Kadınlar hamile kaldığını öğrenmeden öncede nezle falan olurlar hadi ins hamilelik belirtisidirAz kaldı az bugunu saymazsak 5 gunhamıle kalırsam bütün belirtileri Yazıcam nezle de dahıl
aldırmak ıstıyorum dedım,eşim siddetle karsı cıkıyor ..beni cok rahatsız edıyor ..bebegımı saglıcakla kucagıma alırsam cıddı dusuncegım :)Ben de beni insana çok yakıştırım oysa
Gebelik var mıNe demek rica ederim ay ben hiç sevmem bide su içmesini bıraksan günlük bir bardak yazın bile yeter bana, oruç zamanı ayrı tabi deşimdi korkumdan ıkına ıkına 3 litreyi zor görüyorum
olsun sen aksama sankı ovulasyon ıdrarı tutuyrmus gıbı tut ,erke gebelik al olmadı ..dene bı 9.gunden sonra kanda ykselmeye baslıyor ..cıkabılırtest mi yapayım canım. şuan çalışıyorum ama mümkün dgl çalıştığım yer şehire yakın değil. anca akşam yapabilirim. çıkarmı ki olsada çok erken değilmi çatlamadan sonra.
ayy sen de mı okudunKadınlar hamile kaldığını öğrenmeden öncede nezle falan olurlar hadi ins hamilelik belirtisidirbiryerde okumuştum
hımm anladım canım o zman idrarda çıkması gene zor ama denerim. belki dediğin gibidir canım ya. 1 gündeolsa az da olsa krımızı gördüm ya ümidim yok bide hala çok az kahverengi lekeler geliyor peçeteye. sorun tam sökülememem gibi geliyor bana. olmazsa sabah ilk idrarla yapayım daha net olur. erken testte marka varmı canım tavsiye edilen. comfort olur muolsun sen aksama sankı ovulasyon ıdrarı tutuyrmus gıbı tut ,erke gebelik al olmadı ..dene bı 9.gunden sonra kanda ykselmeye baslıyor ..cıkabılır
Predictor ıyı dıyolar, bi de normal teste de mıratech kalıtelıymıs, ben baya bi çeşitle yaptım da kimisi kuruma cızgısı cıkarıyor..hımm anladım canım o zman idrarda çıkması gene zor ama denerim. belki dediğin gibidir canım ya. 1 gündeolsa az da olsa krımızı gördüm ya ümidim yok bide hala çok az kahverengi lekeler geliyor peçeteye. sorun tam sökülememem gibi geliyor bana. olmazsa sabah ilk idrarla yapayım daha net olur. erken testte marka varmı canım tavsiye edilen. comfort olur mu
tmam canım bu akşam alayım yapayım bakalım hayırlısı benim ümidim yokta eşim diyor sen hamilesin diyePredictor ıyı dıyolar, bi de normal teste de mıratech kalıtelıymıs, ben baya bi çeşitle yaptım da kimisi kuruma cızgısı cıkarıyor..
Yarın 12.gun olcaksın.. Bence kaset testte bile görünür sılık cızgı ile
Evet canım bende de Burun kuruluğu olmuştu nefes alamiyordumayy sen de mı okudunınsaallhhvardır bebıs
Bekliyoruz hayırlı haberlerini eşin konuya hakimse ins vardır bir hayrıtmam canım bu akşam alayım yapayım bakalım hayırlısı benim ümidim yokta eşim diyor sen hamilesin diyeöyle hissediyormuş . hadi hayırlısı bakalım artık haber veririm sabah bakalım ne olcak :)
Ben de umutluyum vallahitmam canım bu akşam alayım yapayım bakalım hayırlısı benim ümidim yokta eşim diyor sen hamilesin diyeöyle hissediyormuş . hadi hayırlısı bakalım artık haber veririm sabah bakalım ne olcak :)
İnşallahhEvet canım bende de Burun kuruluğu olmuştu nefes alamiyordumins küçük misafirin gelmiştir seni bu kadar beklettio
Allahım ya tabi kendini nasıl mutlu hissedeceksen o önemli tabialdırmak ıstıyorum dedım,eşim siddetle karsı cıkıyor ..beni cok rahatsız edıyor ..bebegımı saglıcakla kucagıma alırsam cıddı dusuncegım :)
Yok benimki enfeksiyon korkusuGebelik var mı
evet bi kaybımız varBekliyoruz hayırlı haberlerini eşin konuya hakimse ins vardır bir hayrı
Ben hamile kaldığım zaman da eşim dönüp dönüp sen hamilesin diyordu bende saçmalama kolay mı öyle sende ilkinden boşa heveslenme bu ay boş diyordum ya hevesden değil hissediyorum demişti ve doğru çıkmıştıtmam canım bu akşam alayım yapayım bakalım hayırlısı benim ümidim yokta eşim diyor sen hamilesin diyeöyle hissediyormuş . hadi hayırlısı bakalım artık haber veririm sabah bakalım ne olcak :)
beni de heyecanlandırdınız valla :)Ben de umutluyum vallahisabah mutlaka yaz
beni de heyecanlandırdınız valla :)hadi hayırlısı diyelim o zman
Ben de sürekli eskiyle karşılaştırıp umutsuzluğa kapılıyorumDıger asılamada o kadar gergindı kı goguslerım, ustune yatamıyordum.. Bunda hıc yok oyle.. progestan ıgne yuzunden oyleydı dıye umut ediyorum walla.. Yoksa umutsuzlasıcam.. Bekleyip gorelım bakalım
Yani her hamıleliktede aynı belirtiler olmuyo zaten. İğne daha agır ondanda olabılır. Yerleşme kanaması oldu mu benım taaa 12. Gun olmuştu transferden sonraDıger asılamada o kadar gergindı kı goguslerım, ustune yatamıyordum.. Bunda hıc yok oyle.. progestan ıgne yuzunden oyleydı dıye umut ediyorum walla.. Yoksa umutsuzlasıcam.. Bekleyip gorelım bakalım
Nasılsın tatlım tedavin nasıl geçiyor?Ben de sürekli eskiyle karşılaştırıp umutsuzluğa kapılıyorumama inşallah gebelikler birbirine benzemeyebilir tezi doğru çıkar harika minik sürprizlerle karşılarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?