Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne demek rica ederim ay ben hiç sevmem bide su içmesini bıraksan günlük bir bardak yazın bile yeter bana, oruç zamanı ayrı tabi deşimdi korkumdan ıkına ıkına 3 litreyi zor görüyorum
Gebelik var mı

test mi yapayım canım. şuan çalışıyorum ama mümkün dgl çalıştığım yer şehire yakın değil. anca akşam yapabilirim. çıkarmı ki olsada çok erken değilmi çatlamadan sonra.
olsun sen aksama sankı ovulasyon ıdrarı tutuyrmus gıbı tut ,erke gebelik al olmadı ..dene bı 9.gunden sonra kanda ykselmeye baslıyor ..cıkabılır

olsun sen aksama sankı ovulasyon ıdrarı tutuyrmus gıbı tut ,erke gebelik al olmadı ..dene bı 9.gunden sonra kanda ykselmeye baslıyor ..cıkabılır
hımm anladım canım o zman idrarda çıkması gene zor ama denerim. belki dediğin gibidir canım ya. 1 gündeolsa az da olsa krımızı gördüm ya ümidim yok bide hala çok az kahverengi lekeler geliyor peçeteye. sorun tam sökülememem gibi geliyor bana. olmazsa sabah ilk idrarla yapayım daha net olur. erken testte marka varmı canım tavsiye edilen. comfort olur mu

Predictor ıyı dıyolar, bi de normal teste de mıratech kalıtelıymıs, ben baya bi çeşitle yaptım da kimisi kuruma cızgısı cıkarıyor..
Yarın 12.gun olcaksın.. Bence kaset testte bile görünür sılık cızgı ile

tmam canım bu akşam alayım yapayım bakalım hayırlısı benim ümidim yokta eşim diyor sen hamilesin diye öyle hissediyormuş . hadi hayırlısı bakalım artık haber veririm sabah bakalım ne olcak :)

tmam canım bu akşam alayım yapayım bakalım hayırlısı benim ümidim yokta eşim diyor sen hamilesin diye öyle hissediyormuş . hadi hayırlısı bakalım artık haber veririm sabah bakalım ne olcak :)
Bekliyoruz hayırlı haberlerini eşin konuya hakimse ins vardır bir hayrı

Ben de umutluyum vallahisabah mutlaka yaz

Ben hamile kaldığım zaman da eşim dönüp dönüp sen hamilesin diyordu bende saçmalama kolay mı öyle sende ilkinden boşa heveslenme bu ay boş diyordum ya hevesden değil hissediyorum demişti ve doğru çıkmıştı eşe inanmak gerek

Dıger asılamada o kadar gergindı kı goguslerım, ustune yatamıyordum.. Bunda hıc yok oyle.. progestan ıgne yuzunden oyleydı dıye umut ediyorum walla.. Yoksa umutsuzlasıcam.. Bekleyip gorelım bakalım
Ben de sürekli eskiyle karşılaştırıp umutsuzluğa kapılıyorum ama inşallah gebelikler birbirine benzemeyebilir tezi doğru çıkar harika minik sürprizlerle karşılarız

Dıger asılamada o kadar gergindı kı goguslerım, ustune yatamıyordum.. Bunda hıc yok oyle.. progestan ıgne yuzunden oyleydı dıye umut ediyorum walla.. Yoksa umutsuzlasıcam.. Bekleyip gorelım bakalım
Yani her hamıleliktede aynı belirtiler olmuyo zaten. İğne daha agır ondanda olabılır. Yerleşme kanaması oldu mu benım taaa 12. Gun olmuştu transferden sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…