Cok gecmıs olsun, Allahım sabır versın.. 40ı cıkmadan gıdılmeme olayını bılmıyorum ama sen duanı okumaya devam et.. Rabbım ferahlık versin ınsallahBu arada kızlar ben mezarlığa gitmek istiyorum hani bı yasin falan okuyim diyorum ama kanamam geldiği için sadece gidiyim biraz dua ediyim diyorum ama annemler 40 ın bitmeden gitme diyorlar sizce napmaliyimbide dün bı rüya gördüm hayırlara vesile olsun gece 3 gibi uykum geldi gözümü kapattigim gibi sanki öldüm kendimi başka bı yerde buldum korktum gözümü açtım yatagimdayim sonra tekrar kapattım ve bu sefer yine aynı şeyi gördüm bu sefer gözümü açmak istemedim tarif edilemez bı yerde buldum kendimi üstümde başka bir kıyafet vardı bı yerde dolaniyodum sonrada uyandım zaten kendimi yakın ölücekmis gibi hissediyorum ölüm var ve ne zaman gelicegi belli değil ben en çok bunu çıkardım rüyadan o yüzden çok gitmek istiyorum
Sizce napmaliyim bekliyimmi yoksa gidiyimmi
Öyle canım, nasibimiz elbet bulur bır gun bizi deInsalh goruruz o cift cizgiyi canim. Olmadiysa da sağlık olsun. Bir an once olsun istiyoruz ama zamani var demekki.
Yanlış anlamaszan ne kadar süredir evlisin ve çocuğun olmuyor12.gün ama kuzum, nasıp deilmiş, bakalım bundan sonra ne yapacagız
Kesinlikle. Pes ediyoruz umudumuz kırılıyor ama elden bisey gelmiyor. Biz bi kadının en hassas oldugu yerden sınananlardanız. Hep birlikte burda birbirimize destek olarak atlatacağiz bu sureci. Boyle elimden gelse hepinize kocaman sarilmak istiyorum. Rabbim hepimizin gönlündekini versin bizlere. ❤Öyle canım, nasibimiz elbet bulur bır gun bizi de
Bu ilk defa olmuyo işte ben kürtaj olucagimi öğrenmeden önce rüyamda 6 aylık doğum yapiyodum ve sağ salim kucağıma aliyodum sonra ise bana 15 gün sonra üç harflilerin birini öldürmeye calisicagini söyledi en yakın arkadaşım ve rüyamdan ağlayarak uyandım 2 gün sonra hastaneye gittik hiç bı sıkıntı yoktu 5gun sonrada kürtaj oldum ben o yüzden korkuyorumCanım Allah korusun düşünme oyle şeyler. Psikolojik olarak cöktüğümüz icin bilinçalti ruyalarda boyle tepki veriyor. Bence 40 in cikana kadar bekle. Aklina da oyle seyler getirme lutfen
Yaklasık 3 yıldır istiyoruz, asılama ile gebe kaldım dusuk oldu 14 Kasımda.. Rabbım nasıp eder ınsallah bıze de.. Kafaya takma demekle olmuyor maalesef bu kadar zaman gecınce.. Tek tesellim bır kere de olsa hamıle kalabıldım, insallah yine nasip olur saglıcaklaYanlış anlamaszan ne kadar süredir evlisin ve çocuğun olmuyor
Üzmek için söylemiyorum kuzum rabbim büyüktür kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyordu doktorlar olmaz diyodu tüp bebek denediler olmadı normal yolla hamile kaldı düşük oldu kaç defa en son düşüğünden 6 ay sonra normal yolla hamile kaldı ve şuan 4 veya 5 aylık bı oğlu var
Bende evlendigimizden beri çocuk istiyodum korunmuyoduk 4 ay boyunca her ay biseyler yapiyodum ovulasyon takibi ne bilim ilişkiden sonra bacaklarımın altına yastık koyuyodum ama olmuyodu banada kuzenim hiç aklına bile getirme dedi özel biseyde yapma dedi ve öyle yaptım aklıma bile getirmedim ama hala korunmuyoduk ve 5. Ayimda hamile kaldım ve şaşırdım açıkçası gerçektende stres sıkıntı cabaliyosun ve sonuç olarak koskoca bı negatif insanı derinden parçalıyor her ay aynı sıkıntıyı yaşıyorsun ama Rabbim hiç beklemediğin bı anda olmaz dediğin şeyi olduruyo Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Bende bilmiyordum ama annem söyledi banada ben çok gitmek istiyorum mezarlığaCok gecmıs olsun, Allahım sabır versın.. 40ı cıkmadan gıdılmeme olayını bılmıyorum ama sen duanı okumaya devam et.. Rabbım ferahlık versin ınsallah
Üzmek için söylemiyorum kuzum rabbim büyüktür kuzenimin 12 yıldır çocuğu olmuyordu doktorlar olmaz diyodu tüp bebek denediler olmadı normal yolla hamile kaldı düşük oldu kaç defa en son düşüğünden 6 ay sonra normal yolla hamile kaldı ve şuan 4 veya 5 aylık bı oğlu var
Bende evlendigimizden beri çocuk istiyodum korunmuyoduk 4 ay boyunca her ay biseyler yapiyodum ovulasyon takibi ne bilim ilişkiden sonra bacaklarımın altına yastık koyuyodum ama olmuyodu banada kuzenim hiç aklına bile getirme dedi özel biseyde yapma dedi ve öyle yaptım aklıma bile getirmedim ama hala korunmuyoduk ve 5. Ayimda hamile kaldım ve şaşırdım açıkçası gerçektende stres sıkıntı cabaliyosun ve sonuç olarak koskoca bı negatif insanı derinden parçalıyor her ay aynı sıkıntıyı yaşıyorsun ama Rabbim hiç beklemediğin bı anda olmaz dediğin şeyi olduruyo Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Kac gun olduBende bilmiyordum ama annem söyledi banada ben çok gitmek istiyorum mezarlığa
Ruyanda mi soyledi en yakin arkadasin canim. Bence uyumadan once dua oku oyle uyu. Ya da evde ac rukye dinle. Ruhunu dinlendir. Psikolojik olarak kotu oldigun icin vesvese geliyor sana.Bu ilk defa olmuyo işte ben kürtaj olucagimi öğrenmeden önce rüyamda 6 aylık doğum yapiyodum ve sağ salim kucağıma aliyodum sonra ise bana 15 gün sonra üç harflilerin birini öldürmeye calisicagini söyledi en yakın arkadaşım ve rüyamdan ağlayarak uyandım 2 gün sonra hastaneye gittik hiç bı sıkıntı yoktu 5gun sonrada kürtaj oldum ben o yüzden korkuyorum
Rüyalarınız hayra cıksın ınsallah bu ay olmasa da ınsallah onumuzdekı aylarda nasip olurSohrab
Bat gününü bekliyodum, anlatayım kuzum. Bi kaç hafta önce rüyamda seni gördüm.Ha-ri gibi Seni daha hiç görmeden rüyamda gördüm ya
O kadar mutluydun ki. Artık bebeklerimiz sağlıklı bak aynı yıl doğacaklar diye seviniyoduk. Ben de bu rüyayı hayra yorup bu aydan umutluydum ama hayırlısını allah bilir
O minik gelecek allahın izniyle. Ben çok inanıyorum. Teyze olacağızbiz onun sağlıkla gelmesini bekliyoruz inşallah. Bekletmeden, üzmeden, endişesiz.
Amin canımKesinlikle. Pes ediyoruz umudumuz kırılıyor ama elden bisey gelmiyor. Biz bi kadının en hassas oldugu yerden sınananlardanız. Hep birlikte burda birbirimize destek olarak atlatacağiz bu sureci. Boyle elimden gelse hepinize kocaman sarilmak istiyorum. Rabbim hepimizin gönlündekini versin bizlere. ❤
Mevlana'nın bı lafı var bilirmisin ben sadece hoşuma giden kısmını söylüyorum geneldeYaklasık 3 yıldır istiyoruz, asılama ile gebe kaldım dusuk oldu 14 Kasımda.. Rabbım nasıp eder ınsallah bıze de.. Kafaya takma demekle olmuyor maalesef bu kadar zaman gecınce.. Tek tesellim bır kere de olsa hamıle kalabıldım, insallah yine nasip olur saglıcakla
17 haftalık ti Rabbim düşmanımin başına vermesin bu acıyıSenin bebiş kaç haftalıktı canım ? Allah bir daha böyle acı göstermesin, zor gerçekten...
Pzrts günü tam 1 ay biticekKac gun oldu
Kesınlıkle öyle, hamıle kalınca o kadar sevındık kı, hamıle kalmak mühim olan deılmıs, artık duamı tam yapıyorum saglıklıysa ver Rabbım diyorum hayırlı zamanda olur ınsallahMevlana'nın bı lafı var bilirmisin ben sadece hoşuma giden kısmını söylüyorum genelde
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur
Düşmemem dersin düşersin şaşmam dersin
En garibide budur ya öldüm der durur yinede yaşarsın...
bu sözünü çok severim ve sanki herşeyi anlatan bı söz kendini üzme denersin zaten alabilicegin iki sonuç olur ya evet yada hayır her denemende bunu düşün hayır da çıksa kendini üzme evette çıksa herkese hemen haber verme üzme diyorum ama biliyorum elden gelmiyor sadece "Rabbim hayırlısı ne zaman o ise o zaman benim kucağıma evladimi ver" ben artık bu duayı okuyorum bı nebzede olsa içimi rahatlatiyo ve hayırlısı ne zaman ise Rabbim o zaman kucagimizi boş bırakmasın hepimize vakti gelince hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
Sen duanı oku 10 gun sonra gıderısn mezarına da ınsallahPzrts günü tam 1 ay biticek
Evet rüyamda söyledi birisini oldurucekler dedi ve tam 7 gün sonra kürtaj oldumRuyanda mi soyledi en yakin arkadasin canim. Bence uyumadan once dua oku oyle uyu. Ya da evde ac rukye dinle. Ruhunu dinlendir. Psikolojik olarak kotu oldigun icin vesvese geliyor sana.
İnşallah cnm beklicem yapicak bişey yok hem kanamam biterse Kur'an imi da alır giderimSen duanı oku 10 gun sonra gıderısn mezarına da ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?