Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu ay olur kuzum

Hayırlısı olsun, adet gününüz geçti mi? Ovulasyon baya koyu şaşırdım negatif çıkmasına gebeliğinizin
Canım benim bu ay biraz dengem şaştı. düzgün bi adet yaşamadım. geneli lekelenmeyle geçti. 4 şubat yumurtlama yakalamıştım ama 9 şubatta lekelenmelerim başladı ve 3-4 gün sürdü arada 1gün kırmızılar geldi ama az o da.. 15 inde bitti bende adet olarak saydım mecbur çünkü gününde başladı lekelenme de olsa az da gelse. yumurtlamam geç olmuştu geçen ay. şimdi 3 gündür test yapıyorum bugün baya ikisi de koyulaştı yumurtlama gene sanırım. belki yarın pik yapar hayırlısı artık :)

kuzum bunları yaşaman çok normal bende 3 ay önce yaşadım aynı şeyleri. durup durup ağlamalar aklına gelmeler ama rabbim verdi rabbim aldı. dua edelimde sağlıklı olsun birdahakiler. bende o süreci zor atlattım kafanı dağıtacak birşeyler bul canım. geçiçek hepsi. bana annem şuan lohusa sayılırsın demişti. bir bildikleri vardır dikkat et kendine canım. yardımda alman iyi olabilir ama en önemlisi eşinin desteği onla konuş dertleş emin ol iyi gelicek

Bende hiç bilmiyorum canım ya
Bizim de yüz yüze eğitim başlarsa aşılama gelecek gibi ama önce doktora sorarım etkiler bence
Eşimin yüz yüze başladı okulunu köy okulu saydıkları için bakalım aşı olacak ama bizi nasıl etkiler bu hiç bir fikrim yok

Ayy ne şanslısıııın kuzum allahın izniyle bir sağlıklı bir hamileliğimiz olsun da ben razıyım kiloya falan

Eşimin yüz yüze başladı okulunu köy okulu saydıkları için bakalım aşı olacak ama bizi nasıl etkiler bu hiç bir fikrim yok
He evet ilk öncelik onlarda olacak doktoruna sorsan aslında spermleri etkiliyor mu acaba bence normal grip aşısı gibiyse etkilemezde tabi bilmiyorum

Çok şaşırdım, ovulasyon da koyulasmıs, acaba yenı yenı yukselıyor hcg.. Kız bilmiyorum ama ben senden hala umutluyum.. Senden var bişeyler adet gelene kadar da umudumu kesmıcem galıba

He evet ilk öncelik onlarda olacak doktoruna sorsan aslında spermleri etkiliyor mu acaba bence normal grip aşısı gibiyse etkilemezde tabi bilmiyorum
Valla olmadı bebek işi ertelenecek, umudum aşının faydalı olması yönünde eğer faydalı ise eşim için öncelik aşı. Çünkü diken üzerindeyiz bir çok açıdan bağışıklığı ona göre hastalık kapsa ağır geçirebilir Allah korusun, ay valla ne bileyim bazen gülüyorum iyiki bir bebek düşündük ne hale geldik

Ben ası olmayı dusunmuyorum, yıne azami ölcüde dıkkat etmeye devam edıcem

Çok şaşırdım, ovulasyon da koyulasmıs, acaba yenı yenı yukselıyor hcg.. Kız bilmiyorum ama ben senden hala umutluyum.. Senden var bişeyler adet gelene kadar da umudumu kesmıcem galıba
hahah canım benim yaa :) :) ben şaşırmadım negatifi bekliyordum sanırım yumurtlama oluyor kuzum

dua edeyim de yumurtlama olsun erken yumurtlama olursa en azından bu ay test imkanım olur. yumurtlama bence gögüslrim şişti sızlama var sol kasığımda ağrı var . bakalım bu ay nasip olcak mı takipteyim :)

ıkıncı yumurtlama mı oluyor yanı ..12 gun once catlama old demıstın

ıkıncı yumurtlama mı oluyor yanı ..12 gun once catlama old demıstın
kuzum 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakalamıştım. testte ama sonra 9 şubatta lekelenme başladı demiştim ya. devamıda azda olsa kırmzılar geldi sonra gene lekelenme devam etti ve bitti 15 şubatta. bende onu adet sayıp şimdi yeniden adet döngüme devam ettim. hamilelikte yok ya ondan. demek ki geçen sefer ya yumurtlma değildi yada tutmadı.

Hayırlısı canım kısmet ins gelecek aya

Ay nerde vbende o sans ye ye alıyorum en son 85 le doğuma girdim şuan 76 falan normalde Hamile kalmadan önce 68 dim birturlü inemedim kısmet olmadı bunlar benim 2 . Gebelikten kalmalar sezeryan olunca gitmedi bende ama ilki normaldi hemen gittiler

Dünkü testim koyu değildi kuzum bugün koyu olunca yumurtlama oluyor diye düşündüm artık. 15/16 şubat açık renkti bugün ikiside eşit. Bakalım nasip...

Eklentiler

• IMG_20210217_113736.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 15
Evet doktorlar çok rahat davranıyor kaybı yaşayan biziz anlamıyor gibiler tabiki işleri bu ama ben bi video izlemiştim doktorlar kesin bilemiyoruz ki diyor yani bir çok neden etken var diyor şans diyorlar resmen
Evet oyle ama en azından tespit edılecek seyler için ellerinden ne gelıyosa arastrmaları gerekıyo bence Gercekten bazı düşüklerin nedeni belli degılmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…