ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİ YAZDIĞIMI OKUDUM SANKİ BENDE 3YIL BU OLUMSUZ SÜREÇLERDEN SONRA OCAK AYINDA KENDİLİĞİNDEN GEBE KALMIŞTIM HERŞEY NORMALDE 1 ŞUBATTA KALP ATIŞINI DUYDUK HATTA AMA BU SON GİTTİĞİMİZDE PERŞEMBE GÜNÜ 8 HAFTALIK OLMASI GEREKEN YERDE 6 6 BUÇUK HAFTALIK GÖRÜNÜYOR VE KALP ATIŞI GERİLEMİŞ ALALIM DEDİ DİREK DÜNYA BAŞIMA YIKILDI EE BEN BUNU ÇOK İSTEMİŞTİM HAYAL KURMUŞTUM UMUT ETMİŞTİM HEPSİ O AN YIKILDI CUMARTESİ GÜNÜ ALIM İŞLEMİ OLACAK ÇOK ZORMUŞBu arada benim de ilk gebeliğim nisan sonu gibi 8.5 uncu haftada sonlandı ve 6.5 haftalıktı büyüklüğüne göre.kalbinin attığını gördük duymadık.bir sonraki hafta da kalbi durmuştu,düşme de başlamıştı kendşm evde düşürdüm çok zor bir süreçti.
Benim şu an çok fazla gaz sancım var,hafif de tuvalette sıkıntı ama başka hiç bir belirtim yokilk gebeliğimde adet gecikmesinden bir hafta önce doktoruma yazmıştım göğüslerim aşırı hassas progestan mı yaptı böyle diye.Şimdi hiç
Bence gitmelisin cnm artık sıkı takip lazım bizim icin. Gidersen yaz bize deDışarısı bembeyaz, hala yağıyor. Randevuyu ertelemek istemiyorumyollar açıktır inşallah. eşim hiç taraftar değil, ertele diyo. Ne yapsam bilmiyorum. Doktor da 10 gün geç olur tam 1 hafta sonra görelim biraz sıkı takip ederiz demisti.
Hıc sorma canım ya, sürekli onda boyleydı bunda nıye boyle deıl dıyorumBen de sürekli eskiyle karşılaştırıp umutsuzluğa kapılıyorumama inşallah gebelikler birbirine benzemeyebilir tezi doğru çıkar harika minik sürprizlerle karşılarız
İyiyim kuzum sen nasılsın?? Adeti bekliyorum tedaviye başlamak için, keşke gelmese tabi ki ama fazla ümidim yok bu aydan daNasılsın tatlım tedavin nasıl geçiyor?
Oldu oldu, aklım cıkmıstı beta 81 cıktıgı gunun aksam uzerı yasadım.. Doktora sormustum hatta ne bu dıyeYani her hamıleliktede aynı belirtiler olmuyo zaten. İğne daha agır ondanda olabılır. Yerleşme kanaması oldu mu benım taaa 12. Gun olmuştu transferden sonra
Nasıl tedavıye baslıcksınız cnm?İyiyim kuzum sen nasılsın?? Adeti bekliyorum tedaviye başlamak için, keşke gelmese tabi ki ama fazla ümidim yok bu aydan da
TüpNasıl tedavıye baslıcksınız cnm?
Gecmis olsun canımevet bi kaybımız varo yüzden daha dikkat bu konularda eşim saolsun inşallah hayırlısı canım
yaaaBen hamile kaldığım zaman da eşim dönüp dönüp sen hamilesin diyordu bende saçmalama kolay mı öyle sende ilkinden boşa heveslenme bu ay boş diyordum ya hevesden değil hissediyorum demişti ve doğru çıkmıştıeşe inanmak gerek
teşekkür ederim canımGecmis olsun canımümidini kaybetme ins bebiş vardır
Bende korktum sandım yine düşük falan şükür bunada enfeksiyon Muş bu gece kullanacam fitil kötü ya enfeksiyonAllahım ya tabi kendini nasıl mutlu hissedeceksen o önemli tabi
Yok benimki enfeksiyon korkusu
Evet kahverengi gelmişti benım de hadı bakalım az kaldı o bebiş betada cıkacakOldu oldu, aklım cıkmıstı beta 81 cıktıgı gunun aksam uzerı yasadım.. Doktora sormustum hatta ne bu dıye
Ayy inşallah canım benım çok az kalmış heyecan tavandır şimdi sonrası da öncesıde güzel gelsın ınsallahAz kaldı az bugunu saymazsak 5 gunhamıle kalırsam bütün belirtileri Yazıcam nezle de dahıl
Yıllardır bekledin bir anda geldi sana mutlu etti sizi kısmet canımÇOK ÜZÜLDÜM KENDİ YAZDIĞIMI OKUDUM SANKİ BENDE 3YIL BU OLUMSUZ SÜREÇLERDEN SONRA OCAK AYINDA KENDİLİĞİNDEN GEBE KALMIŞTIM HERŞEY NORMALDE 1 ŞUBATTA KALP ATIŞINI DUYDUK HATTA AMA BU SON GİTTİĞİMİZDE PERŞEMBE GÜNÜ 8 HAFTALIK OLMASI GEREKEN YERDE 6 6 BUÇUK HAFTALIK GÖRÜNÜYOR VE KALP ATIŞI GERİLEMİŞ ALALIM DEDİ DİREK DÜNYA BAŞIMA YIKILDI EE BEN BUNU ÇOK İSTEMİŞTİM HAYAL KURMUŞTUM UMUT ETMİŞTİM HEPSİ O AN YIKILDI CUMARTESİ GÜNÜ ALIM İŞLEMİ OLACAK ÇOK ZORMUŞ
Hayırlı olsun.O minicik kalbi hep atsın, hiç durmasın inşaAllah.☺Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyide nasip etsin.❤Merhaba kizlar bende bugün acile hastaneye gittim akşam kahverengi Pembe akintilarim vardı yine devam etti gittim vajinal ultrason dan baktılar bebegimin kalp atışı ni duydum çok sevindim şükür doktor iyi dedi bu vajinamda gelen kahverengi Pembe akintilar mantardan dolayimis mantar enfeksiyon kapmışım 3 gün boyunca günde 1 defa vajinadan fitil kullanacağım vitamin verdi birde karın ağrılarım için ağrı kesici Allah'a şükür sıkıntı yokmuşbuda benim minik kuşum k.b sizlerle paylaşıyorum sizi üzmek istemiyorum sadece sizinle dertlestim mutluluğumu paylaşmak istedim Rabb'im ins tez zamanda hepinize nasip eder
Hormonlardandır canım o ağlamalar.☺Hatırlıyorumda film izliyordum hüngür hüngür ağlamştım.Hem de nasıl... çok da duygusalım durup durup ağlıyorum galiba heyecan mutluluk korkular hepsini aynı anda yaşadığım için.
Doktorum raporluymuş yarın farklı birine gorunucem. Umarım her şey yolundadır, dualarınızı bekliyorum ❤
Amin Allah razı olsun canımHayırlı olsun.O minicik kalbi hep atsın, hiç durmasın inşaAllah.☺Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyide nasip etsin.❤
Amin canım.Tüm isteyen kadınların inşaAllah.Amin Allah razı olsun canımsizlere de nasip olsun ins Rabb'im kucaginizi boş birakmasin
Bende öyleyim çok duygusalim hergun bebek videoları izliyorumHormonlardandır canım o ağlamalar.☺Hatırlıyorumda film izliyordum hüngür hüngür ağlamştım.Hamilelikte aşırı duygusallık oluyor ben de de. Doktoru hiç erteletme canım sıkı takip iyidir ama herşey nasip tabi.Herşey yolunda olucak inşaAllah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?