Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben ası olmayı dusunmuyorum, yıne azami ölcüde dıkkat etmeye devam edıcem
Olmama şansımız var mı ki kuzum, zaten hamilelere canlı aşı yapılmıyor yani hamileyken yapmazlar diye tahmin ediyorum. Ama mesela değiliz bebek düşünüyoruz olmama şansımız var mı, yine doktor söyler herhalde

Bence kesinlikle eşler gitmeli kuzu yani ya sorun ondaysa, ki bu olabilir yani, benim sorun eşimdeydi mesela iyiki gitmiş hemen tedavi oldu, bunun ayıbı yokki bilirsin ona göre davranırsın.

Tedavı surecinde oldugumuza dair rapor alınıyor diye biliyorum ben, tabı daha doktora sormadım.. Asılama sonucu belli olunca, negatif oldugu takdirde yeni tedavı planı yapıcaz o zaman sorarım dıyordum

Tedavı surecinde oldugumuza dair rapor alınıyor diye biliyorum ben, tabı daha doktora sormadım.. Asılama sonucu belli olunca, negatif oldugu takdirde yeni tedavı planı yapıcaz o zaman sorarım dıyordum
Anladım kuzum, öyle birşey varsa çok iyi

Asılama gunu hemsıre 14 gun sonra kanda gebelık testı dedı, adet olmazsan dedı.. O da yine pazartesiye tekabul edıyor
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz cnmins bu mübarek günlerini hürmetine artık hepimizin yüzü güler sağlıkla kavusuruz mucizelerimize

Burnunu çıkarma canım çok soğukmuş gerçekten
Ya salı günü okula gitme günümüzdü, gitmedim wallahı zaten nezleydim tam gecmemıstı, kımse de aramadı biraz salaga yattım, ogrendım kı kımse gitmemiş
Canım ben olmak istemiyorum açıkcası etkiliyorsa, yani sonuçta yeni bir aşı, ben olmasam eşim olacak erkekleri de etkiliyormuş. İçinden çıkamadım yani
Aslında bilinen herhangi bir etkısı yok sımdılık.. Ama belirsiz oldugu ıcın hamilelere öngörmüyorlar.. Bekleyelim bakalım biraz,ne olcak

Kız hiç kilo almiyon sen ay ne güzel yük vallahi sağdan soldan yağlar fışkırıyor kıyafetler yapışıyor olmuo Allah benim gibibilerin yardımcısı olsun amayine de bende boy var 1,70 kilo şişko gözükmüyom sadece sağdan soldan birazda gobis kaldı

İyi yapmışsın canım, gitmeyen gitmiyor gerçekten ben her hafta gittim saf gibi pazartesileri gidiyorum artık, gidicem yine napim az kaldı okula göze batmim sanki birşey mi yapıyoruz okulda, iş olsun işte.

Ya zaten zor hamile kalıyoruz, Bi de ikilemde bırakıyorlar insanı, şimdi olsan Bi dert olmasan Bi dert. Bundan emin olmak için, aşıdan sonra gebe kalmış insanlara bakmak lazım o da daha bizim yaş olarak daha vurulmadı kimseye, başka ülkelerde var mı acaba örnekler? Bi araştırayım. E zaten aşı olmasan o da kötü bu sefer okulları açacaklar oldu olmadı derdi var. Başkalarına bulaştırma vebali var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…