Bu ay kavusursunuz ınsallahHepsi kimyasal dikkat et diyodu. Bide inanılmaz sağlıklı beslenme taraftariydi yeme diyodu banabende miğdem yanıyor diyodum o zaman ye diyodu ah canım doktorum cok ozledim ya
Ay ins cnm benım ins su mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun mucizelerimize insBu ay kavusursunuz ınsallah
Amınn canımAy ins cnm benım ins su mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun mucizelerimize ins
Canım daha önce gittiğim doktorlar hiç böyle şeylerden bahsetmemisti.. bu doktorum kontrollü ilerlemek istiyor. Bakalım immünoloji doktoru hafif dozda bağışıklık baskılayıcı kullanılabilir gebelik döneminde ben kadindogumcunuzla da konuşacağım dedi. Haberlesmislerdir muhtemelen.. Antifosfolipit antikorları sendromundan şüphe edilmesi için lupus antikoagülan ve anti kardiyololipin değerlerinin pozitif olması gerekiyormuş araştırdığım kadarıyla sukrolsun kardiyolipin olması gereken aralıkta cikti..Ben lupustan süphelenmiyorum canım ama düşük yapanlara yapılması gereken bi testmiş bagısıklık hastalığı oldgnun habercısıymış o yuzden onemsedım bende. Anti fosfolidip testleri falanda var. Romatizmal panelinede baktırıcam. Haşimatoya baktırdım onda bi problem yok şükür. Bagısıklık onemli gebelıkte
Geçmiş olsun kuzum,ÇOK ÜZÜLDÜM KENDİ YAZDIĞIMI OKUDUM SANKİ BENDE 3YIL BU OLUMSUZ SÜREÇLERDEN SONRA OCAK AYINDA KENDİLİĞİNDEN GEBE KALMIŞTIM HERŞEY NORMALDE 1 ŞUBATTA KALP ATIŞINI DUYDUK HATTA AMA BU SON GİTTİĞİMİZDE PERŞEMBE GÜNÜ 8 HAFTALIK OLMASI GEREKEN YERDE 6 6 BUÇUK HAFTALIK GÖRÜNÜYOR VE KALP ATIŞI GERİLEMİŞ ALALIM DEDİ DİREK DÜNYA BAŞIMA YIKILDI EE BEN BUNU ÇOK İSTEMİŞTİM HAYAL KURMUŞTUM UMUT ETMİŞTİM HEPSİ O AN YIKILDI CUMARTESİ GÜNÜ ALIM İŞLEMİ OLACAK ÇOK ZORMUŞ
Hiç bilmiyorum kuzu, bende merak ediyorum aslında daha çok yeni ya bu süreç kimse pek birşey bilmiyor galiba, bize vurulsa bizi de olumsuz etkiler mi acabaKızlar eşim galiba aşı olacak onun aşı olması bizim hamilelik isteme sürecini etkiler mi acaba? Yoksa ben aşı olmazsam bir sorun olmaz mı yine deli sorular
Allah kolaylık versin canım benimTüpinşallah sonunda sağlıklı bir gebeliğim olur Hepimiz kavuşuruz inşallah o güzel bebeklerimize
Folik asit kullanmalısın kesinlikle canım, d vitamini de kullan derim, tüp doktorları bunların ikisini kesinlikle başlatıyorKızlar birşey sorabilirmiyim gebelik düşünmeye başladığınızda bir vitamin ya da bir takviye kullandınız mı ya da kullanmalımıyız
Gözün aydın canım, rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallahCanlarım
Rabbim ol deyince oluyor, büyük bi heyecanla gittim bugün.
Kalp atışını duyduk... ömrümde böyle güzel bi an yaşamadım. İlk bebeğimde hiç duyamamıştım. Bugün psikolojik bi eşikti benim için. Sukurler olsun iyiyiz. Biraz sıkı takip edilecek, haftaya yine kontrol var. 6 haftalık olmuş
Burdaki herkese nasip etsin, misler gibi anne olacağız hepimizailem gibi destek oluyosunuz hakkınızı ödeyemem...iyi ki varsınız.
Off sorma bende hamile kalınca aksi gibi canım Fast food ve hamur işi ister. Normalde ben poğaça bile sevmem düşün, canım tatlı istemez hamile olunca, normalde çok severimZaten şimdi gebelik öncesi ve sonrası yaşadığımız bütün sıkıntılar doğal yaşamdan uzaklaşmamız değil mi? Yoğurdumu bile kendim mayalıyorum. Mümkün olduğunca hazır gıda tüketmem zaten, sevmem. Tek sıkıntı hamur işi
Canım benim yaaAmin ins cnm hepimiz kavuşalım saglikla bu kez yavrularimiza ins.. Cok baska sevdim kızımı ne bileyim bi yanim hep kaybetmekten korktu onu ama bi yanim da cok baglandi.. Tek tesellim o cnm inan cennette kavusucak olmak yoksa cok zor bu aciya dayanmak cok zor..
O kadar kayıptan sonra hamile kalıp doğursam inanki bu dünyadaki mucizem olacakAy ins cnm benım ins su mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepimize sağlıkla kavuştursun mucizelerimize ins
O neymiş öyle yaa, çok yasaklamışBana kahveyi yasaklamisti doktorum. O kadar cok sey yasaklamisti ki dus alırken cok az şampuan duj jeli yok krem yok koltuk alti rolunu yok parfüm yok.haziranda hamile kaldım kendime kokuyodum vallasonunda güzel kokam bi kolanya aldım da rahatladim
Ya bize vermediler patolojiye yolladılar ben sanıyorum sebep cikicak meger formaliteymisCanım benim yaaİnşallah cennette kavuşursun kızına. Ben de 10 haftalıkta kaybettiğim yavrumun ultrason resmine her gün bakıp duruyorum minikte olsa eli ayağı vardı yavrumun kürtajdan sonra elimize verdiler caminin bahçesine gömdü eşim. Kürtaj olduğum ağlaya ağlaya gözümle görüp düşürdüğüm en kötü anımın hatıra kaldığı hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum. Rabbim kucağımızı doldursun acı günleri unutturacak yavrular nasip etsin
zaten mucizemiz olucak onlar bizimO kadar kayıptan sonra hamile kalıp doğursam inanki bu dünyadaki mucizem olacak
Valla ben hamile kalmadan 6 kilo aldımOff sorma bende hamile kalınca aksi gibi canım Fast food ve hamur işi ister. Normalde ben poğaça bile sevmem düşün, canım tatlı istemez hamile olunca, normalde çok severimgerçekten o an vücudumu ben yönetmiyorum. Bende doğal beslenmeye çalışıyorum. Şu çikolatadan da vazgeçebilsem
Alternatif olarak guzel kokulu kolonya buldum benO neymiş öyle yaa, çok yasaklamışama hepside zararlı haklı. Alternatif bulmak lazım en doğal hangisiyle ona geçiyoruz, onlarda dünya para.
Bende kızımı kaybedince senin gibi olmuştum cnm çikolata yerdim deli gibi ki normalde kahvenin yaninda yerim sadece.. Bence psikolojik aclik.. Cok normal suan lohusasin ilk günler böyle olur. Ben 3 aydan sonra yeni yeni kendime gelmeye basladim.. Ki yine arada kötü oluyorum.. Psikolojik destek konusunda sen bilirsin ben terapiyi duada kuranda buldum.. Bence dene cnm kuran oku tesbih cek eger ise yaramazsa destek alabilirsinMerhaba kızlar 1 2 gündür yoğunluktan çok bakamadım, nörüyonuzben bu ara tatlıya sardım ya, Nutella kavanozunun içine düşeceğim habire bi şeyler yemek istiyorum, sıkıntıdan mı psikolojik mi, yoksa biraz kan kaybettim ondan mı bilmiyorum. Adet öncesi de böyle olurum hep Bi iştah, bi durmaz boğazım. Sizler nasıldınız sizde de olmuşmuydu?
Birde acaba psikolojik yardım alsam mı diyorum. Daha önce hiç başvurmadım bu yola ama az daha direneyim. Eğer gidişat böyle olursa Bi görüşeyim psikologla.. Çok dengesizim, bazen çok iyiyim bazen çok kötü.. Ağlamak geliyor birden içimden. Lohusa gibimiyim acaba şuan. Sürekli geri dönüş yaşıyorum. Bi anda bebeğimi kaybetme sürecide herhangi bir anı canlanıyor kafamda. O sahne tekrar oynuyor. Hep aklımda yolda yürürken bile. Atlatırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?