- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Yok canım ben kendimden,hamilelikte dikkat ettiklerimden bahsetmiştim.Kız çocuğu o kadar da sıkma sevdiği seylerde yedirt haftada 1 2 defa çocuktur yaşıtlarını görüyor özeniyordur belki ,ama sen annesisin en iyisini dusunensin bilensin
Canım sendemi tüp bebek yaptıracaksın hayırlı olsun. Eğer maddi durumun müsaitse pgt'lı yaptırmanda fayda var sonradan pişman olmamak içinBenımde karyotipim normal ama doktor onerdi yapalım da demedi yapmayalım da sadce yapsak iyi olur dedi. Düşüğün büyük nedeni sağlıksız embrıyo ise buna gorurum en azından dıyorum
Ay k.b bende sandım çocuğa öyle davranyonYok canım ben kendimden,hamilelikte dikkat ettiklerimden bahsetmiştim.O kadar katı kurallarımız yok.Hangi çocuğa işler ki zaten.Bizde çocuk olduk ara sıra yemenin bi sakıncası olmaz.☺
Önemli değil canım.Ne kusuru estağfurullah.☺ Ben de çay tiryakisiyim şu an bile içiyorum.Ay k.b bende sandım çocuğa öyle davranyonben asitli şeyler içmiyorum çay falan da zaten çaydan yeni yeni tiksindim bugün ilk defa isteğim dışında kustüm bundan sonra bende dikkat edeceğim baharatlı yağlı şeyler yerken az yicem yavaş yicem midem yaniyo ağrıyor
Ben çaysız naparım acabaÖnemli değil canım.Ne kusuru estağfurullah.☺ Ben de çay tiryakisiyim şu an bile içiyorum.Allah yardımcın olsun ben de çok fena olmuştum miğde bulantısı insanı hayattan soğutuyor.Ama derler ki bebeğin kalp atışları başladığında mide bulantıları başlar diye. Ne kadar doğru bilemiyorum ama.
Ya gebelikte çay içmek sakıncalı mı ki? Ben bilmiyorumBen çaysız naparım acaba
Yok be kuzum zaten tamamen doğal beslenmek imkansız. Tabii ki herkesin arada yediği içtiği şeyler. Sadece ilaç kullanmak yerine mümkün olduğunca beslenmeye dikkat etmek gerek diye söyledim. Biz doğru bildiğimizi yapalım da gerisi allahın takdiri. Hem onlar genelde genetik durumlar oluyor. Derdimiz öyle olsun be kuzum geç olsun, güç olmasınBen yaşadıklarımdan yola çıkarak artık bu fikrimde biraz daha esneklik oluştu.Hazır gıda pek tüketmeyen, cola hazir meyve sulari eve almayan biriydim.Şu anda da yoğurt mayaliyorum.Paket sütü bıraktım sayılır. Ama gelgelelim hamilelikte Ben dikkat ettiğim halde oğlumun tüm yaşıtlari ondan daha erken konuştu daha erken yürüdü filan doğduğunda boynunu hiç tutamiyordu mesela.Arkadaşlar tam tersi idi.Kağan Kocatepe den de geçen dinledim.Haftada bi hamburger yemenin, bi cips yemenin öyle büyük bi sıkıntıları olmaz diyordu.☺
Acık dıyolar, demir emilimi için.. Walla ben bi demlik çay içebilirm, hem de en namuslusundanYa gebelikte çay içmek sakıncalı mı ki? Ben bilmiyorum
Bende çay tiryakisiyim. Günde 15 bardak içerdim son 1 haftadır sadece günde enfazla 3 içiyorum hergalde tadı ağzıma değişik geliyorÖnemli değil canım.Ne kusuru estağfurullah.☺ Ben de çay tiryakisiyim şu an bile içiyorum.Allah yardımcın olsun ben de çok fena olmuştum miğde bulantısı insanı hayattan soğutuyor.Ama derler ki bebeğin kalp atışları başladığında mide bulantıları başlar diye. Ne kadar doğru bilemiyorum ama.
Günde 2-3 bardak açık içilebiliyor kuzum. Kahve de bi fincan türk kahvesi ya da filtre kahve içilebilirmiş.Ya gebelikte çay içmek sakıncalı mı ki? Ben bilmiyorum
Hangimiz değiliz ki.Belki de bu yüzden Türkiyede çay yüzünden kadınlarda kansızlık daha çok.Günde 2-3 bardak açık içilebiliyor kuzum. Kahve de bi fincan türk kahvesi ya da filtre kahve içilebilirmiş.
Ben de çay kahve delisiyim. Ba yı lı rım.
Ya çok abartmış sanki bu doktor da.☺Bana kahveyi yasaklamisti doktorum. O kadar cok sey yasaklamisti ki dus alırken cok az şampuan duj jeli yok krem yok koltuk alti rolunu yok parfüm yok.haziranda hamile kaldım kendime kokuyodum vallasonunda güzel kokam bi kolanya aldım da rahatladim
Bebegim az büyüyordu sıkıntıları vardı ondan cnm. Bide doktorum riskli gebelik uzmanı ondanYa çok abartmış sanki bu doktor da.☺
Aaa bunları hıc bılmıyordumBana kahveyi yasaklamisti doktorum. O kadar cok sey yasaklamisti ki dus alırken cok az şampuan duj jeli yok krem yok koltuk alti rolunu yok parfüm yok.haziranda hamile kaldım kendime kokuyodum vallasonunda güzel kokam bi kolanya aldım da rahatladim
Hepsi kimyasal dikkat et diyodu. Bide inanılmaz sağlıklı beslenme taraftariydi yeme diyodu banaAaa bunları hıc bılmıyordum
Aynen canım.En kısa zamanda mucizen gelir inşaAllah.(amin) Açıkçası sen kaybettiğin yavrundan bahsederken seni görmesemde tanımasamda ben yazdıklarından dahi senin için değerini çok iyi anlıyorum,hissediyorum.Allah ın imtihanı bu.Eminim seni için ahirette ve dünyada nice güzellikler bekliyor olucak.Bebegim az büyüyordu sıkıntıları vardı ondan cnm. Bide doktorum riskli gebelik uzmanı ondanyine hamile kalayım yine aynı seyler olucak dikkat ediceksin dedi. Ah bi gelse mucizem ben raziyim herseye..
Amin ins cnm hepimiz kavuşalım saglikla bu kez yavrularimiza ins.. Cok baska sevdim kızımı ne bileyim bi yanim hep kaybetmekten korktu onu ama bi yanim da cok baglandi.. Tek tesellim o cnm inan cennette kavusucak olmak yoksa cok zor bu aciya dayanmak cok zor..Aynen canım.En kısa zamanda mucizen gelir inşaAllah.(amin) Açıkçası sen kaybettiğin yavrundan bahsederken seni görmesemde tanımasamda ben yazdıklarından dahi senin için değerini çok iyi anlıyorum,hissediyorum.Allah ın imtihanı bu.Eminim seni için ahirette ve dünyada nice güzellikler bekliyor olucak.❤
Güzel haberlerle güzel günlerde git inşallah yine doktorunaHepsi kimyasal dikkat et diyodu. Bide inanılmaz sağlıklı beslenme taraftariydi yeme diyodu banabende miğdem yanıyor diyodum o zaman ye diyodu ah canım doktorum cok ozledim ya
Ya ins cnm benım ins en güzel zamanda güzel haberler vermek nasip olurGüzel haberlerle güzel günlerde git inşallah yine doktorunayine bizi bilgilendir olur mu, bu sefer de bu kimyasalmış yasakmış de hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?