Yok artık bıraktım dondurulmuslarim 10 taneydi bitti.Hayırlısı olsun ne diyeyim cnm demek zamanı gelmemiş.. Dondurulmus var mi peki
Ne diyeyim bu durumlarda bilmiyorum cnm ya kaybedince beklemek cok zor gerçektenYok artık bıraktım dondurulmuslarim 10 taneydi bitti.
Öyle sonuncusu ilerleseydi öncekiler gibi belki sonu hüsran olucakti böylesi daha iyi oldu vardır bı hayır zaten kaybediceksem tutunmasin hiç dedim duam öyleydi sonuncusu da bu şekilde küçük bı değerle kimyasal gibi oldu sanırım ama parça dusurdum bugün gri küçük blmiyorum bunada şükürNe diyeyim bu durumlarda bilmiyorum cnm ya kaybedince beklemek cok zor gerçektenama rabbim ne derse o oluyor dua edelim elimizden gelen baska bisey yok..
Bende öyle dua ediyorum cnm bilmiyorum yanlış mi ama sağlıkla kavusucaksam olsun diyorum.. Kimyasalda parça oluyor mu kiÖyle sonuncusu ilerleseydi öncekiler gibi belki sonu hüsran olucakti böylesi daha iyi oldu vardır bı hayır zaten kaybediceksem tutunmasin hiç dedim duam öyleydi sonuncusu da bu şekilde küçük bı değerle kimyasal gibi oldu sanırım ama parça dusurdum bugün gri küçük blmiyorum
Oncekinde ilk yasadigimda yoktu hatırlamıyorum.digerlerinde gelmiştiBende öyle dua ediyorum cnm bilmiyorum yanlış mi ama sağlıkla kavusucaksam olsun diyorum.. Kimyasalda parça oluyor mu ki
Dediğin gibi tek olmadığı icin de olabilir cnm.Oncekinde ilk yasadigimda yoktu hatırlamıyorum.digerlerinde gelmişti
Ama bunda geldi ufak gri bende blmiyorum biraz açık soyledim kusura bakmayın ama normalde gelmez dusuklerimde gördüm sadece bunları.
3 tane koyulduğu için kafam karıştı benim de yoksa neyden gelsin ki
Yok doğru çünkü kayıp yasamak insanı yıpratıyor birdaha kürtaj olmak o sancıları çekmek vs kolaymi. Böylesi üzücü olsada daha az yıpratıcıBende öyle dua ediyorum cnm bilmiyorum yanlış mi ama sağlıkla kavusucaksam olsun diyorum.. Kimyasalda parça oluyor mu ki
Haklısın daha az yıpratıcı kaybetmek gerçekten cok zor.. Sancilar geçiyo bi şekilde de içindeki yürek sancisi hic geçmiyor..Yok doğru çünkü kayıp yasamak insanı yıpratıyor birdaha kürtaj olmak o sancıları çekmek vs kolaymi. Böylesi üzücü olsada daha az yıpratıcı
İnşallah Rabbim büyük bidaha yaşamayız hiç unutulmuyor kaybedilen onu anladım. Yenileri de gelir inşallah umudumuz var çok şükürHaklısın daha az yıpratıcı kaybetmek gerçekten cok zor.. Sancilar geçiyo bi şekilde de içindeki yürek sancisi hic geçmiyor..
Ins cnm umutsuz yaşanır mi hic ins cok güzel olucak hersey zamanı geldiğindeİnşallah Rabbim büyük bidaha yaşamayız hiç unutulmuyor kaybedilen onu anladım. Yenileri de gelir inşallah umudumuz var çok şükür
Evet sen yne değerlendir benimde kontrolüm ptesi mesela ama ynede ne olur ne olmaz değerlendireyim diyorumSali ogleden sonra gideceğim inşallah bugünden itibaren bir gün ara ile iliski deneyelim belki olir
İçimden bir ses diyor pozitif inş içim temizdirAyy, daha cok heyecanlandım şimdiherkes merakla benım sonucu beklıyor insallah üzmem sizi
Kuzum kaçıncı gün bugunGünaydın kızlar
Sabah test yaptım, dayanamadım... Hem erken gebelık hem normal test.. İkisi de negatif..
Günaydın canım, kaç gün geçmişti aşılamadanGünaydın kızlar
Sabah test yaptım, dayanamadım... Hem erken gebelık hem normal test.. İkisi de negatif..
Aynen öyle yap canım ben dun gece değerlendirdim bugün boş yarın yine değerlendirdim inşallah esim ile bi sorun olmazsa tabiEvet sen yne değerlendir benimde kontrolüm ptesi mesela ama ynede ne olur ne olmaz değerlendireyim diyorum
Kuzum bu oranı nerde söylemişlerdi? %80 çok iyiymiş ya.Bana tutma oranı vermedi doktorum tekrar soracağım ama sana da sorayım.ben de ngs düşünüyorum daEmbrıyom var evet bi daha yumurta toplatcam 2 3 tane emb gondercem. Ngs li emb %80 tutunma başarısı ki normal yolla gebe kalmak her ay %10-15 gbi düşünürsek ngs cok yuksek başarı. Valla bazı kişilerin bebekleri kromzom olarak daha fazla bozuk olabılıyomuş burda konuştgm bazı kişiler saglıklı embrıyolarının 4. Denemede bulmuşinş en kısa zamanda bulursak
Hiç bilmiyorum canım olmaz inşallah bir seferdenAynen öyle yap canım ben dun gece değerlendirdim bugün boş yarın yine değerlendirdim inşallah esim ile bi sorun olmazsa tabiyalnız ben dun aksam ki klomeni almayı unutmuşum aklimdwn çıkmış sabah 10 da uyandım hemen aklıma geldi koştum attım bi sey olir mu dun atmadım diye
Yaa erken değil mi kuzumm ? Kaçıncı gündüGünaydın kızlar
Günaydınn canımmGÜ N O
İyi hafta sonları hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?