Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kolay şeyler değil. O hayal kırıklığı, sevincinin kursağında kalması çok üzücü, çok yıpratıcı. Ama Allah beterinden korusun. Böyle çok üzüldüğüm durumlarda hep daha kötüsünü düşünür, yine şükrederim. Allah hepimize kötü günleri unutturacak sevinçler yaşatsın sen de benim gibi strese girdikçe yiyenlerdensen ondandır bu iştah açılması. Ama psikolojik olarak altından kalkamadığın durumlarda tabii ki destek almalısın.

Ya gebelikte çay içmek sakıncalı mı ki? Ben bilmiyorum
O kadar da sakıncalı değil ama demir eksikliği yapıyormuş sanırım zaten bazı benim gibi gebeler tat konusunda sıkıntı çekiyor çay icemiyor çay mideyi yakıyor bünyeye göre değişiyor tsbi

Kızlar eşim galiba aşı olacak onun aşı olması bizim hamilelik isteme sürecini etkiler mi acaba? Yoksa ben aşı olmazsam bir sorun olmaz mı yine deli sorular
Hiç bir bilgim yok bende grip aşısı oldum eşimle beraber koronadan dolayı daha bu aşı çıkmadan önce suanbir sıkıntı yok hamile kaldım yani 2 ay sonrasinda

O kadar kayıptan sonra hamile kalıp doğursam inanki bu dünyadaki mucizem olacak
Var canım bu mucizeler arkadaşım biri hiç çocuğu yoktu 5 defa hamile kaldı düşük oldu şükür sonradan 2 tane oldu rahminde perde vardı aldı ollnu

Canım sendemi tüp bebek yaptıracaksın hayırlı olsun. Eğer maddi durumun müsaitse pgt'lı yaptırmanda fayda var sonradan pişman olmamak için
Evet tüp bebek kuzum Allah emeklerımızın karsılığını versin inşallah Evet en azından düşük nedenını bılırım ya da boş transfer olmam saglıklı embrıyo transferı olurum, boyle 2 ayda 1 hormon ilaçları falan içiliyo maddiyatta yoruyo insanı tabı

Evet bende bazı doktorları goruyorum hiç arastrmak istemıyo denk gelmiştir dıyo tamam denk gelmiştir ama başkalarına denk gelmıyosa düşük bi arastrılması lazım bence. Belki embrıyo kaynaklı degıl kadının vucuduyla alakalı bi sorun var. Bagısıklıktan cok korkuyorum bende. İlaçları kullandıktan sonra doguranı cok gördum. Bende transferden once yaptrıcam bu testleri inş bendede bişey cıkmaz

Kızlar eşim galiba aşı olacak onun aşı olması bizim hamilelik isteme sürecini etkiler mi acaba? Yoksa ben aşı olmazsam bir sorun olmaz mı yine deli sorular
Bende hiç bilmiyorum canım ya
Bizim de yüz yüze eğitim başlarsa aşılama gelecek gibi ama önce doktora sorarım etkiler bence

Selam kızlar günaydınn.. Dediğiniz gibi test yaptım ve kocaman negatif gördüm gene şans işte
sanırım bu ay korunmayı bıraktıgım için öyle lekelenme oldu sökülmedi. Amaaa bugün ovulasyon testim pike yakın yanı bu ay nasippp artıkk
belkiii tutar ❤

Eklentiler

• IMG_20210217_092039.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20210217_085810.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20210217_085752.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 34
Evet doktorlar çok rahat davranıyor kaybı yaşayan biziz anlamıyor gibiler tabiki işleri bu ama ben bi video izlemiştim doktorlar kesin bilemiyoruz ki diyor yani bir çok neden etken var diyor şans diyorlar resmen

Canım hayırlısı olsun nasip
olmazsa diğer aya umutlar

Canım tamamen psikolojik . İstersen destek al tabiki iyi gelir.
Ama zamanla inan geçecek alışacaksın ben biraz eşim sayesinde ayakta kaldım açıkçası üzülmeme çok fırsat vermedi sen lazımsın bana dedi bi şekilde toparladım ama inan benimde aklımdan o gün gitmiyor.
Galeride eski fotoğraflara bakmayı severim mesela o hamile olduğum döneme denk gelince direk geçiyorum.
Biraz dertleşerek yada birşeylerle uğraşarak atlatamazsan destek al

Hayırlısı olsun, adet gününüz geçti mi? Ovulasyon baya koyu şaşırdım negatif çıkmasına gebeliğinizin

Karnım çıkmışken fotoğraflarım vardı, hepsini sildim.. Eşimde çok destek sağolsun, her türlü bana yardımcı oluyor. Ama kimseyle konuşmak istemiyorum inan ki hep o anı anlatmak bana iyi gelmiyor. Punç yapacağım biraz kafam dağılsın. Biraz daha zaman kuzum, geçmezse yardım alacağım çok sağol

Valla ben hamile kalmadan 6 kilo aldım bari diyorum olsa da bahanem olsa kiloya oğlum da 25 kilo almıştım. Şimdi yaş da var 100 kg olurum heralde hamile kalsam
Ayy aman kuzum dikkat et, gerçi bünyede bünyeye de değişiyor. Ben kilo alamıyorum hamileyken yesemde alamıyorum. Hepsi bebek ve suyu eşi falan oluyor. Doktor bünyesel dedi, normalde de almaya açığım yani severim yemeyi zaten emzirirken kilolar gidiyor canım. Biz Bi sağlıkla hamile kalalım da inşallah

Tabi canım ilaçlar iğneler vs yorucu Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…