- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Tmm cnmHerkese hayırlı kandiller tatlışlar
Sohrab ben ovulasyon testi yapıyorum ama tam koyulaşmadığı için hala batımı tam bilemiyorum. Gün aşırı deniyoruz mecburen. Sen yine de en koyu olduğu güne göre 21 şubat yazıp beni de ekler misin kuzum belki uğurlu gelir seninkini sabırsızlıkla bekliyorum bu arada inşallah güzel haberlerin hepimize umut olacak
Ay keşke ne güzel olur çifte mutlulukTmm cnmbu arada aynı anda haber veririz belkı 1 gun var aramızda
Pazartesi sabah idrar testi yapıp, duruma gore kan vermeye gıdıcem..hayırlı kandiller bu arada :)
Sohrab canım sen ne zaman test yapıcaksın . bende senden bekliyorum haber valla
Çok çok AminnnAy keşke ne güzel olur çifte mutlulukallah nasip etsin inşallah
hadi hayırlısı inşallah canım ya senden güzel haberler gelsin bari :)Pazartesi sabah idrar testi yapıp, duruma gore kan vermeye gıdıcem..
olur arada oyle şeyler ,bazen duzensızlık de bebek habercisi derlerhadi hayırlısı inşallah canım ya senden güzel haberler gelsin bari :)
ben bu ay kendimi hiç anlamadım valla acayip sinirlerim bozluyor.
Bilgim yok ama ben folidoce kullanıyordum b12 vae hem içinde. Folik asit seviyesi folbiol e göre dusuk bunda.. Folbiolde baya yüksek..Kızlar, ben folik asit folbiol kullanıyorum.Ama araştırmalarıma göre pıhtılaşma sıkıntısı olanlarda folat formunda olanlar kullanılmalıymış.Var mı bildiğiniz, kullanıpta tavsiye ettiğiniz?
Kan testi verdiniz mi hiçhadi hayırlısı inşallah canım ya senden güzel haberler gelsin bari :)
ben bu ay kendimi hiç anlamadım valla acayip sinirlerim bozluyor.
Hiç bılmıyorum kuzum aşılama nasıl oluyor hatta benım düşük bıle ilaçları bıraktıktan sonra oldu progesteron ve estrofem alıyodumBen de sadece progestan kullanıyorum, doktor da hıc bırakmıcaksın dedı.. E nasıl olcak o zaman
Asılama yapıldığı gunden itibaren sabah aksam fitil olarak alıyorum.. Estrofem yok sadece.. Progestan için sunu bılıyorum ben de, döllenme olduysa bebegın tutunmasını saglıyor, dollenme yoksa adet olmayı saglıyor diye..Hiç bılmıyorum kuzum aşılama nasıl oluyor hatta benım düşük bıle ilaçları bıraktıktan sonra oldu progesteron ve estrofem alıyodum
1 şubatta vermiştim en son kan canım. o da korunmayı bıraktım değerlerim nasıl diye görmek için beta 1,20 çıkmıştı.Kan testi verdiniz mi hiç
Benim de sonuçlar aynı idi.Bi problem yok, temiz denmişti.Bildiğim kadarıyla patolojiden pek bişey çıkmıyormuş zaten.Kızlar burdan birşey anlayan varmı acaba patoloji sonucu bu çıkmış
Tamam canım sağolasın aynen öyle demişlerdi banadaBenim de sonuçlar aynı idi.Bi problem yok, temiz denmişti.Bildiğim kadarıyla patolojiden pek bişey çıkmıyormuş zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?