- 4 Temmuz 2019
- 1.550
- 1.340
- 133
Hayırlısı olsun kuzum, yeni ay, yeni umutlar
Amin kuzum umutsuzluğa kapılma zor bir süreç ama inşallah sonu güzel olsunÇok zor bi süreç artık yoruldum bunaldım her kapı yüzüme kapanıyor sanki Rabbim inşallah hepimize yakın zaman da nasip etsin
Bazen belirti olmayabiliyor ki kuzum inşallah yerleşmedirbenden bugün leke geldi yerleşme gününe de uyuyor ama sıfır belirtim var, yine de birşey olabilir mi yaa keşke olsaydı çok üzüldüm görünceÖncekilerde olan aşırı göğüs dolgunluğu ve ağrısı,şiddetli bel ağrısı,halsizlik hiçbirisi yok
Verirsin inşallah canım çok kilo da insana yük oluyor, ama iş vermekte tabiiAy nerde vbende o sans ye ye alıyorumen son 85 le doğuma girdim şuan 76 falan normalde Hamile kalmadan önce 68 dim birturlü inemedim kısmet olmadı bunlar benim 2 . Gebelikten kalmalar sezeryan olunca gitmedi bende ama ilki normaldi hemen gittiler
Aa benım yerlesme lekesi nın geldıgı gun hcg 81 cıkmıstı, sabah test yapsana canmbenden bugün leke geldi yerleşme gününe de uyuyor ama sıfır belirtim var, yine de birşey olabilir mi yaa keşke olsaydı çok üzüldüm görünceÖncekilerde olan aşırı göğüs dolgunluğu ve ağrısı,şiddetli bel ağrısı,halsizlik hiçbirisi yok
İnşallah canımAmin kuzum umutsuzluğa kapılma zor bir süreç ama inşallah sonu güzel olsun
Kuzum mümkün değil daha yumurtlamadan 5 gün geçtiAa benım yerlesme lekesi nın geldıgı gun hcg 81 cıkmıstı, sabah test yapsana canm
Yerlesme lekesi olabılır diye okuyunca, heyecanlandım bi anKuzum mümkün değil daha yumurtlamadan 5 gün geçtizaten belirtim yok
Merhaba, geçmiş olsunNe eşimi ne doktoru ıkna edemiyorum düşükten sonra hiç bir şeyi araştırmak ıstemedı doktorum pıhtılaşma dedım yaşayan sağlıklı bır çocuğun var olmaz dedı kafayı yedirecekler bana ya gerçekten esım de aynı sekılde düşünüyor bır sorun olmadığını düşünüyor ama benım içim rahat degıl
Çay içiyorum.Bizimki bizi esir aldı biraz hayvan kartları ile oynadık.☺Sen n'pyorsun?Napıyosunuz kızlar
Ben de çay içiyorumÇay içiyorum.Bizimki bizi esir aldı biraz hayvan kartları ile oynadık.☺Sen n'pyorsun?
Sadakatsiz mi yoksaBen de çay içiyorumdizi izliyorum,günlerin geçmesini bekliyorum
Yok crownSadakatsiz mi yoksa
Sen ne ızlıceksın canm, ben crownun 4.sezon 10.bölümündeyim suan bitmek üzere dizi..
Bridgerton’a başladım .Outlanderdan sonra zor oldu ama severim inşallah gittkçeSen ne ızlıceksın canm, ben crownun 4.sezon 10.bölümündeyim suan bitmek üzere dizi..
Asılamanın 10.günü bugun
Ben de mı ona baslasam kiBridgerton’a başladım .Outlanderdan sonra zor oldu ama severim inşallah gittkçe
Ay az kaldı test yapmaya demi3-4 güne belli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?