İnşallah bu ay olur kuzumSelam kızlar günaydınn.. Dediğiniz gibi test yaptım ve kocaman negatif gördüm gene şans işte
sanırım bu ay korunmayı bıraktıgım için öyle lekelenme oldu sökülmedi. Amaaa bugün ovulasyon testim pike yakın yanı bu ay nasippp artıkk
belkiii tutar ❤
Canım benim bu ay biraz dengem şaştı. düzgün bi adet yaşamadım. geneli lekelenmeyle geçti. 4 şubat yumurtlama yakalamıştım ama 9 şubatta lekelenmelerim başladı ve 3-4 gün sürdü arada 1gün kırmızılar geldi ama az o da.. 15 inde bitti bende adet olarak saydım mecbur çünkü gününde başladı lekelenme de olsa az da gelse. yumurtlamam geç olmuştu geçen ay. şimdi 3 gündür test yapıyorum bugün baya ikisi de koyulaştı yumurtlama gene sanırım. belki yarın pik yapar hayırlısı artık :)Hayırlısı olsun, adet gününüz geçti mi? Ovulasyon baya koyu şaşırdım negatif çıkmasına gebeliğinizin
kuzum bunları yaşaman çok normal bende 3 ay önce yaşadım aynı şeyleri. durup durup ağlamalar aklına gelmeler ama rabbim verdi rabbim aldı. dua edelimde sağlıklı olsun birdahakiler. bende o süreci zor atlattım kafanı dağıtacak birşeyler bul canım. geçiçek hepsi. bana annem şuan lohusa sayılırsın demişti. bir bildikleri vardır dikkat et kendine canım. yardımda alman iyi olabilir ama en önemlisi eşinin desteği onla konuş dertleş emin ol iyi gelicekMerhaba kızlar 1 2 gündür yoğunluktan çok bakamadım, nörüyonuzben bu ara tatlıya sardım ya, Nutella kavanozunun içine düşeceğim habire bi şeyler yemek istiyorum, sıkıntıdan mı psikolojik mi, yoksa biraz kan kaybettim ondan mı bilmiyorum. Adet öncesi de böyle olurum hep Bi iştah, bi durmaz boğazım. Sizler nasıldınız sizde de olmuşmuydu?
Birde acaba psikolojik yardım alsam mı diyorum. Daha önce hiç başvurmadım bu yola ama az daha direneyim. Eğer gidişat böyle olursa Bi görüşeyim psikologla.. Çok dengesizim, bazen çok iyiyim bazen çok kötü.. Ağlamak geliyor birden içimden. Lohusa gibimiyim acaba şuan. Sürekli geri dönüş yaşıyorum. Bi anda bebeğimi kaybetme sürecide herhangi bir anı canlanıyor kafamda. O sahne tekrar oynuyor. Hep aklımda yolda yürürken bile. Atlatırım inşallah
hayırlısıyla inşallah canım benim rabbim nasip etsin hepimizeİnşallah bu ay olur kuzum
Eşimin yüz yüze başladı okulunu köy okulu saydıkları için bakalım aşı olacak ama bizi nasıl etkiler bu hiç bir fikrim yokBende hiç bilmiyorum canım ya
Bizim de yüz yüze eğitim başlarsa aşılama gelecek gibi ama önce doktora sorarım etkiler bence
Ayy ne şanslısıııınAyy aman kuzumdikkat et, gerçi bünyede bünyeye de değişiyor. Ben kilo alamıyorum hamileyken yesemde alamıyorum. Hepsi bebek ve suyu eşi falan oluyor. Doktor bünyesel dedi, normalde de almaya açığım yani severim yemeyi zaten emzirirken kilolar gidiyor canım. Biz Bi sağlıkla hamile kalalım da inşallah
He evet ilk öncelik onlarda olacak doktoruna sorsan aslında spermleri etkiliyor mu acabaEşimin yüz yüze başladı okulunu köy okulu saydıkları için bakalım aşı olacak ama bizi nasıl etkiler bu hiç bir fikrim yok
Çok şaşırdım, ovulasyon da koyulasmıs, acaba yenı yenı yukselıyor hcg.. Kız bilmiyorum ama ben senden hala umutluyum.. Senden var bişeylerSelam kızlar günaydınn.. Dediğiniz gibi test yaptım ve kocaman negatif gördüm gene şans işte
sanırım bu ay korunmayı bıraktıgım için öyle lekelenme oldu sökülmedi. Amaaa bugün ovulasyon testim pike yakın yanı bu ay nasippp artıkk
belkiii tutar ❤
Valla olmadı bebek işi ertelenecek, umudum aşının faydalı olması yönünde eğer faydalı ise eşim için öncelik aşı. Çünkü diken üzerindeyiz bir çok açıdan bağışıklığı ona göre hastalık kapsa ağır geçirebilir Allah korusun, ay valla ne bileyim bazen gülüyorum iyiki bir bebek düşündük ne hale geldikHe evet ilk öncelik onlarda olacak doktoruna sorsan aslında spermleri etkiliyor mu acababence normal grip aşısı gibiyse etkilemezde tabi bilmiyorum
Ben ası olmayı dusunmuyorum, yıne azami ölcüde dıkkat etmeye devam edıcemValla olmadı bebek işi ertelenecek, umudum aşının faydalı olması yönünde eğer faydalı ise eşim için öncelik aşı. Çünkü diken üzerindeyiz bir çok açıdan bağışıklığı ona göre hastalık kapsa ağır geçirebilir Allah korusun, ay valla ne bileyim bazen gülüyorum iyiki bir bebek düşündük ne hale geldik
hahah canım benim yaa :) :) ben şaşırmadım negatifi bekliyordumÇok şaşırdım, ovulasyon da koyulasmıs, acaba yenı yenı yukselıyor hcg.. Kız bilmiyorum ama ben senden hala umutluyum.. Senden var bişeyleradet gelene kadar da umudumu kesmıcem galıba
Ben zaten istemiyorum ama eşim olacak bakalım bizi nasıl etkileyecekBen ası olmayı dusunmuyorum, yıne azami ölcüde dıkkat etmeye devam edıcem
ıkıncı yumurtlama mı oluyor yanı ..12 gun once catlama old demıstınhahah canım benim yaa :) :) ben şaşırmadım negatifi bekliyordumsanırım yumurtlama oluyor kuzum
dua edeyim de yumurtlama olsun erken yumurtlama olursa en azından bu ay test imkanım olur. yumurtlama bence gögüslrim şişti sızlama var sol kasığımda ağrı var . bakalım bu ay nasip olcak mı takipteyim :)
korona gecırenlerdesperm degerlerını etkıledıgını bı yerde okumustum ama ,aşı ıle ılgılı etkısı var mı yok mu gebelık gıbı o da bellı deıl herhalde ..Ben zaten istemiyorum ama eşim olacak bakalım bizi nasıl etkileyecek
kuzum 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakalamıştım. testte ama sonra 9 şubatta lekelenme başladı demiştim ya. devamıda azda olsa kırmzılar geldi sonra gene lekelenme devam etti ve bitti 15 şubatta. bende onu adet sayıp şimdi yeniden adet döngüme devam ettim. hamilelikte yok ya ondan. demek ki geçen sefer ya yumurtlma değildi yada tutmadı.ıkıncı yumurtlama mı oluyor yanı ..12 gun once catlama old demıstın
Hayırlısı canım kısmet ins gelecek ayaSelam kızlar günaydınn.. Dediğiniz gibi test yaptım ve kocaman negatif gördüm gene şans işte
belkiii tutar ❤
aynen kuzum bakalım kısmet ne zmansa artıkk sağlıklaaHayırlısı canım kısmet ins gelecek aya
Ay nerde vbende o sans ye ye alıyorumAyy aman kuzumdikkat et, gerçi bünyede bünyeye de değişiyor. Ben kilo alamıyorum hamileyken yesemde alamıyorum. Hepsi bebek ve suyu eşi falan oluyor. Doktor bünyesel dedi, normalde de almaya açığım yani severim yemeyi zaten emzirirken kilolar gidiyor canım. Biz Bi sağlıkla hamile kalalım da inşallah
Evet oyle ama en azından tespit edılecek seyler için ellerinden ne gelıyosa arastrmaları gerekıyo benceEvet doktorlar çok rahat davranıyor kaybı yaşayan biziz anlamıyor gibiler tabiki işleri bu ama ben bi video izlemiştim doktorlar kesin bilemiyoruz ki diyor yani bir çok neden etken var diyor şans diyorlar resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?