- 30 Eylül 2020
- 3.806
- 4.690
- 83
Sabah ovulasyon pozitif çıkınca gebelikten mi diye yaptım negatif çıktı kuzum sanırım o pik diye düşündüğüm zaman yumurtlama olmamış anca oluyorBence hemen Bı gebelık testı yap cnm
Benim adetim çok düzensiz zaten canım 14.günde testler biraz koyulaşıp geçmişti ama akıntım falan fazlaydı belirtiler vardı ondan o zaman yumurtlama oldu sandımBence değerlendir daha adetine 18 gün var ortalama olarak yumurtlama gününe denk geliyor anlamadım neden 29. Gün kiadetin kaç günde bir oluyor 28 .mi 30 günü geçiyor .umu bence değerlendir bu günü
Yaa ben de öyle düşünüyorum inşallah çıkar canımBenım doktora yazdım progestanı bırakayım mı diye pazartesı kanda baktır 12.gun erken olabılır idrar ıcın dıyor.. Hala umudu var
Bu adetler düzene girmediği sürece yumurtlama günü doğru bulunmuyor ama belirtileri yakaladigin zaman yoğun akıntı sulu olur sancı varsa kaşık agridi o zaman ilişkiye gir canım ins birgün tam yumurtlama gününe denk getirip hamile kalırsınSabah ovulasyon pozitif çıkınca gebelikten mi diye yaptım negatif çıktı kuzum sanırım o pik diye düşündüğüm zaman yumurtlama olmamış anca oluyorEskiden de hep 45 günde bir olurdum ama düzeldi sandım meğer düzelmemiş
Benim adetim çok düzensiz zaten canım 14.günde testler biraz koyulaşıp geçmişti ama akıntım falan fazlaydı belirtiler vardı ondan o zaman yumurtlama oldu sandımşimdi tam düzene girdi heralde falan diye bat beklerken 29. gün yumurtlama anca oluyor sanırım hamile kaldığım zaman da böyle çok geç olmuştu tek umudum o. Değerlendireyim bakalım inşallah olur
Canim cok uzerinde durup düsunme boyle seyleri. Dusundukce mutlaka bisey olacakmis gibi oluyor. Bide arayinca bi mana mutlaka kendi kendine cikariyor insan ruyadan vs. Sen yine duaya sığın. Yoksa Allah korusun sagligindan olursunEvet rüyamda söyledi birisini oldurucekler dedi ve tam 7 gün sonra kürtaj oldum
Benim zaten korkum var okunmuş su muska verdiler bana korkularım geçti şükür şuan biseyim yok ama sanki rüyamda gördüklerim farklı bı şekildede olsa karşıma cikiyo
Yaa evet 29.günüm adetim düzensiz yumurtlama tembelliği ve pko demişti doktor bikere hala devam ediyor demekki29.gün? Peki gebelik testi yapmadın mı? Gebelik de olabilir pik çıkıyorsa. Ama değilse tabii ki değerlendir 2-3 günü.
Yaa çok sağ olYumurtlama olmuş
Çatlama durumunda dolleniyor ya catlamadan önce degerlendirmen iyi olur. Catladiginda hazırda sperm olur. Gün aşırı deneyebilirsin. Ben bu ay 2-3 günde bir denemiştim yumurtlama dönemi
Negatife üzülme bak yakaladın önemli günleri.devam et teste. Genelde yumurtlamadan 14 gün sonra adet günü oluyor.
Amin canım amin teşekkür ederim çok destek oluyorsunuz banaBu adetler düzene girmediği sürece yumurtlama günü doğru bulunmuyor ama belirtileri yakaladigin zaman yoğun akıntı sulu olur sancı varsa kaşık agridi o zaman ilişkiye gir canım ins birgün tam yumurtlama gününe denk getirip hamile kalırsın
Teşekkürler canım amin ins sağlıcakla kavusalim insAmin canım amin teşekkür ederim çok destek oluyorsunuz banatelefona ayar yaptım “kankilerim ne alemde” diyince burayı açıyor çok komik eşim de çok güldü hepimiz yavrularımıza sağlıkla kavuşalım
Sen yinede bekle Pazartesi yap yine kuzumBen de oyle dusunuyorum, olsaydı cıkardı sılık cızgı ile, o da cıkmadı, hatta testler kuruma cızgısı bıle vermedı
Evet eşim de keçi boynuzu pekmezi içiyor ve zeucit kullanıyor bu ay doktor verdi kuruyemiş de yiyor inşallah işe yarıyordurTeşekkürler canım amin ins sağlıcakla kavusalim inskız eşini de iyi besle protein kuruyemiş et ver oda sağlıklı olsun sonuçta onların da iyi olması lazım ki cocuk sahibi olasın ins gelecek ay alırız müjdeyi
İns canımEvet eşim de keçi boynuzu pekmezi içiyor ve zeucit kullanıyor bu ay doktor verdi kuruyemiş de yiyor inşallah işe yarıyordur
Canım benim olsaydı görünürdü gibime geliyorAşılama gününü saymazsak 12.gün, çatlatma iğnesinin de 14.günü..
Geçenki aşılamada 11.gün ögrenmiştim
Böyle pozitif ol ümidini hemen kaybetme kuzumAllah büyük herkezcdegisik bir şekilde mucizesini öğreniyor belki buda seni biraz merkaya bırakır heyecan yapar adet olmazsın inşallah hormonların yukselir
29.gün? Peki gebelik testi yapmadın mı? Gebelik de olabilir pik çıkıyorsa. Ama değilse tabii ki değerlendir 2-3 günü.
Benim de hala umudum var kuzum bata 2 gün var galiba dimi? 2 gün sonra tekrarla yine. Evet genelde çıkar ama bu herkeste aynı olacak anlamına gelmiyor. regl gününe kadar hatta gecikmeye kadar hala umut var
İçim ürperdi ya hadi inşallah
Yaa ben de öyle düşünüyorum inşallah çıkar canım
Gecen kı asılama sonrası kalp atısı alınamayınca doktor max 3 4 gun gecıkme olabılır demıstı, oyle olabılcegını dusunuyor sanırım yıne, bakalım pazartesı kan testı verıcem idrarla ugrasmıcam artık..Sen yinede bekle Pazartesi yap yine kuzumhayırlısı olsun
Ben de İlk asılama da 11.gun 27 ile ogrenmıstim, bugun 12.gun yıne cıkar mı diye ümit ettim.. Doktor da idrar için erken olabılır diyor gec dollenme ihtimaline gore.. Pazartesi kan testı verıcem artıkCanım benim olsaydı görünürdü gibime geliyortabi kırmızıları görene kadar Umut vardır ama ben de ilk asilamamda aşılamanın 11. Günü ogrenebilmistim .
İnşallah bu yeni ayda hicbirseye gerek kalmadan gebe kalırsın canım
29.gun dıyınce adet yakın sandım ben de, pko mı var canm sende o yuzden mı gecikiyor adetın.. Yarın da yap bakalım sılıklesme olursa yumurtlama olmus olur, ama bugunu ihmal etme sakınSabah ovulasyon pozitif çıkınca gebelikten mi diye yaptım negatif çıktı kuzum sanırım o pik diye düşündüğüm zaman yumurtlama olmamış anca oluyorEskiden de hep 45 günde bir olurdum ama düzeldi sandım meğer düzelmemiş
Benim adetim çok düzensiz zaten canım 14.günde testler biraz koyulaşıp geçmişti ama akıntım falan fazlaydı belirtiler vardı ondan o zaman yumurtlama oldu sandımşimdi tam düzene girdi heralde falan diye bat beklerken 29. gün yumurtlama anca oluyor sanırım hamile kaldığım zaman da böyle çok geç olmuştu tek umudum o. Değerlendireyim bakalım inşallah olur
Çook zor olmuştur eminim, inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır, yavrunuzu kucağınıza alırsınız...17 haftalık ti Rabbim düşmanımin başına vermesin bu acıyı
Rabbim nasip etmiş olsun inşallahBen de İlk asılama da 11.gun 27 ile ogrenmıstim, bugun 12.gun yıne cıkar mı diye ümit ettim.. Doktor da idrar için erken olabılır diyor gec dollenme ihtimaline gore.. Pazartesi kan testı verıcem artık
UmarımRabbim nasip etmiş olsun inşallahdilerim bebisin seninledir
İnşallah dualarım o yönde Allah'ım korusun çoğul gebeliktenİnsallah 1veya 2 si döllenir, benım ikinci kontrolde 4 yumurta vardı, nerdeyse hepsı aynı boyurlardaydı, korktum iptl olcak dıye, zaten oyle durumda korunma öneriliyor.. Senın doktorun da öyle yapması gerekiyordu, tahlılıne gore ilacın dozunu ayarlamalıydı.. Dozunuz kactı?
Beni tek yumurta ile yapıldı 18 mm oldugu sabahın aksamına çatlatma ıgnesini vurdum... Hakkında hayırlısı olsun ınsallah
Dun koyu ise bugünkü testiniz çatlama demek.. ilaç olayını bilmiyorumOvulasyon bugun silik çıktı kizlar bu catladi mi demek yoksa o anlık bi lh dalgalanması miydi dun cok yoğun şeffaf sunen akintim vardi malum klomen bugun bitiyor ilac devam ederken yumurtlama olup biter mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?