Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaa sesli güldümben de foto cekılır ken hep solda durmalıyım, sag tarafımda bi minicık bi ben var fotolarda gorunsun ıstemıyorum işte takıntı
Aa halbuki Ben de çok beğenirim.Mesela Fahriye Evcen gibi.Sen biraz takıntı yapmışsın galiba.☺

Kızlar birşey sorabilirmiyim gebelik düşünmeye başladığınızda bir vitamin ya da bir takviye kullandınız mı ya da kullanmalımıyız

Kızlar birşey sorabilirmiyim gebelik düşünmeye başladığınızda bir vitamin ya da bir takviye kullandınız mı ya da kullanmalımıyız
Özellikle folik asit ve d vitamini büyük öneme sahip. Tabii tahlil yaptırıp değerlerinizi öğrenmeniz ve ona göre takviye kullanmanız daha doğru olur ama en önemlisi bu ikisi. Onun dışında bol meyve sebze tüketirseniz daha iyi olur

İyiyim kuzum sen nasılsın?? Adeti bekliyorum tedaviye başlamak için, keşke gelmese tabi ki ama fazla ümidim yok bu aydan da
Başlamıştın diye hatırladım kuzum hayırlısı olsun gelirse de diğer aya daha güzel olsun inşallah Ben 2. Klomen denemesindeym kuzum şuan kullanıyorum

Başlamıştın diye hatırladım kuzum hayırlısı olsun gelirse de diğer aya daha güzel olsun inşallah Ben 2. Klomen denemesindeym kuzum şuan kullanıyorum
Klomen sana yavrunu getirir inşallah Bu ay ikinci femara kullanışımdı ama yine hüsran gibi hissediyorum nerdeyse eminim Zaten beklentim yoktu hem düşük doz veriyorlar hem de kendim denememe göre farkı yok diyorlardı benim için.Daha fazla beklemek istemiyorum diye konuştum,önce aşılama da deneyebiliriz dedi doktorum ama ben doğrudan tüp istedim.Yaşım genç olsaydı önce kesinlikle aşılama denerdim.Bazen hala birşey dürtmüyor değil aşılama için

D vit tablet şeklinde olanlardan alıyorum folik başlasam iyi olacak evet yumurta kalitesını artırıcı vit falan almamıza gerek var mı bilemedim

Ben de umutluyum vallahisabah mutlaka yaz
canım ben ilk hamileliğimi ovulasyon da pik çıkınca anlamıştım. ama şimdi yaptığım ovulasyon teslerim pik gözükmüyor. o yüzden kendime umutlu olamıyorum maalesef boşa gebelik testi yapıcam biliyorum

Canlarım
Rabbim ol deyince oluyor, büyük bi heyecanla gittim bugün.
Kalp atışını duyduk... ömrümde böyle güzel bi an yaşamadım. İlk bebeğimde hiç duyamamıştım. Bugün psikolojik bi eşikti benim için. Sukurler olsun iyiyiz. Biraz sıkı takip edilecek, haftaya yine kontrol var. 6 haftalık olmuş

Burdaki herkese nasip etsin, misler gibi anne olacağız hepimiz ailem gibi destek oluyosunuz hakkınızı ödeyemem...iyi ki varsınız.

Canlar hepimizin kaybı var. İntralipid serum kullanmayı düşünüyormusunuz? Faydasını görenler varmış kafam takıldı kaldı

Ne güzel MaşaAllah Rabbim kucağına almayı nasib etsin ❤ darısı bizlere ve isteyen herkese

Yaşın genç değilse doğru karar vermişsin vakit kaybetme derim. İnşallah hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…