Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız çocuğu o kadar da sıkma sevdiği seylerde yedirt haftada 1 2 defa çocuktur yaşıtlarını görüyor özeniyordur belki ,ama sen annesisin en iyisini dusunensin bilensin
Yok canım ben kendimden,hamilelikte dikkat ettiklerimden bahsetmiştim. O kadar katı kurallarımız yok.Hangi çocuğa işler ki zaten.Bizde çocuk olduk ara sıra yemenin bi sakıncası olmaz.☺

Benımde karyotipim normal ama doktor onerdi yapalım da demedi yapmayalım da sadce yapsak iyi olur dedi. Düşüğün büyük nedeni sağlıksız embrıyo ise buna gorurum en azından dıyorum
Canım sendemi tüp bebek yaptıracaksın hayırlı olsun. Eğer maddi durumun müsaitse pgt'lı yaptırmanda fayda var sonradan pişman olmamak için

Yok canım ben kendimden,hamilelikte dikkat ettiklerimden bahsetmiştim. O kadar katı kurallarımız yok.Hangi çocuğa işler ki zaten.Bizde çocuk olduk ara sıra yemenin bi sakıncası olmaz.☺
Ay k.b bende sandım çocuğa öyle davranyon ben asitli şeyler içmiyorum çay falan da zaten çaydan yeni yeni tiksindim bugün ilk defa isteğim dışında kustüm bundan sonra bende dikkat edeceğim baharatlı yağlı şeyler yerken az yicem yavaş yicem midem yaniyo ağrıyor

Önemli değil canım.Ne kusuru estağfurullah.☺ Ben de çay tiryakisiyim şu an bile içiyorum.Allah yardımcın olsun ben de çok fena olmuştum miğde bulantısı insanı hayattan soğutuyor.Ama derler ki bebeğin kalp atışları başladığında mide bulantıları başlar diye.Ne kadar doğru bilemiyorum ama.

Ben çaysız naparım acaba

Yok be kuzum zaten tamamen doğal beslenmek imkansız. Tabii ki herkesin arada yediği içtiği şeyler. Sadece ilaç kullanmak yerine mümkün olduğunca beslenmeye dikkat etmek gerek diye söyledim. Biz doğru bildiğimizi yapalım da gerisi allahın takdiri. Hem onlar genelde genetik durumlar oluyor. Derdimiz öyle olsun be kuzum geç olsun, güç olmasın o kadar dikkat edecek olsam ohhoooo en başta sigara içiyorum en zararlı şey. Kalp atışını duymadan da bırakamicam galiba

Bende çay tiryakisiyim. Günde 15 bardak içerdim son 1 haftadır sadece günde enfazla 3 içiyorum hergalde tadı ağzıma değişik geliyor evet dün dinledim kalp atışını bugün sadece birden çıktı öbür zamanlar ben bilerek çıkarıyordum çok rahatsız ediyordu beni demekki varmış bir bildiginiz

Bana kahveyi yasaklamisti doktorum. O kadar cok sey yasaklamisti ki dus alırken cok az şampuan duj jeli yok krem yok koltuk alti rolunu yok parfüm yok.haziranda hamile kaldım kendime kokuyodum vallasonunda güzel kokam bi kolanya aldım da rahatladim

Günde 2-3 bardak açık içilebiliyor kuzum. Kahve de bi fincan türk kahvesi ya da filtre kahve içilebilirmiş.
Ben de çay kahve delisiyim. Ba yı lı rım.
Hangimiz değiliz ki.Belki de bu yüzden Türkiyede çay yüzünden kadınlarda kansızlık daha çok.

Ya çok abartmış sanki bu doktor da.☺

Ya çok abartmış sanki bu doktor da.☺
Bebegim az büyüyordu sıkıntıları vardı ondan cnm. Bide doktorum riskli gebelik uzmanı ondanyine hamile kalayım yine aynı seyler olucak dikkat ediceksin dedi. Ah bi gelse mucizem ben raziyim herseye..

Aaa bunları hıc bılmıyordum

Bebegim az büyüyordu sıkıntıları vardı ondan cnm. Bide doktorum riskli gebelik uzmanı ondanyine hamile kalayım yine aynı seyler olucak dikkat ediceksin dedi. Ah bi gelse mucizem ben raziyim herseye..
Aynen canım.En kısa zamanda mucizen gelir inşaAllah.(amin) Açıkçası sen kaybettiğin yavrundan bahsederken seni görmesemde tanımasamda ben yazdıklarından dahi senin için değerini çok iyi anlıyorum,hissediyorum.Allah ın imtihanı bu.Eminim seni için ahirette ve dünyada nice güzellikler bekliyor olucak.

Amin ins cnm hepimiz kavuşalım saglikla bu kez yavrularimiza ins.. Cok baska sevdim kızımı ne bileyim bi yanim hep kaybetmekten korktu onu ama bi yanim da cok baglandi.. Tek tesellim o cnm inan cennette kavusucak olmak yoksa cok zor bu aciya dayanmak cok zor..

Hepsi kimyasal dikkat et diyodu. Bide inanılmaz sağlıklı beslenme taraftariydi yeme diyodu bana bende miğdem yanıyor diyodum o zaman ye diyodu ah canım doktorum cok ozledim ya
Güzel haberlerle güzel günlerde git inşallah yine doktoruna yine bizi bilgilendir olur mu, bu sefer de bu kimyasalmış yasakmış de hep

Güzel haberlerle güzel günlerde git inşallah yine doktoruna yine bizi bilgilendir olur mu, bu sefer de bu kimyasalmış yasakmış de hep
Ya ins cnm benım ins en güzel zamanda güzel haberler vermek nasip olursende ins bu kez saglikla kavus mucizene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…