Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sevdim ben bu kraliyet mevzularını, yalnız kaynana halı hıc cekılmıyor elızabetın Diana yı ne hale getirdiler el birliğiyle, hepsı kıskanıyor resmen
Aynen ya içim parçalandı Elizabeth ilk 2 sezon çok iyi değil miydi yaa

Bende 1.69 um , hamile değilsem alırım , sorma o hepimizde var yok göbüş çıktı yok ğögüs büyüdü. Almasam daha çok üzülüyorum aslında hamile kalınca ama yapacak birşey yok alamıyorum.

Evet Bı de ası olmadın mı, Aaa neden aşı olmamıs kı soylentılerı cıkıcak, belkı de dıslanmalar olcak.. Kafalar cok karısık yaa...

Aynen ya içim parçalandı Elizabeth ilk 2 sezon çok iyi değil miydi yaa
Evett cok tatlıydı, cok kasıntı ama ya o camılllayı karsısına alıp konussaydı hıcbır yasanmazdı bunların, zaten su anda cahrles evlıymıs onunla, Diana ölünce evlenmişler, hala kral olmayı bekliyor, bu onun gunahlarının bedeli galıba, anasından önce ölecek bu gidişle

Aşırı soğuklar ya Aynen öyle hiç sevmedim Charles i daha önce Diana ile ilgili bir belgesel izlemiştim görmüştüm orada o cadıyla evlendiğini
Kral falan olamayacak bence o

Aşırı soğuklar ya Aynen öyle hiç sevmedim Charles i daha önce Diana ile ilgili bir belgesel izlemiştim görmüştüm orada o cadıyla evlendiğini
Kral falan olamayacak bence o
Olmasın yaa sinir oluyorum kardesine dedi ya 4.sıraya düştün diye
5.sezona daha cok var

Eklentiler

• Screenshot_20210217_231019_com.android.chrome.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 15
Bende cok pimpirikliyim canım ramotolojı bolumune mi gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…