- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Sağlıkla ilerlesin inşallah canimmm❤Merhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Ankaramiz buzzzGünaydınnnburası da karlı dünden bu yana, buz gibi hava
Aynen Ankaradayım ben dün akşam oğlum zorla çıkardı kar topuna donduk ama keyifliydiGünaydınnnburası da karlı dünden bu yana, buz gibi hava
Günaydın canımGünaydın güzel annelerimbursa da harika karli bi hava var
Çok soğukk gerçekten donuyoruzAnkaramiz buzzz
Az kaldı benim de bat beklememe haftaya gün verir hsg için bu cuma 3. Adet gelirseAl senin olsun bat
Rüzgar eşliğinde yagıyor kar, cok dıkkat edın hasta olmayınAynen Ankaradayım ben dün akşam oğlum zorla çıkardı kar topuna donduk ama keyifliydi
Ben de korkuyorum doktor degıstırmeye,, aşırı baglanıyorum galibaAz kaldı benim de bat beklememe haftaya gün verir hsg için bu cuma 3. Adet gelirsesonunda döndüm dolaştım kendi doktorum da karar kıldım sözde hastahanede çektirecektim ama güvenemedim illa bildiğim insan olacak
Ay cidden ben de bağlanıyorum ve alışkanlıklarım önemlidir benim içinBen de korkuyorum doktor degıstırmeye,, aşırı baglanıyorum galiba
O dereceAy cidden ben de bağlanıyorum ve alışkanlıklarım önemlidir benim içindoktorda her gidişte dolu değilse oturduğum yer bile hep aynıdır
Listeye ekliyorum o haldeBende Bat vereyim 12 Mart bu denemelere başlıycamız ilk ay olacak bakalım İnsallah güzel günler gösterir Rabbim hepımıze
Evet bırden esiyor bugün de öyle sana da çok geçmiş olsun canım inşallah kuzunun habercisidirRüzgar eşliğinde yagıyor kar, cok dıkkat edın hasta olmayın
Cok tesekkur ederım, cok sukur azaldı bayaEvet bırden esiyor bugün de öyle sana da çok geçmiş olsun canım inşallah kuzunun habercisidir
Olur canımListeye ekliyorum o halde
Tabiki yolda yürüdüğüm taraf, yürürken eşimin hangi tarafta olduğu, evde TV izlediğim yön vs uzar gider. Öyle olunca eşime hadi yine iyisin ben alıştığım şeyi değiştiremem seni de değiştirmem korkma diyorumO derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?