Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese hayırlı kandiller tatlışlar

Sohrab ben ovulasyon testi yapıyorum ama tam koyulaşmadığı için hala batımı tam bilemiyorum. Gün aşırı deniyoruz mecburen. Sen yine de en koyu olduğu güne göre 21 şubat yazıp beni de ekler misin kuzum belki uğurlu gelir seninkini sabırsızlıkla bekliyorum bu arada inşallah güzel haberlerin hepimize umut olacak

Tmm cnm bu arada aynı anda haber veririz belkı 1 gun var aramızda

Kızlar, ben folik asit folbiol kullanıyorum.Ama araştırmalarıma göre pıhtılaşma sıkıntısı olanlarda folat formunda olanlar kullanılmalıymış.Var mı bildiğiniz, kullanıpta tavsiye ettiğiniz?

Bilgim yok ama ben folidoce kullanıyordum b12 vae hem içinde. Folik asit seviyesi folbiol e göre dusuk bunda.. Folbiolde baya yüksek..
Şimdi de hiç bisey kullanmıyorum biraz vücudum dinlensin diye

Ben de sadece progestan kullanıyorum, doktor da hıc bırakmıcaksın dedı.. E nasıl olcak o zaman
Hiç bılmıyorum kuzum aşılama nasıl oluyor hatta benım düşük bıle ilaçları bıraktıktan sonra oldu progesteron ve estrofem alıyodum

Hiç bılmıyorum kuzum aşılama nasıl oluyor hatta benım düşük bıle ilaçları bıraktıktan sonra oldu progesteron ve estrofem alıyodum
Asılama yapıldığı gunden itibaren sabah aksam fitil olarak alıyorum.. Estrofem yok sadece.. Progestan için sunu bılıyorum ben de, döllenme olduysa bebegın tutunmasını saglıyor, dollenme yoksa adet olmayı saglıyor diye..

Kızlar burdan birşey anlayan varmı acaba patoloji sonucu bu çıkmış

Eklentiler

• IMG20210218152917.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 54
İnşallah kuzum da kendimi hiç iyi hissetmiyorum ya. Gögüslerim çok agrıyor kasık ve bel ağrım var. Gebelik yok ama Ovulasyon testimde acayip Lh hormonumda sıkıntımı var acaba benim ya. İlk 10 dk da sonuç okunuyor resim çekiyorum dün koyu pik gibi, bugün de çatlama gibi gözüküyor. Ama testler kuruyunca hepsi aynı koyulukta gözüküyor takibimi yapan abla yumurtlama ve çatlama dedi bu testlere ve ilk 10 dk önemli kuruyan önemli dgl dedi.pik yapanı işaretledim ama kuruyunca bi fark yok teslerde. Bi koyu bi açık rengi kafam allal bullak.

Eklentiler

• IMG_20210217_085752.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20210218_121120.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210218_154624.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…