Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah sağlıkla sıhhatle ilerlemesini nasip etsin, kucağına almak nasip etsin inşallah

D vit tablet şeklinde olanlardan alıyorum folik başlasam iyi olacak evet yumurta kalitesını artırıcı vit falan almamıza gerek var mı bilemedim
Tabii kullananlar var ama şahsım adına fikrim her şeyin doktor kontrolünde olması. Herkesin bünyesi, yaşı, hastalığı vs aynı değil. Ters bi etki yaratabilir kullandığımız her şey. En iyisi dengeli ve doğal beslenmek. İhtiyacımız olan her vitamin Sebze de, meyvede, ette, kuruyemişte falan var. Değerlerinizden emin olmadan ilaçlar kullanmayın bence.

Çok haklısın canım sen bilirsin direk tüp yap daha garanti
İnşallah olur benimde
sen daha olmamışsın dur bakalım umut var

Gözünüz Aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeğini böyle güzel haberler almak çok iyi geliyor insana gerçekten hep böyle mutlu ilerlesin

Düşükten sonra insanın kafası karışıyor galıba bende sızın gıbı düşünüyorum aslında ama eksık yapıyormuşum gıbı gelıyor birseylerı psıkolojık olarak rahat hıssedemıyorum kendımı

İlk defa mı tüp yapıcaksın canım yoksa diğer gebelıkte tüp müydü?
Kaybettiğim iki bebeğim de doğal gebelikti, ne takip ne tedavi hiçbir şey yapmamıştık, altı aydır da bekliyoruz olmuyor ama bir neden yok diyorlar.O yüzden tüpe geçiyorum ilk ve son olur umarım
Yaşın genç değilse doğru karar vermişsin vakit kaybetme derim. İnşallah hayırlısı olur
inşallah ya inşallah

Allahım bunu okumak bile nasıl heyecanlandırıyor Hepimizin tutsun ve burda böyle yazıştığımız günler gelsin, çok amin inanıyorum gelecek
Gelecek tabıkı cidden öyle hissettim, cunku gebelık gecırdın daha oncesınde, cok rahat Bı sekılde ılerler bu sefer

Çok iyi anlıyorum. Gebelik olmadıkça hep bir eksiklik arıyoruz ama kaş yaparken göz çıkarmayalım tedavi gerektiren bişey olmadığından eminsek kafayı biraz boşaltıp Allaha bırakacağız.. Bebişler zamanını bekliyor sadece, gelecekler

Ovulasyona guvenme, sonucta o lh gosterıyor, ayrıca o gunun gectıktwn sonra pik gıbı oluyor hamilelikte..

Yaa ben onun kalbini yerim maşallahh size

Kendi bebeğimin kalp atışını duyduğumda doktor sıkışık gel dediği için tek hissedebildiğim Allahım çok bastırmasa sıkıştım düşüncesiydi böyle de bir ruhsuzlukama şimdi seni okuyunca bile gözlerim doldu nerden nereye

Her gittiğinde bol bol duy 32 diş gülerek çık inşallah

Bence de en önemli şey düzenli beslenme ve hazır gıdadan uzak durmak. Ben doktor yasakladı diye kürtaj sonrası abur cubur hazır gıda bıraktım, 3lt günlük su, bol yürüyüş+spor, sağlıklı beslendim. Henüz korunsam da meraktan ovulasyon yapıyorum artık pik yapan günler çizgi önceki yaptıklarımdan daha koyu

Zaten şimdi gebelik öncesi ve sonrası yaşadığımız bütün sıkıntılar doğal yaşamdan uzaklaşmamız değil mi? Yoğurdumu bile kendim mayalıyorum. Mümkün olduğunca hazır gıda tüketmem zaten, sevmem. Tek sıkıntı hamur işi

2 düşüğün oldugu için doktor pgt onerdi mi kuzum

2 düşüğün oldugu için doktor pgt onerdi mi kuzum
3 tüpçüyle görüştüm birisi önerdi(pgt a önerdi) ikisi önermedi, genetik uzmanlarıyla görüştüm sonuçlara göre önermediler, ben kararımı vermedim embriyo durumuna göre karar verecek gibiyim,5. gün olması gerekiyormuş onun için

MaşaAllah, çok sevindim.Sağlıkla ilerlesin inşaAllah.Bi küçük hanımefendi geliyor bence.☺ ❤

Ne güzel söylemişsin gerçekten biraz sakinleşmek lazım sürekli bır neden arayıp geri dönerken buluyorum kendımı iyi düşünüp güzeli çağıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…