Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 gun 75, 3 gun 87.5 kullandım.. Insalllah sonu guzel olsun

29.gun dıyınce adet yakın sandım ben de, pko mı var canm sende o yuzden mı gecikiyor adetın.. Yarın da yap bakalım sılıklesme olursa yumurtlama olmus olur, ama bugunu ihmal etme sakın
Yaa evet ben de öyle sanmıştım değilmiş hatta konuşmuştuk seninle aynı gün öğrenicez diye ama tabi ben de şaşırmıştım nasıl 30 gün sürebilir döngüm demiştim hiçbir şeyim normal olamaz şu hayatta zaten ille bi tuhaflık olacak neyse buna da şükür en azından yumurtalar çatlayabildi beklicez artık bakalım kısmet

Yarın mı yapacaksın ovulasyon, yoksa bu saatlerde yapcak mısın?? Siliklşrme olursa tamma bu ıs

Yarın mı yapacaksın ovulasyon, yoksa bu saatlerde yapcak mısın?? Siliklşrme olursa tamma bu ıs
Çok hızlı değişiyor gibi geldi dün akşam yoktu sabah koyu öğlen çok koyu o yüzden birkaç saate tekrar yapıcam bakalım inşallah

Ovulasyon bugun silik çıktı kizlar bu catladi mi demek yoksa o anlık bi lh dalgalanması miydi dun cok yoğun şeffaf sunen akintim vardi malum klomen bugun bitiyor ilac devam ederken yumurtlama olup biter mi
Canım hayır ilaç devam ediyorken olmamalı benim bildiğim sen pik mi gördün ki ovulasyonda? Mesela ben adetin 5.günü başladım ilaca 5 gün içtim. 4-5 gün sonra anca büyüyor yumurtalarım ve iğne olucam yani adetten 14 gün sonra anca çatlamaya denk geliyor. Erken gelişip çatladıysa onu bilmiyorum.

Günaydın kızlar
Sabah test yaptım, dayanamadım... Hem erken gebelık hem normal test.. İkisi de negatif..
Daha erken değil mi kuzum üzülme kuzum inşallah pozitifi göreceksin.. Bu ay olmazsa birdahaki ay,

Kuzum belki evladını kaybettiğin için ölümü çok yakından gördüğün için böyle hissediyorsundur. Öyle düşünme, Allah bilir tabii zamanını, rüya ile amel edilmez derler. Ben gitmiştim dayanamadım canım 2 gün sonra mezarına gittin evladımın. Birşey okuyamadım ama anneme oku dedim eşim okudu.. Gitmene Bi sakınca yoktur bence nolacak ki.. Annengil belki acın hemen yine aklına gelmesin diye gitme diyorlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…