Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok artık bıraktım dondurulmuslarim 10 taneydi bitti.
Ne diyeyim bu durumlarda bilmiyorum cnm ya kaybedince beklemek cok zor gerçektenama rabbim ne derse o oluyor dua edelim elimizden gelen baska bisey yok..

Ne diyeyim bu durumlarda bilmiyorum cnm ya kaybedince beklemek cok zor gerçektenama rabbim ne derse o oluyor dua edelim elimizden gelen baska bisey yok..
Öyle sonuncusu ilerleseydi öncekiler gibi belki sonu hüsran olucakti böylesi daha iyi oldu vardır bı hayır zaten kaybediceksem tutunmasin hiç dedim duam öyleydi sonuncusu da bu şekilde küçük bı değerle kimyasal gibi oldu sanırım ama parça dusurdum bugün gri küçük blmiyorum bunada şükür

Bende öyle dua ediyorum cnm bilmiyorum yanlış mi ama sağlıkla kavusucaksam olsun diyorum.. Kimyasalda parça oluyor mu ki

Reactions: H M
Bende öyle dua ediyorum cnm bilmiyorum yanlış mi ama sağlıkla kavusucaksam olsun diyorum.. Kimyasalda parça oluyor mu ki
Oncekinde ilk yasadigimda yoktu hatırlamıyorum.digerlerinde gelmişti
Ama bunda geldi ufak gri bende blmiyorum biraz açık soyledim kusura bakmayın ama normalde gelmez dusuklerimde gördüm sadece bunları.
3 tane koyulduğu için kafam karıştı benim de yoksa neyden gelsin ki

Dediğin gibi tek olmadığı icin de olabilir cnm.

Reactions: H M
Yok doğru çünkü kayıp yasamak insanı yıpratıyor birdaha kürtaj olmak o sancıları çekmek vs kolaymi. Böylesi üzücü olsada daha az yıpratıcı

Yok doğru çünkü kayıp yasamak insanı yıpratıyor birdaha kürtaj olmak o sancıları çekmek vs kolaymi. Böylesi üzücü olsada daha az yıpratıcı
Haklısın daha az yıpratıcı kaybetmek gerçekten cok zor.. Sancilar geçiyo bi şekilde de içindeki yürek sancisi hic geçmiyor..

Haklısın daha az yıpratıcı kaybetmek gerçekten cok zor.. Sancilar geçiyo bi şekilde de içindeki yürek sancisi hic geçmiyor..
İnşallah Rabbim büyük bidaha yaşamayız hiç unutulmuyor kaybedilen onu anladım. Yenileri de gelir inşallah umudumuz var çok şükür

Ayy, daha cok heyecanlandım şimdi herkes merakla benım sonucu beklıyor insallah üzmem sizi
İçimden bir ses diyor pozitif inş içim temizdir yada ben mi çok merak ediyorum vallahi Regaip kandil gecesi bol bol dua ettim sizlere hepinize , namaz kıldım Rabb'im kabul etsin inşallah hepiniz alırsınız mujdeli haberi

Evet sen yne değerlendir benimde kontrolüm ptesi mesela ama ynede ne olur ne olmaz değerlendireyim diyorum
Aynen öyle yap canım ben dun gece değerlendirdim bugün boş yarın yine değerlendirdim inşallah esim ile bi sorun olmazsa tabi yalnız ben dun aksam ki klomeni almayı unutmuşum aklimdwn çıkmış sabah 10 da uyandım hemen aklıma geldi koştum attım bi sey olir mu dun atmadım diye

Kuzum bu oranı nerde söylemişlerdi? %80 çok iyiymiş ya.Bana tutma oranı vermedi doktorum tekrar soracağım ama sana da sorayım.ben de ngs düşünüyorum da

Hiç bilmiyorum canım olmaz inşallah bir seferden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…