Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesınlıkle öyle, hamıle kalınca o kadar sevındık kı, hamıle kalmak mühim olan deılmıs, artık duamı tam yapıyorum saglıklıysa ver Rabbım diyorum hayırlı zamanda olur ınsallah
Zaten hepimiz en büyük hatayı orda yaptık evet sevincimizi yasiycaz ama fazlasıyla değil ve biraz zaman geçtikten sonra soylicektik yakinlarimiza
Eminim sizde benim gibi olunca hemen soylemissinizdir

Rüyalarınız hayra cıksın ınsallah bu ay olmasa da ınsallah onumuzdekı aylarda nasip olur
Sakın umudunu kaybetme ve biliyoruz ki bu süreçte moral çok önemli, bak ben dün kıpır kıpırdım bugun adetin 2.günü ve doğru düzgün gelen bişey yok sanki bugün bitecek bir yanım acaba bir sıkıntı mı var diyor ama sonra iç sesimi dinlemek istemiyorum başka şeyle oyalanıyorum.

Bizim de bu sürecimiz kolay olmayacaksa illaki vardır Rabbimin bir bildiği. Benim umudum var zor olsa da sonu güzel olacak inşallah

Sohrab cnm tekrar yaparsın pzts ama olmadıysa eğer yine ugrasicaz bu evlat askindan vazgeçmicez ins güzel günler gelicek sen asilamadan once baska bi tedavi denemis miydin? Bide hormonların eşinin değerleri rahim filmin falan nasil

Aşılama gününü saymazsak 12.gün, çatlatma iğnesinin de 14.günü..

Geçenki aşılamada 11.gün ögrenmiştim
Kuzum ilk gebeligimde 11. Gün ogrendim, ikincide 11. Gun yaptım negatifti 12. Gün pozitifti.
Yarin ya da pzt tekrarla testini.. hiç belli olmaz kuzum..
Negatif olursa da Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla versin kuzum ❤

Hıcbır sıkıntı gorunmuyor canm, sebebpsız infertilite dıye gectı doktor.. Baska hıcbır tedavı denemedim, rahım fılmı cektırmıstım sadece gecen yıl Kasım da.. Hıcbı ılac kullanmadım

İnsallahh vaktimiz gelir elbet

Kuzum ilk gebeligimde 11. Gün ogrendim, ikincide 11. Gun yaptım negatifti 12. Gün pozitifti.
Yarin ya da pzt tekrarla testini.. hiç belli olmaz kuzum..
Negatif olursa da Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla versin kuzum ❤
Öyle yapıcam canım, ama cok da Bı umudum kalmadı, doktor asılamada max 3 gun gecıkme olabılır demıstı

Aşılama gününü saymazsak 12.gün, çatlatma iğnesinin de 14.günü..

Geçenki aşılamada 11.gün ögrenmiştim
Ya canım uzulme belki geç döllenme olur o yüzden negatif tır benim kız kardeşim de adet 3 günu test yaptı negatif çıktı meğer dollenmemisti dahs ama daha adet olmamıştı 10 gün falan daha bekledi adet olmayınca test yaptı pozitif ti üzülme belki erken daha önceki sonucun 8. Günde olmuş hepsi aynı olmayabilir bakalım surda kaldı 2 gün adet olacak misin Rabb'im hayırlısını nasip etsin

Testleri paylaşayım dedim kızlar kusura bakmayın olur mu? İlki sabah daha koyu olan öğlen. Benim çok nadir bu kadar koyu çıkıyor. Bugün 29. günüm sizce yumurtlama oluyor mudur? Böyle çıkınca hemen denemek mi gerekir ertesi gün mü? Gebelik testi yapıcam diye beklerken o negatif ovulasyon testi pozitif çıktı üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Uygulama bu testi de girince bat 8 mart gösteriyor. Doğrudur değil mi?

Eklentiler

• D28BC623-7075-45A6-B9D0-4209E4AFC4D8.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 36
Bence hemen Bı gebelık testı yap cnm

Bence değerlendir daha adetine 18 gün var ortalama olarak yumurtlama gününe denk geliyor anlamadım neden 29. Gün ki adetin kaç günde bir oluyor 28 .mi 30 günü geçiyor .umu bence değerlendir bu günü

Bence hemen Bı gebelık testı yap cnm
Böyle pozitif ol ümidini hemen kaybetme kuzum Allah büyük herkezcdegisik bir şekilde mucizesini öğreniyor belki buda seni biraz merkaya bırakır heyecan yapar adet olmazsın inşallah hormonların yukselir

29.gün? Peki gebelik testi yapmadın mı? Gebelik de olabilir pik çıkıyorsa. Ama değilse tabii ki değerlendir 2-3 günü.

Benım doktora yazdım progestanı bırakayım mı diye pazartesı kanda baktır 12.gun erken olabılır idrar ıcın dıyor.. Hala umudu var
Benim de hala umudum var kuzum bata 2 gün var galiba dimi? 2 gün sonra tekrarla yine. Evet genelde çıkar ama bu herkeste aynı olacak anlamına gelmiyor. regl gününe kadar hatta gecikmeye kadar hala umut var

Yumurtlama olmuş
Çatlama durumunda dolleniyor ya catlamadan önce degerlendirmen iyi olur. Catladiginda hazırda sperm olur. Gün aşırı deneyebilirsin. Ben bu ay 2-3 günde bir denemiştim yumurtlama dönemi

Negatife üzülme bak yakaladın önemli günleri. devam et teste. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet günü oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…