Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benımde boyle lekelenmelerım oldu kuzum yumurtam buyumuş catlamamış kist olmuş düşükten sonra cok oluyomuş gecmeside adetle temizlenıyomuş. Cok degişik bi adet oldum megerse kisttenmiş. Kasıklarım agrıdı göguslerım acıdı bende catlıyo sandım megerse catlamamış 7 gun sonra adet oldum ondada suphelendım cunku catladıktan 14 gun sonra adet oluyodum nırmalde. gittin mi doktora?

Ama o adet sayılmaz kı.. Catlamadan 14 gun sora olmuyor.. Dur bakalım bekleyip gorelım

Evet oyle ama en azından tespit edılecek seyler için ellerinden ne gelıyosa arastrmaları gerekıyo bence Gercekten bazı düşüklerin nedeni belli degılmiş
Aynen öyle canım işte onlara göre normal ama bizim için çok zor yıpratıcı

Ay sorma ya tam da pandemiye denk geldi Kadınlar için 2-3 ay düşünmesinler diye okudum bir yerde Evet gerekirse ertelcek

İnşallah canimm kadindoğum doktoru bana pıhtılaşma genlerinden çok hafif pozitif olan lupus antikoagülan değerin dusuklerinini açıklıyor gibi bence neden bu ve buna göre yolumuzu çizeriz dedi tabiki yine pıhtılaşma faktörlerini de gözönüne alarak...
Bencede transfer öncesi özellikle ANA, lupus antikoagülan ve anti kardiyolipin degerlerine baktirman kafandaki soru işaretlerinden kurtulup daha emin adımlarla yurumeni saglicaktir. Rabbim sağlıkla bizlere de anne olmayı nasip eder inşallah

gittim kuzum düşükten sonra kontrole. bu ay korunmayı bıraktıgım için olabilimiş böyle düzensizlik. doktorla görüştüm. bakalım bu aya ne nasip olcak.

Ama o adet sayılmaz kı.. Catlamadan 14 gun sora olmuyor.. Dur bakalım bekleyip gorelım
aynen beklicem canım bakalım. doktorla dün konuştum değerlerime filan baktı söyledim az geldiğini takip et gelecek ay da az gelirse tekrar gel dedi. bakalım allah korusun birşey çıkmasın da. internette yapışıkklık filan da diyor allah korusun iyi düşünmek istiyorum.

Kızlar nasılsınız umarım aranızda düşükten sonra hamile kalanlar vardır bende 2 ay dır femara kullanıyorum geçen ay çok güzel gelişti 2 tane olmadı bu ayda pek gelişme yok gibi çok kötüyüm 2 düşük yaşadım bide zor oluyor şimdi napıcam ne edicem bilmiyorum öyle bi çaresizlikki Rabbim yardımcımız olsun

Kuzum olur inşallah Ben de aynı geçen ay klomenle gelişti ama olmadı gebelik bu ay yine deniyorum
Allah yardımcımız olsun

Kuzum olur inşallah Ben de aynı geçen ay klomenle gelişti ama olmadı gebelik bu ay yine deniyorum
Allah yardımcımız olsun
Çok zor bi süreç artık yoruldum bunaldım her kapı yüzüme kapanıyor sanki Rabbim inşallah hepimize yakın zaman da nasip etsin

benden bugün leke geldi yerleşme gününe de uyuyor ama sıfır belirtim var, yine de birşey olabilir mi yaa keşke olsaydı çok üzüldüm görünce Öncekilerde olan aşırı göğüs dolgunluğu ve ağrısı,şiddetli bel ağrısı,halsizlik hiçbirisi yok

Herşey nasip cnm düşünme öyle zamanı gelince olucak ins

Evet degisik olmus.. yumurtlama ise değerlendirirsin inşallah yakın zamanda güzel haber alirsin

Geçmiş olsun canım. Rabbim büyük. Hepimiz onun mucizesini bekliyoruz.. inşallah güzel haberler verirsin en kısa sürede bizlere ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…