Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben İzmir’deyim burda nemden bol bir şey yok ama yine de çıkıyor düşükten sonra özellikle kuruma çizgisi daha çok çıkıyor sanki böyle beyaz bi çizgi gibi dimi pembe denilemicek kadar zor görünüyor eskiden o bile çıkmıyordu ama senin o çizgi pembeyse kuruma çizgisi olmayabilir foto çeksen görünür mü kuzum?

Pembe deıl, gri oluyor genelde, fotografta görülmez egip bakınca zar zor goruluyor cunku

Pazartesi kan test ver dedı doktor, oyle yapıcam idrar yapmam artıl
Evet kan ver hiç adet belirtisi vsr mı sende adet belirtiperi nasıl oluyor eğer onlar varsa adet olursun yoksa bir sürpriz olur

Evet kan ver hiç adet belirtisi vsr mı sende adet belirtiperi nasıl oluyor eğer onlar varsa adet olursun yoksa bir sürpriz olur
Progestan kullanıyorum ya canım, onu bırakmadan adet gelmıcekmıs, bıraktıktan Bı kac gun sonra adet gelıyormus.. O yuzden doktor kesın emın olup ona gore bıraktırcak, bugun sordum cunku artık bırakayım mı dıye.. Adet gecıkmesın en azından dedım

Imm görelim bekleyelim hakkında hayırlısı inşallah

4 kere verdi ya 2 adette verdi 2sinde de 1 buçuk çıkmıştı sonucum cnm. Diğerlerinde cikmadi hiç kuruma çizgisi
Seninki loading.. Gibi olmuş yani bebek yükleniyor 5 6 ay sonra gelmiş kendisi, ay kuzum rabbim tekrar o net kırmızı 2. Çizgiyi göstersin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…