Yaaa sesli güldümTabiki yolda yürüdüğüm taraf, yürürken eşimin hangi tarafta olduğu, evde TV izlediğim yön vs uzar gider. Öyle olunca eşime hadi yine iyisin ben alıştığım şeyi değiştiremem seni de değiştirmem korkma diyorum
Ben lupustan süphelenmiyorum canım ama düşük yapanlara yapılması gereken bi testmiş bagısıklık hastalığı oldgnun habercısıymış o yuzden onemsedım bende. Anti fosfolidip testleri falanda var. Romatizmal panelinede baktırıcam. Haşimatoya baktırdım onda bi problem yok şükür. Bagısıklık onemli gebelıkteBen lupus hastası değilim kuzum.Çok şükür ana negatif romatizmal otoimmun paneli de negatif çıkınca bu kesinleşti. Sadece hafif düzeyde lA da pozitif saptandı. Onun için de ekstra bı ilaç söyledi doktor hatırlayamıyorum adını kan sulandiricilarin yanisira onu da kullanacağım gebeliğim boyunca..
Sen lupustan mi supheleniyorsun ?
Ayyy cok az kalmışWallahı kuzum nezleden dolayı pek bısey hissedemiyorum, ama hep sol tarafımda sancı oluyor ufak ufak.. 6 gun kaldı
Test yaptın mı peki canım? Ustune görme dedikleri sey olmasın buSELAM kızlar. ben 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakalamıştım. ama 9 şubatta lekelenme oldu. sonrasında ara ara kahverengi kırmızı olup çok az 2gün adet gördüm. çok erken ve ilginç şekilde geldi. normalde yoğun yaşarım. 17 şubat adet günümdü ama bu ay tutmadı. günüm gelmeden yazayım dedim bende bu ay iş yokdualarım sizlerle inşallah tez zamanda herkes kavuşur miniğine
Kalp atısını duyduktan sonra yazıyolar sanırımAA ne saçma yaa, nasıl yazmazlar öncesinde kullanacaksın dediyse, niye kendi yazmamış, neden seni bu durumu düşürüyorlar.
Az kaldı az bugunu saymazsak 5 gunAyyy cok az kalmışbence sancı iyiye işaret.. benım kramp girmişti tam tutundgu gun
Aslında cokta belirti aramamak lazım benım gogus hassasıyetım 6. Haftada başlamıştı bebek gorunmeye başladıktan sonra hatta mide bulantım 7. Haftada falan başlamıştı. Test yapmaya yakın bel agrım oldu ve işte tutundgu gun kramp grdı o kadarAz kaldı az bugunu saymazsak 5 gunhamıle kalırsam bütün belirtileri Yazıcam nezle de dahıl
Dıger asılamada o kadar gergindı kı goguslerım, ustune yatamıyordum.. Bunda hıc yok oyle.. progestan ıgne yuzunden oyleydı dıye umut ediyorum walla.. Yoksa umutsuzlasıcam.. Bekleyip gorelım bakalımAslında cokta belirti aramamak lazım benım gogus hassasıyetım 6. Haftada başlamıştı bebek gorunmeye başladıktan sonra hatta mide bulantım 7. Haftada falan başlamıştı. Test yapmaya yakın bel agrım oldu ve işte tutundgu gun kramp grdı o kadar
Test yapmadım canım. az da olsa ara ara kırmızı kanama geldi ama afedersin toplamda 1 ped kullandım normalde 7 gün adetim yoğun gelirdi yani. geri kalanı günlük ped kahverengi lekelerdi. ama zaten olsada çıkmaz ki bugün çatlamadan sonra 11. gün.. ama bu ay korunmayı bıraktığımız için düzeni de şaşmış olabilirmiş. bilemedim canım ya.Test yaptın mı peki canım? Ustune görme dedikleri sey olmasın bu
İn canım teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin inşallah canimmm❤
yaa bı yapsana ,bilmiyorum ama ben umutlandımTest yapmadım canım. az da olsa ara ara kırmızı kanama geldi ama afedersin toplamda 1 ped kullandım normalde 7 gün adetim yoğun gelirdi yani. geri kalanı günlük ped kahverengi lekelerdi. ama zaten olsada çıkmaz ki bugün çatlamadan sonra 11. gün.. ama bu ay korunmayı bıraktığımız için düzeni de şaşmış olabilirmiş. bilemedim canım ya.
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bakalım.Son 5 günBenım de öyle, göğüsleri takip ediyorum, bazen hassas bazen sönük.. Hayırlısı olsun bekleyip görcez zaman cabuk gecıyor
Sağol canım ins güzel ilerler burda hava soğuk kar yağıyor aslında 2 litreden az içmiyorum ama bu aralar su içince kusmak oluyo midem bozuluo içemiyorum o yüzden zorlucam içmek içinYa şu kuzu insanı nasıl üzebilir kiAllahım sağlıkla cinsiyetini öğrenip kucağına aldığını da görmemizi nasip etsin bu arada hamilelikte su zaten çok önemli hele enfeksiyon, mantar işi varda daha da önemli benim doktorum ne olursa olsun günlük 3 lt aşağısına düşme asla bahane istemiyorum diyor hamile değilken bile. Su eksikliği yumurta kalitesini bile etkiliyormus.
test yapmıcakın deıl mı ,gunun gelmeden :)İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bakalım.Son 5 gün
Çok teşekkürlerTebriklersaglıkla kucağınıza alın inşallah minik kelebeğiniziii, darısı bizim başımıza isteyen herkesin başına inşallah
Ben de beni insana çok yakıştırım oysaYaaa sesli güldümben de foto cekılır ken hep solda durmalıyım, sag tarafımda bi minicık bi ben var fotolarda gorunsun ıstemıyorum işte takıntı
Bir çay içerdim ona şeker atardım baktım ki çayın tadı kötü v geliyor artık midem kaldırmıyor yavaş yavaş çaydan soğudum en sevdiğim çay birdeEvet evet, idrar yolu enfeksiyonlarında hep bol su ıcın derler.. Sen su ıcmeyı ihmal etme.. Bı de sekerlı seyler den uzak dur, mantarın dostuymus sekerlı gıdalar
Ne demek rica ederim ay ben hiç sevmem bide su içmesini bıraksan günlük bir bardak yazın bile yeter bana, oruç zamanı ayrı tabi deSağol canım ins güzel ilerler burda hava soğuk kar yağıyor aslında 2 litreden az içmiyorum ama bu aralar su içince kusmak oluyo midem bozuluo içemiyorum o yüzden zorlucam içmek içinmantardan kurtulmak için Allah razı olsun
test mi yapayım canım. şuan çalışıyorum ama mümkün dgl çalıştığım yer şehire yakın değil. anca akşam yapabilirim. çıkarmı ki olsada çok erken değilmi çatlamadan sonra.yaa bı yapsana ,bilmiyorum ama ben umutlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?