Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım daha önce gittiğim doktorlar hiç böyle şeylerden bahsetmemisti.. bu doktorum kontrollü ilerlemek istiyor. Bakalım immünoloji doktoru hafif dozda bağışıklık baskılayıcı kullanılabilir gebelik döneminde ben kadindogumcunuzla da konuşacağım dedi. Haberlesmislerdir muhtemelen.. Antifosfolipit antikorları sendromundan şüphe edilmesi için lupus antikoagülan ve anti kardiyololipin değerlerinin pozitif olması gerekiyormuş araştırdığım kadarıyla sukrolsun kardiyolipin olması gereken aralıkta cikti..
Bu süreçte gerçekten doktor seçimi çok önemliymiş bunu anladım. Şuan içim rahat bı surecteyim..

Kızlar eşim galiba aşı olacak onun aşı olması bizim hamilelik isteme sürecini etkiler mi acaba? Yoksa ben aşı olmazsam bir sorun olmaz mı yine deli sorular

Geçmiş olsun kuzum, çok üzücü süreçler, inşallah tekrar sağlıklı bir gebeliğin olur kuzum güçlü kalmaya çalış canım, zamanla alışıyor insan inan ki..

Kızlar eşim galiba aşı olacak onun aşı olması bizim hamilelik isteme sürecini etkiler mi acaba? Yoksa ben aşı olmazsam bir sorun olmaz mı yine deli sorular
Hiç bilmiyorum kuzu, bende merak ediyorum aslında daha çok yeni ya bu süreç kimse pek birşey bilmiyor galiba, bize vurulsa bizi de olumsuz etkiler mi acaba

Kızlar birşey sorabilirmiyim gebelik düşünmeye başladığınızda bir vitamin ya da bir takviye kullandınız mı ya da kullanmalımıyız
Folik asit kullanmalısın kesinlikle canım, d vitamini de kullan derim, tüp doktorları bunların ikisini kesinlikle başlatıyor

Gözün aydın canım, rabbim sağlıkla kavuştursun sizi inşallah

Off sorma bende hamile kalınca aksi gibi canım Fast food ve hamur işi ister. Normalde ben poğaça bile sevmem düşün, canım tatlı istemez hamile olunca, normalde çok severim gerçekten o an vücudumu ben yönetmiyorum. Bende doğal beslenmeye çalışıyorum. Şu çikolatadan da vazgeçebilsem

Canım benim yaa İnşallah cennette kavuşursun kızına. Ben de 10 haftalıkta kaybettiğim yavrumun ultrason resmine her gün bakıp duruyorum minikte olsa eli ayağı vardı yavrumun kürtajdan sonra elimize verdiler caminin bahçesine gömdü eşim. Kürtaj olduğum ağlaya ağlaya gözümle görüp düşürdüğüm en kötü anımın hatıra kaldığı hastanenin önünden bile geçmek istemiyorum. Rabbim kucağımızı doldursun acı günleri unutturacak yavrular nasip etsin

O neymiş öyle yaa, çok yasaklamış ama hepside zararlı haklı. Alternatif bulmak lazım en doğal hangisiyle ona geçiyoruz, onlarda dünya para.

Merhaba kızlar 1 2 gündür yoğunluktan çok bakamadım, nörüyonuz ben bu ara tatlıya sardım ya, Nutella kavanozunun içine düşeceğim habire bi şeyler yemek istiyorum, sıkıntıdan mı psikolojik mi, yoksa biraz kan kaybettim ondan mı bilmiyorum. Adet öncesi de böyle olurum hep Bi iştah, bi durmaz boğazım. Sizler nasıldınız sizde de olmuşmuydu?
Birde acaba psikolojik yardım alsam mı diyorum. Daha önce hiç başvurmadım bu yola ama az daha direneyim. Eğer gidişat böyle olursa Bi görüşeyim psikologla.. Çok dengesizim, bazen çok iyiyim bazen çok kötü.. Ağlamak geliyor birden içimden. Lohusa gibimiyim acaba şuan. Sürekli geri dönüş yaşıyorum. Bi anda bebeğimi kaybetme sürecide herhangi bir anı canlanıyor kafamda. O sahne tekrar oynuyor. Hep aklımda yolda yürürken bile. Atlatırım inşallah

Ya bize vermediler patolojiye yolladılar ben sanıyorum sebep cikicak meger formaliteymis biz hallediyoruz dediler. Bi yanim olsaydi giderdim mezarina diyorum bi yanim da dayanamazdi diyorumben babamin mezarina gitmeye cok uzun sure sonra alistim dayanamazdimamin ins cnm herşey cok güzel olur ins

Valla ben hamile kalmadan 6 kilo aldım bari diyorum olsa da bahanem olsa kiloya oğlum da 25 kilo almıştım. Şimdi yaş da var 100 kg olurum heralde hamile kalsam

O neymiş öyle yaa, çok yasaklamış ama hepside zararlı haklı. Alternatif bulmak lazım en doğal hangisiyle ona geçiyoruz, onlarda dünya para.
Alternatif olarak guzel kokulu kolonya buldum ben

Bende kızımı kaybedince senin gibi olmuştum cnm çikolata yerdim deli gibi ki normalde kahvenin yaninda yerim sadece.. Bence psikolojik aclik.. Cok normal suan lohusasin ilk günler böyle olur. Ben 3 aydan sonra yeni yeni kendime gelmeye basladim.. Ki yine arada kötü oluyorum.. Psikolojik destek konusunda sen bilirsin ben terapiyi duada kuranda buldum.. Bence dene cnm kuran oku tesbih cek eger ise yaramazsa destek alabilirsin
Ama cok yeni kesinlikle böyle olman cok normal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…