Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana hiç kürtaj dememişti iğne yapcaz demişti ama bir kaç konu okudum orda kürtaj sonrasında iğne yapmışlar. Kürtaj materyalinde embriyo rastlanırsa dış gebelik ekarte edilmiş oluyor bu şekilde ilerliyorlar sanırım embriyo yok sa dış gebelik deyip iğne yapıyorlar galiba.

bortu canım güzel haberini duymaya hazırız haberin olsun
Malesef çok net şekilde negatif çıktı. Fortest diye bir erken gebelik esti alıp yaptım. Hayalet çizgi bile yok. Adet de olmadım. Bu gün 31.gün. İlk hamileliğimde (1 kez hamile kalmışlığım var zaten) geç döllenmeydi. Doktorun hesaplamasını not etmiştim, 21.günde döllenme olmuş o zaman. Belki ben genel olarak geç yumurtluyorumdur? Eğer bir hafta daha adet olmazsam kan vericem. Geçen sefer de aynısı olmuştu.

İnsallahh adetin gelmemesı sevindirici.. Belki de dedıgın gıbı yapısal Bı durumdur, pekı adetın hep gecikir mı normal zamanlarda?

İnsallahh adetin gelmemesı sevindirici.. Belki de dedıgın gıbı yapısal Bı durumdur, pekı adetın hep gecikir mı normal zamanlarda?
28-32 gün adet aralığım var diyebilirim aslında ama hiç adet olcakmış gibi hissetmiyorum. Bakalım kısmet. Heycanlı bekleyişim sürüyor

Liloss çok heycanlısın deil mi
Hem de nasıl... çok da duygusalım durup durup ağlıyorum galiba heyecan mutluluk korkular hepsini aynı anda yaşadığım için.
Doktorum raporluymuş yarın farklı birine gorunucem. Umarım her şey yolundadır, dualarınızı bekliyorum ❤

Oyy yerim seni hormonlardan o.. Guzel haberini bekliyoruz ınsallah

Peki bu hastalığı kontrol altına alabılıyolarmıymış canım? Hiç bi belirtisi oldu mu sende?
Ben lupus hastası değilim kuzum.Çok şükür ana negatif romatizmal otoimmun paneli de negatif çıkınca bu kesinleşti. Sadece hafif düzeyde lA da pozitif saptandı. Onun için de ekstra bı ilaç söyledi doktor hatırlayamıyorum adını kan sulandiricilarin yanisira onu da kullanacağım gebeliğim boyunca..
Sen lupustan mi supheleniyorsun ?

Adaçayını iç kuzum, düşer inşallah yaa, illa düşecek o, inşallah operasyona gerek kalmaz.

Rabbim yardımcın olsun canım.. Geçmiş gitmiş olsun. Burada herkes bir kayıp yaşamış, acını paylaşıyoruz, üzüntün bizim de üzüntümüz inan ki.. Korkmakta da o kadar haklısın ki.. Bende korkuyorum, elim yüreğimde, artık daha fazla evham yapacağıma ve daha çok dikkat edeceğime eminim, ama biraz da tevekkül etmemiz lazım, tam anlamıyla Nasib eden edecek olan Allah, o ol derse ne engel olabilir. Umudunu kırma, güzel şeyler olur inşallah hepimiz için

Kızlar merhaba elinde 0,6 kan sulandırıcı iğnesi olan var mı? Bana doktor gebelik öncesi kullanacağımı söyledi ama hiçbir doktor gebelik olmadan yazamayız dedi. Bende faktör 5 var. Ayrıca 4 kaybım
AA ne saçma yaa, nasıl yazmazlar öncesinde kullanacaksın dediyse, niye kendi yazmamış, neden seni bu durumu düşürüyorlar.

Ahh.. sağol canım Burda acılar da sevinçler de ortak gerçekten. Geçsin gitsin bir daha gelmesin kötü günler.. endişe yerine ferahlık, korku yerine umut gelsin... hepimizin bahçesizinde çiçekler açsın hepinizi çok sevdim gerçekten Dualarımdasınız

Hoşgeldin aramıza kuzu Allah razı olsun, dualarda beraberiz aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…