Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim normalde 4 5 gün sürüyordu 8 gün sürdü

Merhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuş buda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder

Eklentiler

• IMG_20210215_192441.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 32
Yaaa minikkkk biz teyzeleri onun duacisi olacağız. Sağlıkla büyüsün çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. Mantardan da korkma ilacı saati saatine kullan kuzum

Est ne üzmesi cnm biz siz iyi olunca daha mutlu oluyoruzamin ins sagol dualarinda bize de yer verdiğin icin

Yaaa minikkkk biz teyzeleri onun duacisi olacağız. Sağlıkla büyüsün çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine. Mantardan da korkma ilacı saati saatine kullan kuzum
Çok teşekkürler canım Allah razı olsun çok korktum endişelendim şükür iyidi Rabb'im bebeğini sana bağışlasın ins

Bak sen görüyor musun mantar nelere kadir oldu yoksa martın sonuna kadar beklıcektın minik kuzuyu görmek içincok gecmıs olsun, fıtıl ile gecer biter..

Bak sen görüyor musun mantar nelere kadir oldu yoksa martın sonuna kadar beklıcektın minik kuzuyu görmek içincok gecmıs olsun, fıtıl ile gecer biter..
Sağol canım çok teşekkürler kısmet bugüne miş doktorumu aradım randevuyu erkene alamamış yanına da çağırması hastaneye gitmemi söyledi gittim bol su icmem lazımmış birde orayı anlamadım acaba idrar yapayim bol bol enfeksiyon gitsin diyei yoksa ilaçlar icn mi zar zor kendimi tercüme ettim yeter dedim bu bana

Oyy kuzuya bak sen
Ne üzmesi canımm biz mutlu oluyoruz
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet evet, idrar yolu enfeksiyonlarında hep bol su ıcın derler.. Sen su ıcmeyı ihmal etme.. Bı de sekerlı seyler den uzak dur, mantarın dostuymus sekerlı gıdalar

Tebrikler saglıkla kucağınıza alın inşallah minik kelebeğiniziii, darısı bizim başımıza isteyen herkesin başına inşallah

Siz de var mı kıpırtılar.. Benım İlk bir haftadaki hafıf sancılar da kayboldu
Bu arada benim de ilk gebeliğim nisan sonu gibi 8.5 uncu haftada sonlandı ve 6.5 haftalıktı büyüklüğüne göre.kalbinin attığını gördük duymadık.bir sonraki hafta da kalbi durmuştu,düşme de başlamıştı kendşm evde düşürdüm çok zor bir süreçti.
Benim şu an çok fazla gaz sancım var,hafif de tuvalette sıkıntı ama başka hiç bir belirtim yok ilk gebeliğimde adet gecikmesinden bir hafta önce doktoruma yazmıştım göğüslerim aşırı hassas progestan mı yaptı böyle diye.Şimdi hiç

Benım de öyle, göğüsleri takip ediyorum, bazen hassas bazen sönük.. Hayırlısı olsun bekleyip görcez zaman cabuk gecıyor

Ya şu kuzu insanı nasıl üzebilir ki Allahım sağlıkla cinsiyetini öğrenip kucağına aldığını da görmemizi nasip etsin bu arada hamilelikte su zaten çok önemli hele enfeksiyon, mantar işi varda daha da önemli benim doktorum ne olursa olsun günlük 3 lt aşağısına düşme asla bahane istemiyorum diyor hamile değilken bile. Su eksikliği yumurta kalitesini bile etkiliyormus.

Benım de öyle, göğüsleri takip ediyorum, bazen hassas bazen sönük.. Hayırlısı olsun bekleyip görcez zaman cabuk gecıyor
Ya senin yüzünden bana geçmiyor zaman kendim bat bekliyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…