Ben 3 gun 75, 3 gun 87.5 kullandım.. Insalllah sonu guzel olsunİnşallah dualarım o yönde Allah'ım korusun çoğul gebeliktenbenim doz 150 ml di gonalf benimki aynı boyutta değildi ideal boyut zaten 18 20.benim büyüklerde vardı onlar tutmaz bence her Dr yöntemi farklı bakalım artık hayırlısı sonu güzel olur inşallah seninde canm
Umarımsabah negatıf gordum diye, bi de dip Köse temizlik yaptık
Yaa evet ben de öyle sanmıştım değilmiş hatta konuşmuştuk seninle aynı gün öğrenicez diye ama tabi ben de şaşırmıştım nasıl 30 gün sürebilir döngüm demiştim hiçbir şeyim normal olamaz şu hayatta zaten ille bi tuhaflık olacak29.gun dıyınce adet yakın sandım ben de, pko mı var canm sende o yuzden mı gecikiyor adetın.. Yarın da yap bakalım sılıklesme olursa yumurtlama olmus olur, ama bugunu ihmal etme sakın
Yarın mı yapacaksın ovulasyon, yoksa bu saatlerde yapcak mısın?? Siliklşrme olursa tamma bu ısYaa evet ben de öyle sanmıştım değilmiş hatta konuşmuştuk seninle aynı gün öğrenicez diye ama tabi ben de şaşırmıştım nasıl 30 gün sürebilir döngüm demiştim hiçbir şeyim normal olamaz şu hayatta zaten ille bi tuhaflık olacakneyse buna da şükür en azından yumurtalar çatlayabildi beklicez artık bakalım kısmet
Çok hızlı değişiyor gibi geldi dün akşam yoktu sabah koyu öğlen çok koyu o yüzden birkaç saate tekrar yapıcam bakalım inşallahYarın mı yapacaksın ovulasyon, yoksa bu saatlerde yapcak mısın?? Siliklşrme olursa tamma bu ıs
Haberdar et bızı deÇok hızlı değişiyor gibi geldi dün akşam yoktu sabah koyu öğlen çok koyu o yüzden birkaç saate tekrar yapıcam bakalım inşallah
Tamam canımHaberdar et bızı de
Umarımsabah negatıf gordum diye, bi de dip Köse temizlik yaptık
Ay ne bileyim doktorun oyle dıyeceğiniOlsun canım ne me lazım yorma kendini
Canım hayır ilaç devam ediyorken olmamalı benim bildiğim sen pik mi gördün ki ovulasyonda? Mesela ben adetin 5.günü başladım ilaca 5 gün içtim. 4-5 gün sonra anca büyüyor yumurtalarım ve iğne olucam yani adetten 14 gün sonra anca çatlamaya denk geliyor. Erken gelişip çatladıysa onu bilmiyorum.Ovulasyon bugun silik çıktı kizlar bu catladi mi demek yoksa o anlık bi lh dalgalanması miydi dun cok yoğun şeffaf sunen akintim vardi malum klomen bugun bitiyor ilac devam ederken yumurtlama olup biter mi
Sen nasıl kaybettin gülümPzrts günü tam 1 ay biticek
Şimdi yaptım hala koyu ama öğlen daha koyuydu pik o arada oldu sanırımHaberdar et bızı de
Daha erken değil mi kuzumGünaydın kızlar
Sabah test yaptım, dayanamadım... Hem erken gebelık hem normal test.. İkisi de negatif..
Yarına tam sılıklesır o zamanŞimdi yaptım hala koyu ama öğlen daha koyuydu pik o arada oldu sanırımE bu kadar hızlı olup azalmaya başlıyorsa belki de ondan kaçırıyorum ben allahtan haftasonuna denk geldi
12.gundu, doktor pazartesı kan testı yaptır dedı cnmDaha erken değil mi kuzumüzülme kuzum inşallah pozitifi göreceksin.. Bu ay olmazsa birdahaki ay,
Kuzum belki evladını kaybettiğin için ölümü çok yakından gördüğün için böyle hissediyorsundur. Öyle düşünme, Allah bilir tabii zamanını, rüya ile amel edilmez derler. Ben gitmiştim dayanamadım canım 2 gün sonra mezarına gittin evladımın. Birşey okuyamadım ama anneme oku dedim eşim okudu.. Gitmene Bi sakınca yoktur bence nolacak ki.. Annengil belki acın hemen yine aklına gelmesin diye gitme diyorlardır.Bu arada kızlar ben mezarlığa gitmek istiyorum hani bı yasin falan okuyim diyorum ama kanamam geldiği için sadece gidiyim biraz dua ediyim diyorum ama annemler 40 ın bitmeden gitme diyorlar sizce napmaliyimbide dün bı rüya gördüm hayırlara vesile olsun gece 3 gibi uykum geldi gözümü kapattigim gibi sanki öldüm kendimi başka bı yerde buldum korktum gözümü açtım yatagimdayim sonra tekrar kapattım ve bu sefer yine aynı şeyi gördüm bu sefer gözümü açmak istemedim tarif edilemez bı yerde buldum kendimi üstümde başka bir kıyafet vardı bı yerde dolaniyodum sonrada uyandım zaten kendimi yakın ölücekmis gibi hissediyorum ölüm var ve ne zaman gelicegi belli değil ben en çok bunu çıkardım rüyadan o yüzden çok gitmek istiyorum
Sizce napmaliyim bekliyimmi yoksa gidiyimmi
Anladım kuzum hakkında en iyisi en güzeli olsun inşallah12.gundu, doktor pazartesı kan testı yaptır dedı cnm
Kuzum kan testi vermeyi bekle pazartesi en neti o olur. Belki geç döllenmedir.Benım testlerin ıkısı de kuruma cızgısı vermıs
Çok düşük seviyelerde sonradan çıkabiliyor ya çizgiler, hem de ikisinde de çıkmış. İnşallah kuruma çizgisi değildir aminBenım testlerin ıkısı de kuruma cızgısı vermıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?