- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Aa halbuki Ben de çok beğenirim.Mesela Fahriye Evcen gibi.Sen biraz takıntı yapmışsın galiba.☺Yaaa sesli güldümben de foto cekılır ken hep solda durmalıyım, sag tarafımda bi minicık bi ben var fotolarda gorunsun ıstemıyorum işte takıntı
allahım yüzünü güldürsün inşallah canımmTüpinşallah sonunda sağlıklı bir gebeliğim olur Hepimiz kavuşuruz inşallah o güzel bebeklerimize
inşallahEvet kahverengi gelmişti benım de hadı bakalım az kaldı o bebiş betada cıkacak
inşallahh kuzum,saglıklı olsunAyy inşallah canım benım çok az kalmış heyecan tavandır şimdi sonrası da öncesıde güzel gelsın ınsallah
benimki tam türkan şoray beni ,onunkının tıpkısı :))Aa halbuki Ben de çok beğenirim.Mesela Fahriye Evcen gibi.Sen biraz takıntı yapmışsın galiba.☺
Hatırlamak için baktımda.Çok güzel duruyo bence.Türkan Şoray a bi seksilik katıyobenimki tam türkan şoray beni ,onunkının tıpkısı :))
Bilmem kiHatırlamak için baktımda.Çok güzel duruyo bence.Türkan Şoray a bi seksilik katıyoEminim çok yakışıyordur sanada.
Marliyn Monroe de vardı.Bilmem kibana göre cirkinleştiriyor
Özellikle folik asit ve d vitamini büyük öneme sahip. Tabii tahlil yaptırıp değerlerinizi öğrenmeniz ve ona göre takviye kullanmanız daha doğru olur ama en önemlisi bu ikisi. Onun dışında bol meyve sebze tüketirseniz daha iyi olurKızlar birşey sorabilirmiyim gebelik düşünmeye başladığınızda bir vitamin ya da bir takviye kullandınız mı ya da kullanmalımıyız
Allahım bunu okumak bile nasıl heyecanlandırıyorallahım yüzünü güldürsün inşallah canımmllk denemede tutar senın
Başlamıştın diye hatırladım kuzum hayırlısı olsun gelirse de diğer aya daha güzel olsun inşallahİyiyim kuzum sen nasılsın?? Adeti bekliyorum tedaviye başlamak için, keşke gelmese tabi ki ama fazla ümidim yok bu aydan da
Klomen sana yavrunu getirir inşallahBaşlamıştın diye hatırladım kuzum hayırlısı olsun gelirse de diğer aya daha güzel olsun inşallahBen 2. Klomen denemesindeym kuzum şuan kullanıyorum
D vit tablet şeklinde olanlardan alıyorum folik başlasam iyi olacak evet yumurta kalitesını artırıcı vit falan almamıza gerek var mı bilemedimÖzellikle folik asit ve d vitamini büyük öneme sahip. Tabii tahlil yaptırıp değerlerinizi öğrenmeniz ve ona göre takviye kullanmanız daha doğru olur ama en önemlisi bu ikisi. Onun dışında bol meyve sebze tüketirseniz daha iyi olur
canım ben ilk hamileliğimi ovulasyon da pik çıkınca anlamıştım. ama şimdi yaptığım ovulasyon teslerim pik gözükmüyor. o yüzden kendime umutlu olamıyorum maalesef boşa gebelik testi yapıcam biliyorumBen de umutluyum vallahisabah mutlaka yaz
İlk defa mı tüp yapıcaksın canım yoksa diğer gebelıkte tüp müydü?Tüpinşallah sonunda sağlıklı bir gebeliğim olur Hepimiz kavuşuruz inşallah o güzel bebeklerimize
Ne güzel MaşaAllah Rabbim kucağına almayı nasib etsin ❤ darısı bizlere ve isteyen herkeseCanlarım
Rabbim ol deyince oluyor, büyük bi heyecanla gittim bugün.
Kalp atışını duyduk... ömrümde böyle güzel bi an yaşamadım. İlk bebeğimde hiç duyamamıştım. Bugün psikolojik bi eşikti benim için. Sukurler olsun iyiyiz. Biraz sıkı takip edilecek, haftaya yine kontrol var. 6 haftalık olmuş
Burdaki herkese nasip etsin, misler gibi anne olacağız hepimizailem gibi destek oluyosunuz hakkınızı ödeyemem...iyi ki varsınız.
Yaşın genç değilse doğru karar vermişsin vakit kaybetme derim. İnşallah hayırlısı olurKlomen sana yavrunu getirir inşallahBu ay ikinci femara kullanışımdı ama yine hüsran gibi hissediyorum nerdeyse eminim Zaten beklentim yoktu hem düşük doz veriyorlar hem de kendim denememe göre farkı yok diyorlardı benim için.Daha fazla beklemek istemiyorum diye konuştum,önce aşılama da deneyebiliriz dedi doktorum ama ben doğrudan tüp istedim.Yaşım genç olsaydı önce kesinlikle aşılama denerdim.Bazen hala birşey dürtmüyor değil aşılama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?