Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazen belirti olmayabiliyor ki kuzum inşallah yerleşmedir

Verirsin inşallah canım çok kilo da insana yük oluyor, ama iş vermekte tabii benim ilk sezeryandı canım 70 le hamile kaldım 75 buçukla doğum yaptım. Doğumdan sonra 67 kiloydum çok şaşırdım, hamilelik beni çok hırpalamış. 3 kilo almıştım düştüğümde de yine sonrası hamile kaldığım kilodaydım. Hiç takmam normaldede kiloyu ama şu ara biraz fazla yiyorum.

Aa benım yerlesme lekesi nın geldıgı gun hcg 81 cıkmıstı, sabah test yapsana canm

Merhaba, geçmiş olsunbanada aynısı söyleyen bi kaç ayrı doktor oldu.Ama ben pimpirikliyimdir kafama koymuştum zaman aldı ama bütün testler yapıldı.Balcalı Üniversite has.gitmeyi istedim ama virüs dolayısıyla otobüsler tehlikeli olabilir diye şehir hastenesine gittim.Şimdi ablamlar filan iyi yaptın diyor araştırmakla hiç olmazsa gebelik birkez daha nasip olursa benim vicdanım rahat olucak.Yani tavsiyem yakınınızda Üniversite hast.varsa oraya gidin yoksa şehir hast.de yapıyor testleri.☺

Sen ne ızlıceksın canm, ben crownun 4.sezon 10.bölümündeyim suan bitmek üzere dizi..
Asılamanın 10.günü bugun
Bridgerton’a başladım .Outlanderdan sonra zor oldu ama severim inşallah gittkçe
Ay az kaldı test yapmaya demi 3-4 güne belli olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…