Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar
Sabah test yaptım, dayanamadım... Hem erken gebelık hem normal test.. İkisi de negatif..
Günaydın kuzum erken biraz ama geçen sefer 8 gün sonra çıktığı için ben de az önce dayanamadım yaptım benim de negatif çıktı. Hatta önce ovulasyon testi yaptım çok koyu çıktı acaba gebelikten mi dedim ama daha yeni yumurtlama oluyor sanırım yine 45 günü bulacak heralde adetim kafam çok karıştı yine de sen umudunu kaybetme bence bazen çok geç çıkıyor arkadaşımın 11.gün o kadar silik çıkmış ki bırakıp gitmiş 2 saat sonra çok zor görünen bi çizgi çıkmış meğer hamileymiş. Ptesi tekrar yaparsın yine

Günaydın kızlar
Sabah test yaptım, dayanamadım... Hem erken gebelık hem normal test.. İkisi de negatif..
Biliyor musun ben de bugün rüyamda seni gördüm ben dün erken gebelik testi almıştım evde dursun diye onu istiyordun bak erken değil mi daha diyordum olsun yapacağım artık diyordun sonucu görmeden uyanmıştım

Kuzum kaçıncı gün bugun

Günaydın canım, kaç gün geçmişti aşılamadan

Yaa erken değil mi kuzumm ? Kaçıncı gündü

Günaydınn canımm

Kaçıncı gün yapmış oldun canım?

Aşılama gününü saymazsak 12.gün, çatlatma iğnesinin de 14.günü..

Geçenki aşılamada 11.gün ögrenmiştim

Aşılama gününü saymazsak 12.gün, çatlatma iğnesinin de 14.günü..

Geçenki aşılamada 11.gün ögrenmiştim
Kuzum belli olurdu artık bence ama tabii kesin bişey söylemek de mümkün değil. 2 gün daha bekle bakalım. Olmazsa da vardır bir hayır deyip önümüze bakacağız. Olacaksa sağlıkla olsun

Kuzum belli olurdu artık bence ama tabii kesin bişey söylemek de mümkün değil. 2 gün daha bekle bakalım. Olmazsa da vardır bir hayır deyip önümüze bakacağız. Olacaksa sağlıkla olsun
Ben de oyle dusunuyorum, olsaydı cıkardı sılık cızgı ile, o da cıkmadı, hatta testler kuruma cızgısı bıle vermedı

Kuzum bu oranı nerde söylemişlerdi? %80 çok iyiymiş ya.Bana tutma oranı vermedi doktorum tekrar soracağım ama sana da sorayım.ben de ngs düşünüyorum da
Canım doktorum soyledi şimdi bi arkadasım ngs li emb transferı oldu onu brklıyorum bakalım sonucu ne olacak. Onunda doktoru %80 demiş. Tutunmamada olabılıyor tabi ama ondada bagısıklık rahımın alıcılığı gbi faktorler giriyor doktorum soyle bi acıklama yaptı bana düşüğün bircok sebebi var ama %80 bebek saglıksızdır dedi klp atısı vardı ama yavastı cunku eger ngs yapılırsa düşük sebebınıde bir nebze anlarız bebekten olmıcagı kesınleşir 46 kromzoma birden bakılıyomuş yanılma oranı sadece %3-5 arası ngs nın cok cok düşük. Bagısıklıktan cok korkuyorum acıkcası tam bir tedavısıde yokmuş baskılamaya calışıyolar ne kadar olursa haşimatoya falan baktrmıştım Onda sıkıntı yoktu transferden once başka testlere de baktrıcam iyi bir ramotoloji bulmam lazım

Burdakilerde aynı çok saçma geliyo bana bu laflar ikimizde Diyarbakirliyiz bizimkiler farklı düşünüyor onlar çok çok farklı düşünüyor resmen anneni yoksay diyolar ama aynı şey kızlarının başına gelse biz böyle değiliz bunu yapamazsınız falan diyolar görende gerçekten düşünceleri öyle sanır

Bu arada kızlar ben mezarlığa gitmek istiyorum hani bı yasin falan okuyim diyorum ama kanamam geldiği için sadece gidiyim biraz dua ediyim diyorum ama annemler 40 ın bitmeden gitme diyorlar sizce napmaliyim bide dün bı rüya gördüm hayırlara vesile olsun gece 3 gibi uykum geldi gözümü kapattigim gibi sanki öldüm kendimi başka bı yerde buldum korktum gözümü açtım yatagimdayim sonra tekrar kapattım ve bu sefer yine aynı şeyi gördüm bu sefer gözümü açmak istemedim tarif edilemez bı yerde buldum kendimi üstümde başka bir kıyafet vardı bı yerde dolaniyodum sonrada uyandım zaten kendimi yakın ölücekmis gibi hissediyorum ölüm var ve ne zaman gelicegi belli değil ben en çok bunu çıkardım rüyadan o yüzden çok gitmek istiyorum
Sizce napmaliyim bekliyimmi yoksa gidiyimmi

Canım Allah korusun düşünme oyle şeyler. Psikolojik olarak cöktüğümüz icin bilinçalti ruyalarda boyle tepki veriyor. Bence 40 in cikana kadar bekle. Aklina da oyle seyler getirme lutfen

K

Kuzum biraz bekle bakalim belki gec karısiyordur kana vs. Bende BAT dan once bi umutla yapıp negatifi görunce yıkılmıstim. Ben adet oldum sonra. Senin daha Bat da gelmedi.
12.gunde çok sılık de olsa cıkması gerekirdi dıye dusunuyorum, yarın veya pazartesı tekrar yaparım olmazsa

Kızlar size danışmak istiyorum, son adet tarihim 13 aralıktı ve hamile kaldım ama 5.haftamda düşük yaşadım,keseyi görmüştük doktorumla , kalp atışı için gidecektim ama kısmet değilmiş, düşük kanamasıyla gittim...ve düşük 20 ocakta oldu, dün de adet oldum...düşükten sonra bir takım denemelerimiz olmuştu eşimle ama denk mi gelmemiş yumurtlamaya yoksa rahim kendini ancak mı toparlıyor bilemedim...? Normalde 27-28 günde 1 adet olurum, dün adet olunca 29.günde olmuş oldum, bu iyi birşey değil mi, gebelik olmasa bile, rahmin düzene girdiğini göstermiyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…