Benımde boyle lekelenmelerım oldu kuzum yumurtam buyumuş catlamamış kist olmuş düşükten sonra cok oluyomuş gecmeside adetle temizlenıyomuş. Cok degişik bi adet oldum megerse kisttenmiş. Kasıklarım agrıdı göguslerım acıdı bende catlıyo sandım megerse catlamamış 7 gun sonra adet oldum ondada suphelendım cunku catladıktan 14 gun sonra adet oluyodum nırmalde. gittin mi doktora?Canım benim bu ay biraz dengem şaştı. düzgün bi adet yaşamadım. geneli lekelenmeyle geçti. 4 şubat yumurtlama yakalamıştım ama 9 şubatta lekelenmelerim başladı ve 3-4 gün sürdü arada 1gün kırmızılar geldi ama az o da.. 15 inde bitti bende adet olarak saydım mecbur çünkü gününde başladı lekelenme de olsa az da gelse. yumurtlamam geç olmuştu geçen ay. şimdi 3 gündür test yapıyorum bugün baya ikisi de koyulaştı yumurtlama gene sanırım. belki yarın pik yapar hayırlısı artık :)
Ama o adet sayılmaz kı.. Catlamadan 14 gun sora olmuyor.. Dur bakalım bekleyip gorelımkuzum 4 şubat yumurtlama 5 şubat çatlama yakalamıştım. testte ama sonra 9 şubatta lekelenme başladı demiştim ya. devamıda azda olsa kırmzılar geldi sonra gene lekelenme devam etti ve bitti 15 şubatta. bende onu adet sayıp şimdi yeniden adet döngüme devam ettim. hamilelikte yok ya ondan. demek ki geçen sefer ya yumurtlma değildi yada tutmadı.
Darısı bizeKızlar meghan markle düşük yapmıştı yazın şimdi yine hamıleymiş
Hep karışık olayların içindeyizkorona gecırenlerdesperm degerlerını etkıledıgını bı yerde okumustum ama ,aşı ıle ılgılı etkısı var mı yok mu gebelık gıbı o da bellı deıl herhalde ..
Aynen öyle canımEvet oyle ama en azından tespit edılecek seyler için ellerinden ne gelıyosa arastrmaları gerekıyo benceGercekten bazı düşüklerin nedeni belli degılmiş
Ay sorma ya tam da pandemiye denk geldiValla olmadı bebek işi ertelenecek, umudum aşının faydalı olması yönünde eğer faydalı ise eşim için öncelik aşı. Çünkü diken üzerindeyiz bir çok açıdan bağışıklığı ona göre hastalık kapsa ağır geçirebilir Allah korusun, ay valla ne bileyim bazen gülüyorum iyiki bir bebek düşündük ne hale geldik
İnşallah canimmEvet bende bazı doktorları goruyorum hiç arastrmak istemıyo denk gelmiştir dıyo tamam denk gelmiştir ama başkalarına denk gelmıyosa düşük bi arastrılması lazım bence. Belki embrıyo kaynaklı degıl kadının vucuduyla alakalı bi sorun var. Bagısıklıktan cok korkuyorum bende. İlaçları kullandıktan sonra doguranı cok gördum. Bende transferden once yaptrıcam bu testleri inş bendede bişey cıkmaz
gittim kuzum düşükten sonra kontrole. bu ay korunmayı bıraktıgım için olabilimiş böyle düzensizlik. doktorla görüştüm. bakalım bu aya ne nasip olcak.Benımde boyle lekelenmelerım oldu kuzum yumurtam buyumuş catlamamış kist olmuş düşükten sonra cok oluyomuş gecmeside adetle temizlenıyomuş. Cok degişik bi adet oldum megerse kisttenmiş. Kasıklarım agrıdı göguslerım acıdı bende catlıyo sandım megerse catlamamış 7 gun sonra adet oldum ondada suphelendım cunku catladıktan 14 gun sonra adet oluyodum nırmalde. gittin mi doktora?
Anam herkes hamileKızlar meghan markle düşük yapmıştı yazın şimdi yine hamıleymiş
aynen beklicem canım bakalım. doktorla dün konuştum değerlerime filan baktı söyledim az geldiğini takip et gelecek ay da az gelirse tekrar gel dedi. bakalım allah korusun birşey çıkmasın da. internette yapışıkklık filan da diyor allah korusunAma o adet sayılmaz kı.. Catlamadan 14 gun sora olmuyor.. Dur bakalım bekleyip gorelım
Kuzum olur inşallahKızlar nasılsınız umarım aranızda düşükten sonra hamile kalanlar vardır bende 2 ay dır femara kullanıyorum geçen ay çok güzel gelişti 2 tane olmadı bu ayda pek gelişme yok gibi çok kötüyüm 2 düşük yaşadım bide zor oluyor şimdi napıcam ne edicem bilmiyorum öyle bi çaresizlikki Rabbim yardımcımız olsun
Çok zor bi süreç artık yoruldum bunaldım her kapı yüzüme kapanıyor sanki Rabbim inşallah hepimize yakın zaman da nasip etsinKuzum olur inşallahBen de aynı geçen ay klomenle gelişti ama olmadı gebelik bu ay yine deniyorum
Allah yardımcımız olsun
Herşey nasip cnm düşünme öyle zamanı gelince olucak insKızlar nasılsınız umarım aranızda düşükten sonra hamile kalanlar vardır bende 2 ay dır femara kullanıyorum geçen ay çok güzel gelişti 2 tane olmadı bu ayda pek gelişme yok gibi çok kötüyüm 2 düşük yaşadım bide zor oluyor şimdi napıcam ne edicem bilmiyorum öyle bi çaresizlikki Rabbim yardımcımız olsun
Evet degisik olmus.. yumurtlama ise değerlendirirsinCanım benim bu ay biraz dengem şaştı. düzgün bi adet yaşamadım. geneli lekelenmeyle geçti. 4 şubat yumurtlama yakalamıştım ama 9 şubatta lekelenmelerim başladı ve 3-4 gün sürdü arada 1gün kırmızılar geldi ama az o da.. 15 inde bitti bende adet olarak saydım mecbur çünkü gününde başladı lekelenme de olsa az da gelse. yumurtlamam geç olmuştu geçen ay. şimdi 3 gündür test yapıyorum bugün baya ikisi de koyulaştı yumurtlama gene sanırım. belki yarın pik yapar hayırlısı artık :)
Aminn teşekkür ederim o haberleri nerde bekleyen varsa Rabbim nasip etsinEvet degisik olmus.. yumurtlama ise değerlendirirsininşallah yakın zamanda güzel haber alirsin
Geçmiş olsun canım. Rabbim büyük. Hepimiz onun mucizesini bekliyoruz.. inşallah güzel haberler verirsin en kısa sürede bizlere ❤Kızlar nasılsınız umarım aranızda düşükten sonra hamile kalanlar vardır bende 2 ay dır femara kullanıyorum geçen ay çok güzel gelişti 2 tane olmadı bu ayda pek gelişme yok gibi çok kötüyüm 2 düşük yaşadım bide zor oluyor şimdi napıcam ne edicem bilmiyorum öyle bi çaresizlikki Rabbim yardımcımız olsun
Herşey nasip cnm düşünme öyle zamanı gelince olucak ins
İnşallah hepimiz için bi mucize olurGeçmiş olsun canım. Rabbim büyük. Hepimiz onun mucizesini bekliyoruz.. inşallah güzel haberler verirsin en kısa sürede bizlere ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?