Olmama şansımız var mı ki kuzum, zaten hamilelere canlı aşı yapılmıyor yani hamileyken yapmazlar diye tahmin ediyorum. Ama mesela değiliz bebek düşünüyoruz olmama şansımız var mı, yine doktor söyler herhaldeBen ası olmayı dusunmuyorum, yıne azami ölcüde dıkkat etmeye devam edıcem
Gelmeyecek bence ben öyle hissediyorumBen de mı ona baslasam ki
Pazartesi test yapıp, duruma gore kan vermeyi planlıyorum, tabı oncesınde gelmezse regl
Bence kesinlikle eşler gitmeli kuzu yani ya sorun ondaysa, ki bu olabilir yani, benim sorun eşimdeydi mesela iyiki gitmiş hemen tedavi oldu, bunun ayıbı yokki bilirsin ona göre davranırsın.Ya onu da soyledım doktorun yanında pat dıye esım de tahlıl versın dedım bılıyprum kendılıgınden gıtmez çünkü doktor ona baktı o doktora yoktur bırsey dedıler benı de bır gülme aldı ağlanacak halıme Güler oldum ne yapacağımı şaşırdım bır yanım sakın ol dene dıyor dıger yanım araştır ama aynı seyı bır daha yasamak benı yıkar
Tedavı surecinde oldugumuza dair rapor alınıyor diye biliyorum ben, tabı daha doktora sormadım.. Asılama sonucu belli olunca, negatif oldugu takdirde yeni tedavı planı yapıcaz o zaman sorarım dıyordumOlmama şansımız var mı ki kuzum, zaten hamilelere canlı aşı yapılmıyor yani hamileyken yapmazlar diye tahmin ediyorum. Ama mesela değiliz bebek düşünüyoruz olmama şansımız var mı, yine doktor söyler herhalde
Normalde test günün ne zaman cnm? Yani pzta varsa çıkar mi mucizemizBen de mı ona baslasam ki
Pazartesi test yapıp, duruma gore kan vermeyi planlıyorum, tabı oncesınde gelmezse regl
Sevdim ben bu kraliyet mevzularını, yalnız kaynana halı hıc cekılmıyor elızabetınGelmeyecek bence ben öyle hissediyorum
başla sende İngiltereden devam
Napalım kuzu aynı bea çok mu soğukNapıyosunuz kızlar
Asılama gunu hemsıre 14 gun sonra kanda gebelık testı dedı, adet olmazsan dedı.. O da yine pazartesiye tekabul edıyorNormalde test günün ne zaman cnm? Yani pzta varsa çıkar mi mucizemiz
Buz hem de, suan - 10 gosterıyor, gecenin ilerleyen saatlerinde - 17olcak dıyorNapalım kuzu aynı bea çok mu soğuk
Anladım kuzum, öyle birşey varsa çok iyiTedavı surecinde oldugumuza dair rapor alınıyor diye biliyorum ben, tabı daha doktora sormadım.. Asılama sonucu belli olunca, negatif oldugu takdirde yeni tedavı planı yapıcaz o zaman sorarım dıyordum
Sen ne dusunuyorsun pekı, olacak mısın?Anladım kuzum, öyle birşey varsa çok iyi
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz cnmAsılama gunu hemsıre 14 gun sonra kanda gebelık testı dedı, adet olmazsan dedı.. O da yine pazartesiye tekabul edıyor
Burnunu çıkarma canımBuz hem de, suan - 10 gosterıyor, gecenin ilerleyen saatlerinde - 17olcak dıyor
Canım ben olmak istemiyorum açıkcası etkiliyorsa, yani sonuçta yeni bir aşı, ben olmasam eşim olacak erkekleri de etkiliyormuş. İçinden çıkamadım yaniSen ne dusunuyorsun pekı, olacak mısın?
Ben de heycanlanmaya basladımHadi bakalım heyecanla bekliyoruz cnmins bu mübarek günlerini hürmetine artık hepimizin yüzü güler sağlıkla kavusuruz mucizelerimize
Ya salı günü okula gitme günümüzdü, gitmedim wallahı zaten nezleydim tam gecmemıstı, kımse de aramadıBurnunu çıkarma canımçok soğukmuş gerçekten
Aslında bilinen herhangi bir etkısı yok sımdılık.. Ama belirsiz oldugu ıcın hamilelere öngörmüyorlar.. Bekleyelim bakalım biraz,ne olcakCanım ben olmak istemiyorum açıkcası etkiliyorsa, yani sonuçta yeni bir aşı, ben olmasam eşim olacak erkekleri de etkiliyormuş. İçinden çıkamadım yani
Kız hiç kilo almiyon sen ay ne güzel yük vallahi sağdan soldan yağlar fışkırıyor kıyafetler yapışıyor olmuoVerirsin inşallah canım çok kilo da insana yük oluyor, ama iş vermekte tabiibenim ilk sezeryandı canım 70 le hamile kaldım 75 buçukla doğum yaptım. Doğumdan sonra 67 kiloydum çok şaşırdım, hamilelik beni çok hırpalamış. 3 kilo almıştım düştüğümde de yine sonrası hamile kaldığım kilodaydım. Hiç takmam normaldede kiloyu ama şu ara biraz fazla yiyorum.
Bende 4 gözle merak ediyorum 22 Şubat'ıBen de çay içiyorumdizi izliyorum,günlerin geçmesini bekliyorum
Ayy kuzummBende 4 gözle merak ediyorum 22 Şubat'ıRabbim ins bu mübarek kandil ayında yüzünüzü güldürür inşallah emeklerinizi boşa çıkarmasın ins
İyi yapmışsın canım, gitmeyen gitmiyor gerçekten ben her hafta gittim saf gibiYa salı günü okula gitme günümüzdü, gitmedim wallahı zaten nezleydim tam gecmemıstı, kımse de aramadıbiraz salaga yattım, ogrendım kı kımse gitmemiş
Aslında bilinen herhangi bir etkısı yok sımdılık.. Ama belirsiz oldugu ıcın hamilelere öngörmüyorlar.. Bekleyelim bakalım biraz,ne olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?