Hoşbuldum canımHoşgeldin aramıza kuzuAllah razı olsun, dualarda beraberiz aminnn
Benim normalde 4 5 gün sürüyordu 8 gün sürdüKızlar selam düşükten sonraki ayki kanamanız nasıldı benim kanamam salı başladı ama hala ara ara geliyo gün içinde normal mi doktor muayenede kist gördü bir iki aya geçer dedi ama kanama kaç gün sürer diye sormayı unuttum
Yaaa minikkkkMerhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Est ne üzmesi cnm biz siz iyi olunca daha mutlu oluyoruzMerhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Çok teşekkürler canımYaaa minikkkkbiz teyzeleri onun duacisi olacağız. Sağlıkla büyüsün çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. Mantardan da korkma ilacı saati saatine kullan kuzum
Allah razı olsunEst ne üzmesi cnm biz siz iyi olunca daha mutlu oluyoruzamin ins sagol dualarinda bize de yer verdiğin icin
Bak sen görüyor musun mantar nelere kadir oldu yoksa martın sonuna kadar beklıcektın minik kuzuyu görmek içinMerhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Sağol canım çok teşekkürlerBak sen görüyor musun mantar nelere kadir oldu yoksa martın sonuna kadar beklıcektın minik kuzuyu görmek içincok gecmıs olsun, fıtıl ile gecer biter..
Oyy kuzuya bak senMerhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Amin sağol canım çok teşekkür ederim anlayışınız icinOyy kuzuya bak sen
Ne üzmesi canımm biz mutlu oluyoruz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Evet evet, idrar yolu enfeksiyonlarında hep bol su ıcın derler.. Sen su ıcmeyı ihmal etme.. Bı de sekerlı seyler den uzak dur, mantarın dostuymus sekerlı gıdalarSağol canım çok teşekkürlerkısmet bugüne miş doktorumu aradım randevuyu erkene alamamış yanına da çağırması hastaneye gitmemi söyledi gittim bol su icmem lazımmış birde orayı anlamadım acaba idrar yapayim bol bol enfeksiyon gitsin diyei yoksa ilaçlar icn mi zar zor kendimi tercüme ettim yeter dedim bu bana
TebriklerMerhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Bu arada benim de ilk gebeliğim nisan sonu gibi 8.5 uncu haftada sonlandı ve 6.5 haftalıktı büyüklüğüne göre.kalbinin attığını gördük duymadık.bir sonraki hafta da kalbi durmuştu,düşme de başlamıştı kendşm evde düşürdüm çok zor bir süreçti.Siz de var mı kıpırtılar.. Benım İlk bir haftadaki hafıf sancılar da kayboldu
Benım de öyle, göğüsleri takip ediyorum, bazen hassas bazen sönük.. Hayırlısı olsun bekleyip görcez zaman cabuk gecıyorBu arada benim de ilk gebeliğim nisan sonu gibi 8.5 uncu haftada sonlandı ve 6.5 haftalıktı büyüklüğüne göre.kalbinin attığını gördük duymadık.bir sonraki hafta da kalbi durmuştu,düşme de başlamıştı kendşm evde düşürdüm çok zor bir süreçti.
Benim şu an çok fazla gaz sancım var,hafif de tuvalette sıkıntı ama başka hiç bir belirtim yokilk gebeliğimde adet gecikmesinden bir hafta önce doktoruma yazmıştım göğüslerim aşırı hassas progestan mı yaptı böyle diye.Şimdi hiç
Ya şu kuzu insanı nasıl üzebilir kiMerhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Ya senin yüzünden bana geçmiyor zaman kendim bat bekliyorum sankiBenım de öyle, göğüsleri takip ediyorum, bazen hassas bazen sönük.. Hayırlısı olsun bekleyip görcez zaman cabuk gecıyor
Al senin olsun batYa senin yüzünden bana geçmiyor zaman kendim bat bekliyorum sanki
GünaydınnnGünaydın kızlar️
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?