Tabi canım, düzene girmiş demekki hem yumurtlama hem rahmin toparlanıyordur inşallahKızlar size danışmak istiyorum, son adet tarihim 13 aralıktı ve hamile kaldım ama 5.haftamda düşük yaşadım,keseyi görmüştük doktorumla , kalp atışı için gidecektim ama kısmet değilmiş, düşük kanamasıyla gittim...ve düşük 20 ocakta oldu, dün de adet oldum...düşükten sonra bir takım denemelerimiz olmuştu eşimle ama denk mi gelmemiş yumurtlamaya yoksa rahim kendini ancak mı toparlıyor bilemedim...? Normalde 27-28 günde 1 adet olurum, dün adet olunca 29.günde olmuş oldum, bu iyi birşey değil mi, gebelik olmasa bile, rahmin düzene girdiğini göstermiyor mu ?
Ne güzel Söylemişsin yazmışsın canım aminnnMevlana'nın bı lafı var bilirmisin ben sadece hoşuma giden kısmını söylüyorum genelde
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur
Düşmemem dersin düşersin şaşmam dersin
En garibide budur ya öldüm der durur yinede yaşarsın...
bu sözünü çok severim ve sanki herşeyi anlatan bı söz kendini üzme denersin zaten alabilicegin iki sonuç olur ya evet yada hayır her denemende bunu düşün hayır da çıksa kendini üzme evette çıksa herkese hemen haber verme üzme diyorum ama biliyorum elden gelmiyor sadece "Rabbim hayırlısı ne zaman o ise o zaman benim kucağıma evladimi ver" ben artık bu duayı okuyorum bı nebzede olsa içimi rahatlatiyo ve hayırlısı ne zaman ise Rabbim o zaman kucagimizi boş bırakmasın hepimize vakti gelince hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah
İnsallahh cnmKuzum kan testi vermeyi bekle pazartesi en neti o olur. Belki geç döllenmedir.
Ankaranın havasından mıdır nedir nemsız oldugu ıcın kuruma cızgısı cıkmıs olabılırÇok düşük seviyelerde sonradan çıkabiliyor ya çizgiler, hem de ikisinde de çıkmış. İnşallah kuruma çizgisi değildir amin
Umutsuzluğun bu kadarı pessAnkaranın havasından mıdır nedir nemsız oldugu ıcın kuruma cızgısı cıkmıs olabılırSummerwinter sende kuruma cızgısı cıkıyor mu
Sonradan çıkan çizgilere güvenme cnm ya ben hamile kalmadan 6 ay önce sondsfan cikan silik çizgiyle hüsrana uğramıştım ama adetim cok gecikmisti rahim filmi sonrasi.. Bide kurtajdan bi kac ay sonra aynı şey başıma geldi yine o zaman duzensizdi zaten. Ins Allahın izniyle Pzts güzel haberi verirsinBenım testlerin ıkısı de kuruma cızgısı vermıs
Ankaraya geldıgımden berı hep kuruma cızgısı cıkıyor testlerde bak 2 ay once 2 3 farklı marka ile denedım onlarda da cıktı, herhalde havadan kaynaklı, cok merak edıyorum ankarada kı herkeste cıkıyor mu dıyeSonradan çıkan çizgilere güvenme cnm ya ben hamile kalmadan 6 ay önce sondsfan cikan silik çizgiyle hüsrana uğramıştım ama adetim cok gecikmisti rahim filmi sonrasi.. Bide kurtajdan bi kac ay sonra aynı şey başıma geldi yine o zaman duzensizdi zaten. Ins Allahın izniyle Pzts güzel haberi verirsin
Ankaraya geldıgımden berı hep kuruma cızgısı cıkıyor testlerde bak 2 ay once 2 3 farklı marka ile denedım onlarda da cıktı, herhalde havadan kaynaklı, cok merak edıyorum ankarada kı herkeste cıkıyor mu dıye
Nooo hic çıkmamıştı canim...Ankaranın havasından mıdır nedir nemsız oldugu ıcın kuruma cızgısı cıkmıs olabılırSummerwinter sende kuruma cızgısı cıkıyor mu
3 4 fena bi sayı deil, cıkmıs sonucta nemsız yerlerde cıkıyordurYok kiz. Benimde bazılarında çıkıyodu daha dogrusu şimdiye kadar cok test yapmadım 10 15 tane falan 3 4 tanesi kuruma çizgisi verdi ve kan verdim 1 buçuk çıktı demek azcik yuksek diye
Hadi yaa, hıc karsılasmadın mıNooo hic çıkmamıştı canim...
Inş sağlıklı bebeğinin habercisidir canimmm
Hep aynı yere koyuyorum valla ozel yeri var banyo dolabı3 4 fena bi sayı deil, cıkmıs sonucta nemsız yerlerde cıkıyordur
1 keresinde daha ilk dakika silik çizgi gördüm sevindim filan, ertesi gün negatif çıktı test.. yok kuzum ben ya tertemiz beyaz test gördüm ya da gebelik.Hadi yaa, hıc karsılasmadın mı
O firmaları şikayet etmek gerek aslında bana cok denk geliyor bu son zamanlardaHep aynı yere koyuyorum valla ozel yeri var banyo dolabıaman cikti da noldu sanki olmadi hamilelik.. Ama umutlandirdi beni.. O kuruma cızgılerinden 5 6 ay sonra hamile kaldim
Hangi marka kullanıyorsun acaba1 keresinde daha ilk dakika silik çizgi gördüm sevindim filan, ertesi gün negatif çıktı test.. yok kuzum ben ya tertemiz beyaz test gördüm ya da gebelik.
MiratechO firmaları şikayet etmek gerek aslında bana cok denk geliyor bu son zamanlarda
Miratech en ıyısı dıyorlar da, o bıle kuruma cızgısı verıyor demekMiratechtoplu almıştım ben 10 luydu snaırım son 2 testte öğrenmiştim meleğimi tabi onu öğrendiğim zaman hemem çıkmıştı 2.cizgi
Hiç başıma gelmedi 1 gün sonra bile kuruma çizgisi falan olmadı. Buralar nemli bebeğim ondan heraldeKız hep cıkıyor ondan
4 kere verdi ya 2 adette verdi 2sinde de 1 buçuk çıkmıştı sonucum cnm. Diğerlerinde cikmadi hiç kuruma çizgisiMiratech en ıyısı dıyorlar da, o bıle kuruma cızgısı verıyor demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?