Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tabi canım, düzene girmiş demekki hem yumurtlama hem rahmin toparlanıyordur inşallah

Ne güzel Söylemişsin yazmışsın canım aminnn

Benım testlerin ıkısı de kuruma cızgısı vermıs
Sonradan çıkan çizgilere güvenme cnm ya ben hamile kalmadan 6 ay önce sondsfan cikan silik çizgiyle hüsrana uğramıştım ama adetim cok gecikmisti rahim filmi sonrasi.. Bide kurtajdan bi kac ay sonra aynı şey başıma geldi yine o zaman duzensizdi zaten. Ins Allahın izniyle Pzts güzel haberi verirsin

Ankaraya geldıgımden berı hep kuruma cızgısı cıkıyor testlerde bak 2 ay once 2 3 farklı marka ile denedım onlarda da cıktı, herhalde havadan kaynaklı, cok merak edıyorum ankarada kı herkeste cıkıyor mu dıye

Yok kiz. Benimde bazılarında çıkıyodu daha dogrusu şimdiye kadar cok test yapmadım 10 15 tane falan 3 4 tanesi kuruma çizgisi verdi ve kan verdim 1 buçuk çıktı demek azcik yuksek diye

Yok kiz. Benimde bazılarında çıkıyodu daha dogrusu şimdiye kadar cok test yapmadım 10 15 tane falan 3 4 tanesi kuruma çizgisi verdi ve kan verdim 1 buçuk çıktı demek azcik yuksek diye
3 4 fena bi sayı deil, cıkmıs sonucta nemsız yerlerde cıkıyordur

3 4 fena bi sayı deil, cıkmıs sonucta nemsız yerlerde cıkıyordur
Hep aynı yere koyuyorum valla ozel yeri var banyo dolabıaman cikti da noldu sanki olmadi hamilelik.. Ama umutlandirdi beni.. O kuruma cızgılerinden 5 6 ay sonra hamile kaldim

Hep aynı yere koyuyorum valla ozel yeri var banyo dolabıaman cikti da noldu sanki olmadi hamilelik.. Ama umutlandirdi beni.. O kuruma cızgılerinden 5 6 ay sonra hamile kaldim
O firmaları şikayet etmek gerek aslında bana cok denk geliyor bu son zamanlarda

O firmaları şikayet etmek gerek aslında bana cok denk geliyor bu son zamanlarda
Miratechtoplu almıştım ben 10 luydu snaırım son 2 testte öğrenmiştim meleğimi tabi onu öğrendiğim zaman hemem çıkmıştı 2.cizgi

Miratech en ıyısı dıyorlar da, o bıle kuruma cızgısı verıyor demek
4 kere verdi ya 2 adette verdi 2sinde de 1 buçuk çıkmıştı sonucum cnm. Diğerlerinde cikmadi hiç kuruma çizgisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…