı? Bana doktor gebelik öncesi kullanacağımı söyledi ama hiçbir doktor gebelik olmadan yazamayız dedi. Bende faktör 5 var. Ayrıca 4 kaybım
Bendede faktör 5 ve faktor 2 var. Homozigot musun heterozigot mu

Nasip kısmet canım ben de zorlanmamıştım hamile kaldım ama tabiki devamı da önemli insan bilemiyor ki Allah’ın dediği olur ne zaman alnımıza yazmış sa o zaman deyip umutla yola devam edeceğiz

İnşallah canım çok sağolun ❤

Kızlar düşük sonrası adet zamanını Nası hesaplıyorsunuz ??

Doktora sormuştum içebilirsin demişti ama ben de hormonlara etki gösterirse diye korkuyorum en iyisi içmemek. Hayırlısı olsun başka ne yapabilirimki
Evet bende bi doktora sormuştum herkesde başka etkısı oluyo demişti o yuzden yapmadım. Bendede kist oluşmuş doktor catlatma ve adet duzenleyici ilaç verdı

Evet bende bi doktora sormuştum herkesde başka etkısı oluyo demişti o yuzden yapmadım. Bendede kist oluşmuş doktor catlatma ve adet duzenleyici ilaç verdı
Geçen ay büyüyen kist vardı 5 şubatta muayene oldum eremesi için estrofem 5 gün kullan dedi o eremiş bugün muayeneye gittim yine kist oluşmuş

Geçen ay büyüyen kist vardı 5 şubatta muayene oldum eremesi için estrofem 5 gün kullan dedi o eremiş bugün muayeneye gittim yine kist oluşmuş
Ben adet oldum ama degişikti adetım zaten adet olmadan mı gittin canım sen? Catlatma iğnesını vurdum şimdi 21 gunluk cyclo progrova dıye bi ilaç kullanıyorum adet duzenleyıcı

Ben adet oldum ama degişikti adetım zaten adet olmadan mı gittin canım sen? Catlatma iğnesını vurdum şimdi 21 gunluk cyclo progrova dıye bi ilaç kullanıyorum adet duzenleyıcı
Bugün adetimin 3.günü geçen ay 12 ocakta adet olmuştum zamanında olduyorum da 30-32 gün döngüm. İnşallah hepimizin için hayırlısı olsun

Çok teşekkür ederim saolsunlar umut oldular, yoksa üzülüyordum asılamanın tutacagı varsa da bu hastalık yuzunden tutmazsa diye..

Bugün adetimin 3.günü geçen ay 12 ocakta adet olmuştum zamanında olduyorum da 30-32 gün döngüm. İnşallah hepimizin için hayırlısı olsun
Bende zamanında oldum dongum 28 gun ve 28. Gunu adet oldum ama kisti gorunce verdı galıba kist içinde etkili. İnşallab canım inşallahhh

Çok teşekkür ederim saolsunlar umut oldular, yoksa üzülüyordum asılamanın tutacagı varsa da bu hastalık yuzunden tutmazsa diye..
Yok hiç panık yapma benım arkadasım genelıkte toksoplazma gecirdi düşün yani grip ne ki.. bebek özürlü olabılıyo toksoplazma varken hatta doktoru alalım demiş aldrmadı bebek dogdu maşallah hiç bişeycikte olmadı. Saglıklı bebekse annesıne sıkı sıkı sarılır

Kızlar merhaba sat 5 ocak 2 şubatta gecikme yaşadığımdan hamile olduğumu olduğumu öğrenmiştim 111 beta hcg ile
4 şubat 175 olmuştu değerim ozeldeki doktorum dış gebelik demişti aynı gün aksam devlet hast değerim 252 çıktı biz de bir sorun yok diye inandirdik kendimizi. Hcg takibine devam ettik
8 şubat 732 çıktı yine arttı diye sevindik devlet hast doktor da su anlık normal dedi ama
11 şubat 628
15 şubat 537 olarak düşüşe geçti. Karından ultrasonda kese yok doktor teşhis koymuyor istersen kürtaj yapalım istersen bekleyelim diye secimi bana bıraktı boyle bir şey olabilir mi?
Ne lekeleme ne kanama hic bir şikayetim yok arada akintı alt karında batma ve bel ağrısı başka bir sıkıntım yok boyle bir şey yasayan var mi lütfen bana yardımcı olur musunuz ne yapacagimi ne düşüneceğimi şaşırdım

Merhaba değerleriniz maalesef sağlıklı değil dış gebelikte de artışlar düzensiz inişli çıkışlı oluyor lütfen düzenli kan takibi yaptırın çünkü asla şakaya gelmiyor dış gebelik iç kanama ve tüpüm alınma riski olabiliyor. Ben geçirdim değerlerim sırayla 37,100,50 ye düştü ve 50 de takılı kaldı benim kahverengi akıntım vardı doktor direk dış gebelik teşhisi koydu tek doz iğne oldum ve değerler sıfırlanana kadar takip ettik. Başka bir doktora da görünebilirsiniz tüplerimiz ince oluyor ve orada embriyo büyüyemiyor ve büyürse patlatıyor dikkatli olun lütfen. Belki de kimyasal da olabilir bunun için değerleriniz 2 güne bir takip edilmeli aksi durumda müdahale edilmesi gerekebilir inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan sıfırlanır

Evet sağlıklı bir gebelik değil doktor da söyledi ben de kabullendim bir umut aramiyorum ama doktor direkt kürtaj dedi ben de ilaç falan verir diye düşünmüştüm kafami çok karıştırdı kese görmüyor kürtaj diyor hic anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…