Evet benımde adetım 14 gun sonra olmadı megerse kiste dönmüş kanamam oldu ama adet gibi suruyo dedi doktorAma o adet sayılmaz kı.. Catlamadan 14 gun sora olmuyor.. Dur bakalım bekleyip gorelım
Kuzum kist olmasın benım gibi kontrole gttın mi adetınle?aynen beklicem canım bakalım. doktorla dün konuştum değerlerime filan baktı söyledim az geldiğini takip et gelecek ay da az gelirse tekrar gel dedi. bakalım allah korusun birşey çıkmasın da. internette yapışıkklık filan da diyor allah korusuniyi düşünmek istiyorum.
Yok kuzum gitmedim ama doktorumla görüştüm. korunmayı bıraktıgım için vücut kendini gebeliğe hazırlarken de bikaç ay düzensizlik olur dedi. takip edicem tabiki. yumurta geliştirici folik asit içiyorum yeni düzenli kullanmaya başladım. o yüzdende testim böyle çıkmış olablir.Kuzum kist olmasın benım gibi kontrole gttın mi adetınle?
Merhaba ben 32 gün sonra olmuştum normalde döngüm 26 günde bir olur 2.reglım de normale döndü gününde oldumKızlar muhtemelen herkeste farklı olmuştur ama kendiliğinden düşükten kaç gün sonra regl oldunuz?
18 Aralıkta düşük yaptım 19 ocakta adet oldumKızlar muhtemelen herkeste farklı olmuştur ama kendiliğinden düşükten kaç gün sonra regl oldunuz?
Ben hamile olduğumu bildiğimden beri eşim izin vermiyor ne türk kahvesi ne filtre kahve nede Nescafe 1 ay olacak hasretim kızıyor izin vermiyor yasakladıGünde 2-3 bardak açık içilebiliyor kuzum. Kahve de bi fincan türk kahvesi ya da filtre kahve içilebilirmiş.
Ben de çay kahve delisiyim. Ba yı lı rım.
Ya benim eşim de öyleydi 4 düşük yaptım sadece kan verdi kromozom kültür testi yapti temizdi birtej uroloji ye gitmedi sperm testi için sürekli yüzüne vurdum belki senin yüzünden öldü bunlar beden herseyi ben yaptım katlaniyorum diye amaçları ne anlamıyorum yani ailesi duysa sperm testi yaptığını ne olcak sonuçta bir cocugun vardı diye sıkıntı sonradan olamaz mi hep kv derdi oğlumda sıkıntı yok olsaydı ilk çocuk olmazdı derdiNe eşimi ne doktoru ıkna edemiyorum düşükten sonra hiç bir şeyi araştırmak ıstemedı doktorum pıhtılaşma dedım yaşayan sağlıklı bır çocuğun var olmaz dedı kafayı yedirecekler bana ya gerçekten esım de aynı sekılde düşünüyor bır sorun olmadığını düşünüyor ama benım içim rahat degıl
Dua etsinler senin içindeAnam herkes hamile
Etrafımda da çok var
Enfeksiyon kapmayasin yada mantar ben hamileyim diye pembe kahverenfi kanama akıntılar oluyordu gittim alttan baktılar mantar enfeksiyonu dediler fitil kullaniyorum iki gündür akıntı yok şuan sancı da yapıyordu karın ağrısı belki enfeksiyon kapmissindiraynen beklicem canım bakalım. doktorla dün konuştum değerlerime filan baktı söyledim az geldiğini takip et gelecek ay da az gelirse tekrar gel dedi. bakalım allah korusun birşey çıkmasın da. internette yapışıkklık filan da diyor allah korusuniyi düşünmek istiyorum.
Demek ki Kıst döngüyü de bozuyorEvet benımde adetım 14 gun sonra olmadı megerse kiste dönmüş kanamam oldu ama adet gibi suruyo dedi doktor
Evet kuzum catlamamış yumurta kocaman olmuş ultrasonda gordumDemek ki Kıst döngüyü de bozuyor
sanmıyorum canım ağrım kaşıntım herhangi bir sıkıntım yok. sadece sol kasıkta ara ara hafif bi sancı giriyor başka birşeyim yok çok şükür. benim adetim gününde geldi zaten kuzum ama dediğim gibi azdı sadece muhtemelen ovulasyonda koyu çıkınca yumurtlama sandım ben değildi demekki. bu ayki adetimde çıkcak herşey zaten dktora gidicem bakalım.Enfeksiyon kapmayasin yada mantar ben hamileyim diye pembe kahverenfi kanama akıntılar oluyordu gittim alttan baktılar mantar enfeksiyonu dediler fitil kullaniyorum iki gündür akıntı yok şuan sancı da yapıyordu karın ağrısı belki enfeksiyon kapmissindir
Anladım canım soğan kürü dene istersen adete de yardımcı olur yumurtaların güzel çalışır çoğalır yumurtlama da olur ins hayırlısı hakkındasanmıyorum canım ağrım kaşıntım herhangi bir sıkıntım yok. sadece sol kasıkta ara ara hafif bi sancı giriyor başka birşeyim yok çok şükür. benim adetim gününde geldi zaten kuzum ama dediğim gibi azdı sadece muhtemelen ovulasyonda koyu çıkınca yumurtlama sandım ben değildi demekki. bu ayki adetimde çıkcak herşey zaten dktora gidicem bakalım.
aynen canım yapıcam soğan kürü ve hayıt otu denicem hepimizin hakkında hayırlsıı kuzumAnladım canım soğan kürü dene istersen adete de yardımcı olur yumurtaların güzel çalışır çoğalır yumurtlama da olur ins hayırlısı hakkında
Ya onu da soyledım doktorun yanında pat dıye esım de tahlıl versın dedım bılıyprum kendılıgınden gıtmez çünkü doktor ona baktı o doktora yoktur bırsey dedıler benı de bır gülme aldı ağlanacak halıme Güler oldum ne yapacağımı şaşırdım bır yanım sakın ol dene dıyor dıger yanım araştır ama aynı seyı bır daha yasamak benı yıkarYa benim eşim de öyleydi 4 düşük yaptım sadece kan verdi kromozom kültür testi yapti temizdi birtej uroloji ye gitmedi sperm testi için sürekli yüzüne vurdum belki senin yüzünden öldü bunlar beden herseyi ben yaptım katlaniyorum diye amaçları ne anlamıyorum yani ailesi duysa sperm testi yaptığını ne olcak sonuçta bir cocugun vardı diye sıkıntı sonradan olamaz mi hep kv derdi oğlumda sıkıntı yok olsaydı ilk çocuk olmazdı derdiyani kabak bana patladı laf anlamazlar canım boş lar budevurde çok hastalık çıkış erkeklerin spermleri tembel kalitesiz hamile kalabiliyorsun ama sonradan o embriyot gelismiyi kalbi duruyot sağlıklı olsa devam eder gelişir çok var böyle yaşanan lar Allah yardımcın olsun
Ben 39. Gün oldum canimmKızlar muhtemelen herkeste farklı olmuştur ama kendiliğinden düşükten kaç gün sonra regl oldunuz?
İnsbir daha aynı şeyi yaşamazsınız n canım eşin sana destek olur bu konudaYa onu da soyledım doktorun yanında pat dıye esım de tahlıl versın dedım bılıyprum kendılıgınden gıtmez çünkü doktor ona baktı o doktora yoktur bırsey dedıler benı de bır gülme aldı ağlanacak halıme Güler oldum ne yapacağımı şaşırdım bır yanım sakın ol dene dıyor dıger yanım araştır ama aynı seyı bır daha yasamak benı yıkar
Amin canımaynen canım yapıcam soğan kürü ve hayıt otu denicem hepimizin hakkında hayırlsıı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?