Aynen ya içim parçalandıSevdim ben bu kraliyet mevzularını, yalnız kaynana halı hıc cekılmıyor elızabetınDiana yı ne hale getirdiler el birliğiyle, hepsı kıskanıyor resmen
Bende 1.69 umKız hiç kilo almiyon sen ay ne güzel yük vallahi sağdan soldan yağlar fışkırıyor kıyafetler yapışıyor olmuoAllah benim gibibilerin yardımcısı olsun amayine de bende boy var 1,70 kilo şişko gözükmüyom sadece sağdan soldan birazda gobis kaldı
Valla 4 gözle bekliyoruz kuzu hepimiz seninle sevineceğiz inşallahAyy kuzummsen bana bol bol dua et 2 canlısın sen, sizin duanız kabul olur
Evet Bı de ası olmadın mı, Aaa neden aşı olmamıs kı soylentılerı cıkıcak, belkı de dıslanmalar olcak.. Kafalar cok karısık yaa...İyi yapmışsın canım, gitmeyen gitmiyor gerçekten ben her hafta gittim saf gibipazartesileri gidiyorum artık, gidicem yine napim az kaldı okula göze batmim sanki birşey mi yapıyoruz okulda, iş olsun işte.
Ya zaten zor hamile kalıyoruz, Bi de ikilemde bırakıyorlar insanı, şimdi olsan Bi dert olmasan Bi dert. Bundan emin olmak için, aşıdan sonra gebe kalmış insanlara bakmak lazım o da daha bizim yaş olarak daha vurulmadı kimseye, başka ülkelerde var mı acaba örnekler? Bi araştırayım. E zaten aşı olmasan o da kötü bu sefer okulları açacaklar oldu olmadı derdi var. Başkalarına bulaştırma vebali var
Evett cok tatlıydı, cok kasıntı ama yaAynen ya içim parçalandıElizabeth ilk 2 sezon çok iyi değil miydi yaa
Yaa canımsınValla 4 gözle bekliyoruz kuzu hepimiz seninle sevineceğiz inşallah
Heycanla seni bekliyoruz kuzum bizde burda❤Yaa canımsınbirisi hamile kalınca o kadar mutlu oluyorum ki, hatta topıklerde denk geliyor hamıle mıyım dıyıp test resımlerı paylasıyorlar, bayılıyorum onlara bakmaya
Yaa bitanesinHeycanla seni bekliyoruz kuzum bizde burda❤
Aşırı soğuklar yaEvett cok tatlıydı, cok kasıntı ama yao camılllayı karsısına alıp konussaydı hıcbır yasanmazdı bunların, zaten su anda cahrles evlıymıs onunla, Diana ölünce evlenmişler, hala kral olmayı bekliyor, bu onun gunahlarının bedeli galıba, anasından önce ölecek bu gidişle
Olmasın yaa sinir oluyorum kardesine dedi ya 4.sıraya düştün diyeAşırı soğuklar yaAynen öyle hiç sevmedim Charles i daha önce Diana ile ilgili bir belgesel izlemiştim görmüştüm orada o cadıyla evlendiğini
Kral falan olamayacak bence o
Amin ins canım vallahi dua ediyorum buradaki herkese bebek bekleyenlereAyy kuzummsen bana bol bol dua et 2 canlısın sen, sizin duanız kabul olur
Off çıksaydı hemen keşkeOlmasın yaa sinir oluyorum kardesine dedi ya 4.sıraya düştün diye
5.sezona daha cok var
Bende cok pimpirikliyim canım ramotolojı bolumune mi gittin?Merhaba, geçmiş olsunbanada aynısı söyleyen bi kaç ayrı doktor oldu.Ama ben pimpirikliyimdir kafama koymuştum zaman aldı ama bütün testler yapıldı.Balcalı Üniversite has.gitmeyi istedim ama virüs dolayısıyla otobüsler tehlikeli olabilir diye şehir hastenesine gittim.Şimdi ablamlar filan iyi yaptın diyor araştırmakla hiç olmazsa gebelik birkez daha nasip olursa benim vicdanım rahat olucak.Yani tavsiyem yakınınızda Üniversite hast.varsa oraya gidin yoksa şehir hast.de yapıyor testleri.☺
Regl tüp bebekte ilaçları bırakmadan gelmiyomuş hemşirem demişti. Tüp bebekte progesteron ce estrofem kullanılıyo ilaç olarakBen de mı ona baslasam ki
Pazartesi test yapıp, duruma gore kan vermeyi planlıyorum, tabı oncesınde gelmezse regl
Günaydın canım.☺ Kadın doğuma gittim.Pıhtılaşma testlerinden sonra hematolojiye gönderdi doktor.Bende cok pimpirikliyim canım ramotolojı bolumune mi gittin?
Hayırlı kandillerGünaydın kızlar
Hayırlı kandiller..
Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Ben de sadece progestan kullanıyorum, doktor da hıc bırakmıcaksın dedı.. E nasıl olcak o zamanRegl tüp bebekte ilaçları bırakmadan gelmiyomuş hemşirem demişti. Tüp bebekte progesteron ce estrofem kullanılıyo ilaç olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?