Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİ YAZDIĞIMI OKUDUM SANKİ BENDE 3YIL BU OLUMSUZ SÜREÇLERDEN SONRA OCAK AYINDA KENDİLİĞİNDEN GEBE KALMIŞTIM HERŞEY NORMALDE 1 ŞUBATTA KALP ATIŞINI DUYDUK HATTA AMA BU SON GİTTİĞİMİZDE PERŞEMBE GÜNÜ 8 HAFTALIK OLMASI GEREKEN YERDE 6 6 BUÇUK HAFTALIK GÖRÜNÜYOR VE KALP ATIŞI GERİLEMİŞ ALALIM DEDİ DİREK DÜNYA BAŞIMA YIKILDI EE BEN BUNU ÇOK İSTEMİŞTİM HAYAL KURMUŞTUM UMUT ETMİŞTİM HEPSİ O AN YIKILDI CUMARTESİ GÜNÜ ALIM İŞLEMİ OLACAK ÇOK ZORMUŞ

Bence gitmelisin cnm artık sıkı takip lazım bizim icin. Gidersen yaz bize de

Yani her hamıleliktede aynı belirtiler olmuyo zaten. İğne daha agır ondanda olabılır. Yerleşme kanaması oldu mu benım taaa 12. Gun olmuştu transferden sonra
Oldu oldu, aklım cıkmıstı beta 81 cıktıgı gunun aksam uzerı yasadım.. Doktora sormustum hatta ne bu dıye

yaaa inşallah benimkide doğru hissetmiştir :) hayırlısı bakalım

Yıllardır bekledin bir anda geldi sana mutlu etti sizi kısmet canım Rabb'im bir daha yaşatmasın iyi tarafında düşün hamile kaldın normal yolla ins devsmi gelir sağlıklı bir gebelik yaşarsın bir dshakine

Hayırlı olsun.O minicik kalbi hep atsın, hiç durmasın inşaAllah.☺Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyide nasip etsin.❤

Hormonlardandır canım o ağlamalar.☺Hatırlıyorumda film izliyordum hüngür hüngür ağlamştım.Hamilelikte aşırı duygusallık oluyor ben de de. Doktoru hiç erteletme canım sıkı takip iyidir ama herşey nasip tabi.Herşey yolunda olucak inşaAllah.

Hayırlı olsun.O minicik kalbi hep atsın, hiç durmasın inşaAllah.☺Allah kucağına alıp sağlıkla büyütmeyide nasip etsin.❤
Amin Allah razı olsun canım sizlere de nasip olsun ins Rabb'im kucaginizi boş birakmasin

Bende öyleyim çok duygusalim hergun bebek videoları izliyorum YouTube da erson aksun diye kadın doktor u var Çok komik doğum anları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…