Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence hemen Bı gebelık testı yap cnm
Sabah ovulasyon pozitif çıkınca gebelikten mi diye yaptım negatif çıktı kuzum sanırım o pik diye düşündüğüm zaman yumurtlama olmamış anca oluyor Eskiden de hep 45 günde bir olurdum ama düzeldi sandım meğer düzelmemiş
Bence değerlendir daha adetine 18 gün var ortalama olarak yumurtlama gününe denk geliyor anlamadım neden 29. Gün ki adetin kaç günde bir oluyor 28 .mi 30 günü geçiyor .umu bence değerlendir bu günü
Benim adetim çok düzensiz zaten canım 14.günde testler biraz koyulaşıp geçmişti ama akıntım falan fazlaydı belirtiler vardı ondan o zaman yumurtlama oldu sandım şimdi tam düzene girdi heralde falan diye bat beklerken 29. gün yumurtlama anca oluyor sanırım hamile kaldığım zaman da böyle çok geç olmuştu tek umudum o. Değerlendireyim bakalım inşallah olur

Bu adetler düzene girmediği sürece yumurtlama günü doğru bulunmuyor ama belirtileri yakaladigin zaman yoğun akıntı sulu olur sancı varsa kaşık agridi o zaman ilişkiye gir canım ins birgün tam yumurtlama gününe denk getirip hamile kalırsın

Canim cok uzerinde durup düsunme boyle seyleri. Dusundukce mutlaka bisey olacakmis gibi oluyor. Bide arayinca bi mana mutlaka kendi kendine cikariyor insan ruyadan vs. Sen yine duaya sığın. Yoksa Allah korusun sagligindan olursun

29.gün? Peki gebelik testi yapmadın mı? Gebelik de olabilir pik çıkıyorsa. Ama değilse tabii ki değerlendir 2-3 günü.
Yaa evet 29.günüm adetim düzensiz yumurtlama tembelliği ve pko demişti doktor bikere hala devam ediyor demekki Erken gebelik de yaptım negatif çıktı canım.
Yaa çok sağ ol yine bi umut oldu en azından ikisi de negatif çıksa iyice üzülürdüm heralde Deneyelim bakalım sonra da beklemeye devam

Amin canım amin teşekkür ederim çok destek oluyorsunuz bana telefona ayar yaptım “kankilerim ne alemde” diyince burayı açıyor çok komik eşim de çok güldü hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşalım

Teşekkürler canım amin ins sağlıcakla kavusalim ins kız eşini de iyi besle protein kuruyemiş et ver oda sağlıklı olsun sonuçta onların da iyi olması lazım ki cocuk sahibi olasın ins gelecek ay alırız müjdeyi

Evet eşim de keçi boynuzu pekmezi içiyor ve zeucit kullanıyor bu ay doktor verdi kuruyemiş de yiyor inşallah işe yarıyordur

Aşılama gününü saymazsak 12.gün, çatlatma iğnesinin de 14.günü..

Geçenki aşılamada 11.gün ögrenmiştim
Canım benim olsaydı görünürdü gibime geliyor tabi kırmızıları görene kadar Umut vardır ama ben de ilk asilamamda aşılamanın 11. Günü ogrenebilmistim .
İnşallah bu yeni ayda hicbirseye gerek kalmadan gebe kalırsın canım

Böyle pozitif ol ümidini hemen kaybetme kuzum Allah büyük herkezcdegisik bir şekilde mucizesini öğreniyor belki buda seni biraz merkaya bırakır heyecan yapar adet olmazsın inşallah hormonların yukselir

İçim ürperdi ya hadi inşallah

Yaa ben de öyle düşünüyorum inşallah çıkar canım

Sen yinede bekle Pazartesi yap yine kuzum hayırlısı olsun
Gecen kı asılama sonrası kalp atısı alınamayınca doktor max 3 4 gun gecıkme olabılır demıstı, oyle olabılcegını dusunuyor sanırım yıne, bakalım pazartesı kan testı verıcem idrarla ugrasmıcam artık..

Ben de İlk asılama da 11.gun 27 ile ogrenmıstim, bugun 12.gun yıne cıkar mı diye ümit ettim.. Doktor da idrar için erken olabılır diyor gec dollenme ihtimaline gore.. Pazartesi kan testı verıcem artık

Ovulasyon bugun silik çıktı kizlar bu catladi mi demek yoksa o anlık bi lh dalgalanması miydi dun cok yoğun şeffaf sunen akintim vardi malum klomen bugun bitiyor ilac devam ederken yumurtlama olup biter mi

29.gun dıyınce adet yakın sandım ben de, pko mı var canm sende o yuzden mı gecikiyor adetın.. Yarın da yap bakalım sılıklesme olursa yumurtlama olmus olur, ama bugunu ihmal etme sakın

Ben de İlk asılama da 11.gun 27 ile ogrenmıstim, bugun 12.gun yıne cıkar mı diye ümit ettim.. Doktor da idrar için erken olabılır diyor gec dollenme ihtimaline gore.. Pazartesi kan testı verıcem artık
Rabbim nasip etmiş olsun inşallah dilerim bebisin seninledir

İnşallah dualarım o yönde Allah'ım korusun çoğul gebeliktenbenim doz 150 ml di gonalf benimki aynı boyutta değildi ideal boyut zaten 18 20.benim büyüklerde vardı onlar tutmaz bence her Dr yöntemi farklı bakalım artık hayırlısı sonu güzel olur inşallah seninde canm

Ovulasyon bugun silik çıktı kizlar bu catladi mi demek yoksa o anlık bi lh dalgalanması miydi dun cok yoğun şeffaf sunen akintim vardi malum klomen bugun bitiyor ilac devam ederken yumurtlama olup biter mi
Dun koyu ise bugünkü testiniz çatlama demek.. ilaç olayını bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…