Ay valla içim kalktı insan onu atar mı yaDün de ben gördüm, adetıne bi kac gun varmıs kan gelmıs, kızın bırı de az mı cok mu dıye sormus sadece.. Kadın da cevap olarak pat diye resmı koymus, ıgrenıyorum onları gorunce..
Cok var oyle, arada denk geliyor, bitanesine yazdım, oraanıza buranıza sürdüğünüz peçeteyi gösterip midemizi bulandırmayın diyeAy valla içim kalktı insan onu atar mı ya
Galiba o konuda mı ban yemiştin hatırladığım öyle bişey vardı ama az bile demişsinCok var oyle, arada denk geliyor, bitanesine yazdım, oraanıza buranıza sürdüğünüz peçeteyi gösterip midemizi bulandırmayın diye
Yok, şikayet edecek diye beklemiştim, ama haklılıgımı gördü demek ki sikayet etmemiştiGaliba o konuda mı ban yemiştin hatırladığım öyle bişey vardı ama az bile demişsin
Allah razı olsunYok, şikayet edecek diye beklemiştim, ama haklılıgımı gördü demek ki sikayet etmemişti
Nasılsın bebegım
İyim gözüm üstündeNasılsın bebegım
Ayy, daha cok heyecanlandım şimdiİyim gözüm üstünde
sen nasılsın bakayim
Kızlar nabersiniz
Yaa uzermisin hiç uzulsekte sevinsekte birlikteyiz öyle düşünmeAyy, daha cok heyecanlandım şimdiherkes merakla benım sonucu beklıyor insallah üzmem sizi
Öyle tabıkı, diğer aya canla başla baslıyoruzYaa uzermisin hiç uzulsekte sevinsekte birlikteyiz öyle düşünme
İnşallah Allah'a zor yok umudumuz var çok şükür tatlımÖyle tabıkı, diğer aya canla başla baslıyoruz
Hayırlı olsun canım, kendini çok mu kastın acaba belki ondan olmuşturKızlar bende bugün oldum aşılama hareket ederken çok acı oluyor bende normal mi bu yasanki ameliyat oldum
İdare ediyorum cnm adetime 1 hafta var ama sanki erken gelicek gibi ağrıları sıkıntıları basladi biraz canim sıkkın ama rabbime tevekkül ettim başka da çare yok zaten o ne zaman uygun görürse o zaman olucak ins
Belki gebelik belirtisi biliyorsun aynı belirtiler hadi inşallah mucizen senle olsunİdare ediyorum cnm adetime 1 hafta var ama sanki erken gelicek gibi ağrıları sıkıntıları basladi biraz canim sıkkın ama rabbime tevekkül ettim başka da çare yok zaten o ne zaman uygun görürse o zaman olucak inssen nasılsın cnm
Sanmıyorum pek cnm ya böyle erken geliyor benim adet belirtilerim malesef.. Senin tedavi durumunda bi değişme var mıBelki gebelik belirtisi biliyorsun aynı belirtiler hadi inşallah mucizen senle olsunçok şükür iyim bende
Yok maalesef benim tedavim olumsuz oldu tutanamadi canim düşük bı değerle kaldıSanmıyorum pek cnm ya böyle erken geliyor benim adet belirtilerim malesef.. Senin tedavi durumunda bi değişme var mı
Hayırlısı olsun ne diyeyim cnm demek zamanı gelmemiş.. Dondurulmus var mi pekiYok maalesef benim tedavim olumsuz oldu tutanamadi canim düşük bı değerle kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?