Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sağlıklı yaşam özellikle yürüyüş çok iyi geliyor gerçekten bana düşen bunları yapabilmek galıba

Evet duymuştum o takviyeyi ınsallah çok bekletmez bebiş müjdeli haberi alırsın

Benim dondurulmuş 5.gün embriyosu 5.gün embriyoları pgt'ye gönderebilirmişim ama tüp bebek doktorum gerek yok dedi prof.drlar embriyolara pgt yaptırmayacaksan tüp bebek yaptırma dedi, tüp bebek doktorum 30 yıldır yaptığım iş bu sizinki genetiklik bir durum olduğunu düşünmüyorum dedi ama yine sen bilirsin dedi ne yapacağımı şaşırdım. Canım sende kan pıhtılaşma sorunu varmıydı?

Bende bende illaki çayın yanına birşey yapma istegı oluyor ben hazır yogurt işine hiç alışamadım zaten kendi mayaladığımız gibi olmuyor asla

Şükürler olsun duydun kalp atışları ni artık bu sana güzel bir enerji verir Rabb'im şifa versin bebeğine , tutunsun sana seni hiç bırakmasın ins herşey güzel devam eder ikiniz icin

Valla sonuçta bütün karar dönüp dolaşıp bizde bitiyor, çok can sıkıcı bir durum pıhtılaşma için çok hafif eğilim dediler, mthfr c677t ve pai genim heterozigot. Ama homosistein düzeyim normal. Yine de gebelik olursa iğne kullanacağım tüpte zaten çoğu doktor veriyor galiba, en azından ileri yaşa. Benim yaşım 35oldu.Sende var mı pıhtılaşma

Ben de bu pıhtılaşma sonucunu Facebook da bir grup varmış oraya sorayım dedim acaba ne kullanmışlar diye, grup aktif diyorlar ama hala kabul etmediler üyeliğicidden ne karışık süreçler bir sürü bakılması gerekn şey var bakılacak

Ngs ile 46 kromzoma bakılıyomuş bnmde 1 düşüğüm var ngs ile yapsaydım boşuna transfer olmazdım diye dusunuyorum. Evet 5. Gun emb olması şart

Ngs ile 46 kromzoma bakılıyomuş bnmde 1 düşüğüm var ngs ile yapsaydım boşuna transfer olmazdım diye dusunuyorum. Evet 5. Gun emb olması şart
Evet o ihtimal maalesef var genetik inceleme yapılmayan her transferde sanırım göze alamayacak gibiyim o ihtimali ama bir yanım da sürekli aynı tesadüf beni bulur mu diyor...kararsızım...embriyonuz var mı peki geride

Benımde karyotipim normal ama doktor onerdi yapalım da demedi yapmayalım da sadce yapsak iyi olur dedi. Düşüğün büyük nedeni sağlıksız embrıyo ise buna gorurum en azından dıyorum

Ben yaşadıklarımdan yola çıkarak artık bu fikrimde biraz daha esneklik oluştu.Hazır gıda pek tüketmeyen, cola hazir meyve sulari eve almayan biriydim.Şu anda da yoğurt mayaliyorum.Paket sütü bıraktım sayılır. Ama gelgelelim hamilelikte Ben dikkat ettiğim halde oğlumun tüm yaşıtlari ondan daha erken konuştu daha erken yürüdü filan doğduğunda boynunu hiç tutamiyordu mesela.Arkadaşlar tam tersi idi. Kağan Kocatepe den de geçen dinledim.Haftada bi hamburger yemenin, bi cips yemenin öyle büyük bi sıkıntıları olmaz diyordu.☺

Embrıyom var evet bi daha yumurta toplatcam 2 3 tane emb gondercem. Ngs li emb %80 tutunma başarısı ki normal yolla gebe kalmak her ay %10-15 gbi düşünürsek ngs cok yuksek başarı. Valla bazı kişilerin bebekleri kromzom olarak daha fazla bozuk olabılıyomuş burda konuştgm bazı kişiler saglıklı embrıyolarının 4. Denemede bulmuş inş en kısa zamanda bulursak

Bi kaç gune kabul edıyorlar canım

Ben facebook kulmanmıyorum.Ama senin sorabilmen çok iyi olurdu.Pıhtılasma ile ilgili hep soru işaretleri var ben de.???

Ben facebook kulmanmıyorum.Ama senin sorabilmen çok iyi olurdu.Pıhtılasma ile ilgili hep soru işaretleri var ben de.???
Bakalım şu hsg işinden önce genetik sonucum çıkmasa da bizzat gidip trombofoli sonucumu alacağım doktor belki net açıklar

Kız çocuğu o kadar da sıkma sevdiği seylerde yedirt haftada 1 2 defa çocuktur yaşıtlarını görüyor özeniyordur belki ,ama sen annesisin en iyisini dusunensin bilensin

Benim c677 homozigot ve protein s düşük çıkmıştı. Rahmimde de hafif şekil bozukluğu varmış onun için geçen sene şubatta histeroskopi olmuştum. Histeroskopiden 3 ay sonra hamile kalmıştım oksapar 0.4 coraspin 100 mg kullanmıştım ama 10 haftalıkken kalbi durdu o yüzden pgt yaptır dediler prof.doktorlar ama eşimle kromozom testimizde sorun yok. Tüp bebek doktorum düşüklerimin sebebini rahim şekline ve kan pıhtılaşmasına bağlı olduğunu söyledi embriyolarını rahminde uygun yere yerleştirirsek sorun çıkacağını sanmıyorum dedi ne bileyim kafam karıştı açıkçası Rabbim hakkımızda hayırlısını etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…