Aynen ondanHiç başıma gelmedi 1 gün sonra bile kuruma çizgisi falan olmadı. Buralar nemli bebeğim ondan heralde
1bucuk degerıne duyar kasıyor olabılır4 kere verdi ya 2 adette verdi 2sinde de 1 buçuk çıkmıştı sonucum cnm. Diğerlerinde cikmadi hiç kuruma çizgisi
O kuruma çizgisi nasıl bişey. Çeksen görünür mü merak ettimAynen ondan
Ben İzmir’deyim burda nemden bol bir şey yok ama yine de çıkıyorAnkaraya geldıgımden berı hep kuruma cızgısı cıkıyor testlerde bak 2 ay once 2 3 farklı marka ile denedım onlarda da cıktı, herhalde havadan kaynaklı, cok merak edıyorum ankarada kı herkeste cıkıyor mu dıye
Cızgı cıkması gerekn yerde bellı belırsız gri cızgı oluyor.. Resimde cıkmaz cnm, egıp bakınca zar zor görülüyorO kuruma çizgisi nasıl bişey. Çeksen görünür mü merak ettim
Pembe deıl, gri oluyor genelde, fotografta görülmez egip bakınca zar zor goruluyor cunkuBen İzmir’deyim burda nemden bol bir şey yok ama yine de çıkıyordüşükten sonra özellikle kuruma çizgisi daha çok çıkıyor sanki böyle beyaz bi çizgi gibi dimi pembe denilemicek kadar zor görünüyor eskiden o bile çıkmıyordu ama senin o çizgi pembeyse kuruma çizgisi olmayabilir foto çeksen görünür mü kuzum?
2.cizgi yeri mi gri gibiCızgı cıkması gerekn yerde bellı belırsız gri cızgı oluyor.. Resimde cıkmaz cnm, egıp bakınca zar zor görülüyor
Evet2.cizgi yeri mi gri gibi
Kız belki bu bir belirtisi dir erken yaptığın için cikmamistirPembe deıl, gri oluyor genelde, fotografta görülmez egip bakınca zar zor goruluyor cunku
Yok kuzu, hep cıkıyor benım testler de kuru havadanKız belki bu bir belirtisi dir erken yaptığın için cikmamistir
Bence sen adet günü bekle
Im bende negatiflerde hiç öyle çıkmadiYok kuzu, hep cıkıyor benım testler de kuru havadan
Pazartesi kan test ver dedı doktor, oyle yapıcam idrar yapmam artılBence sen adet günü beklebelki yeni dollenoyordur pazartesi tekrarlactesti
Evet kan ver hiç adet belirtisi vsr mı sende adet belirtiperi nasıl oluyor eğer onlar varsa adet olursun yoksa bir sürpriz olurPazartesi kan test ver dedı doktor, oyle yapıcam idrar yapmam artıl
Progestan kullanıyorum ya canım, onu bırakmadan adet gelmıcekmıs, bıraktıktan Bı kac gun sonra adet gelıyormus.. O yuzden doktor kesın emın olup ona gore bıraktırcak, bugun sordum cunku artık bırakayım mı dıye.. Adet gecıkmesın en azından dedımEvet kan ver hiç adet belirtisi vsr mı sende adet belirtiperi nasıl oluyor eğer onlar varsa adet olursun yoksa bir sürpriz olur
Aynen cnm olabilir1bucuk degerıne duyar kasıyor olabılır
Imm görelim bekleyelim hakkında hayırlısı inşallahProgestan kullanıyorum ya canım, onu bırakmadan adet gelmıcekmıs, bıraktıktan Bı kac gun sonra adet gelıyormus.. O yuzden doktor kesın emın olup ona gore bıraktırcak, bugun sordum cunku artık bırakayım mı dıye.. Adet gecıkmesın en azından dedım
AmınnImm görelim bekleyelim hakkında hayırlısı inşallah
En ucuzuHangi marka kullanıyorsun acaba
Seninki loading.. Gibi olmuş yani bebek yükleniyor4 kere verdi ya 2 adette verdi 2sinde de 1 buçuk çıkmıştı sonucum cnm. Diğerlerinde cikmadi hiç kuruma çizgisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?