Bana hiç kürtaj dememişti iğne yapcaz demişti ama bir kaç konu okudum orda kürtaj sonrasında iğne yapmışlar. Kürtaj materyalinde embriyo rastlanırsa dış gebelik ekarte edilmiş oluyor bu şekilde ilerliyorlar sanırım embriyo yok sa dış gebelik deyip iğne yapıyorlar galiba.Evet sağlıklı bir gebelik değil doktor da söyledi ben de kabullendim bir umut aramiyorum ama doktor direkt kürtaj dedi ben de ilaç falan verir diye düşünmüştüm kafami çok karıştırdı kese görmüyor kürtaj diyor hic anlamadım
Malesef çok net şekilde negatif çıktı. Fortest diye bir erken gebelik esti alıp yaptım. Hayalet çizgi bile yok. Adet de olmadım. Bu gün 31.gün. İlk hamileliğimde (1 kez hamile kalmışlığım var zaten) geç döllenmeydi. Doktorun hesaplamasını not etmiştim, 21.günde döllenme olmuş o zaman. Belki ben genel olarak geç yumurtluyorumdur? Eğer bir hafta daha adet olmazsam kan vericem. Geçen sefer de aynısı olmuştu.
İnsallahh adetin gelmemesı sevindirici.. Belki de dedıgın gıbı yapısal Bı durumdur, pekı adetın hep gecikir mı normal zamanlarda?Malesef çok net şekilde negatif çıktı. Fortest diye bir erken gebelik esti alıp yaptım. Hayalet çizgi bile yok. Adet de olmadım. Bu gün 31.gün. İlk hamileliğimde (1 kez hamile kalmışlığım var zaten) geç döllenmeydi. Doktorun hesaplamasını not etmiştim, 21.günde döllenme olmuş o zaman. Belki ben genel olarak geç yumurtluyorumdur? Eğer bir hafta daha adet olmazsam kan vericem. Geçen sefer de aynısı olmuştu.
28-32 gün adet aralığım var diyebilirim aslında ama hiç adet olcakmış gibi hissetmiyorum. Bakalım kısmet. Heycanlı bekleyişim sürüyorİnsallahh adetin gelmemesı sevindirici.. Belki de dedıgın gıbı yapısal Bı durumdur, pekı adetın hep gecikir mı normal zamanlarda?
O zaman süper, bebiş sırası sende ona göre ilk sayfada28-32 gün adet aralığım var diyebilirim aslında ama hiç adet olcakmış gibi hissetmiyorum. Bakalım kısmet. Heycanlı bekleyişim sürüyor
Hem de nasıl... çok da duygusalım durup durup ağlıyorum galiba heyecan mutluluk korkular hepsini aynı anda yaşadığım için.
Oyy yerim seniHem de nasıl... çok da duygusalım durup durup ağlıyorum galiba heyecan mutluluk korkular hepsini aynı anda yaşadığım için.
Doktorum raporluymuş yarın farklı birine gorunucem. Umarım her şey yolundadır, dualarınızı bekliyorum ❤
Ben lupus hastası değilim kuzum.Çok şükür ana negatif romatizmal otoimmun paneli de negatif çıkınca bu kesinleşti. Sadece hafif düzeyde lA da pozitif saptandı. Onun için de ekstra bı ilaç söyledi doktor hatırlayamıyorum adını kan sulandiricilarin yanisira onu da kullanacağım gebeliğim boyunca..Peki bu hastalığı kontrol altına alabılıyolarmıymış canım? Hiç bi belirtisi oldu mu sende?
Adaçayını iç kuzum, düşer inşallah yaa, illa düşecek o, inşallah operasyona gerek kalmaz.Dayanamadım cumartesi günü gittim canım kontrole bir doku parçası kalmış adetli atarsın dedi âdetin bittiğinde gel tekrar kontrol edelim dedi. Bu hafta yumurtlama haftasıymış yumurtaların çatlamak üzere dedi yani iki hafta sonra adet görmem lazım. Adaçayı da severim aslında Onuda deneyeyim canım saol . Düşmezse bir sonraki adeti bekler mi operasyonla mı alır acaba ya
Wallahı kuzum nezleden dolayı pek bısey hissedemiyorum, ama hep sol tarafımda sancı oluyor ufak ufak.. 6 gun kaldıSohrab nasıl hissediyorsun kendini var mi belirti
Rabbim yardımcın olsun canım.. Geçmiş gitmiş olsun. Burada herkes bir kayıp yaşamış, acını paylaşıyoruz, üzüntün bizim de üzüntümüz inan ki.. Korkmakta da o kadar haklısın ki.. Bende korkuyorum, elim yüreğimde, artık daha fazla evham yapacağıma ve daha çok dikkat edeceğime eminim, ama biraz da tevekkül etmemiz lazım, tam anlamıyla Nasib eden edecek olan Allah, o ol derse ne engel olabilir. Umudunu kırma, güzel şeyler olur inşallah hepimiz içinMerhaba kızlar :) ben de hikayemi sizle paylaşayım dertleşeyim istedim. Zaten okuyorum ara ara yazdıklarınızı. 8 haftalık bir kürtajım var arkasından 2 ay sonra dış gebelik geçirdim. Tek doz metotreksat iğnesi ile sonlandırıldı çok erken farketmiştik. 1 ay olcak o da geçeli. Şimdi ne cesaretim var tekrar denemeye ne de herşeyim yolunda gideceğine inancım. Çok çok kötü hikayeler var biliyorum, hamdolsun bugünüme Allah’ın dediği olur Tabiki. Yine de insan yaşadıklarına üzülüyor, korkuyorum artık...
Benim gittiğim bi doktor vardı agri iyidir derdi ins iyiye işarettir cnmWallahı kuzum nezleden dolayı pek bısey hissedemiyorum, ama hep sol tarafımda sancı oluyor ufak ufak.. 6 gun kaldı
AA ne saçma yaa, nasıl yazmazlar öncesinde kullanacaksın dediyse, niye kendi yazmamış, neden seni bu durumu düşürüyorlar.Kızlar merhaba elinde 0,6 kan sulandırıcı iğnesi olan var mı? Bana doktor gebelik öncesi kullanacağımı söyledi ama hiçbir doktor gebelik olmadan yazamayız dedi. Bende faktör 5 var. Ayrıca 4 kaybım
Ahh.. sağol canımRabbim yardımcın olsun canım.. Geçmiş gitmiş olsun. Burada herkes bir kayıp yaşamış, acını paylaşıyoruz, üzüntün bizim de üzüntümüz inan ki.. Korkmakta da o kadar haklısın ki.. Bende korkuyorum, elim yüreğimde, artık daha fazla evham yapacağıma ve daha çok dikkat edeceğime eminim, ama biraz da tevekkül etmemiz lazım, tam anlamıyla Nasib eden edecek olan Allah, o ol derse ne engel olabilir. Umudunu kırma, güzel şeyler olur inşallah hepimiz için
Ahh insallhBenim gittiğim bi doktor vardı agri iyidir derdi ins iyiye işarettir cnm
Ben 2 ya sonra ilk adeti olmuştum. Normalden daha agrılı ve uzun sürmüştüKızlar düşük sonrası adet zamanını Nası hesaplıyorsunuz ??
Hoşgeldin aramıza kuzuAhh.. sağol canımBurda acılar da sevinçler de ortak gerçekten. Geçsin gitsin bir daha gelmesin kötü günler.. endişe yerine ferahlık, korku yerine umut gelsin... hepimizin bahçesizinde çiçekler açsın hepinizi çok sevdim gerçekten Dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?