Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün de ben gördüm, adetıne bi kac gun varmıs kan gelmıs, kızın bırı de az mı cok mu dıye sormus sadece.. Kadın da cevap olarak pat diye resmı koymus, ıgrenıyorum onları gorunce..
Ay valla içim kalktı insan onu atar mı ya

Cok var oyle, arada denk geliyor, bitanesine yazdım, oraanıza buranıza sürdüğünüz peçeteyi gösterip midemizi bulandırmayın diye
Galiba o konuda mı ban yemiştin hatırladığım öyle bişey vardı ama az bile demişsin

İnşallah Allah'a zor yok umudumuz var çok şükür tatlım
burcusami sen nasılsın canım
İdare ediyorum cnm adetime 1 hafta var ama sanki erken gelicek gibi ağrıları sıkıntıları basladi biraz canim sıkkın ama rabbime tevekkül ettim başka da çare yok zaten o ne zaman uygun görürse o zaman olucak inssen nasılsın cnm

Belki gebelik belirtisi biliyorsun aynı belirtiler hadi inşallah mucizen senle olsun çok şükür iyim bende

Belki gebelik belirtisi biliyorsun aynı belirtiler hadi inşallah mucizen senle olsun çok şükür iyim bende
Sanmıyorum pek cnm ya böyle erken geliyor benim adet belirtilerim malesef.. Senin tedavi durumunda bi değişme var mı

Reactions: H M
Yok maalesef benim tedavim olumsuz oldu tutanamadi canim düşük bı değerle kaldı
Hayırlısı olsun ne diyeyim cnm demek zamanı gelmemiş.. Dondurulmus var mi peki

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…