Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa sesli güldümben de foto cekılır ken hep solda durmalıyım, sag tarafımda bi minicık bi ben var fotolarda gorunsun ıstemıyorum işte takıntı

SELAM kızlar. ben 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakalamıştım. ama 9 şubatta lekelenme oldu. sonrasında ara ara kahverengi kırmızı olup çok az 2gün adet gördüm. çok erken ve ilginç şekilde geldi. normalde yoğun yaşarım. 17 şubat adet günümdü ama bu ay tutmadı. günüm gelmeden yazayım dedim bende bu ay iş yok dualarım sizlerle inşallah tez zamanda herkes kavuşur miniğine

Ben lupustan süphelenmiyorum canım ama düşük yapanlara yapılması gereken bi testmiş bagısıklık hastalığı oldgnun habercısıymış o yuzden onemsedım bende. Anti fosfolidip testleri falanda var. Romatizmal panelinede baktırıcam. Haşimatoya baktırdım onda bi problem yok şükür. Bagısıklık onemli gebelıkte

Test yaptın mı peki canım? Ustune görme dedikleri sey olmasın bu

Az kaldı az bugunu saymazsak 5 gun hamıle kalırsam bütün belirtileri Yazıcam nezle de dahıl
Aslında cokta belirti aramamak lazım benım gogus hassasıyetım 6. Haftada başlamıştı bebek gorunmeye başladıktan sonra hatta mide bulantım 7. Haftada falan başlamıştı. Test yapmaya yakın bel agrım oldu ve işte tutundgu gun kramp grdı o kadar

Dıger asılamada o kadar gergindı kı goguslerım, ustune yatamıyordum.. Bunda hıc yok oyle.. progestan ıgne yuzunden oyleydı dıye umut ediyorum walla.. Yoksa umutsuzlasıcam.. Bekleyip gorelım bakalım

Test yaptın mı peki canım? Ustune görme dedikleri sey olmasın bu
Test yapmadım canım. az da olsa ara ara kırmızı kanama geldi ama afedersin toplamda 1 ped kullandım normalde 7 gün adetim yoğun gelirdi yani. geri kalanı günlük ped kahverengi lekelerdi. ama zaten olsada çıkmaz ki bugün çatlamadan sonra 11. gün.. ama bu ay korunmayı bıraktığımız için düzeni de şaşmış olabilirmiş. bilemedim canım ya.

yaa bı yapsana ,bilmiyorum ama ben umutlandım

Sağol canım ins güzel ilerler burda hava soğuk kar yağıyor aslında 2 litreden az içmiyorum ama bu aralar su içince kusmak oluyo midem bozuluo içemiyorum o yüzden zorlucam içmek için mantardan kurtulmak için Allah razı olsun

Evet evet, idrar yolu enfeksiyonlarında hep bol su ıcın derler.. Sen su ıcmeyı ihmal etme.. Bı de sekerlı seyler den uzak dur, mantarın dostuymus sekerlı gıdalar
Bir çay içerdim ona şeker atardım baktım ki çayın tadı kötü v geliyor artık midem kaldırmıyor yavaş yavaş çaydan soğudum en sevdiğim çay birde şekerli şeyler yemiyorm ana canım hep çeker bol bol su içeceğim

Ne demek rica ederim ay ben hiç sevmem bide su içmesini bıraksan günlük bir bardak yazın bile yeter bana, oruç zamanı ayrı tabi deşimdi korkumdan ıkına ıkına 3 litreyi zor görüyorum

yaa bı yapsana ,bilmiyorum ama ben umutlandım
test mi yapayım canım. şuan çalışıyorum ama mümkün dgl çalıştığım yer şehire yakın değil. anca akşam yapabilirim. çıkarmı ki olsada çok erken değilmi çatlamadan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…